Neaizmirstamā Kuba!

Rakstīts: 6 maijā 2011
Ceļošanas laiks: 14 — 28 aprīlis 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Lieliska viesnī ca! Mans vī rs un es devā mies uz 2 nedē ļ ā m. Tiesa, jau no paš a sā kuma pā rē jo nedaudz aizē noja garā muitas gaita, sasmē rē tie koferi (padoms - ietiniet plē vē , maš ī neļ ļ a labi nenomazgā jas : )) , noplucis cipari.
Nā kamajā rī tā mū s aizveda uz viesnī cu ar skaistu retu automaš ī nu, iedeva izcilu numuru, un kā atvainoš anos par nakti citā viesnī cā tika atnests augļ u š ķ ī vis, kaut kā ds saldums un pudele garda ruma. istaba ! ! ! Tas bija ļ oti jauki!
Pludmale: Varadero pludmales nav sadalī tas pa viesnī cā m, tā ir viena MILZĪ GA plaš a pludmale ar baltā m smiltī m un debeszilu okeā nu!!!! ! ! Stā sts!! ! ! Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas.

Virtuve: vista, liellopu gaļ a, cū kgaļ a, vairā ku veidu zivis, garneles, dā rzeņ i, frī kartupeļ i, saldē jums pusdienā m un vakariņ ā m, augļ i u. c. Mē s neesam gardē ž i - viss bija ļ oti garš ī gi un mums daudz : )
Kokteiļ i: Pina colada, mohito, cuba libre - ļ oti garš ī gi!! ! ! Bā rs pie diskotē kas ir atvē rts visu diennakti!
Istaba: viss nepiecieš amais ir tur. Gaisa kondicionieris, ledusskapis, televizors, vanna, bidē , fē ns uc Komforts ir pilnī gs. Rozetē s 220 v.
Esam ļ oti gandarī ti par svē tkiem. Kuba ir kontrastu zeme! Noteikti dodieties divu dienu ekskursijā uz Trinidā di ar nakš ņ oš anu kalnos! ! ! Pirmā diena - tikai pilsē tas un apskates objekti, otrā - pastaiga mež ā , peldes ezerā , brauciens pa kalniem ar smago maš ī nu - mazliet ekstrē ma : )
P. S. Ņ em lī dzi papildus š ampū nus, ziepes, zobu. makaroni, vecas drē bes - viesnī cas darbinieki mež onī gi priecā jas par š ī m dā vanā m, un pilsē tā , viņ i saka, jū s varat apmainī t pret to cigā rus un rumu.
Rums jā pē rk! HAVANA CLUB mū su pilsē tā maksā.2500 rubļ u, un tur rubļ os - 350!! !
Rums ir ļ oti garš ī gs!
Ī sā k sakot VIVA LA CUBA!!!!! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu