Club Karey Hotel 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 5.410
№34 viesnīcas reitingā Varadero
5.4 Numurs
2.2 apkalpošana
2.0 Tīrība
9.3 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Club Karey atrodas 1 km attālumā no Varadero centra, pludmales pirmajā līnijā. Mājīga viesnīca, kas lieliski piemērota pāriem. Uzcelta 1950. gadā, pēdējo reizi renovēta 2014. gadā.Vairāk →
аватар 1rakolov
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir paredzē ta nakš ņ oš anai, viesnī cā praktiski nav nekā tā da, kas nestrā dā . Ū dens plū st ar pā rtraukumiem, animā cija ir 0, trenaž ieru zā le nedarbojas, nav sauļ oš anā s krē slu, pludmales dvieļ u, jū ra ir tuvumā , bet neviens netī ra smiltis pludmalē , bā ri un restorā ns darbojas pareizi un jū s varat vienmē r paē diet garš ī gu un lē tu maltī ti. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir paredzē ta nakš ņ oš anai, viesnī cā praktiski nav nekā tā da, kas nestrā dā . Ū dens plū st ar pā rtraukumiem, animā cija ir 0, trenaž ieru zā le nedarbojas, nav sauļ oš anā s krē slu, pludmales dvieļ u, jū ra ir tuvumā , bet neviens netī ra smiltis pludmalē , bā ri un restorā ns darbojas pareizi un jū s varat vienmē r paē diet garš ī gu un lē tu maltī ti. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, ja atstā jat š okolā des tā felī ti, no gultas dvieļ iem dabū siet gulbjus. Istabā s TV un konders strā dā kā rtī gi 2 krievu kanā li, ja brauc par budž etu, lai apskatī tu Kubu, tad ir jē ga doties uz š o viesnī cu.
аватар P.s.v-1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sā kš u no ceļ a. Lidmaš ī na uz Varadero no Š eremetjevas terminā ļ a C d. b. pacelš anā s pulksten 8.50. No Sanktpē terburgas uz Š eremetjevas B terminā li lidojā m plkst. 23.55. Lī dz dabū jā m bagā ž u, lī dz tikā m pie "shuttle" un gaidī jā m kad tas parā dī sies, kamē r braucā m pa to kā das 20 minū tes. … Tomēr ▾ Sā kš u no ceļ a. Lidmaš ī na uz Varadero no Š eremetjevas terminā ļ a C d. b. pacelš anā s pulksten 8.50. No Sanktpē terburgas uz Š eremetjevas B terminā li lidojā m plkst. 23.55. Lī dz dabū jā m bagā ž u, lī dz tikā m pie "shuttle" un gaidī jā m kad tas parā dī sies, kamē r braucā m pa to kā das 20 minū tes. Rezultā tā pulkstenis ir 2 naktī . Pē c pilnas darba dienas jau gribē tos apgulties, bet terminā lī C ir slikti. Daž as stundas nav viesnī cu. Labi, viņ š nolika sievu ar koferiem un aizgā ja uzpī pē t. Es ļ oti gribē ju pē c 6 stundā m bez tabakas. Atgriež oties terminā lī , mani gaidī ja ubaga policists (viņ š ir arī Š eremetjevas lidostas C terminā ļ a seja). Viņ š mē ģ inā ja no manis bez protokola dabū t 500 rubļ us par smē ķ ē š anu it kā tuvā k par 15m no terminā ļ a ieejas. Es nevienam kukuļ us nedodu. Rezultā tā viņ š gandrī z visu nakti berzē ja mums apkā rt. Vai nu aizbrauks, tad pē c stundas atgriezī sies ar vecu dziesmu. Tas kaitinā ja manu sievu, bet mani uzjautrinā ja.
Lidojums aizkavē jā s par aptuveni stundu.
Pats lidojums ir diezgan nogurdinoš s.
Mainiet naudu lidostā . Kurss ir izdevī gā ks un nav problē mu ar rindā m bankā , par ko vē lā k atgriež oties stā stī ja ceļ abiedri. Viesnī cā s standarta likme ir: 1 kuk = 1 eiro.
Tagad par paš u viesnī cu. Mē beles ir diezgan nobruž ā tas, bet par to nopietni domā si tikai ieraš anā s dienā un nā kamajā dienā . Pē c tam okeā ns, ekskursijas utt. novē rst jū su uzmanī bu no š ī sī kuma.
Pludmale. Pludmale ir krā š ņ a. Protams, varē ja labā k iztī rī t, bet nebija ne glā ž u, ne gruž u. Mū su mā ja atradā s uz viesnī cas robež as, un es no bā ra atnesu mums sauļ oš anā s krē slus. Tā rezultā tā mums ar sievu bija sava privā tā pludmale. Tuvā kie sauļ otā ji atradā s vairā k nekā.100 m attā lumā .
Ekskursijas. Mē s paņ ē mā m divus. Pirmā uz Havanu, otrā – trī s pilsē tas. Cenas: 96 eiro / persona - Havana, 86 eiro / persona - otrā . Ekskursijas bija no Pegaza. Tie bija nedaudz dā rgā ki par privā tajiem pā rdevē jiem, bet mē s to nemaz nenož ē lojā m. Mū su ekskursijas vadī ja Kubas valsts uzņ ē mums un viss noritē ja bez pā rklā š anā s pē c labi izveidotas programmas, un pē c privā tajiem tirgotā jiem cilvē ki spļ ā va mā jā s lidmaš ī nā .
Ē diens. Ē diens ir diezgan primitī vs. Labā k atnā kt uz "banketa" sā kumu, beigā s paliksiet bez gaļ as. Iepriekš ē jā s atsauksmē s lasī ju par dzeramo pavā ru. Tagad tā di ir divi. Otra arī dzer. Š ķ iet, ka tas neietekmē kvalitā ti. Mums nebija nekā du vē dera problē mu. 10 dienas viņ i vienu reizi deva garneles un kalmā rus. Zivis bija pā ris reizes.
Rezultā ts. Esmu apmierinā ta. PSRS cilvē ka nelieli ikdienas raupjumi Kubā nepievī la.
аватар Samana
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vispā r man ļ oti patika. Personā ls ir atsaucī gs. Uz jebkuru pieprasī jumu tiek atbildē ts labi. Nav uzbā zī gs. Ē diens. Ir arī daudz gaļ as. Parasti cū kgaļ a. Garneles reizi nedē ļ ā , kalmā ru arī . Ar dā rzeņ iem ir grū tā k. … Tomēr ▾ Vispā r man ļ oti patika. Personā ls ir atsaucī gs. Uz jebkuru pieprasī jumu tiek atbildē ts labi. Nav uzbā zī gs.
Ē diens.
Ir arī daudz gaļ as. Parasti cū kgaļ a. Garneles reizi nedē ļ ā , kalmā ru arī . Ar dā rzeņ iem ir grū tā k.
Pavā rs reizē m ir piedzē ries. Bet š ķ iet, ka tas neietekmē pā rtiku.
Pludmale.
Pludmale nav attī rī ta no aļ ģ ē m. Protams, bez stikla. Bet kopumā nekopts. Gultas ir saspiestas. Baseins ir daudz labā ks. Bet nav pelikā nu un kaiju...un vispā r - okeā ns...
Mā joklis.
Parasts mā joklis. Noņ emts katru dienu. Spī tī gi stumjot abas gultas viena no otras, bet ne tā lu, var bez problē mā m pā rvietoties atpakaļ .
Divu nedē ļ u laikā nekas netika nozagts, kas arī ir lieliski.
Uzņ emš ana. Adekvā ta. Gribē jā m pā rvā kties jau pē c pirmā s nakts - sakā rtots bez problē mā m.
Bā rs.
Viņ iem patī k tē ja. Bet pē c saņ emš anas - viss kā rtī bā .
Tas pats attiecas uz restorā nu, kur brokastis, pusdienas un vakariņ as.
Атлантика. Ради нее - стоит. Ящерицы. Они прекрасны.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki ! Atpū tā s no 15. lī dz 29. decembrim 2014. Sajū tas ir neviennozī mī gas. Attieksme pret krieviem / tiem, kas nerunā citā valodā kā krieviski / ir nedraudzī ga, necieņ a. Tikai viena "Dod Pavā rs" acī s. Telpas tiek ne tikai iztī rī tas, bet arī iztī rī tas kabatas / un seifs tiek atvē rts ar tā du paš u karti kā telpa /. … Tomēr ▾ Sveiki ! Atpū tā s no 15. lī dz 29. decembrim 2014. Sajū tas ir neviennozī mī gas. Attieksme pret krieviem / tiem, kas nerunā citā valodā kā krieviski / ir nedraudzī ga, necieņ a. Tikai viena "Dod Pavā rs" acī s. Telpas tiek ne tikai iztī rī tas, bet arī iztī rī tas kabatas / un seifs tiek atvē rts ar tā du paš u karti kā telpa /. izdariet savu secinā jumu. Bija tū risti, kuri pazaudē ja savas personī gā s mantas. Visa š ī bilde nav ī paš i patī kama. Dvieļ i istabā tiek mainī ti reizi nedē ļ ā / lai gan tie ir ļ oti rū pī gi salocī ti, tā dē jā di metot putekļ us acī s /. Ē diens ļ oti pieticī gs, estē tiski nebaudā ms, sanitā rijas nav / netī ras tehnikas: š ķ ī vji un krū zes, galdauti / trū ka papī ra salveš u. Ekskursija. operators Pegasus piedā vā visdā rgā ko ex-ii / no citiem viss ir lē tā k /. Paņ ē ma 4 bijuš os, no tiem 2 var teikt, ka nauda ir izmesta, jo bijuš ais š oferis nezina tē mu un slikti runā krieviski. lang. - vā rdu sakot, cilvē ks nav savā vietā . Ž ē l, ka š ā das nianses sabojā ja manus priekš status par draudzī go Kubu. Visur viņ us gaidī ja kaut kā di netī ri triki un negodī gi kubieš i. Esiet modrs: saskaitiet izmaiņ as, pā rbaudiet iegā dā tā s preces, precizē jiet bijuš o plā nu. Viens priecē - lielisks laiks un dieviš ķ i skaists un silts okeā ns ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien. Sā kš u ar Aeroflot lidojumu (viss bija lieliski: ē dinā š ana, apkalpoš ana un galvenais, individuā ls TV ar filmā m, TV š oviem, multfilmā m, mū ziku un spē lē m). Tū risma operators Tez-tour - labi darī ts. Bildes viņ u mā jaslapā ir pareizas. … Tomēr ▾ Labdien. Sā kš u ar Aeroflot lidojumu (viss bija lieliski: ē dinā š ana, apkalpoš ana un galvenais, individuā ls TV ar filmā m, TV š oviem, multfilmā m, mū ziku un spē lē m). Tū risma operators Tez-tour - labi darī ts. Bildes viņ u mā jaslapā ir pareizas. Par viesnī cu: stabili 3 pē c Kubas standartiem, viss bija kā rtī bā , bet š ai viesnī cai ir 2 mī nusi. Pirmkā rt: pā rtika, divas nedē ļ as brokastis, pusdienas un vakariņ as, viss ir gandrī z vienā ds (rī si, makaroni un spageti, cū kgaļ a, vista, daž i augļ i un dā rzeņ i). Otrkā rt: nav ne animā cijas, ne kā das, viņ i paš i izklaidē jā s. Viesnī ca ir paredzē ta relaksē još ā m brī vdienā m bez pā rtraukumiem un uzdzī ves. Tam ir arī citas vietas (piemē ram, ielā.62-63 ir stū ra bā rs ar vakara priekš nesumu un dejā m lī dz nokriš anai, Havanas diskotē ka, Pirā tu ala). Kas vē las ē st jū ras veltes, tie ļ oti garš ī gi gatavo restorā nā pie okeā na, ko sauc par Barakuda (orientieris 61-62 ielas un liels omā rs pie ieejas). Uz Havanu devā mies individuā lajā tū rē retro auto ar LŪ DMILU! ! ! Kam interesē telefons rakstiet uz pastu Alena. v@list. ru. Kas bū s Havanā , noteikti dodieties uz restorā nu La Casa. Vide un ē dieni ir vienkā rš i IZCILI!!! ! Sagatavojieties ilgam dienestam, jo ​ ​ Kuba ir ļ oti mierī ga, nosvē rta, kubieš i velta laiku un dzī vo dzī vi pilnī bā , baudot mū ziku, dejas un ļ oti skaļ as sarunas, tā pē c atpū tieties un ATPŪ TIES!! ! ! Pē c pā ris dienā m sapratī si, ka Kuba ir Brī vī bas sala! Lai tev labs ceļ ojums!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ulyanov2
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas 30-40 metru attā lumā no okeā na. Mē s dzī vojā m otrajā stā vā . Viss ir ļ oti tī rs, viss ir istabā . Ē diens bija ļ oti labs, liela jū ras velš u izvē le, daž as garneles ar duci daž ā du gatavoš anas recepš u, zivis arī , visā das. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas 30-40 metru attā lumā no okeā na. Mē s dzī vojā m otrajā stā vā . Viss ir ļ oti tī rs, viss ir istabā . Ē diens bija ļ oti labs, liela jū ras velš u izvē le, daž as garneles ar duci daž ā du gatavoš anas recepš u, zivis arī , visā das. Vietē jais alus ļ oti labas kvalitā tes, kas gribē ja - sauso vī nu. No rī ta pie kafijas automā ta jau stā vē ja pā ris pudeles ruma un dzē riena tiem, kas bija pā rgā juš i iepriekš ē jā dienā . Š o viesnī cu ī paš i izvē lē jā mies, lai neiekā ptu akmens dž ungļ os. Personā ls ļ oti pieklā jī gs. Paņ ē mu lī dzi visā dus nolietotus krā mus - tā tad, kreklus, T-kreklus - atstā ju nodaļ ā , cilvē ki tur nediž ojas, s/n 15 zaļ umus - neizklī dī si. Man ļ oti patika Kuba!


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Varadero pludmale
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Daba, Pludmales
Saturna ala
Novērtējums 10.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba
Belamara ala
Novērtējums 8.0
Kuba, Varadero
Atpūta, Daba

Отель Club Karey расположен в 1 км от центра города Варадеро, на первой линии пляжа. Уютный отель, идеальный для семейных пар. Построен в 1950 году, последняя реновация прошла в 2014 году.

Atrašanās vieta 21 км от аэропорта Варадеро, 122 км от Гаваны.
Pludmales apraksts Пляжные полотенца — бесплатно, под депозит.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн с пресной водой, шезлонги и зонтики у бассейна, круглосуточная стойка регистрации, сад, сувенирный магазин, прокат автомобилей и мотоциклов, факс/ксерокопирование, медицинский центр, платный Wi-fi в общественных зонах, камера хранения багажа.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб 3–12 лет, детская дискотека, детские книги, музыка или фильмы.
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Мини-гольф, дартс, ныряние с маской и трубкой, анимация.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • sērfošanu
  • vindsērfings
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 104 двух- и трехместных номера. Представляет собой комплекс 2-этажных бунгало

Istabās

Кондиционер, телевизор со спутниковыми каналами, ванная комната с ванной, фен, телефон, мини-холодильник, сейф (платно), балкон или терраса (не во всех номерах), ежедневная уборка номера, смена белья — 2 раза в неделю.

Adrese Calle 0, Reparto Kawama, Varadero 42200, Cuba
Tālruņi: 53 45 667090
Tīmekļa vietne: Club Karey Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в гольф (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами серфинга, виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.