Kuba ir cita pasaule!

Rakstīts: 23 maijā 2011
Ceļošanas laiks: 31 marta — 15 aprīlis 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Sveiki tū risti! 2011. gada aprī ļ a sā kumā atpū tā s Kubā Varadero, kopā ar vī ru, 14 dienas. Es jums pastā stī š u par visu kā rtī bā.

TŪ RISMA OPERATORS Lanta tū re

Bezatbildī ga, pretī ga attieksme pret tū ristiem! Pirmkā rt, mē s bijā m apmetuš ies blakus esoš ajā viesnī cā Mercure Playa de Oro 4 *, vispretī gā kajā , un paš i gidi teica, ka tas ir sliktā ks nekā Turquesa 4 *. Un tā tieš ā m ir! Uz jautā jumu, kā pē c mū su viesnī cā nebija vietu, Lanta Tour pā rstā ve neko neatbildē ja...Iespē jams, tā ir paš u kubieš u viltī ba, protams. . Kad pasū tī jā m 2 ekskursijas no mū su gida, viena tika atcelta, nebrī dinot mū s, bet otrā viņ i par mums aizmirsa, mums bija jā tē rē savi nervi un nauda, ​ ​ zvanot gidam, uzzinā t, kad viņ i mū s savā ks ...rezultā tā devā mies karstā kajā laikā un viss nodega . . Nu, š ī ir Kuba. Kopumā viņ iem nav kur steigties un nevienam tas nerū p)))) Viņ i arī mū s aizveda no viesnī cas, brī niš ķ ī gi. .
Sakarā ar to, ka Lanta-tū res autobuss kavē jā s stundu (visu š o laiku nesē dē jā m baseinā , bet gan reģ istratū rā un domā jā m, ka viņ i atkal par mums ir aizmirsuš i), lidostā ieradā mies pē dē jie un dabū jā m biļ etes nav tuvumā...

TRANSAERO Airlines (tieš ais lidojums uz Varadero)
Baroja š ausmī gi maz! Mans gadu vecais bē rns ē da tikai...bet ne vī rs. Kopumā lidojums uz turieni bija grū tā ks nekā lidojums atpakaļ . Tur lidoja 13 stundas pretvē ja dē ļ , bija briesmī ga turbulence un visu laiku saule bija aiz muguras. Miegs bija problemā tisks. Atpakaļ , gluž i pretē ji, viņ i lidoja 10.5 stundas un gandrī z visu laiku naktī . Gulē ja. Un man negribē jā s ē st. Krē sli ir š ausmī gi neē rti, tie dod segas, iebū vē tajā televizorā nav iespē jams neko skatī ties, paņ emiet vai nu telefonus ar filmā m vai klē pjdatorus!

Viesnī ca Be Live Turquesa 4*
Labas divstā vu mā jas, katru dienu tī rī tas un no dvieļ iem izgatavoti visā di putni un dzī vnieki. Mē beles labas.
Ir skudras, kas stipri kož un ieraudzī ja 1 tarakā nu, bet tā , manuprā t, ir visu bungalo prerogatī va...Man vienkā rš i nepatī k milzī gas viesnī cas ar milzu pludmalē m. . Bet skudru nav. Gultas matrač i ir ē rti. Mums bija 2 lielas gultas, mē s tā s vienkā rš i saspiedā m kopā . Atvainojot par problē mā m ar reģ istrē š anos uz vienu nakti citā viesnī cā , mū su istabā bija pudele ruma, 2 pudeles sodas un spiestas kokosriekstu skaidiņ as) Prieks)

Teritorija pietiekama pastaigai, kopta, personā ls brī niš ķ ī gs un draudzī gs! Mē s Kubā dzī vojā m trī s viesnī cā s, un ir ar ko salī dzinā t. Ē diens bija labs, daudzveidī bas, protams, bija par maz, bet zupas katru dienu bija daž ā das un garš ī gas. Un garš ī gu tī ģ ergarneļ u JŪ RA! ! ! Zivis ir garš ī gas, bet mazas. Svaigi spiestas sulas katru dienu! Tikai sezonā viņ iem ir augļ i septembrī (kokosrieksti noteikti), un, kad mē s pā rspē jā m, aprī lī , izņ emot apelsī nus, augļ i nebija gatavi. . Bet apelsī nu sula no rī ta arī nav slikta))))
Labā kie kokteiļ i: mohito, pinokolada, cubalibri, cubata, romponche.
Animā cija ir, bet viņ a mani nepā rsteidza. . Es domā ju, ka bū s vairā k kubieš u motī vu. Mū ziķ u bū tu vairā k, viņ i dzied un spē lē superī gi! ! !
Pludmale ir brī niš ķ ī ga, kā jau visā Varadero. Tikai š eit pē c vakariņ ā m nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu)
Okeā na PASAKA! ! ! Bet tajā nav nekā un neviena. Maskas nebija vajadzī gas.
Vispā r pamatī gs 4-ka! Nevis cilvē kiem ar augstā m prasī bā m, bet jaunieš iem un veciem cilvē kiem. Starp citu, pē dē jo tur bija daudz. Bet tas mū s netraucē ja. Ir arī daudz jaunieš u. Krievu nav daudz, pā rsvarā spā ņ i un kanā dieš i.
Uz Kubu devā mies dabas, kultū ras dē ļ , nevis sē dē t viesnī cā . Visi apstā kļ i bija labi. Bet tomē r tas nav 5*...

Ekskursijas
Mē s devā mies - Havana + Pinar Del Rio (ar nakš ņ oš anu pie Havanas) - man ļ oti patika! Viesnī ca bija Occidental Miramar 4 * 20 min brauciena attā lumā no Havanas. Viesnī ca ir laba. Telpas ir lieliskas! Havana ir Ļ OTI skaista pilsē ta. Bet ar 1 dienu nepietiek!
Labā k ir rezervē t sev viesnī cu uz 5-7 dienā m un mā cī ties)))

Mē s braucā m, netā lu no viesnī cas, ar laivā m pa mangrovju audzē m) Es ļ oti iesaku! Vienkā rš i samaksā jiet gidam vē l 10 cepumus no personas, un viņ š jums un tikai jums sarī kos neaizmirstamu ekskursiju pa atklā to okeā nu! Ir arī skrejriteņ i. Vispā r uz turieni vieglā k aizbraukt ar kā jā m, bez jebkā dā m ekskursiju programmā m sanā ks lē tā k. Ir arī zoodā rzs.
Mē s paņ ē mā m no viesnī cas skrejriteņ us (15 kuki par skrejriteni uz 3 stundā m) un braucā m gar krastu, iekš ā pilsē tā , un, ja jū s ejat pa kreisi, izejot no viesnī cas uz galvenā ceļ a, varat nedaudz pabraukt un nokļ ū t lī dz sikspā rņ i alā.
Apkoposim:
Kubu ir vē rts apmeklē t! Tā ir pavisam cita pasaule! Par visu braucienu viņ i iedeva 115 tū kstoš us rubļ u. Ar jums par suvenī riem un ekskursijā m vē l 1000 USD
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu