Iberostar Laguna Azul 5*– Atsauksmes

22
Novērtējums 8.910
№1 viesnīcas reitingā Varadero
7.3 Numurs
8.9 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.7 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
"Viss iekļauts" viesnīca Iberostar Laguna Azul atrodas jūras krastā, tikai 20 minūšu brauciena attālumā no Varadero centra. Uzcelta 2009. gadā, tā sastāv no trim 5 stāvu ēkām. Viesnīcas numuri ir iekārtoti Karību stilā ar modernām ērtībām un funkcionālām mēbelēm.Vairāk →
аватар KolobusTour
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru. Š ī ir mana 44. valsts un 3. Karī bu jū ras reģ ionā . Pē c Kubas standartiem viesnī ca ir lieliska. Plusi: + jauks personā ls + uzreiz nokā rtoju un uzvilku rokassprā dzes + izbraukš ana 12, BET rokassprā dzes nav nogrieztas un ja vajag nolikt istabu cena 11 eiro/dolā ri. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar vī ru.
Š ī ir mana 44. valsts un 3. Karī bu jū ras reģ ionā .
Pē c Kubas standartiem viesnī ca ir lieliska.
Plusi:
+ jauks personā ls
+ uzreiz nokā rtoju un uzvilku rokassprā dzes
+ izbraukš ana 12, BET rokassprā dzes nav nogrieztas un ja vajag nolikt istabu cena 11 eiro/dolā ri. stundā maksā jums TIKAI ar karti
+ wifi labi strā dā par brī vu, dod 8 stundas, tad tu atnā c uz reģ istratū ru un viņ i to atjauno bez maksas, bet internets pastā vī gi izsit - tā ir sistē ma visā Kubā
+ kopta, ziedoš a teritorija, darbinieki nemitī gi č aukst, tad tonē , tad slauka, tad griež palmas, tad kaut ko stā da
+ teritorijā dzī vo suņ i, putni un gā rņ i - visi viņ us baro
+ ē diens super - viss svaigs un lieliska izvē le.
Ir arī gatavi ē dieni ar mē rcē m un grilē tā m zivī m, garnelē m (kā dreiz bija pat omā ri), 3 veidu gaļ a: vista, cū kgaļ a, teļ a gaļ a. Pica stacija, makaronu stacija, siera stacija (ir gan dorblu, gan brie), desu stacija - un kvalitā te ir super, saldā stacija, augļ u stacija (arbū zs, ananā ss - zaļ gana, papaija, gvajava, carom - bomb) svaigas sulas 5 sugas , pienam un dabī gajam saldē jumam noteikti bū s zupa pusdienā s un vakariņ ā s, daudz piedevu ar un bez mē rcē m, ja vajag kaut ko tā du un tā nav, tu nā c klā t un saki un tev gatavo. Pē dē jā m vakariņ ā m pasū tī ju omā ru, man pagatavoja un atveda par 29$ (jā , lai gan Kuba mī l eiro, valū ta ir peso, bet viesnī cā par pakalpojumiem maksā tikai ar karti un viņ i ņ em no tā dolā rus) - visi dzē rieni ir augstas kvalitā tes un nekas neatš ķ aida
+ ir 4 a la carte restorā ni bez maksas - ļ oti iesaku tajos reģ istrē ties uzreiz pirmajā ieraš anā s dienā , jo tie ir ļ oti populā ri. Tas jā dara 1 stā vā kur ir reģ istratū ra, otrā gaiteņ a galā , kur iegriez cigā ru veikalu, izej cauri suvenī riem un ir speciā la telpa ierakstī š anai a la carte, mums patika japā ņ u. - š ī ir š ovkichen, kur š efpavā rs jū su priekš ā gatavo rī sus, dā rzeņ us, garneles un gaļ u, un nepatika franč u valoda - viss nebija garš ī gs, un ir 1 maksas restorā ns, kad tiek klā ts galds pludmales zonā un jū ras veltes tiek pasniegts.
+ ir bā rs un restorā ns, kas strā dā.24/7 ir visi dzē rieni un ē dieni (pica, hamburgeri, sviestmaizes, frī kartupeļ i, augļ i, banā nu č ipsi super uzkoda, saldē jums)
+ pludmale - tā ir plaš a, tī ra, smalkas baltas smiltis, maiga ieeja, dzidrs ū dens un nereā las krā sas.
* paisums un bē gums ir gandrī z neredzami.
* ir bezmaksas kajaki un katamarā ns 30 minū tes no istabas un par 20 dolā riem vienai personai brauciens ar katamarā nu ar instruktoru un peldē š ana ar zivī m
* kaiju bari dzī vo pludmalē - viņ i labprā t ē dī s tavu maizi un pozē s fotogrā fijā m un video
+ animā cija - š ie ir ļ oti forš i puiš i ar Lady Gaga priekš galā , tā sauc aktī vā ko senoritu.
animā cija gan pludmalē un pie baseina un stiepš anā s un dejas un spē les un vakarā SHOW ir savā dā ks un interesants
+ bē rni - daudz ģ imeņ u ar bē rniem - viņ iem ir rotaļ u laukums ar š ū polē m, slidkalniņ iem un slē gts bē rniem. klubs, un viņ i arī izved bites uz pludmali utt. , un ir arī animatori bē rniem.
Viesnī cā ir arī mī nuss un š is ir vecs numurs, BET atceramies, ka š ī ir Kuba un š eit viss nav vecs, bet gan RETRO : )
Tajā paš ā laikā visi tekstilizstrā dā jumi ir jauni. Numuri tiek uzkopti katru dienu. Viņ i atnes 2 pudeles ū dens speciā los mineralizē tos traukos ar atstrā des datumu.
Iesaku š o viesnī cu ģ imenē m un pā riem.
Neaizmirstiet atstā t dzeramnaudu un pasmaidī t - tad pā rē jais bū s 300%.
Территория отеля Пляж отеля Номер отеля с огромной кроватью Морские звезды при отеле Пинаколада супер вкусная и все напитки в стекле Даже 1 раз на ужин были лобстеры Лобстреры фри Я и океан
аватар liudmilka2
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Apmetā s pie drauga š ajā viesnī cā . Lidojā m mierī gi – nogulē jā m gandrī z visu lidojumu. Ierodoties, bezmaksas PCR tests (kopē jais laiks pirms izbraukš anas ir aptuveni 2 stundas). Viesnī ca tika nokā rtota 10 minū š u laikā , lai gan bija agrs rī ts. … Tomēr ▾ Apmetā s pie drauga š ajā viesnī cā . Lidojā m mierī gi – nogulē jā m gandrī z visu lidojumu. Ierodoties, bezmaksas PCR tests (kopē jais laiks pirms izbraukš anas ir aptuveni 2 stundas). Viesnī ca tika nokā rtota 10 minū š u laikā , lai gan bija agrs rī ts. Viesnī ca ir aizpildī ta maksimums 30% - pā rsvarā visi krievi (pā ris spā niski runā još u cilvē ku). Istabas ir vienkā rš as, renovē tas diezgan vecas, bet ļ oti plaš as. Kas attiecas uz pā rtiku: ja jū s negaidā t nekā dus ī paš us volā nus (ī paš i naudas dē ļ ), tad tas ir diezgan pieļ aujams. Patika restorā ni pē c iepriekš ē ja pieraksta (ī paš i japā ņ u). Daudz papaijas un gvajaves, ir salā ti, zivju gaļ a. Baro 24 stundas diennaktī - vienkā rš i nepalieciet izsalkuš i.
Jū ra ir lieliska, ir pietiekami daudz vietu pludmalē un restorā nā . Dzē rieniem: vī ns, kokteiļ i, rums. Forš ā kā lieta ir ANIMĀ CIJA! Super komanda, kas izklaidē visas dienas garumā : aerobika, dejas, volejbols, bingo, vakara priekš nesumi. Nereā li pozitī vi cilvē ki, kuriem patī k tas, kas ir vietē jais un ļ oti jautrs, dejot ir pā rsteidzoš i, ir nodarbī bas tiem, kas vē las mā cī ties.
No izklaides ā rpus viesnī cas: ekskursija pa Varadero kabrioletā , alas (bija slē gtas), Al Capone mā ja, pastaiga ar nirš anu. No ceļ ojumu aģ entū ras: vesela diena ar katamarā nu un vakariņ as ar š ovu (negā ju). Pē c valū tas: dolā rs = eiro. Tā pē c, iespē jams, labā k ir ņ emt dolā rus.
аватар galinavers
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti gribē jā s atpū sties Kubā , tač u mums bija pieticī gs atvaļ inā juma budž ets, un, izlasot atsauksmes Kubā , sapratā m, ka ī sti labu viesnī cu nav tik daudz visos aspektos. Tā pē c es gribē ju vismaz labā ko no iespē jamā . … Tomēr ▾ Ļ oti gribē jā s atpū sties Kubā , tač u mums bija pieticī gs atvaļ inā juma budž ets, un, izlasot atsauksmes Kubā , sapratā m, ka ī sti labu viesnī cu nav tik daudz visos aspektos. Tā pē c es gribē ju vismaz labā ko no iespē jamā . Beidzot sapratu! Sā kš u ar uzturu. Ē dienu daudzveidī ba ļ auj izdarī t izvē li un neē st vienu un to paš u katru dienu. Nedomā jiet par jū ras velš u pā rpilnī bu, tač u tā s ir. Vairā ku veidu zivis un vienmē r bija garneles. Gaļ as ē dieni ir pietiekami piedevas un pā rē jais arī . Bet ē dienkartē iekļ autos restorā nus pat nav jē gas apmeklē t. Alkohols ir diezgan labs. Dzē rieniem kopumā viss ir, izņ emot parasto kafiju) Un tas ir ļ oti neē rti, ka galvenajā restorā nā dzē rienus pasniedz viesmī ļ i un Kubā apkalpoš ana ir ļ oti lē na. Bet kopumā pacieš ams. Tagad Kubā sā pī gā kā tē ma ir istabu skaits. Istaba bija diezgan laba. Mē beles, protams, ir nobruž ā tas, bet gulta ir parasts matracis, lai gulē tu diezgan ē rti. Istabā ir viss nepiecieš amais. Bezmaksas seifs un bezmaksas mini bā rs. Lū dzu, paņ emiet savā numurā peldmē teļ us un č ī bas, tie netiek nodroš inā ti. . Daudzi sū dzas par karstā ū dens pā rtraukumiem, mums nebija tā das problē mas. Viņ i pat tī ra diezgan labi, pielā goti apkalpoš anas lī menim) Vispā r, ja nepievē rš uzmanī bu sī kumiem, tad var dzī vot) Izvē loties viesnī cu, mē s tikā m brī dinā ti par visā m niansē m, kas mū s sagaida, un viss bija tieš i tā . Viņ š ir lielisks profesionā lis, ā trs un precī zs. Ekskursija tika izvē lē ta apmē ram divdesmit minū tē s un izstā stī ja visu un sniedza padomus par valsti, lī dz kurai labā k doties ekskursijā s. Sociā lajā tī klā VKontakte š o personu nav grū ti atrast pē c uzvā rda. Nu vispā r uz Kubu devā mies dē ļ tā s pludmalē m. Š is pluss sedz visus mī nusus. Pludmale ir lieliska, ū denī ir ļ oti viegli iekļ ū t. Turklā t nav nekā du problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem. Ļ oti ē rti, ka pludmalē ir bā rs un dzē rienus var palū gt ieliet termiskajā s krū zē s, tā pē c no sauļ oš anā s krē sla nekur nav jā skrien. Pluss bija labas animā cijas programmas klā tbū tne viesnī cā . Labvakar š ovi. Bijā m arī uz diskotē ku. Pē cpusdienā deju nodarbī bas, daž ā di pasā kumi, piemē ram, sacensī bas, piemē ram, loka š auš ana. Ž ē l, ka animā cija ir tikai angļ u un spā ņ u valodā . Kopumā mē s š eit atradā m tikai plusus sev.
аватар Vika750986
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Reģ istrē š anā s notika diezgan ā tri, jo ieradā mies naktī . Mē s zinā jā m, kā ds numurs mums bū s, un tas mums lieliski der. Un mē s nolē mā m doties uz š o viesnī cu, jo tā mums bija piemē rota teritoriā lā izvietojuma ziņ ā , labi, cena / kvalitā te atbilst. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s notika diezgan ā tri, jo ieradā mies naktī . Mē s zinā jā m, kā ds numurs mums bū s, un tas mums lieliski der. Un mē s nolē mā m doties uz š o viesnī cu, jo tā mums bija piemē rota teritoriā lā izvietojuma ziņ ā , labi, cena / kvalitā te atbilst. Ko mums ieteica tū roperators un ko lasī jā m atsauksmē s - viss sakrita.
Teritorija liela, diezgan zaļ a un sakopta. Protams, ir savi trū kumi, bet principā viss ir pieļ aujams. Visur bija diezgan tī rs. Teritorijā bija 6 baseini, arī diezgan lieliski. Pludmales 1. lī nija, arī laba.
Mē s ņ ē mā m pā rtiku uz ol ieskaitot, diezgan daudzveidī gu. Pilnī gi viss piemē rots. Ē diens un apkalpoš ana bija lī dz atzī mei. Internets tikai ar kartē m. Bet viņ u animā cija bija laba un daudzveidī ga, un 15 dienu laikā animā cija netika atkā rtota. Tas, ko mē s redzē jā m, bija diezgan interesants.
Man visvairā k patika jū ra, kuras dē ļ mē s tur devā mies.
аватар angelanerad
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem, kas lasa manu pā rskatu. Pirmā lieta, ko es gribu teikt, ir tas, ka viesnī ca ir ļ oti laba Kubai. Es gandrī z nekad nerakstu atsauksmes, bet, redzot tik daudz negatī visma, es vienkā rš i nevarē ju pretoties. Pirmkā rt, mans aicinā jums visiem, kas lido atvaļ inā jumā uz Kubu, ko jū s gaidā t? Kuba ir vieta, kas daudzus gadu desmitus ir nodzī vojusi liekš ķ eres formā tā un nekad no tā s neiznā ks, un tas nenotiks drī z. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, kas lasa manu pā rskatu. Pirmā lieta, ko es gribu teikt, ir tas, ka viesnī ca ir ļ oti laba Kubai. Es gandrī z nekad nerakstu atsauksmes, bet, redzot tik daudz negatī visma, es vienkā rš i nevarē ju pretoties. Pirmkā rt, mans aicinā jums visiem, kas lido atvaļ inā jumā uz Kubu, ko jū s gaidā t? Kuba ir vieta, kas daudzus gadu desmitus ir nodzī vojusi liekš ķ eres formā tā un nekad no tā s neiznā ks, un tas nenotiks drī z. Visi kū rorti un viesnī cas pā rsvarā pieder valstij, un tikai tas spē cī gi ietekmē apkopi un remontu, un pati valsts nebū t nav bagā ta. Un, ja jū s lidojat š eit tikai servisa dē ļ un skatā ties uz dizainu, tad tas ir vismaz nedomā jot un bez sapraš anas. Kuba, pirmkā rt, ir lieliskas pludmales. Otrais ir diennakts dejas, smalks rums un garš ī gi jū ras velš u ē dieni, kā arī labi cigā ri. Un treš ais ir nesalī dzinā ma atmosfē ra, kas neviļ us aizved jū s 50 gadus atpakaļ laikā , un arī to ir vē rts apsvē rt. Ir jau kā ds un ko pagarš ot. Par tā dā m paš ā m izmaksā m jū s varat lidot uz Dominikā nas Republiku, kas pakalpojumu lī meņ a ziņ ā bū s augstā ka un citā di ļ oti atš ķ irī ga. Tieš i tā , neliels priekš vā rds, un tagad par paš u viesnī cu. Ieraš anā s viesnī cā , tikš anā s, reģ istrē š anā s numurā – tas viss bez kavē š anā s un kavē š anā s. Mē s dzī vojā m tā lajā.10. namā , tā lu no reģ istratū ras, visā m izklaidē m un restorā niem, bet kā ds skaistums pavē rā s no istabas lī dz okeā nam, un apburoš ais klusums vakaros, tikai brī nums. Istaba kopta, mē beles kvalitatī vas un nolietotas, ar labiem matrač iem un spilveniem, š ajā ziņ ā esmu ļ oti izvē lī ga. Mū su istabā bija "king" izmē ra gulta, pat nedaudz lielā ka par standarta izmē ru, lieliska mī ksta veļ a un ļ oti tī ri dvieļ i bez traipiem vai caurumiem. Pietiekami ietilpī gs skapis, dī vā ns un atzveltnes krē sls. Minibā rs tika papildinā ts katru dienu, gulta mainī ta vairā kas reizes, istabā ir halā ti un vannas piederumi. Pā ris reizes mums izslē dzā s kondicionieris, bet pē c zvana mums to izdarī ja tajā paš ā dienā , duš ā vā jš ū dens spiediens, bet citā di viss kā rtī bā . Un pats galvenais, š ie brī niš ķ ī gie cilvē ki, kuri uzsmaida tev uz visiem 32, un sekos tev uz papē ž iem, it ī paš i, ja neskopojies ar dzeramnaudu. Tici man, ar saviem ienā kumiem jū su pā ris CUC bū s labs papildinā jums. Bet pat bez š ī viņ i mē ģ inā ja mums palī dzē t jebkurā vietā viesnī cā , kur vien varē ja. . Apbrī nojamā kā lieta viesnī cā , protams, ir pludmale, š ī s brī niš ķ ī gā s smiltis, zilais okeā ns un maigā saule. Bet aizsardzī bai no saules labā k ir jaudī gā k, un jū s varat nejauš i izdegt. Pie baseiniem var viegli atrast vietas zem lietussargiem, to ir daudz, katrai gaumei, ar dž akuzi zonā m, mierī gi un trokš ņ aini ar animā ciju un dejā m. Lielā ko daļ u animā cijas joprojā m veido aizdedzinoš as dejas un dzī vā mū zika vakaros un teā trī . Ē diens ir kvalitatī vs, ir jū ras veltes un liela gaļ as ē dienu izvē le un citi garš ī gi naš ķ i. A la Carte restorā ni palī dzē s bū tiski daž ā dot ē dienkarti un paspilgtinā t vakarus romantiskā vidē . Kokteiļ i tiek gatavoti jebkurā bā rā bez rindā m, bet vislabā kie pē c garš as ir atrodami vestibila bā rā . Kas pirmo reizi lido uz Kubu, iesaku noteikti aizbraukt uz Havanu, bū s ļ oti interesanti. Bet ietaupī jumu ziņ ā var vienkā rš i nopirkt autobusa biļ eti par 5 CUC un apbraukt visu Varadero augš ā un lejā . Biļ ete ir derī ga visu dienu, un jū s varat apmeklē t visas interesantā kā s vietas. Kuba ir kontrastu valsts, ne visiem patiks, bet tie, kas to saprot un jū t, š eit nevarē s atgriezties.
аватар veraelpatova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī nav pirmā reize, kad paliekam Iberostar tī klā . Gandrī z katrā valstī viņ š mū s nekad nepievī la. Bet Kuba ir kaut kas! Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, pludmale lieliska, pat ņ emot vē rā to, ka š ī joprojā m ir Kuba, un mē s nevarē jā m paļ auties uz ideā lu, beigā s pat tikā m pā ri mū su cerī bā m. … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize, kad paliekam Iberostar tī klā . Gandrī z katrā valstī viņ š mū s nekad nepievī la. Bet Kuba ir kaut kas! Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, pludmale lieliska, pat ņ emot vē rā to, ka š ī joprojā m ir Kuba, un mē s nevarē jā m paļ auties uz ideā lu, beigā s pat tikā m pā ri mū su cerī bā m. Tagad kā rtī bā . Kubā bijā m pirmo reizi, pirms tam bijā m daudzviet, bet Kuba mums trā pī ja lī dz paš ai sirdij, un es vienkā rš i nevarē ju neuzrakstī t atsauksmi, lai gan š ie nemaz necieš . Pirmkā rt, viesnī ca man patika ar tā s tī rī bu un apkalpoš anu. Reģ istratū rā un starp citu, kā jau visā viesnī cā , personā ls labi runā angliski, bet, ja vē laties, varat atrast arī kā du, kas visu izskaidros mū su dzimtajā valodā . Mē s labi runā jam angļ u valodā , un tas nesagā dā ja nekā das neē rtī bas. Mē s rezervē jā m istabu ar skatu uz okeā nu, un tas bija viens no svarī gā kajiem aspektiem. Skats no balkona ir vienkā rš i pā rsteidzoš s! Istaba ir plaš a ar milzī gu divvietī gu un ļ oti ē rtu gultu. Bā rs tika papildinā ts katru dienu, tī rī š ana ir pā rsteidzoš i lieliska. Dvieļ i tī ri, gultas veļ a svaiga, pludmales dvieļ us var mainī t pē c vajadzī bas visas dienas garumā . Istabā viss darbojā s pareizi, kopumā gulē jā m ē rti. Bet kurš brauc uz Kubu gulē t? ! ))) Sā kotnē ji plā nojā m lidot uz citu vietu, bet nonā cā m š eit. Kubā galvenais ir izklaide, un viesnī ca ir pilna ar tā m. Animā cija gandrī z visu diennakti. Visu dienu puiš i izklaidē ar daž ā dā m aktivitā tē m, aizdedzinoš ā m dejā m, daudz dzī vā s mū zikas un dejā m. Vakaros viņ iem bija lieliskas š ova programmas, tā pē c vienkā rš i nav iespē jams nosē dē t uz vietas. Protams, izcils alkohols bā ros. Izcils Kubas rums, izcili kokteiļ i, un galvenais, pareiza un garš ī ga pagatavoš ana. Ē diens ir daudzveidī gs, ē dienkartē daudz vietē jā s virtuves ē dienu. Lielisks augļ u sortiments, milzī ga gaļ as ē dienu izvē le, tostarp vairā ki vairā k vai mazā k diē tiski. Lieliskas zivis un jū ras veltes. Viesnī cā ir lieliska A la Carte, ko var uzskatī t par papildu vakara izklaidi. Un, protams, okeā ns ir pā rsteidzoš s! Pludmale atrodas ļ oti tuvu, daž u soļ u attā lumā no viesnī cas. Vienmē r tī rs, ir daudz brī vu vietu, lai gan atpū tnieku nav mazā k. Okeā ns pats par sevi ir krā š ņ s, es vienkā rš i peldē ju stundā m un nevarē ju pilnī bā izbaudī t silto un dzidro ū deni. Ja vē laties jautri un garš ī gi atpū sties, tad droš i izvē lieties š o viesnī cu, un jū s noteikti nenož ē losiet iztē rē to naudu un laiku.
аватар gannazem
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti, cena atbilst kvalitā tei, ja veiktu uzlabojumus, kopumā bū tu izcili. Ē dienu ir daudz, bet jū ras velš u bija ļ oti maz, un pat nomainī t mē beles istabā s izskatā s diezgan vecas. Bet tas nesadalā s) Un jebkurā gadī jumā nav jē gas doties uz Kubu uz pakalpojumu. … Tomēr ▾ Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti, cena atbilst kvalitā tei, ja veiktu uzlabojumus, kopumā bū tu izcili. Ē dienu ir daudz, bet jū ras velš u bija ļ oti maz, un pat nomainī t mē beles istabā s izskatā s diezgan vecas. Bet tas nesadalā s) Un jebkurā gadī jumā nav jē gas doties uz Kubu uz pakalpojumu. Mē s devā mies pē c saules, dabas un krā š ņ ā s pludmales. Principā eksotika. Un es jau sen gribē ju iepazī ties ar valsti. Bija pirms tam Ē ģ iptē un Grieķ ijā un gribē ja ienirt citā atmosfē rā . Es turpinā š u ar pā rtiku. Š eit jū s neatradī sit gardē ž u franč u virtuvi. Bet ē diens ir diezgan garš ī gs. Ē dienu izvē le ir laba, izņ emot jū ras veltes. Labas zupas, daudz gaļ as, daudz daž ā du piedevu, sagriezti dā rzeņ i utt. Laba augļ u izvē le. Ir a la carte restorā ni, kas ī paš i neatš ķ iras no galvenā , izņ emot varbū t japā ņ u. Bet š eit mani piesaistī ja nevis ē diens, bet gan š ova programma. Lai gan viņ i gatavo diezgan garš ī gi, tas maina. Labas kvalitā tes alkohols. Profesionā li gatavoti kokteiļ i. Vairā k par pludmali. Tas ir labā kais salī dzinā jumā ar citā m viesnī cā m netā lu no mū su. Gā jā m gar krastu un varē jā m salī dzinā t. Pie mums sauļ oš anā s krē sli ir labā ki un lielā ki, un tī rī bas ziņ ā un droš i vien visā dā ziņ ā . Tas ir galvenais, kas mums š ajā viesnī cā patika visvairā k. Nu, protams, maksa par ekskursiju tika nopirkta ļ oti veiksmī gi un var teikt, ka mums paveicā s nejauš i. Lai gan viesnī cu ir maz, izvē lē ties ir ļ oti grū ti. Nu par vā jā kajā m vietā m. Animā cija viesnī cā mums likā s diezgan vā ja vai drī zā k mierī ga. Lai gan visiem ir deju mū zikas š ovu programmas, viņ iem tas ī paš i patika. Bet mē s joprojā m bijā m koncentrē juš ies uz ekskursijā m. Š eit es neaprakstī š u visus ekskursiju jaukus nepareizajā sadaļ ā . Kopumā laba viesnī ca, var nā kt vē l!
аватар violettagyr
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums ar vī ru uzreiz iepatikā s viesnī ca. Skaisti dekorē ts koloniā lā stilā . Teritorija ir liela un skaista. Visi apstā dī jumi ir labi kopti. Jauki tī ri baseini, ir rotaļ u laukums un labs bē rnu klubs. Baseini ir tieš ā m mazi, bet arī kam tie š eit ir maigi. … Tomēr ▾ Mums ar vī ru uzreiz iepatikā s viesnī ca. Skaisti dekorē ts koloniā lā stilā . Teritorija ir liela un skaista. Visi apstā dī jumi ir labi kopti. Jauki tī ri baseini, ir rotaļ u laukums un labs bē rnu klubs. Baseini ir tieš ā m mazi, bet arī kam tie š eit ir maigi. Pludmale ir krā š ņ a. Atpū tas krē sli ir pilni. Katru rī tu tiek tī rī ta ļ oti tī ra zā le. Maiga iekļ ū š ana ū denī ir ē rta gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Jū s varat braukt ar katamarā niem bez maksas. Animā cija ir lieliska. Katru dienu ar prieku gā jā m skatī ties izrā di un turklā t tā s neatkā rtojā s, vienmē r iepriecinā ja ar ko jaunu. Dzī vā mū zika, daž ā das spē les bē rniem. Personā ls dara lielisku darbu, un padomi neko neietekmē . Ē dienu izvē le ir lieliska. Daudz gaļ as un jū ras velš u. Daudz dā rzeņ u un augļ u. Alkohols ir labs, un izvē le ir pienā cī ga. Kopumā viesnī cā viss ir kā rtī bā , protams, numuriņ i, kā arī vairumā viesnī cu, ir mazliet veci. Nekas nav nokritis un ir tī rs un nav pelē juma vai tamlī dzī ga. Bet mē beles ir jā atjaunina un jā veic remonts. Lai gan pā rē jā kvalitā ti tas neietekmē ja. Guļ ē rti un tī rī ba ir laba, bet remonts un mē beļ u maiņ a nenā ks par ļ aunu. Tā pē c tas ir labs numuram. Bet minibā rs tika regulā ri papildinā ts. Jā , tas tika tī rī ts katru dienu. Par ekskursijā m nav daudz ko teikt. Mē s apmeklē jā m Ambrosio alu un delfinā riju. Mē s devā mies uz Romas mā ju, labi, un par sī kumiem) Viesnī cai, kā viņ i mums paskaidroja, ir labā kā pludmale š ajā rajonā , un citos aspektos tas ir normā li.
аватар vlbelyak
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, pamatojoties uz fotoattē liem tī klā un tū ristu atsauksmē m. Bija pā rliecinā ts, ka labā kā viesnī ca Varadero krastā . Pagā juš ajā gadā mums bija atvaļ inā jums Meksikā RIU ķ ē des viesnī cā s. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, pamatojoties uz fotoattē liem tī klā un tū ristu atsauksmē m. Bija pā rliecinā ts, ka labā kā viesnī ca Varadero krastā . Pagā juš ajā gadā mums bija atvaļ inā jums Meksikā RIU ķ ē des viesnī cā s. Man tur ļ oti patika! Bet Varadero RIU pā rstā v viena viesnī ca, bildē s tā likā s pelē ka un neizteiksmī ga, atš ķ irī bā no Iberostar Laguna Azul. Protams, tagad es saprotu savu galveno kļ ū du - bija jā brauc uz Kubu uz Meksiku, varbū t tad mē s arī apbrī nosim brī niš ķ ī go viesnī cas apkalpoš anu, garš ī gus un daudzveidī gus ē dienus no restorā niem un draudzī go personā lu...Bet, notika otrā di. Un tagad, pē c Meksikas (Kankunas), es objektī vi vē rtē ju atvaļ inā jumu Kubā vienā no labā kajā m viesnī cā m (tas, ka Tez-Tour gidi to atzina par labā ko) ar "4-". Kas man nepatika: 1. Ē diens restorā nos ar retiem izņ ē mumiem praktiski nemainī jā s divas nedē ļ as. 2. Personā ls ir draudzī gs, ja vien neaizmirsti izkaisī t sev apkā rt "cepumus" (kabriolets peso, 1 cepums apm. = 1 eiro).
Turklā t loģ ika ir š ā da: jū s atnā cā t š eit, tā tad esat ļ oti bagā ts cilvē ks, un, ja tā , tad padalieties! Un sā kā s: tu pieej pie pavā ra, kurš no rī ta cep olu kulteni, pasū ti viņ am, ko tajā iemaisī t. Viņ š dara visu, un viņ am blakus uz galda guļ papī ra vai metā la cepums kā uzaicinā jums: neaizmirstiet pateikties! Tas pats attiecas uz jums, ja vē laties pagatavot smū tiju. Ekskursijā mums teica, ka Kubā ir vislabā kā kafija! Tā nu sē ž am brokastī s restorā nā , viesmī ļ i nes kafiju un pienu kannā s un piedā vā ar mī ļ u smaidu. Mē s nolē mā m mē ģ inā t...Dievs, ko viņ i ar viņ u izdarī ja. Garš a tā da, it kā ū dens spainī bū tu iemaisī ta karote š ķ ī stoš ā s kafijas un tur pievienota glā ze piena. Š is veliens kopā ar pakalpojumu ietver arī cepuma izvilkš anu. Pē c tam, kad pā ris reizes atteicā mies no tik dievī ga rī ta dzē riena, viņ i pā rstā ja sveicinā ties un mums pievē rst uzmanī bu: kā da jē ga, viņ i nedzer "kafiju", nedod cepumus ...3.
Un tas, ka tie visi ir mitri un nomelnē juš i, nevienu netraucē . Nu viņ i no rī ta to nometa uz grī das. Mē s nā kam no pludmales, nav dvieļ u, tas ir, mū su mitrie tika savā kti no grī das, bet tie jaunus neuzkā ra. Mē s devā mies zvē rē t, kā rezultā tā viņ i par to ziņ oja divu dienu laikā . Tas neskatoties uz to, ka istabene katru rī tu tika atvē lē ta par USD 1, un viņ a mums skaisti saklā ja mū su novecojuš o gultu. Par iepirkš anos veikalos atseviš ķ s stā sts. Viņ i apmā na mū su brā li melnā ! Tas ir, pienā k brī dis, kad jā iet uz veikalu, lai iegā dā tos gardumus (rumu, saldumus utt. ), nav nozī mes Varadero vai Havanā , viss ir viens un tas pats. Jū s nonā kat veikalā , kur apmē ram pusei preč u nav cenas, tas ir, tā s nav norā dī tas, bet ir pā rdevē jas galvā . Skatoties uz tevi, konkrē ti, ka esi tū rists, t. i.
viņ iem velns nav kubietis, viņ i uzskata, ka jū s pā rkā pjat visus aritmē tikas noteikumus, nav pieņ emts dot č ekus (kasiere to uzreiz saburzī un grozā ) - un rezultā tā " dabū savu zeltu” maiņ u un nesū dzies, ka tā ir tik dā rga. Viņ ai ir 15 cepumu alga, un pā rē jais ir jū su ziņ ā . Tā nu rezumē : uz Kubu vajag vienreiz aizbraukt, Havana ir ļ oti interesanta! Otrreiz tur braukt neplā noju. Vienkā rš ā m pludmales brī vdienā m ir daudz vietu ar nevainojamu apkalpoš anu. Kubieš i ļ oti pozitī vi reaģ ē ja uz Obamas paziņ ojumu par blokā des atcelš anu. Viņ i gaida amerikā ņ u tū ristu. Nedod Dievs, varbū t amerikā ņ i piespiedī s mī lē t tū ristu un neaizstā s apkalpoš anu ar tā redzamī bu.
Valē rijs un Tatjana, 2014. gada decembris.
аватар jl7uyinq
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es paliku kopā ar savu vī ru un dē lu 2012. gada jū lijā . Sen nebiju rakstī jusi atsauksmi, bet tagad nolē mu uzrakstī t pā ris rindiņ as, varbū t kā dam mans apskats noderē s. Pati Kuba ir ļ oti pieticī ga valsts, kurā ne tik sen attī stā s tū risms. … Tomēr ▾ Es paliku kopā ar savu vī ru un dē lu 2012. gada jū lijā . Sen nebiju rakstī jusi atsauksmi, bet tagad nolē mu uzrakstī t pā ris rindiņ as, varbū t kā dam mans apskats noderē s. Pati Kuba ir ļ oti pieticī ga valsts, kurā ne tik sen attī stā s tū risms. Ekskursijas nav ī paš i interesantas. Mē s lidojā m uz Cayo Largo salu. Tā nauda, ​ ​ kas par to tika iedota, tā nemaz nav tā vē rta. Patika Havana. Arhitektū ra ir ļ oti skaista, cē luš i spā ņ i 17. -18. gs. Bija kā dā citā ekskursijā , ciematā , kur dzī voja indiā ņ i. Arī tā -tā . Visas ekskursijas ir ļ oti dā rgas, pat Meksikā tā s bija lē tā kas. Tagad par viesnī cu. Viesnī ca, ja salī dzina ar Dominikā nas viesnī cu, es liktu, diezgan adekvā ti, 3-ku. Apkalpoš ana, teritorija, ī paš i pā rtika, atstā j daudz ko vē lē ties. Ē diens bija ļ oti vienmuļ š un lielā kā daļ a nebija garš ī gs. Viņ iem pat izdevā s omā rus sabojā t tā , ka nebija skaidrs, kā viņ i tos vispā r gatavoja....Istabā s viss vecs, nobruž ā ts, nobruž ā ts. Bet mē s vē l bijā m pacieš ami, bet otrs pā ris bija pilnī gi 3-ku. Viens mierinā jums bija tas, ka uz citu viesnī cu fona mū sē jais bija vairā k vai mazā k. . . Varadero pludmales arī nav tā s labā kā s, neticiet! Dodieties uz Punta Cana Dominikā nas Republikā , tur ir daudz greznā kas pludmales un okeā ns! Un cena arī daudz lē tā ka. Vispā rī gi runā jot, Kuba mani nepā rsteidza. Mani nepā rsteidza. Ž ē l par tur atstā to ievē rojamo naudu.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Varadero pludmale
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Daba, Pludmales
Saturna ala
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba
Belamara ala
Novērtējums 8.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba

Отель Iberostar Laguna Azul, работающий по системе «Все включено», расположен на первой линии моря, всего в 20 минутах езды от центра Варадеро. Построен в в 2009 году, состоит из трех 5-этажных корпусов. Номера отеля оформлены в карибском стиле с современными удобствами и функциональной мебелью.

Atrašanās vieta 40 км от международного аэропорта Варадеро, 160 км от Гаваны.
Pludmales apraksts Пляж находится в нескольких метрах от отеля. Пляжные полотенца: бесплатно
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Камера хранения багажа, сад, сувенирный магазин, интернет-кафе, 5 ресторанов, 6 бассейнов, театр, платный Wi-fi, интернет-кафе, сувенирный магазин.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб 4-12 лет, детская анимация, 2 детских бассейна.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Стрельба из лукатеатр, снорклинг, каяки, 2 теннисных корта, гольф-поле на 18 лунок неподалеку от отеля, джакузи под открытым небом, массаж (платно), бесплатные уроки сальсы, музыкальные и юмористические вечера.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • niršana
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 814 номеров: 790 стандартных двухместных 42 м2 и 24 полулюкса 71 м2. Есть 8 номеров для людей с ограниченными возможностями. Балкон или терраса имеются в номерах на 1-м этаже.

Istabās

Кондиционер, спутниковое ТВ, мини-бар, телефон, сейф, кофе-машина, принадлежности для приготовления чая и кофе, ванная комната с ванной, фен, утюг и гладильная доска.

Adrese Autopista Sur km 17, km 17 Autopista Sur, Varadero 42200, Куба
Tālruņi: 53 45 667900
Tīmekļa vietne: Iberostar Laguna Azul
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.