Islazul Mar Del Sur 2*– Atsauksmes

9
Novērtējums 6.610
№25 viesnīcas reitingā Varadero
6.3 Numurs
7.2 apkalpošana
7.3 Tīrība
6.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 200 metru attālumā no Varadero pludmales. Tā sastāv no vairākām ēkām ar lieliem dzīvokļiem, vairākiem restorāniem, bāriem un veikaliem. Viesnīca ir piemērota ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар k.valentina
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tusies 4 cilvē ku ģ imene. pieauguš ie 2 istabā s. Viesnī cu izvē lē jā mies paš i, balstoties uz atsauksmē m un ieteikumiem, kā arī atraš anā s vietu un pieejamī bu tirgu, veikalu, bankas, kafejnī cu rajonā , bijā m gatavi jebkurā m grū tī bā m un krā jā m: dā vanas (š okolā de, nagu lakas, smukas gumijas matiem, matadatas, š ķ iltavas - izsniedza visu pē c kā rtas, nekur nespē lē ī paš u lomu), mitrā s salvetes, elektropreces no 110V tī kla, adapteris un pat mini transformators (tas ir svarī gi! jo ne visā s istabā s ir 1 ligzda uz 220V, amerikā ņ u spraudņ i, tī kla spriegums 110V ), pludmales dvieļ i, makš ķ ere, paņ ē ma lī dzi garu striķ i, mazgā š anas lī dzekļ i ķ ermenim, zobiem un galvai, neizš ļ akstoš ā s krū zes, kas izrā dī jā s ļ oti vajadzī gs! Viss iepriekš minē tais mums ir noderē jis! Principā viss! Atvaļ inā jums bija izdevies! Esam apmierinā ti, neskatoties uz sī kumiem: labi neiztī rī ja istabas, bet iztī rī ja un izveda atkritumus, uz pā ris dienā m stā jā s rindā uz ieeju ē damzā lē (kad atbrauc ģ imenes kubieš i nedē ļ as nogale), bet ē diena pietika visiem - cik grib, istabiņ ā s vecas mē beles, bet gultas diezgan ē rtas un pat aizsedza, ja nav saklā ts, tad uz balkona nav striķ u un nav ko piesiet. … Tomēr ▾ Atpū tusies 4 cilvē ku ģ imene. pieauguš ie 2 istabā s.
Viesnī cu izvē lē jā mies paš i, balstoties uz atsauksmē m un ieteikumiem, kā arī atraš anā s vietu un pieejamī bu tirgu, veikalu, bankas, kafejnī cu rajonā , bijā m gatavi jebkurā m grū tī bā m un krā jā m: dā vanas (š okolā de, nagu lakas, smukas gumijas matiem, matadatas, š ķ iltavas - izsniedza visu pē c kā rtas, nekur nespē lē ī paš u lomu), mitrā s salvetes, elektropreces no 110V tī kla, adapteris un pat mini transformators (tas ir svarī gi! jo ne visā s istabā s ir 1 ligzda uz 220V, amerikā ņ u spraudņ i, tī kla spriegums 110V ), pludmales dvieļ i, makš ķ ere, paņ ē ma lī dzi garu striķ i, mazgā š anas lī dzekļ i ķ ermenim, zobiem un galvai, neizš ļ akstoš ā s krū zes, kas izrā dī jā s ļ oti vajadzī gs! Viss iepriekš minē tais mums ir noderē jis! Principā viss!
Atvaļ inā jums bija izdevies!
Esam apmierinā ti, neskatoties uz sī kumiem: labi neiztī rī ja istabas, bet iztī rī ja un izveda atkritumus, uz pā ris dienā m stā jā s rindā uz ieeju ē damzā lē (kad atbrauc ģ imenes kubieš i nedē ļ as nogale), bet ē diena pietika visiem - cik grib, istabiņ ā s vecas mē beles, bet gultas diezgan ē rtas un pat aizsedza, ja nav saklā ts, tad uz balkona nav striķ u un nav ko piesiet. tos uz, bet mē s nolikā m krē slus un starp tiem izstiepā m savu lī dzpaņ emto virvi.
Daudz vairā k pozitī vu emociju un prieku! Ko tas nozī mē - kas ir brī dinā ts, tas ir bruņ ots!
Un tagad ieteikumi:
1. Autobusā no lidostas droš i samainī t valū tu pret vietē jiem cepumiem, jo Tur ir visizdevī gā kā likme nekā jebkur citur! Pirms brauciena uzzini valū tas kursu Kubas bankā s, lai ā rzemnieki saprastu, ko tev piedā vā s autobusā ! Lidostā tevi "aplaupī s" valū tas maiņ as nodaļ ā ! Kurss daž ā dā s vietā s ir atš ķ irī gs (lidosta, viesnī ca, banka). Visur labā k norē ķ inā ties ar cepumiem!
2. Reģ istrē joties uzdā vini (2gab. , jo reģ istratū rā parasti 2 cilvē ki) un izvē lies 33. vai 34. ē ku, vai citu, bet tā lā k no baseina un reģ istratū ras, iespē jams ar logiem uz ielu, jo. istabā skanē s izklaides programmas vai miegu var traucē t jautri atpū tnieki!
3. Pieprasiet istabu lī dz 3. stā vam. ieskaitot, lai nebū tu ū dens padeves pā rtraukumu, ū dens spiediens ir vā jš .
4. Reģ istrē joties nekavē joties pā rbaudiet karstā ū dens esamī bu un tualetes poda darbī bu, pē c 5 minū š u notecinā š anas krā nā parā dā s karsts ū dens, un tualetes muciņ a ir piepildī ta 5 minū š u laikā .
5. Reģ istrē joties personā la klā tbū tnē pā rbaudiet televizora darbī bu, gaisa kondicionē tā ju un strā dā još o kontaktligzdu pieejamī bu, mums pietika ar vienu kontaktligzdu, jo. Paņ ē mā m lī dzi adapteri un pilotu 3 rozetē m. Ja nav laika pā rbaudī ties personā la klā tbū tnē , tad pirms iekā rtoš anā s tomē r pā rbaudi bū tisko un. . . aizskrien uz reģ istratū ru, ja kaut kas nav kā rtī bā .
6. Nevar atstā t dzeramnaudu vai dā vanas apkopē jā m (pē c saviem ieskatiem), tā s atņ ems, bet neko vairā k par ierastajiem pienā kumiem nedarī s, t. i. izvedī s grozā esoš os atkritumus, saklā s gultu un varbū t noslaucī s grī du, ko pamanī jā m 1 reizi no 10 dienā m un 1 reizi nomainī jā m gultu un dvieļ us! Visi! Tā pē c nepiegruž ojiet ī paš i telpā ! Uzturē t tī ru! Lai gan dzeramnauda dē ļ kubieš iem vairā k patī k kanā dieš i, kuri neskopojas ar dzeramnaudu valū tā vai cepumiem!
7. Esiet uzmanī gi veikalos, paskatieties uz cenu zī mē m, tā s aizsedz un saka, ka summa ir 2-3 reizes lielā ka (aizgā jā m uz tuvā ko veikalu pē c cigā riem, tad nolē mā m vē lreiz apskatī ties un atceļ ā iekš ā š ajā veikalā mums teica, ka cena ir 2 reizes lielā ka, mē s pirkā m citā veikalā ) Var iziet cauri vairā kiem un izvē lē ties lē tā ko. . . Bezjē dzī gi strī dē ties, un ne visi prot runā t kubiski. . . Veikali tukš i, izņ emot rumu un cigā rus ar cigaretē m, gandrī z nekā nav, letes pildī tas ar sula, ū dens, daž iem ir kaut kas no produktiem. . . arī tirgū maz preč u, daudz suvenī ru.
8. Ieņ emiet vietas pludmalē jau no agra rī ta, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, tie ir daž ā du modifikā ciju, bez maksas, bet ir ierobež ots skaits lietussargu no palmu lapā m. Pirms brokastī m 6-7 no rī ta aizstaigā jā m uz pludmali, atstā jā m dvieļ us (kurus apdomī gi paņ ē mā m no mā jā m ceļ ojumā ) uz sauļ oš anā s krē sliem un devā mies brokastī s vai kaut kur citur lē nā m.
9. Internets viesnī cā sū cas, nopē rc karti un ir vietas, kur var mierī gi pasē dē t, papļ ā pā t. . . labā kais, ka starp reģ istratū ru un ē damistabu ir veikals, priekš ā ir galdi un krē sli no tā , lielā kā daļ a no viņ iem sē ž ar saviem tā lruņ iem! Pludmalē interneta nav, bet pa ceļ am uz pludmali ir autobusa pietura un ir platforma ar soliņ iem, internets tur darbojas pat labā k nekā Viesnī cā , jo. tas ir blakus telekomunikā ciju uzņ ē muma ē kai, parasti tur arī sē ž cilvē ki ar telefoniem.
10. Ekskursijas ir dā rgas! Tač u daudz interesantā k un lē tā k ir braukt ar retro auto kopā ar savu krievvalodī go gidu, ja kompā nija nav liela vai atrast pā ri kopī gam braucienam. Karloss 5352681231, ar kuru ļ oti jautri un produktī vi pabraucā m pa Kubu! Ir whatsapp un viber.
11. Ja jums nav reģ istrē tas vietas atgrieš anā s lidojumam, tad jums nav nepiecieš ams individuā ls pā rsē š anā s. Labā k ar visiem ierasties agri un ieņ emt vietu rindā ! Mē ģ iniet tē rē t naudu (ē diet omā rus kafejnī cā Varadero), jo. lidostā tavus cepumus mainī s atpakaļ pret valū tu, bet kurss bū s izspiedoš s!
Veiksmi visiem, labu atpū tu un labā kos iespaidus! Neaizmirstiet, izvē loties š o viesnī cu, ka š ī ir 2 zvaigž ņ u apartamentu viesnī ca, kvalitā te-cena ir diezgan apmierinoš a! Noteikti apmeklē jiet Kubu!
Ja ņ em vē rā manus ieteikumus, tad nekas netraucē s ienirt PSRS gaisotnē un pilnī bā izbaudī t okeā nu - neaprakstā mi, un Kuba!
пляж Отель Отель Отель Отель пляж пляж Отель
аватар Misha-Shubin1987
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vispirms piestā jā m OASIS, kas patiesī bā izrā dī jā s smirdī ga vieta tieš ā nozī mē : tur ir naftas straumes un nepatī kamas smakas, un pē c 2 dienā m izvā cā mies. Tajā paš ā Varadero kū rortā ir daudz patī kamā kas vietas, piemē ram, Islazul Mar Del Sur viesnī ca, kurā mē s apmetā mies. … Tomēr ▾ Vispirms piestā jā m OASIS, kas patiesī bā izrā dī jā s smirdī ga vieta tieš ā nozī mē : tur ir naftas straumes un nepatī kamas smakas, un pē c 2 dienā m izvā cā mies. Tajā paš ā Varadero kū rortā ir daudz patī kamā kas vietas, piemē ram, Islazul Mar Del Sur viesnī ca, kurā mē s apmetā mies. Starp citu, arī.2 zvaigznes. No pirmā acu uzmetiena tas ir dā rgā ks par Oā zi, tač u š eit ir iekļ auts viss plus lielisks gaiss, peldbaseins, pludmale, gaisa kondicionieris, TV un citi civilizā cijas prieki.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es ne pā rā k labi prasu pretendē t uz 2.3 vai 5 zvaigznē m, lai gan esmu dzī vojis daž ā dā s valstī s un daž ā du zvaigž ņ u viesnī cā s. Š eit bija labi. Kopumā Varadero ir labs. Milzī gs okeā ns, pustukš a pludmale, kristā ldzidrs, silts ū dens. … Tomēr ▾ Es ne pā rā k labi prasu pretendē t uz 2.3 vai 5 zvaigznē m, lai gan esmu dzī vojis daž ā dā s valstī s un daž ā du zvaigž ņ u viesnī cā s. Š eit bija labi. Kopumā Varadero ir labs. Milzī gs okeā ns, pustukš a pludmale, kristā ldzidrs, silts ū dens. Viesnī ca atrodas vienā no pilsē tiņ as ielā m, ē kas ir diezgan izkaisī tas. Mainī jā m 3 lī dz atradā m vajadzī go : )) Rezultā tā tikā m lī dz vistā lā k - 32. , tur kluss. Citā s vietā s var dzirdē t diskotē ku, lai gan skaņ a pē c 23 stundā m tiek izslē gta ļ oti disciplinē ti. Ē kas nav jaunas, bet daž as ir nesen renovē tas. Ē diens bija labs, bija izvē le. Mī nus viens - vietē jie odi, kuri gribē ja č akarē t mū su fumitoksu un savu mazilku. Ietaupī ja tikai kondicionieris, bet viņ iem ir ļ oti skaļ i, ņ emiet ausu aizbā ž ņ us : )). Personā ls ir draudzī gs, iemā cā s pā ris sveicienu spā ņ u valodā "Hola! " un "Buenas dias", kā arī "gracias" - paldies, smaidiet un neejiet ar "cara dura" (ķ ieģ eļ u seja - mū suprā t), iedosim dzeramnaudu 1-2 $ vai eiro, un jū s bū siet mī lē ti vē l vairā k : )) , tauta nav bagā ta, kā pē c nepadalī ties. Bet kopumā "man joprojā m ir Kubas smiltis zā bakos. " . . Ikviens, kurš ir redzē jis š o video, sapratī s. Bet labā k ir iegū t iespaidus tieš i. Ak, š eit ir kaut kas cits. Lidostā alkohols un cigā ri ir par 10-20 procentiem lē tā ki nekā Varadero veikalos, tā pē c labā k ir uzkrā ties mā jā s tur. Sievietē m iesaku Legendario rumu. Ļ oti garš ī gi, saldi un mī ksti, draudzenē m ļ oti garš oja : )).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар mercado
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
mū s pā rcē la no Oā zes. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , bet tai ir savs bā rs pludmalē . Lī dz pludmalei jā iet burtiski 5 minū tes, tā pē c tas jums ī paš i netraucē . Viesnī cai ir savs peldbaseins, kas ir diezgan pieklā jī gs , vakarā ir programma. … Tomēr ▾ mū s pā rcē la no Oā zes. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , bet tai ir savs bā rs pludmalē . Lī dz pludmalei jā iet burtiski 5 minū tes, tā pē c tas jums ī paš i netraucē . Viesnī cai ir savs peldbaseins, kas ir diezgan pieklā jī gs , vakarā ir programma. Ir telpas 15-18 blokos - neņ emt. jautā jiet profesionā ļ iem dzī vokļ us kvartā lā.12, pilsē tas centrā , bet ne trokš ņ ains. Visas galvenā s vietas var sasniegt ar kā jā m. viesnī cā nav siltummaiņ a - jā brauc uz bankā m blakus ielā , interneta arī nav. telepakalpojumu centrs 3 min. bet internetam ir pieslē gts tikai 1 dators, tā pē c vajag noķ ert. 6 cepumi stundā (180 rubļ i /). ja ir laba kompā nija un vajag ekonomisku variantu - normā ls variants. ē diens bez volā niem, jū ras veltes - zivis un kalmā ri. Pludmale plaš a un laba. Kopumā pludmale nav atkarī ga no viesnī cas lī meņ a - visur ir vienlī dz labi. Bet, ja jums ir iespē ja piemaksā t 3-4 tū kstoš us, labā k ir ņ emt viesnī cu 1. lī nijā - jū s nevarat aizstā t skatu uz okeā nu no rī ta.
аватар mgvozdika
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
2 zvaigž ņ u viesnī ca - brī niš ķ ī gi! Kuba mums ir dā rgs atvaļ inā jums, un palikt š ajā viesnī cā.22 dienas ir tikai Dieva dā vana! droš i dodieties tur! draudzī gs personā ls! ī paš s sveiciens bā rmenim Luisam! istabiņ as lielas, tī ras, ē dnī ca nav super, bet izsalcis noteikti nepaliksi, mango ir brī nums!! ! liels baseins, daudz ē nainu, vē dinā mu vietu viesnī cā , bijā m vasarā , siltums + mitrums ir kaut kas! bet mums bija vienalga, telpas ir vecas, bet arš ana gaisa kondicionieris. … Tomēr ▾ 2 zvaigž ņ u viesnī ca - brī niš ķ ī gi! Kuba mums ir dā rgs atvaļ inā jums, un palikt š ajā viesnī cā.22 dienas ir tikai Dieva dā vana! droš i dodieties tur! draudzī gs personā ls! ī paš s sveiciens bā rmenim Luisam! istabiņ as lielas, tī ras, ē dnī ca nav super, bet izsalcis noteikti nepaliksi, mango ir brī nums!! ! liels baseins, daudz ē nainu, vē dinā mu vietu viesnī cā , bijā m vasarā , siltums + mitrums ir kaut kas! bet mums bija vienalga, telpas ir vecas, bet arš ana gaisa kondicionieris. jā , es esmu par viesnī cu! OKEĀ NS!!!!! ! ! TAS IR NEticama SKAISTUMA BRĪ NUMS!!!! ! ! ES VIŅ AM DZĪ VOTOS KŪ TĪ!!!!! ! ! CAYO LARGO SALA - PASAKA!!!! ! ! KUBIEŠ I-MĒ S TEVI MĪ LAM!!! ! ! JĀ , BIJA Ļ OTI PRIEKTROLI ATVAĻ INĀ T AR BAUDĒ JIEM NO Č Ī LES, MEKSIKAS, MIAMI, KANĀ DAS UN VIETĒ JIEM KUBIEŠ IEM! SVEIKI VISIEM !! ! !
аватар yuran74
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies no 2011. gada 05. maija lī dz 19. maijam. Havanā mū s labi sagaidī ja ITC kompā nija, mū s aizveda uz viesnī cu ar mikroautobusu. Jā saka, ka viesnī ca mū s patī kami pā rsteidza! Š o no "kapeikas gabala" nebiju gaidī jis! Istabā bija 2 istabas, guļ amistabā. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 2011. gada 05. maija lī dz 19. maijam. Havanā mū s labi sagaidī ja ITC kompā nija, mū s aizveda uz viesnī cu ar mikroautobusu. Jā saka, ka viesnī ca mū s patī kami pā rsteidza! Š o no "kapeikas gabala" nebiju gaidī jis! Istabā bija 2 istabas, guļ amistabā.2 gultas, virtuve ar piederumiem, kafijas automā ts un mikroviļ ņ u krā sns, balkons, duš a, izlietne un tualete. Ī sā k sakot – viss nepiecieš amais. Viesnī cas teritorija ir diezgan liela un zaļ a, ir liels peldbaseins, katru dienu notiek "Bingo" - loterija ar balvu ruma pudeles veidā , vakara animā cija un diskotē ka, ir rotaļ u laukums, masā ž a salons. Pludmalē ir bā rs, kas ir atvē rts no 10:00 lī dz 17:00 ar labu dzē rienu klā stu un daž ā diem hamburgeriem, sviestmaizē m un garš ī giem č ipsiem. Č ipsi un hamburgeri tiek pasniegti arī baseina bā rā . Restorā ns ir labi paē dis, vienmē r ir gaļ a - cū kgaļ a, liellopa gaļ a, vista, ļ oti garš ī gi kartupeļ i ! ! ! Kā trū kums - ļ oti maz augļ u un zivju. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs, bet gandrī z neviens nerunā krieviski. ISTABĀ NAV ZAGŠ ANAS! ! ! Vispā r nekas netrū ka visas 2 nedē ļ as! Bet viņ i netī ra ļ oti labi, bet viņ i tam nepievē rsa uzmanī bu, jo blakus ir Atlantijas okeā ns ! ! ! No ekskursijā m ieteikš u Havanu, Cayo Largo salu ar sniegbaltā m un smalkā m smiltī m. Tas ir vienī gais iemesls, lai dotos uz Kubu! Vispā r - tik daudz emociju, ka grū ti uzrakstī t atsauksmi! Ī sā k sakot - viesnī ca lieliska, ļ oti iesaku! ! ! Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba! ! ! Starp citu, par animā ciju - katru dienu uzstā jas daž ā das grupas - burvju triki, dejas, dziesmas utt. Ļ oti interesanti!
Rakstiet, ja ir kā di jautā jumi!
Пляж отеля Вид на отель с 30 улицы Вид на бассейн и пул-бар Пул-бар Детский городок Ресепшн
аватар juliya2013
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ir pagā jis tik daudz laika, bet es nevaru aizmirst to sajū tu. vispā r kubs manī radī ja dalī tus iespaidus. Nekas ī paš s, bet kopumā bija lieliski. nav tik pā rapdzī vots kā Ē ģ iptē un Turcijā , eksotiskā s vietā s. … Tomēr ▾ Ir pagā jis tik daudz laika, bet es nevaru aizmirst to sajū tu. vispā r kubs manī radī ja dalī tus iespaidus. Nekas ī paš s, bet kopumā bija lieliski. nav tik pā rapdzī vots kā Ē ģ iptē un Turcijā , eksotiskā s vietā s. Viesnī ca nav super duper, bet gan pilsē tas centrā . Nav trokš ņ ains, ir izklaide. viss ir iekļ auts, bet vī ns jā prasa, paš i nenes (taupa). pludmalē viņ u sauļ oš anā s krē sli, uzkodas, dzē rieni. dzē riens nav ī paš i tā ds, bet kurš grib labā ku, rums maksā santī mu (no 3 eiro un vairā k. 1 eiro = 1 Kubas dolā rs). Labā k paņ emt lī dzi eiro. dolā ra maiņ a nav izdevī ga, tas viss ir attiecī bu ar ASV dē ļ . personā ls pieklā jī gs, smaidī gs, bet ja nu? par visu ir jā maksā . otrajā naktī viņ i pazaudē ja istabas atslē gas, tā pē c teica, ka samaksā jiet par visā m atslē gā m (lai gan mums tā s nebija), bet tad atslē gas tika atrastas (amerikā ņ i tā s atnesa no pludmales). Ē diens ir tik un tā , bet izsalcis noteikti nepaliksi, pē c š ī s viesnī cas sā ku ē st mazā k sā ls. ej ī sā k! jū s nenož ē losiet! tikai neaizmirstiet adapterus amerikā ņ u rozetē m, katram gadī jumam (ne visā s telpā s ir
)
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Paldies par atsauksmē m, bet gramatikas kļ ū du skaits ir vienkā rš i š ausmī gs! ! ! … Tomēr ▾ Paldies par atsauksmē m, bet gramatikas kļ ū du skaits ir vienkā rš i š ausmī gs! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Droš i vien atkā rtoš os, bet par 2* viesnī ca ļ oti pieklā jī ga. Jū ra atrodas 150 metru attā lumā no viesnī cas, ir bā rs. Ļ oti pā rsteigts par iepriekš ē jo apskatu. Mū su istabā viss gulē ja, pat nauda. Ne ī paš i liels (gribu atzī mē t, ka mums 30 CUC ir sī kums, tie ir kā di 500-600 rubļ i, viņ iem tā ir trī s mē neš u alga) Visas lietas vienmē r bija glī ti saliktas uz galda un nebija ne miņ as, ka kaut kā trū ktu . … Tomēr ▾ Droš i vien atkā rtoš os, bet par 2* viesnī ca ļ oti pieklā jī ga. Jū ra atrodas 150 metru attā lumā no viesnī cas, ir bā rs. Ļ oti pā rsteigts par iepriekš ē jo apskatu. Mū su istabā viss gulē ja, pat nauda. Ne ī paš i liels (gribu atzī mē t, ka mums 30 CUC ir sī kums, tie ir kā di 500-600 rubļ i, viņ iem tā ir trī s mē neš u alga) Visas lietas vienmē r bija glī ti saliktas uz galda un nebija ne miņ as, ka kaut kā trū ktu . Treš ajā dienā istabenei iedevā m 1 CUC, atš ķ irī bā no citā m, vienmē r mazgā jā m grī du, sī kums, bet jauki. Un izbraucot mums ļ ā va izrakstī ties 14.00, nevis 12, kā vajadzē tu. Ceturtajā mū su uzturē š anā s dienā istabā salū za ū dens sildī tā js, par pā rsteigumu tas tika salabots burtiski pē c 3 stundā m. Pā rtikas tieš ā m ir maz, bet badā nenomirsi. Animā cija notiek nepā rtraukti, piemē ram, pa dienu var uzspē lē t loto un laimē t ruma pudeli, vakarā arī ir uz ko paskatī ties. Ī paš i nedē ļ as nogalē s, kad visa viesnī ca ir piepildī ta ar kubieš iem, sā kas karaoke sacensī bas. Tad man palika ž ē l bē rnu, vecā ki viņ us izgrū da uz skatuves, lai paņ irgā tos, sanā kuš o tautieš u priekš ā visi dejo salsu. Bet tajā paš ā laikā visi uzvedas pieklā jī gi. . Labā k ir dot dzeramnaudu uzreiz. Piemē ram, vestibila bā rā , kuru apmeklē jā m ierodoties, bā rmenis mums uztaisī ja pā ris labus kokteiļ us, nesaudzē jot 2 CUC, visu atvaļ inā jumu baudī jā m viņ a darinā jumus, reiz pusdienā s bijā m pie viņ a ciemos, ar lielu vē lmi iedzert kafiju, viņ š mums piedā vā ja kā vienmē r Mahito, pē c vakara pulcē š anā s, par alkoholu pat dzirdē t nevarē jā m. Tad viņ š mums uztaisī ja bezalkoholisko Mojito, ar kaut ko mums nezinā mu, sakot, ka pē c š ī dzē riena mē s uzreiz jutī simies labā k. Garš a š im Mohito bija ļ oti specifiska, bet burtiski pē c 20 minū tē m visi paģ iru sindromi, it kā aizpū sti. Krievvalodī go tur vispā r nav, bet vestibilā sē ž burvī ga meitene, pā rdodot ekskursijas. Viņ ai ir draugs Leonels, viņ š padomju laikos mā cī jies Maskavā un lieliski zina krievu valodu. Tieš i viņ š bija mū su gids, caur viņ u var doties daudzā s ekskursijā s daudz lē tā k un ē rtā k. Piemē ram, mē s braucā m Trinedadā ar taksometru, pa ceļ am iebraucā m daudzā s pilsē tā s, iegā dā jā mies Karī bu jū ras reģ ionā un daudz ko citu. Viesnī cas plusus vē los pieskaitī t, ka tā atrodas paš ā Varadero centrā , nevis nomalē , 5 minū š u gā jienā ir suvenī ru tirgus, vē l viena svarī ga lieta ir banka kur var apmainī t nauda par ļ oti labu likmi. Ļ oti iesaku visiem to darī t tikai bankā . Un tur labā k braukt ar Kanā das dolā riem un EIRO. Nekā dā gadī jumā neņ emiet dolā rus, par to maiņ u tiek iekasē ta komisijas maksa 20% apmē rā . Joprojā m tur par piemaksu, ziepes, kosmē tika, zī muļ i, flomasteri, š okolā de un koš ļ ā jamā gumija. Viss, kas pietrū ka izsalkuš ajā padomju bē rnī bā . Bet tomē r neaizmirstiet, ka visi kū rortpilsē tā s dzī vojoš ie kubieš i nepavisam nav nabagi, viņ iem patī k parā dī ties, lai no jums nozagtu vairā k naudas, viņ i visi ļ oti labi zina krievu psiholoģ iju un var raudā t stundā m ilgi, mū su Leonel tikko mū s nogalinā ja, tas, ka viņ a nabaga vienī gā meita raud 2 dienas un 2 naktis, jo viņ ai ir salū zis dators. Kubā dators provincē s ir lī dzvē rtī gs Audi A8 uz kolhoza Krasnaja Zarja Uryupen apgabalā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s š ajā viesnī cā no 2010. gada 24. marta lī dz 7. aprī lim. Viesnī ca atrodas aptuveni 250 metrus no jū ras, viesnī cas pludmalē no 10 lī dz 17 atrodas bā rs, kur var pusdienlaikā paņ emiet dzē rienus un uzkodas. Gandrī z katru vakaru bija izrā des. … Tomēr ▾ Atpū tā s š ajā viesnī cā no 2010. gada 24. marta lī dz 7. aprī lim.
Viesnī ca atrodas aptuveni 250 metrus no jū ras, viesnī cas pludmalē no 10 lī dz 17 atrodas bā rs, kur var
pusdienlaikā paņ emiet dzē rienus un uzkodas. Gandrī z katru vakaru bija izrā des. Numuri 2 zvaigznē m. Restorā nā ir ē diens, badā nenomirsi, tač u bez liekā m vē smā m. Apbrī nojama ir kalpu vē lme par visu dabū t dzeramnaudu (vismaz CUCa). Parasti dzeramnaudas tiek dotas faktiski par labu servisu, bet š eit visi vispirms vē las saņ emt, un tad, iespē jams, bū s normā ls serviss. Turklā t manā istabā pazuda jaka, ko atklā ju, savā cot mantas aizbraucot.
Mē s vē rsā mies pie menedž era, viņ š visu pierakstī ja, bet istabene teica, ka viņ a to neņ ē ma, un es devos mā jā s bez viņ as. Kopumā iespaids par Kubu ir patī kams, tač u iesaku izvē lē ties augstā ka zvaigž ņ u vē rtē juma viesnī cas. Es neiesaku jums doties uz š o viesnī cu, lietas vienkā rš i pazū d no numuriem. Starp citu, uz Kubu iesaku ņ emt lī dzi tikai EURO. Ja jums ir jautā jumi, zvaniet pa tā lruni 8-916-611-44-28 Felix.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums yuran74
Es gribētu apmeklēt Havanu un vēl kaut ko. Cik vienkāršāk un lētāk?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Varadero pludmale
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Daba, Pludmales
Saturna ala
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba
Belamara ala
Novērtējums 8.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba

Отель расположен в 200 метрах от пляжа в Варадеро. Состоит из нескольких зданий с большими апартаментами, нескольких ресторанов, баров и магазинов. Отель подойдёт для отдыха всей семьёй.

Atrašanās vieta 21 км от аэропорта имени Хуана Гуальберто Гомеса.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • velosipēdu noma
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

48 двухкомнатных и 98 однокомнатных апартаментов, из которых 60 оборудованы для длительного пребывания, и 130 номеров (366 мест).

Adrese Ave. 3ra. y Calle 30,, 42200 Varadero, Куба
Tālruņi: +53 45 612246
Tīmekļa vietne: Islazul Mar Del Sur
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.