Jautājums o Kuba

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
407 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
PLĀNOJUMS CEĻOJUMU UZ KUBU 31. AUGUSTĀ 8 CILVĒKI. NEPIECIEŠAMS INTERNETS PASTĀVĪGAI KOMUNIKĀCIJAI DARBĀ. JA ŅEMT JAKAS PAR 1 PAVĀRU STUNDĀ, IR IESPĒJAMS DARĪT BIZNESA, VIEGLĀK DOTIES UZ CITU VALSTI, KUR T.
PLĀNOJUMS CEĻOJUMU UZ KUBU 31. AUGUSTĀ 8 CILVĒKI. NEPIECIEŠAMS INTERNETS PASTĀVĪGAI KOMUNIKĀCIJAI DARBĀ. JA ŅEMT JAKAS PAR 1 PAVĀRU STUNDĀ, IR IESPĒJAMS DARĪT BIZNESA, VIEGLĀK DOTIES UZ CITU VALSTI, KUR T.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2019-04-225 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар AllOverTheWorld
un? kāds ir jautājums? kāda ir sīkfailu valūta?
аватар angik007
KARTES, JŪS IEGĀDĀJATIES VIESNĪCĀ, TĀS DARBOJAS CAUR VIESNĪCAS WIFI TĀS PIEKĻUVES ZONĀ. IR NEPIECIEŠAMS IESPĒJA BEZ ATRAŠANĀS VIETAS IEROBEŽOJUMA KĀDAS IZMAKSAS PAR INTERNETU, JA PĒRCĒJAT TO VIETĒJO SIM KARTI? VAI CITU OPERATORU STARPTAUTISKĀS SIM kartes????
аватар Gelenka_1
:) COOK, Kubas konvertējamais peso.
аватар Gelenka_1
Domāju, ka autors noteikti izputēs, ja nepārtraukti lietos internetu!... Mobilie sakari tur pēdējā laikā ir kļuvuši daudzmaz normāli. Viņiem ir laiks pagātnē :)
аватар angik007
Tas aizkavēja agrāko ceļojumu uz šo valsti. Es pat neatceros, kur man nebija bezmaksas WIFI viesnīcas teritorijā ar pienācīgu ātrumu. kaimiņos esošajās nabadzīgajās MEKSIKO un DOMINIKĀNĀS ātrums ļāva sazināties visā viesnīcā videozvaniem. ko darīt ar šādu darbu. savienojums vienmēr ir nepieciešams
аватар Elenka08
Kāpēc jūs kliedzat sašutumu? Protams, jūs varat doties uz citu valsti, lai ietaupītu naudu, vai arī jūs nevarat doties nekur
аватар ollennka
angik007, mums jānovērtē tādas vietas, kur ir iespēja atpūsties no mobilajiem sakariem un interneta, mūsdienu pasaulē to paliek arvien mazāk.
Darbs atvaļinājumā ir apšaubāms pasākums, labāk atpūsties un uz pāris nedēļām aizmirst par darbu.
аватар nat_marty
Ja lido uz Varadero, tad nav problēmu paņemt auto ar gidu (krievu valodā) krietni lētāk. Pludmalē uz visu dienu Havanā var sarunāt 35. Kubā nav īpašu atrakciju. Nesen bijām Varadero, brauca tūristi no Krievijas, viņi nevienu nemaldināja, viņiem viss patika. Problēmas ar internetu ir visos Kubas kūrortos. Maksā un nesaņem. Es uzdrošinos dot padomu kā cilvēks, kurš labi pārzina Kubu un Karību jūras reģionu. Augustā Kubā ir ļoti karsts. Var būt problēmas ar elektrību un ūdeni. Pat 4 * viesnīcās (Kubā 5 * nav) jūs varat atrast sevi bez gaisa kondicionēšanas. Ja tikai augusts, tad var apsvērt Dominikānas Republiku - Punta Canā ir labi un dārgāk, Puerto Platā ir tikpat labi un lētāk (viesnīcā daudzi krievi no uzņēmuma Pegas) Bija 3 reizes, tajā skaitā augustā, nesatikām nevienu neapmierinātu.Labu atpūtu!
Natālija
аватар lazy_person
Kubā ir divas valūtas: 1. CUP (peso cubano) valsts Kubas peso; 2. CUC – Kubas kabrioleta peso.
1 CUC = 26, 5 CUP.
Kubas iedzīvotāju vidū norēķini (veikalos, tirgos, kafejnīcās...) tiek veikti Kubas peso (CUP). Speciālajos veikalos, kas paredzēti ārzemniekiem (diplomātiskais, tirdzniecības pārstāvis utt., kur ir liels valūtas sortiments), aprēķins tiek veikts CUC.
Padomju laikos arī t.s. "tarhety" bija dažādu nominālu - sava veida sertifikāts par iekļūšanu diplomātiskajā veikalā ...
аватар lazy_person
1 USD = 1,00 CUC
аватар AllOverTheWorld
lazy_person, paldies par izglītojošo programmu!)
jo par peso zināju attiecīgi, bet par cepumu ne!
аватар lazy_person
angik007
Kuba ir, tā teikt, padomju sociālistiskā tipa valsts. Tā ir slēgta valsts, kurā visu kontrolē valsts. Internets arī. Tikai viens valsts uzņēmums ETECSA drīkst strādāt ar internetu. Jūs varat izmantot (ārzemniekus) viesnīcās. Pēdējā laikā internetu var izmantot arī kubieši, taču tikai īpaši ierādītās vietās - interneta kafejnīcā vai parkā, noteiktā vietā. Interneta stundas maksa interneta kafejnīcā ir 4,5 USD. Kubietim tā ir traka nauda.
Mobilo tālruņu kartes maksās 1,5 USD par stundu vai 7,5 USD par piecām stundām.
Nu, mums tas nav šķērslis 2 braucieni Maskavas metro - 1 stunda internetā Kubā.
аватар Natasha59
Ir ļoti informatīvs raidījums "The World Inside Out" Ir cikls par Kubu un cepumiem. Tūristiem tā nav viegla valsts.
аватар Gelenka_1
Kad mēs atpūtāmies, CUP-peso tika izdalīti tikai kubiešiem. Un viņi tos nomainīja uz CUC-peso. Jo par CUP praktiski nebija iespējams neko nopirkt .... izņemot attālās apdzīvotās vietās. Tas ir saskaņā ar ceļvedi. Lai gan ir ļoti slikta preču izvēle.
аватар sk_lora
2018. gada aprīlī mums Havanā bija lielas problēmas ar internetu. Havanas centrā interneta kafejnīcu atradām tikai 1 viesnīcā no 4. Cena - 1 stunda / 1 CUC.
СUC ir dolāra un eiro krustojums, aptuveni 1 eiro = 1,1 CUC. Braukt uz Kubu ar dolāriem ir neizdevīgi, jo apmaiņas laikā tiek iekasēta komisijas maksa.
аватар lazy_person
Ceļojot uz Kubu, mājās var iegādāties arī tā saucamās mājas. "Ceļojuma čeki" (ceļotāju čeki) un apmainiet tos Kubā pret CUC. "Ceļojuma čeku" maiņa pret CUC tiek veikta bankā ar zemāku komisijas procentu (komisijas maksa ir mazāka). No kartes% vairāk. Apmaksai tiek pieņemti lielāko banku izsniegtie ceļojumu čeki, kā arī Visa, MasterCard, Diners Club, JCB kredītkartes.
ASV izmantotās kredītkartes un ceļojumu čeki (galvenokārt American Express) NETIEK pieņemti Kubā!
аватар angik007
Es zinu par karstumu augustā-septembrī. bija tajā pašā laikā Dominikānas Republikā, viss atbilst. tur arī izdevās iepazīties ar IRMA ciklonu. brīvdienas bija iepriekš saplānotas visa kompānija, tāpēc plānojam izbraukšanu 31. augustā 8 personām
аватар lazy_person
Jā, es atceros... kad tu izkāp no lidmašīnas uz kāpnēm, ir sajūta, ka atrodies tvaika pirtī. Bet nākamajā dienā viss ir kārtībā un jūs to vairs nepamanāt. Kuba!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kuba
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl