Mežonīgs ceļojums uz Trinidādu un Tabagu

17 augusts 2010 Ceļošanas laiks: no 09 Februāris 2006 ieslēgts 19 Februāris 2006
Reputācija: +4.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Internetā neatradu nevienu atsauksmi par Trinidadu un Tabagu, varbū t slikti meklē ju vai nē . Pirmo nakti pavadī ju viesnī cā lidostā (Trinidadas sala), gaidī ju draugu, viņ am bija jā lido nā kamajā dienā . Sagaidī juš i draugu, apskatī juš i pasaules karti (citas nebija), pajautā juš i vietē jiem (viespersonā ls) nolē mā m pā rcelties uz Tabaga salu. Lidmaš ī nas uz turieni lido ik pē c pusstundas (20 minū tes lidojuma un 12 ASV dolā ri par biļ eti), tač u biļ eš u nav, jā pasū ta 2 dienas iepriekš . Mē s devā mies uz rī ta prā mi (kursē.2 reizes dienā ), nopirkā m 4-vietī gu kajī ti par 8 USD, lai gan bija iespē ja braukt uz klā ja un kajī tē (ceļ a laiks 4.5 stundas un biļ ete 4 cisternas). Prā mis ļ oti, ļ oti pieklā jī gs, viss dzirkstī un dzirksteļ o (ž ē l, ka vī russ bildes apē da!! ! )

Pē c ieraš anā s mē s izgā jā m no ostas vā rtiem uz ielas un pē c 5 minū š u nobalsoš anas mū s savā maš ī nā savā ca vietē jais iedzī votā js (viņ š ir arī privā tas mazas viesnī cas ī paš nieks). Viņ š mū s aizveda pie saviem draugiem, kuriem bija brī va istaba. Par 80 usd dienā dabū jā m trī s guļ amistabas pirmajā stā vā (2 stā vi), lielu viesistabu-virtuvi ar visiem virtuves piederumiem, televizoru, ledusskapi utt. Viss bū tu bijis lieliski, tač u gaisa kondicionē š anas trū kums mū s nogalinā ja jau pirmajā vakarā , un fani netika glā bti, laipni un neierobež otā daudzumā , ko nodroš inā ja saimnieks.


No rī ta bija 3 minū š u ilga lietusgā ze, un kļ uva vieglā k.

Pā rrunā juš i paš reizē jo situā ciju pie balantī na pudeles, devā mies izpē tī t! Pē c 3 stundu iepazī š anā s vietē jā ciematā sapratā m, kā pē c visiem viesiem ir virtuve: 10 jū dž u garumā rajonā nav nevienas kafejnī cas vai restorā na. Atradā m pieklā jī gu 2 stā vu viesu namu ar baseinu, kondicionieri un atkal virtuvi, iekā rtojā mies otrajā stā vā divlī meņ u istabiņ ā.8 personā m (divas guļ amistabas + 2 dī vā ngultas milzī gā zā lē ) par 110. USD dienā .

Tieš i iepretim viesnī cai atradā s mini tirgus un telts ar dā rzeņ iem un augļ iem. Otrajā dienā gatavoju borš č u (ē st alkoholu vien ir neveselī gi), bet karstuma un rauga sastā vdaļ u rū gš anas dē ļ organismā nolē mā m ē š anu atlikt uz nā kamo dienu, bet velti, no rī ta mū s pamodinā ja. pē c skā ba borš č a smarž as (jā liek ledusskapī ! ) . Nolē mā m paē st, paņ ē mā m taksi (pirmā garā mbraucoš ā maš ī na) un devā mies uz Hilton viesnī cu Atlantijas okeā na piekrastē . Samaksā juš i 250 dolā rus par 2 ē diena š ķ ī vjiem (nav ko ē st, bet izrotā ts visaugstā kajā lī menī , pat sū tī t uz izstā di! ) devā mies uz pludmali.

Jā peld no Karī bu jū ras puses, jo no Atlantijas okeā na puses ir ļ oti liels roll-up, ū dens 300 metrus no krasta ir dubļ ains un vilnis pieklā jī gs.

Mē s nokļ uvā m vietē jā karnevā lā pludmalē (nav Rio, bet tomē r interesanti), satikā m divas jaukas francū zietes, kuras caur celmu klā ju runā angliski, un š ajā peldē jumā okeā nā beidzā s visa mū su atvaļ inā juma atlikuš ā s 6 dienas. viesu namā bija peldbaseins.

Kopsavilkums:

-Februā rī tur ir ļ oti karsts (labā k doties uz Antigvu)

-Par normā lu uzturu labā k iegā dā ties ekskursiju

- Tur tieš ā m nav daudz ko redzē t.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums