Be Live Experience Tropical 4*– Atsauksmes

12
Novērtējums 6.810
№21 viesnīcas reitingā Varadero
7.3 Numurs
7.1 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.5 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hicacos pussalā, tieši Varadero kūrorta zonas pludmalē. Viesnīcas teritorijā atrodas Kubas pilsēta, kas nelielā mērogā atveido Varadero 1887. gadā. Tā celta 1995. gadā, pēdējā renovācija veikta 2015. gadā. Piemērots ģimenes un romantiskam tūrismam.Vairāk →
аватар i.artemjeva2012
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
2018. gada decembrī mē s ar vī ru devā mies atpū sties uz Kubu. Mē s nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies viesnī cu Labranda Varadero Resort Varadero. Es vē los izteikt dziļ u pateicī bu Iolanta, kura mū s sagaidī ja pieņ emš anā . … Tomēr ▾ 2018. gada decembrī mē s ar vī ru devā mies atpū sties uz Kubu. Mē s nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies viesnī cu Labranda Varadero Resort Varadero.
Es vē los izteikt dziļ u pateicī bu Iolanta, kura mū s sagaidī ja pieņ emš anā . Viņ a ir ļ oti pieklā jī ga, mierī ga, viesmī lī ga un pacietī ga. Viņ a ir patiesa profesionā le š ajā jomā.
Viss viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs un priecī gs. Mē s dzī vojā m bungalo namber 6210. Mū su istabas iztī rī tā Leyanet radī ja mums komfortu. Viņ ai ir gudrs roku pā ris.
Viesnī cas restorā nā strā dā skaisti, atsaucī gi un uzmanī gi, viesmī les: Maydelis un Darlenys. Ī paš i vē los izteikt dziļ u pateicī bu Maydelis. Viņ a ir laipna un burvī ga, un padarī ja mū su pusdienas un vakariņ as brī niš ķ ī gas un patī kamas. Viesnī cas nū ja pludmalē bā rmenis Uiberto ir jautrs, inteliģ ents un saprotoš s. Viņ š sniedza mums prieku un jautrī bu pā rē jiem.
Dā rznieks, jauns vī rietis, kurš rada skaistumu ap bungalo un baseinu, ir draudzī gs.
Viņ š tik rū pē jas par augiem, kas, š ķ iet, ir viņ a bē rni!
Liels paldies animatorei Griselai Relobai par tik skaistajiem un romantiskajiem vakariem!
Liels paldies Olgai, tū rfirmas „Pegas” pā rstā vei Rimmai.
Mē s vē lamies atgriezties atkal viesnī cā Labranda Varadero, lai redzē tu tos, kurus mē s mī lē jā m un kuri mums sniedza neaizmirstamu ceļ ojumu.
Novē lam visiem labu veselī bu un laimi!
Ar cieņ u, Irina un Aleksandrs Ž olondzi.

2018. gada decembrī mē s ar vī ru devā mies atvaļ inā jumā uz Kubu. Mē s nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies Labranda Varadero Resort Varadero.
Es vē los izteikt dziļ u pateicī bu Iolantei, kura mū s sagaidī ja pieņ emš anā . Viņ a ir ļ oti pieklā jī ga, mierī ga, viesmī lī ga un pacietī ga. Viņ a ir ī sta profesore š ajā jomā.
Visi viesnī cas darbinieki ir ļ oti draudzī gi un priecī gi. Mē s apmetā mies Namber Bungalow 6210. Leyanet istabu uzkopš ana ļ ā va mums justies ē rti. Viņ ai ir gudrs roku pā ris.
Viesnī cas restorā nā ir skaistas, izpalī dzī gas un uzmanī gas viesmī les: Maydelis un Darlenys.
Ī paš i vē los izteikt dziļ u pateicī bu Maidelim. Viņ a ir laipna un burvī ga, un padarī ja mū su pusdienas un vakariņ as brī niš ķ ī gas un patī kamas. Pludmales viesnī cas bā rā bā rmenis Uiberto ir jautrs, gudrs un saprotoš s. Viņ š dā vā ja mums prieku un jautrī bu citiem.
Dā rznieks, jauns vī rietis, kurš rada skaistumu ap bungalo un baseinu, ir draudzī gs.
Viņ am tik ļ oti rū p augi, ka š ķ iet, ka tie ir viņ a bē rni!
Liels paldies animatorei Griselai Relobei par tik skaistajiem un romantiskajiem vakariem!
Liels paldies Olgai, Rimmai, tū risma firmas Pegasus pā rstā vei.
Mē s vē lamies vē lreiz atgriezties Labranda Varadero, lai redzē tu tos, kurus mī lē jā m un kuri mums sniedza neaizmirstamu ceļ ojumu.
Novē lam visiem veselī bu un laimi!
Ar cieņ u Irina un Aleksandrs Ž olondzi. .
Вид из номера
аватар ania.molokanova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labā , ne dā rgā viesnī cā ir viss nepiecieš amais komfortablai atpū tai. Un ī paš i mani pā rsteidza tik sirsnī gs personā ls, kā du neesmu redzē jis vairā k nekā vienā viesnī cā . Cilvē ki ir ļ oti jauki, cenš as palī dzē t, ja ir kā das problē mas, cenš as tā s pē c iespē jas ā trā k atrisinā t. … Tomēr ▾ Labā , ne dā rgā viesnī cā ir viss nepiecieš amais komfortablai atpū tai. Un ī paš i mani pā rsteidza tik sirsnī gs personā ls, kā du neesmu redzē jis vairā k nekā vienā viesnī cā . Cilvē ki ir ļ oti jauki, cenš as palī dzē t, ja ir kā das problē mas, cenš as tā s pē c iespē jas ā trā k atrisinā t. Tiesa, vairumā gadī jumu jā skaidrojas ar ž estiem, darbinieki tikpat kā nezina krievu valodu, bet reģ istratū rā vienmē r palī dzē s atrisinā t jebkuru jautā jumu. Viņ i barojā s ļ oti labi, es, protams, neteikš u, ka tā ir Turcija, bet tur ir daudz jū ras velš u un pietiekami daudz gaļ as. Piedevas, salā ti. Kopumā augļ u un saldumu ir diezgan daudz, lai gan izvē le ir, bet ne milzī ga. Bet katrs atradī s sev tī kamu ē dienu atpū tas laikā , ē diens nekļ uva garlaicī gs. Vienī gais, ko pievienot zupas. Ir daudz alkohola un laba izvē le, bet, protams, rums ir viss) Š eit tiek liets spainī ) Pludmale ir pienā cī ga, tī ra. Glā bē ji vienmē r ir uz vietas. Teritorija ir apsargā ta, cilvē ki pa viesnī cu neskraida. Saules krē sli saulessargi, kas ir pilni brī vas vietas, vienmē r ir tur. Nu istaba arī kopumā laba, lai gan mē beles nav ideā las, bet remonts normā ls, vannas istaba plaš a un ē rta. Santehnika ir kā rtī bā arī ar elektroniku. Viss strā dā ja. Kondicionieris nav trokš ņ ains, to gandrī z nedzird. Istabā ir kafijas automā ts un tē jkanna, viss, ko paredzē ts regulā ri papildinā t. Animā cija ir normā la, es neteikš u, ka tā ir patieš ā m super apgaismota, bet kopumā tā nav slikta. Pludmalē jū s varat braukt ar katamarā nu bez maksas. Nu, pē c standarta. Volejbols, dejas utt. Esam apmierinā ti ar viesnī cu, atmosfē rai un personā la attieksmei š eit bija liela nozī me!
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirkts caur bibliotē kas globusu. Par bū vlaukumu informā cijas nebija. Sazinā jā mies ar tū risma operatoru, viņ i atteicā s palī dzē t. Sakiet to, kas rakstī ts kuponā , un saņ emiet to, milzī ga rupjī ba. Pilnī ga maldinā š ana. … Tomēr ▾ Pirkts caur bibliotē kas globusu. Par bū vlaukumu informā cijas nebija. Sazinā jā mies ar tū risma operatoru, viņ i atteicā s palī dzē t. Sakiet to, kas rakstī ts kuponā , un saņ emiet to, milzī ga rupjī ba. Pilnī ga maldinā š ana. Vietē jais ceļ vedis Omigo atteicā s palī dzē t burtiski nosū tī ts. Numura aizstā š ana neko nedos. Bū vniecī ba visur ir milzī ga. Pā rvietots uz citu viesnī cu atteicā s, nekas nedarbojas. Atvaļ inā jums sabojā ts. Nerezervē jiet ekskursijas uz š o viesnī cu. Ī paš i caur BIBLIO GLOBUS. Noņ emam visu kā pierā dī jumu, iesū dzē sim tiesā un vē rsī simies Rospotrebnadzor.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sok.alla
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Veltī ts visiem brī vī bas cienī tā jiem. Kuba mani ir piesaistī jusi kopš bē rnī bas 90. gadu sā kumā , mans tē vs strā dā ja Kubā . Klausoties viņ a stā stus, es sapņ oju nokļ ū t debesī s. Un visbeidzot, es nolē mu lidot tā lā ceļ ojumā , iegā dā joties tū ri uz 15 dienā m. … Tomēr ▾ Veltī ts visiem brī vī bas cienī tā jiem. Kuba mani ir piesaistī jusi kopš bē rnī bas 90. gadu sā kumā , mans tē vs strā dā ja Kubā . Klausoties viņ a stā stus, es sapņ oju nokļ ū t debesī s. Un visbeidzot, es nolē mu lidot tā lā ceļ ojumā , iegā dā joties tū ri uz 15 dienā m.
Lidojā m 4 cilvē ki no Kijevas ar Aeroflot (izpildī tā js Aerosvit) uz Maskavu (Š eremetjevo) viss kā rtī bā . Mē s arī lidojā m no Maskavas ar Aeroflot ar Airbas 330-200 Griboyedov. Skaista lidmaš ī na, labs serviss, ē diens pacieš ams, sē dekļ os iebū vē ti ekrā ni, skaties ko gribi, izvē le pietiekami liela, ja nepatī k spelet. Bet turbulence lidoja pā ri Atlantijas okeā nam bija briesmī ga, visa lidmaš ī na kliedza pē c daž ā m sekundē m lidmaš ī na nolaidā s 200m, es personī gi jutos ļ oti slikti, un mans vī rs ņ ē ma to viegli. Lidojums ilga 12 stundas 30 minū tes. Kad izkā pu no lidmaš ī nas, nevarē ju iedomā ties, ka pē c 15 dienā m man atkal bū s jā lido. Gaiss bija ļ oti mitrs, bet elpot bija viegli. Lidostā ā tri saņ ē mā m savu bagā ž u, atradā m savu pā rstā vi un 4 no mums mikroautobusā tika nosū tī ti uz Varadero uz mū su viesnī cu. No Havanas lī dz Varadero braucā m apmē ram 2 stundas.
Viņ i mū s atveda uz viesnī cu pulksten 22-00 nevis uz galveno ē ku (mē s uzzinā jā m vē lā k). Ā tri izsniedza un izsniedza atslē gas (iedevu š okolā des tā felī ti). Ienā kot istabā , biju sajukums, istaba liela un tī ra, bet ļ oti smirdē ja (pirmais stā vs). Atgriež oties reģ istratū rā , prasī ju citu istabu, viņ i man neatteica, bet lū dza ierasties nā kamajā dienā lī dz pulksten 12. Vakarā pastaigā joties pa viesnī cu, biju sajū smā , ka teritorija ir milzī ga un ļ oti skaista. Tad es sapratu, ka esam apmetuš ies nevis galvenajā ē kā , bet Cayo Largo ciematā (un tas izrā dī jā s super). Pamanī ju villu (bungalo), kurā vē lē tos dzī vot un nā kamajā dienā mani bez problē mā m pā rcē la uz treš o stā vu istabiņ ā.3609. 50m no okeā na, un pretī baseins. Pludmale ir pasaka (ticiet man, es dzī voju pie jū ras, ir ar ko salī dzinā t) gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Ieeja ir mī kstā s smiltī s stī ta metro 80, pē c tam vienmē rī ga pā reja arvien dziļ ā k un dziļ ā k. Mē s izmantojā m sistē mu "viss iekļ auts" un izmantojā m bez mehā niskajiem transportlī dzekļ iem. Gandrī z katru dienu braucā m ar katamarā nu un jahtu, mums paveicā s, ka okeā ns bija ļ oti silts 27 grā di un mierī gs. Lī dz noteiktam laikam, un tad sā kā s viesuļ vē tra Sendija. Bija jautri un biedē još i divas dienas, mē s sē dē jā m viesnī cas bā ros, dzē rā m pino calada, rumu, tekilu un spē lē jā m kā rtis. Naktī s viņ i klausī jā s okeā na š alkoņ ā un vē ja gaudoš anā . Viesnī ca nav smagi cietusi, restorā nam tika norauts daž i nokrituš i koki un daļ a no palmas jumta. Kad stiprais vē jš apstā jā s, viss tika ā tri atjaunots, tika sakopta pludmale un visa teritorija. Ā tri un efektī vi.
Atseviš ķ i gribu uzrakstī t par ē dienu, baroja normā li, bet ar Turciju un Ē ģ ipti nevar salī dzinā t. BET ē dā m vienmē r. Daudz jū ras velš u. Vienmē r ir vairā ku veidu gaļ a, vista utt. . Cepš ana nav ī paš i laba. Augļ i: banā ni, ananā si, melones, gvajava. No alkohola restorā nā lē ja baltvī nu un sarkanvī nu, alu. Bā ru ziņ ā labā kais bā rs ir Sirena pie baseina Cayo Lagro ciematā . Lieliski bā rmeņ i Ariela un Mariella. Viņ i mums ielē ja mū su iecienī to Legendario rumu (citos bā ros mū sē jiem to pā rdod zem letes par 5 cepumiem), kā arī ļ oti labi gatavo kokteiļ us galvenā s ē kas blobbā rā . Tur strā dā divas meitenes Beatrise un Dā rga, caur viņ ā m mā jā s nopirkā m rumu (5 cepumi), tekilu (4 cepumi), viskiju (5 cepumi), kafiju (8 cepumi). glā bē ji pludmalē . Cigā ri Romeo un Dž uljeta 25 gab iepakojumā.25 cepumi un Monte Cristo 25 gab. 25 cepumiem.
Ekskursijas: Vienu paņ ē mā m paš i caur Beatrisi (vestibila bā rs) 130 cepumi (č etriem) š iks retro auto ar š oferi un krieviski runā još u gidu, devā mies uz Karī bu jū ru nirt ar akvalangu. Patika 25 pavā ru nirš ana ar instruktoru. Apstā jā mies kur vē lē jā mies, pusdienojā m restorā nos 16 cepumi vienai personai š ikas pusdienas: bruņ urupuč u zupa, salā ti, krokodils, bruņ urupucis. krabis, zivs gaļ a + tumš ie rī si ar lē cā m, dzē rieni pē c izvē les rums nopirku 6 cepumus pudelē.0, 7l. Otrā ekskursija tika ņ emta no mū su gida Safari Ranch ar dž ipiem (vienkā rš i ieteiktu). Ekskursija visai dienai. Cena ir 70 CUC vienai personai. Ekskursijā ietilpst: paš i braucā m ar dž ipu č etriem, fermas apmeklē jums ar gardumiem, peldē š anā s ar masku un zivī m (bez maksas) vai nirš ana (20 cepumi ar instruktoru) ir daudz zivju, ko apskatī t. Peldē š anā s ezera alā s. Lieliskas pusdienas villā . Atrakciju parka apmeklē jums vē rš u izjā des, izjā des ar zirgiem. Transfē rs uz braucienu ar laivu pa dž ungļ iem. Pē c tam uz citiem dž ipiem, kas mū s gaidī ja otrā pusē . Un pa ceļ am uz mā jā m braucā m..... retro auto atkal caur draugu + ceļ vedis par 130 cepumiem . Havana ir ļ oti kontrastu pilsē ta. Uz Varadero arī braucā m vairā kas reizes ar taksi par 10 cepumiem un divstā vī gā autobusā.5 cepumi no cilvē ka uz visu dienu, brauc cik gribi. ( Saglabā biļ eti). Ē dā m omā rus mazos restorā nos, dzē rā m rumu, kū pinā jā m cigā rus - saviļ ņ ojums. 15. ielā nopirkā m suvenī rus ir vesels tirdziņ š . Viesnī cā samainī jā m naudu, kurs visur vienā ds. Jā , puiš i, neaizmirstiet izlidoš anai atstā t 25 cepumus, tie bū s jā maksā lidostā . Rakstiet, lai atbildē tu uz visiem jautā jumiem.
Secinā jums: Kuba ir paradī ze, pasaka un mans sapnis. Viesnī ca ir pieklā jī ga. Ir ko redzē t. Mī nus viens garš lidojums. Kuba! ! ! Es atgriezī š os! ! !
аватар zzj2c101
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Neteikš u, jo nezinu kā . Es labā k parā dī š u … Tomēr ▾ Neteikš u, jo nezinu kā . Es labā k parā dī š u
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā.2012. gada septembrī . Mē s tur nokļ uvā m, kad bija daudz krievu. Iepazina visus. Ē diens ir vienmuļ š . Personā ls Ļ oti draudzī gs. Tī rī ba, kā rtī ba. Tī rī š ana notika katru dienu. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā.2012. gada septembrī . Mē s tur nokļ uvā m, kad bija daudz krievu. Iepazina visus. Ē diens ir vienmuļ š . Personā ls Ļ oti draudzī gs. Tī rī ba, kā rtī ba. Tī rī š ana notika katru dienu. Pakalpojums nav uzmā cī gs. Atnā cā m tur atpū sties un atpū tā mies. Ekskursijas ir dā rgas....bet mē s gā jā m peldē ties, guļ ot uz baltajā m smiltī m. Pludmalē un baseinā bija lietussargi (lielais) un pat mazais - par maz, bet mums tos kaut kā nevajadzē ja. Mums ļ oti patika. Mē s vē lē tos nā kt vē lreiz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар revenko
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pā ris dienas kopš atbraucā m no š ī s viesnī cas no Kubas. Atpū ta Kubā kopumā man nepatika, nedaudz nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, ū dens vē ss, nā cā s vilties (Indijas okeā ns ir daudz siltā ks), lai gan izdevā s apdedzinā ties. … Tomēr ▾ Pā ris dienas kopš atbraucā m no š ī s viesnī cas no Kubas. Atpū ta Kubā kopumā man nepatika, nedaudz nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, ū dens vē ss, nā cā s vilties (Indijas okeā ns ir daudz siltā ks), lai gan izdevā s apdedzinā ties. Viesnī ca manuprā t ir slikta, lai gan neesmu nemaz izvē lī ga, bet garastā voklis bija sabojā ts, tā kā bijā m uzreiz iekā rtojuš ies istabiņ ā , dvieļ u nebija, netī ra, pirmais stā vs un atseviš ķ as gultas, uzreiz prasī jā m pā rvietots. Nā kamajā rī tā mū s aizkustinā ja, bet tas to nepadarī ja vieglā ku. Ja logi vē rsti uz jū ru, tad, attiecī gi, baseins un diennakts bā rs, visu laiku ir troksnis, un, ja logi ir uz otru pusi, tad pret milzī gajā m ventilā cijas sistē mā m, kas nepā rtraukti dū c. Labas istabas bungalo prom no galvenā s ē kas, tač u viņ i prasī ja 100 USD par piemaksu.
Pludmalē ir maz nojumju ar ē nojumu, reizē m visiem nepietika sauļ oš anā s krē slu, no rī ta bija jā skrien ieņ emt vietu, vispā r sasprindzinā jos.
Ē dnī ca ir netī ra, smirdī ga, reiz pā ri galdam pā rskrē ja milzī gs tarakā ns ar ē dienu, jo tā bija mū su pē dē jā uzturē š anā s diena. Ē diens ir slikts, lai gan mē s nebijā m izsalkuš i, bet viņ i nezina, kā gatavot, viņ i ē da tikai jū ras veltes, kuras viņ iem ne vienmē r bija. Kafiju no rī ta nevar sagaidī t, salvetes tika dotas pa vienai.
Istabā s, kamē r neatstā si dzeramnaudu, dvieli nemainī s, grī du nemazgā s (vairā k tur principā neko nedara). Animā cija vā ja, pa dienu aicinā s dejot vai uzspē lē t maksimums volejbolu, vakarā ir izrā de, bet ne katru dienu, atnā k bariņ š jaunu puiš u un dejo kā das 40 minū tes. diezgan labi.
Pē dē jā s 5 dienas esam saskā ruš ies ar kanā dieš u skolnieku iebrukumu, tas ir š ausmī gi, vakarā nevar aiziet uz bā ru, ē dnī cā ir rinda, bā rmeņ i lej viņ iem alkoholu, lai gan tas nav paredzē ts uz, un apmē ram pē c stundas jū s redzat attē lu ar lauztiem deguniem, asiņ ainā m sejā m, kas nes viens otra izš ļ akstī tos ķ ermeņ us.
Jā , un pā rliecinieties, ka Havanā reģ istrē joties jū su bagā ž a ir atstā ta, pretē jā gadī jumā mana soma bija nekaunī gi atvē rta, tiklī dz es attā linā jos no stoikas, viņ i to paņ ē ma un nolika man zem kā jā m, nevis nosū tī ja uz transporta josta, jo mani draugi stā vē ja aiz muguras un redzē ja .
Vispā r, ja netraucē , vienmē r ir pozitī vi momenti, bet otrreiz uz Kubu nebraukš u.
аватар kcuxa125
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
… Tomēr ▾
аватар
Viesnī cā atpū tā mies no 14. -17.04. 2011. Iespaids normā ls, liela zaļ ā zona, sava pludmale, BET....... kur atpū tniekiem nepietiek lietussargu un pat tā dus kas ir pieejami nevar nosaukt par lietussargiem, arī pie baseina nav lietussargu. Ē diens, var atrast kautko, lai nepaliktu izsalcis: gaļ a, zivis, garneles utt. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies no 14. -17.04. 2011. Iespaids normā ls, liela zaļ ā zona, sava pludmale, BET....... kur atpū tniekiem nepietiek lietussargu un pat tā dus kas ir pieejami nevar nosaukt par lietussargiem, arī pie baseina nav lietussargu. Ē diens, var atrast kautko, lai nepaliktu izsalcis: gaļ a, zivis, garneles utt. neapstrā dā ti dā rzeņ i, sautē ti dā rzeņ i, sabojā ti spageti un daudz kas cits, kā jau visā s š ī s klases viesnī cā s kafija ir tikai ū dens (slops), kā arī karstā š okolā de, bet bā ros var pagatavot normā lu kafiju. Mums paveicā s ar okeā nu tā pat kā ar laikapstā kļ iem, kopā bija 14 dienas, bet citā viesnī cā . Dā rgā ka viesnī ca ir viss iepriekš minē tais, bet ir arī mī nusi. Kas grib ietaupī t, viesnī ca nav dā rga, cena gandrī z vienā da, galvenais ir pludmale, okeā ns, bez lietussargiem tiks laicī gi izej no pludmales, un bufetē negribē sies pā rē sties....... nebija....... priekš kam.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар arsher13
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā atpū tos 2010. gada maijā , tajā laikā viesnī cā notika rekonstrukcija un visi bungalo bija slē gti, strā dā ja tikai galvenā ē ka. Rekonstrukcijas brī dī viesnī cā bija maz cilvē ku, sā kumā ap 60 cilvē ku, ar kā diem 12 krieviem))! ! ! kad dzī voja maz cilvē ku, viss bija lieliski!! ! ! nav rindu pie bā riem. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tos 2010. gada maijā , tajā laikā viesnī cā notika rekonstrukcija un visi bungalo bija slē gti, strā dā ja tikai galvenā ē ka. Rekonstrukcijas brī dī viesnī cā bija maz cilvē ku, sā kumā ap 60 cilvē ku, ar kā diem 12 krieviem))! ! ! kad dzī voja maz cilvē ku, viss bija lieliski!! ! ! nav rindu pie bā riem. ar barī bu problē mu nebija, normā li pabaroja, vienī gais bet. kas nedeva jū ras veltes. Nodaļ as teritorija skaista un liela! pludmale ir lieliska! tī rā kas nekā tā s, kas atradā s blakus blakus esoš ajā m viesnī cā m.
personā ls ir normā ls, ne jau tā , lai bū tu ī paš i priecī gi, bet negatī va arī nebija! viss kā vienmē r, tip tev labi, ja nē , tad.....
kad sā ka pieaugt viesu skaits, veidojā s rindas un nepietika ē diena. viesnī ca nebija pat lī dz pusei noslogota, tā pē c tv. . .
Parādīt vairāk »


iemiesojums stamp2008
Aizraujošas animācijas
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Varadero pludmale
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Daba, Pludmales
Saturna ala
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba
Belamara ala
Novērtējums 8.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba

Отель расположен на полуострове Икакос, непосредственно на пляже в курортной зоне Варадеро. На территории отеля расположен Кубинский городок, который в малом масштабе воспроизводит Варадеро 1887 года. Был построен в 1995 году, последняя реновация проводилась в 2015 году. Подходит для семейного и романтического туризма.

Atrašanās vieta 37 км от аэропорта Варадеро, 140 км от Гаваны.
Pludmales apraksts На пляже работает бар. Полотенца: депозит.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей 2 открытых бассейна, рестораны кубинской и интернациональной кухни, 8 баров (в том числе лобби-бар, снэк-бар, бар на пляже, диско-бар и платный сигар-бар).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна, мини-клуб для детей от 4 до 12 лет (подвижные игры, рукоделие), мини-диско. По запросу бесплатно предоставляется в пользование детская коляска.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Отель предоставляет 8 теннисных кортов, дартс, водные вида спорта: каякинг, сноркелинг, катание на катамаране (бесплатно) и каноэ (бесплатно), яхтинг. Рядом с отелем расположено поле для игры в гольф. Проводятся дневные и вечерние развлекательные программы, играет живая музыка.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 443 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер, Wi-Fi (платно), телевизор, телефон, мини-холодильник, набор для кофе и чая, сейф, балкон или терраса. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

Adrese Autopista Sur, km 11, Варадеро 42200, Куба
Tālruņi: +53 45 66 82 88
Tīmekļa vietne: Be Live Experience Tropical
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.