Jautājums o Kuba

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
407 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Pastāstiet, kādi laikapstākļi ir Kubā marta sākumā vai vidū, kur labāk doties atpūsties uz 4-5 dienām?
Pastāstiet, kādi laikapstākļi ir Kubā marta sākumā vai vidū, kur labāk doties atpūsties uz 4-5 dienām?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2019-02-195 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар suslovsv
Es varu tikai pastāstīt, kādi laikapstākļi bija 2013. gada martā. Gaisa temperatūra +30 dienā. Slapjš, bet nesāpīgs. Divreiz bija tropiskā lietusgāze, ļoti spēcīga, abas reizes naktī... Ūdens okeāna ziemeļu piekrastē - 100 balles. Silts, ļoti tīrs. Karību jūras piekrastē - ļoti silts, apmācies, bet neesmu pārliecināts, ka tā vienmēr ir. Kas attiecas uz sēdekļiem, es nezinu jūsu vēlmes. Ir viss inc, bet man patīk "palaisties" metropolē, dažreiz aiziet uz pludmali. Havana ir... nav vārdu...
аватар lazy_person
Daudzi cilvēki domā, ka Kubā vienmēr ir vasara. Tam ir iemesli. Ūdens jūrā ir silts gan janvārī, gan jūlijā ... gandrīz vienmēr. Janvārī jūrā ir siltāks nekā uz sauszemes... Paši kubieši uzskata, ka arī viņiem ir gan ziema, gan vasara. Piemēram, līdz 31. augustam kubieši brauc uz pludmali, bet septembrī jau uzskata, ka nav sezona?! Marts būs lielisks. Īpaši labi Varadero.
Nav jēgas braukt uz Kubu uz 3 ... 5 dienām. Viss ceļojuma budžets ir lidojuma izmaksas. Tas ir ļoti dārgi. Viesnīcas daļa šajā izkārtojumā ir nenozīmīga. Ja brauc uz Kubu, tad vajag pamatīgi, trīs nedēļas... Protams, noteikti jāapmeklē Havana, Malecon, jāpastaigā pa Veco Havanu, jāapmeklē pludmale Playa Santa Maria del Mar pludmale
аватар lazy_person
"Meliá Varadero" viesnīca - viesnīca atrodas Varadero pludmales līnijas vidū. Gan pa kreisi, gan pa labi ir skaistas pludmales. Ļoti tuvu slavenajai Villa Dupont... Labas viesnīcas ar skaistām pludmalēm nedaudz tālāk uz raga galu... "Melia Las Antillas" ir viesnīca ar skaistu pludmali.
No Varadero ir ekskursija uz Cayo Largo (Cayo Largo del Sur).
аватар sk_lora
Laika apstākļi marta vidū Varadero ir lieliski. Bet var būt vētra.
Pareizi ir norādīts, ka uz Kubu nav vērts lidot uz 4-5 dienām. Ja brauc tad vismaz uz 12-14 naktīm. 9 naktis Varadero, pārējās Havanā. Skatiet Kubu no dažādiem leņķiem. No Varadero ir interesantas autobusu tūres, un Havanā jūs varat patstāvīgi izpētīt Kubu.
Starp citu, visizdevīgākais eiro kurss vietējiem cepumiem ir Havanas lidostā. Tas mūs ļoti pārsteidza.
аватар Gelenka_1
4-5 dienas noteikti nav nepieciešamas, lai lidotu. Lidojums ir garš un neaizmirstiet par laika joslu, tas ir ļoti grūti ķermenim. Tālāk Havana 1 diena, vismaz. Un no Havanas (tajā nav pludmales) ir nogurdinoši doties uz Varadero, tur ir pludmales, dabas skaistums un atpūta. Un ja vēlies arī uz salām... paņem vairāk dienas, tu nezaudēsi. Jauku atpūtu.
аватар suslovsv
Havanā ir skaistas pludmales, 30 minūšu brauciena attālumā no centra. Es devos uz Megano. Kur ir vēl labāk? Varadero, protams, katru dienu nesanāk, un tāpēc es nepamanīju neko “garlaicīgu” kustībā. Cik dienas? Individuāli. Man bija 18. Uz beigām es biju ļoti noguris. Bet es dzīvoju galvenokārt Havanā, pašā centrā. Tur, protams, nav laika atpūtai.
аватар lazy_person
Pašā Havanā un ārpus pilsētas ir pludmales. Lielākā un skaistākā ir "Santa Maria del Mar" (40 minūšu braucienā), nedaudz tuvāk "Playas del este" ..
Ļoti tuvu Havanai ir pludmales. Tās atrodas uz rietumiem no Havanas: "Playa El Salado", "Playa Baracoa" (šīs pludmales ir sliktākas) ... daudzām pilsētas viesnīcām ir arī pludmales ...
Netālu no Havanas (uz austrumiem) atrodas vieta ar nosaukumu Jibacoa ar labu pludmali "Playa Jibacoa" (Jibacoa pludmale), ir arī viesnīca "Memories Jibacoa Resort"
аватар Gelenka_1
Vai Havanā ir pludmales? publisks? tāpēc gids mūs maldināja (((
Atvainojiet.
аватар suslovsv
Havanā, protams, ir publiskas pludmales. Bet, manuprāt, tie ir slikti aprīkoti. Jāsēžas ar autobusu un jāpamet pilsēta nedaudz, netālu. Tur ir lieliski.
аватар lazy_person
Gelenka_1
Pašā pilsētā, Havanā, piekrastei un jūras dibenam ir akmeņains reljefs. Pludmales (smiltis), kā mēs to sapratām, ir tikai ārpus pilsētas. Lai nokļūtu šajās pludmalēs, jums ir jābrauc ar autobusu. Taču pilsētai ir arī publiskas pludmales. Tās ir "klubu" pludmales... tās ir ūdenstilpes, kuras no trim pusēm ierobežo betona balsti. Ieejas no kāpnēm, un krastā, starp moliem, parasti picērija un alus (Cerveza).
аватар Gelenka_1
Paldies, noderīga informācija. Bijām Kubas salā, proti, Varadero kūrortā Melia Varadero viesnīcā. Viss pat nav slikti, skaista pludmale! Bijām ekskursijās pa Havanu, vilkāmies ar 50. gadu retro auto no Varadero (
Bet valsts tika uztverta "vienreiz redzēt" neko vairāk.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kuba
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl