Sol Cayo Largo Hotel 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.810
№1 viesnīcas reitingā Kajo Largo
7.8 Numurs
8.3 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca Sol Cayo Largo, kas tika atvērta 2000. gada decembrī, atrodas lieliskā pludmalē ar palmām, kokosriekstu audzēm un koraļļu rifiem. Viesnīcā ir 38 divstāvu bungalo. Viesnīcu ķēde: Sol Hotels.Vairāk →
аватар sofija.by
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Cayo Largo mē s atpū tā mies Sol Cayo Largo viesnī cā , š ī ir patieš ā m labā kā uz salas, kā mums tika solī ts. Istaba mā jī ga, bez volā niem, viss tī rs, uzkopts katru dienu, personā ls pieklā jī gs, draudzī gs. … Tomēr ▾ Cayo Largo mē s atpū tā mies Sol Cayo Largo viesnī cā , š ī ir patieš ā m labā kā uz salas, kā mums tika solī ts.
Istaba mā jī ga, bez volā niem, viss tī rs, uzkopts katru dienu, personā ls pieklā jī gs, draudzī gs. Mums pat bija š ū puļ tī kls uz terases, kurā bija lieliski š ū poties, baudot skaisto skatu uz okeā nu no istabas : )
Un vakaros bija pat animā cija, bet mē s cē lā mies agri, tā pē c visbiež ā k negaidī jā m un aizmigā m, lai sagaidī tu rī tausmu.
Viesnī cā ir ļ oti skaista pludmale, tā das baltas smiltis un caurspī dī gs tirkī zzils ū dens, domā ju, ka nekur citur neesam redzē juš i!!!! ! ! Tā pat turpat pie viesnī cas iespē jams doties ekskursijā starp "safari" tipa salā m ar omā ru ķ erš anu un to turpmā ko sagatavoš anu!
Ir iespē ja nopeldē ties ar masku un apbrī not zemū dens jū ras dzī vi, esam redzē juš i pietiekami daudz zivju, raju un kaķ u haizivis!
Prieks tur staigā t, liekas, ka esam vieni uz salas, tu vienatnē ej pa tik gleznainu skaistumu, jū ties kā Maldivu salā s, pilnī ga vientulī ba ar dabu, apbrī nojami!
Iesaku š o viesnī cu un Cayo Largo salu kopumā !
аватар anna8504
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies atraš anā s vietas dē ļ . Ļ oti skaista sala, ko piesaistī ja baltā s pludmales un es gribē ju tur nokļ ū t. Viesnī cu paš ā salā nav daudz, nav no kā izvē lē ties. Teritorija sakopta, diezgan liela. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies atraš anā s vietas dē ļ . Ļ oti skaista sala, ko piesaistī ja baltā s pludmales un es gribē ju tur nokļ ū t. Viesnī cu paš ā salā nav daudz, nav no kā izvē lē ties.
Teritorija sakopta, diezgan liela. Viesnī cas teritorijā dzī vo daudz krabju, kas vakarā iziet ā rā pastaigā ties. Mē s to redzam pirmo reizi. Krabji daž ā da veida, bija diezgan lieli. Viesnī cā ir vairā ki restorā ni, ē diens vairā k vai mazā k normā ls. Nebija svaigu salā tu (zaļ umu), ļ oti maz svaigu dā rzeņ u. Bet gaļ a ir pietiekami atš ķ irī ga. Augļ i pasniegti sezonā li - ananā ss, mango, pā ris reizes galdā bija papaija. Deserti ir ē dami, bet ne "ak, cik garš ī gi".
Istabas ir labas, lai gan sā kumā mū s ievietoja telpā , kur gaisa kondicionieris nedarbojā s labi. Pē c veselas dienas sarunā m, vakarā viņ i pā rcē lā s uz citu dā rgā ku istabu ar skatu uz jū ru. Maksā jums nebija vajadzī gs. Istabā s esoš ie dvieļ i nav ī paš i jauni, tie bija nobruž ā ti, un to krā sa ir nedaudz pelē cī ga. Problē ma rada hlora smaka, kas ir novē rojama Kubā ar veļ as mī kstinā tā ju. Pamato savu situā ciju valstī kopumā , preč u trū kumu veikalos. Vē l trī s dienas nodzī vojā m Havanā un mazliet sastapā mies ar parasto kubieš u dzī vi. Veikali tukš i, ielas netī ras. . .
Apkalpoš ana ir normā la, viesmī ļ i grib naudu, neviens tev apkā rt neskraidī s.
Pludmale pie viesnī cas ir ļ oti skaista, baltas tī ras smiltis. Ieeja jū rā bez akmeņ iem, maigi slī pa. Viesnī ca piedā vā bezmaksas transporta pakalpojumus uz salas skaistā kajā m pludmalē m. 15 minū tes brauciena ar dī zeļ dzinē ju, un jū s esat vietā , kur varat uzņ emt lieliskas fotogrā fijas! Ejiet 50 metrus uz sā niem un nevienas dzī vas dvē seles. Starp citu, daļ a no viesnī cas pludmales ir rezervē ta nū distiem.
Kopumā pā rē jais bija veiksmī gs, bet otrreiz es nevē los tur atgriezties.
Пляж
аватар masha2166
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
10 paš ai salai! Labā kā s pludmales, viesnī ca ir ļ oti laba priekš Kubas, nebija sū dzī bu par tī rī š anu, brokastī m un vakariņ ā m (tā s bija viss iekļ auts). Viesnī cas pludmalē dzī voja brī niš ķ ī ga monitoru ķ irzaka, daž reiz man bija bail nolaist kā jas no solā rija : ). … Tomēr ▾ 10 paš ai salai! Labā kā s pludmales, viesnī ca ir ļ oti laba priekš Kubas, nebija sū dzī bu par tī rī š anu, brokastī m un vakariņ ā m (tā s bija viss iekļ auts). Viesnī cas pludmalē dzī voja brī niš ķ ī ga monitoru ķ irzaka, daž reiz man bija bail nolaist kā jas no solā rija : ). Mē s devā mies uz citā m pludmalē m, burtiski 15 minū tes un Sirena pludmali, labā ko uz salas. Krievu ir maz, pā rsvarā kanā dieš i, eiropieš i. Viņ i ī rē ja automaš ī nu, lai tas nebū tu atkarī gs no "dzinē ja". Biju uz viesnī cā m uz masā ž u, pē c Bali ī paš i nesajū sminā ja. Viņ i uzlauž ! Animatori ir brī niš ķ ī gi, slikti runā krieviski, bet cenš as. Bā rmeņ i gatavo gardus kokteiļ us, gardā ko Pinot Colada Sirē nas pludmalē .
аватар sko123
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mū su ceļ ojums uz Kubu sagā dā ja daudz pozitī vu un negatī vu emociju =) Ja lidojat ar pā rsē š anos Eiropā , ļ oti iesaku visu nepiecieš amo ņ emt rokas bagā ž ā . Jo kā izrā dī jā s, bagā ž a biež i tiek aizmirsta. … Tomēr ▾ Mū su ceļ ojums uz Kubu sagā dā ja daudz pozitī vu un negatī vu emociju =) Ja lidojat ar pā rsē š anos Eiropā , ļ oti iesaku visu nepiecieš amo ņ emt rokas bagā ž ā . Jo kā izrā dī jā s, bagā ž a biež i tiek aizmirsta. Mē s savu nesaņ ē mā m Havanā , un tikai pē c 6 dienā m, diviem dusmu lē kmē m un skandā liem, viņ i to mums atnesa. Neiesaku lidot ar Martinair . . neko sliktā ku viņ i vē l nav izdomā juš i =) Tā tad viss somā lī dzi, visi vingrinā jumi, peldkostī mi, pā ris T-krekli, š orti un krē mi. Havanā pavadī jā m 2 dienas un atceļ ā vē l 3. Vecā Havana ir ļ oti skaista pilsē ta, piesā tinā ta ar revolū cijas garu. Ir viegli orientē ties, viss ir tuvumā , labā k ir ņ emt viesnī cu centrā , mums bija Almadores de Santander, bet es iesaku Telegrafo, lai gan Santander ir arī ļ oti pieklā jī gs, koloniā lā stilā . Galvenais paņ emt lī dzi visu, jo Kubā praktiski nekā nav, tie ir ļ ooooti nabadzī gi, bet dzī vespriecī gi cilvē ki. Havanā noteikti apskatiet La Bodeguita del Medio – kulta vietu, kuru mī lē ja Hemingvejs.
Cayo Largo ir pavisam cits stā sts. Jū ra ir pā rsteidzoš a savā krā sā ! Ū dens absolū ti caurspī dī gs, smiltis kā milti, nesasilst. Viesnī ca ļ oti patī kama, labā ka par kaimiņ u Pelicano. Ē diens. . nu par 4-ku ar mī nusu. Daudz jū ras velš u, maz augļ u Kokteiļ i ir lieliski! paš as telpas plaš as un ē rtas, nekā du problē mu nebija. Pludmale izcila, lai gan biež i bija lieli viļ ņ i, bet laikam tā ds laiks.
Ja dodaties tā lā k uz savvaļ as pludmali, var satikt iguā nas, mē s pieradinā jā m vienu, Maš a mū s gaidī ja katru rī tu un mē s viņ ai atnesā m bulciņ u un sieru, viņ a gulē ja mums blakus smiltī s un tas bija lieliski =) Pelikā ni lido ļ oti tuvu. Sirenas pludmalē visi dodas peldē ties, turp aizved vilciens, bet var paņ emt Dž imija dž ipu vai skrejriteni (vajadzī ga licence, pat motorolleram). Sirē nas ir ļ oti skaista pludmale. Tur var arī peldē t ar delfī niem, ir satriecoš s š ovs, visiem iesaku!! !
Netā lu no mola ar jahtā m ir neliela bruņ urupuč u audzē tava, ļ oti interesanti, tur var peldē ties ar bruņ urupuč iem. otrā pusē , bet arī pie viesnī cas ir ferma ar zirgiem, tur dzī vo krokodils. Kopumā uz salas ir nepiecieš ams sauļ oties, peldē ties un atpū sties. Daudzi tū risti dodas uz daž ā m dienā m uz Varadero un + Cayo Largo...pē c Varadero visi spļ ā va un nož ē loja, ka nav sabojā juš i visas dienas Cayo Largo.
Brokastu, pusdienu un vakariņ u laikā skan dzī vā mū zika, ļ oti forš i! ! Vakarā izrā de ir ļ oti pieklā jī ga.
Arī mē s kā jaunie dabas pē tnieki noskaidrojā m, ka no marta lī dz septembrim uz salas ierodas jū ras bruņ urupuč i, lai dē tu olas. Ja naktī dodaties uz pludmali, jū s varat redzē t pā rsteidzoš u skatu!
No suvenī riem protams cigā ri un rums. nebaidies pirkt no rokā m, atš ķ irī bu nepamanī jā m, lai gan mans vī rs ir eksperts š ajā biznesā =) Un labā k, protams, ej iepirkties paš am, nevis tur, kur gids atvedī s . Melnais koraļ lis nav nekas ī paš s. Un rums ir lielisks! =)
Novē lu jums visiem patī kamu uzturē š anos, ja ir kā di jautā jumi - nekautrē jieties, noteikti atbildē š u!
Куба далеко, Куба рядом... Куба далеко, Куба рядом... Куба далеко, Куба рядом... Куба далеко, Куба рядом... Куба далеко, Куба рядом... Куба далеко, Куба рядом... Куба далеко, Куба рядом... Куба далеко, Куба рядом...
аватар denv
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kā dreiz te biju, gribu atkā rtot! Ī sta paradī ze uz Zemes . . Apmeklē t Kubu un neapmeklē t Cayo Largo nozī mē nepā rzinā t Brī vī bas salu lī dz galam! Pirmo reizi apmeklē jot Cayo Largo 2007. gadā (novembrī - tū risma sezonas sā kumā ), mē s pabeidzā m savu pirmo divu nedē ļ u ceļ ojumu uz Brī vī bas salu Kubā . … Tomēr ▾ Kā dreiz te biju, gribu atkā rtot! Ī sta paradī ze uz Zemes . . Apmeklē t Kubu un neapmeklē t Cayo Largo nozī mē nepā rzinā t Brī vī bas salu lī dz galam!
Pirmo reizi apmeklē jot Cayo Largo 2007. gadā (novembrī - tū risma sezonas sā kumā ), mē s pabeidzā m savu pirmo divu nedē ļ u ceļ ojumu uz Brī vī bas salu Kubā . Largo atzī mē ja sev labā ko vietu Kubā . Viesnī ca Sol Cayo Largo ir izcē lusies ar izcilu viesmī lī bu, personā la sirsnī bu, dabas krā š ņ umu, greznā m sniegbaltā m pludmalē m, debeszilu jū ru ar daudzveidī gu floru un faunu, pieticī giem, bet ļ oti ē rtiem plaš iem numuriem, lielisku virtuvi (svaigas sulas katra gaume ir iekļ auta cenā ! , jū ras veltes katrai gaumei ), izklaidē još a animā cijas programma (neuzbā zī ga un aktī va) un vienkā rš ī ba bezrū pī gi un bez problē mā m! ! ! tū risma vide no Kanā das, Austrijas, Polijas. . Š eit pavadī jā m 6 dienas!
2008. gadā mē s atgriezā mies tajos paš os datumos (novembrī ), lai pavadī tu savu medusmē nesi š eit, Cayo Largo, mū su iecienī tajā Cayo Largo Sol!
Š odien iesakā m š o viesnī cu draugiem un paziņ ā m un mē s paš i noteikti atgriezī simies!
Uzziņ ai: uz salas 2. -3. sezonā strā dā.4* viesnī cas, paš u salu ar ī rē tu auto var apbraukt vien 30-40 minū tē s. Papildus pludmales skaistumam (tā du pludmaļ u Kubā vairs nav!! ! ) varat izbaudī t braucienu uz Iguā nas salu (ar jahtu), kā arī apmeklē t Bruņ urupuč u fermu (10 min) no plkst. Viesnī ca Sol Cayo Largo: iepazī stieties ar tikko dzimuš iem bruņ urupuč u mazuļ iem un peldiet kopā ar Mariju – bruņ urupuci, kurai ir 120 gadu veca, aplū kojiet daž ā du veidu bruņ urupuč us. Uz salas praktiski nav naktsdzī ves. Optimā lais dienu skaits, lai uzturē tos salā , ir 4-5. Lidojums iespē jams no Havanas vai Varadero (var vienoties ar lidmaš ī nas pilotu un viņ š tevi ievedī s uz kuģ a : -), dodoties sev vajadzī gajā virzienā : Havana vai Varadero, ja tū res aģ entam nav bezmaksas sē dvietas vai arī pā rdomā jat par ieraš anā s punktu).
Jū s varat stundā m ilgi runā t par š o salu un viesnī cu. Bet labā k ir apmeklē t!
Lai laba izvē le!
аватар TuristkaLo
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca uz salas! ! ! Mierī ga un mierī ga vide. Pa dienu animā ciju nevar teikt, ir vakara š ovi. Bet personā ls ļ oti laipns. Viesnī cā ir maza pludmale, mums ar to pietika, bet var doties uz vispā rē jo milzī go. Ē diens ir labs. Mē s plā nojam atgriezties, tik patiesi š eit. … Tomēr ▾ Viesnī ca uz salas! ! ! Mierī ga un mierī ga vide. Pa dienu animā ciju nevar teikt, ir vakara š ovi. Bet personā ls ļ oti laipns.
Viesnī cā ir maza pludmale, mums ar to pietika, bet var doties uz vispā rē jo milzī go. Ē diens ir labs. Mē s plā nojam atgriezties, tik patiesi š eit.


iemiesojums elena03111980
vai ir iespējams paņemt katamarānus tik daudz reižu un tur nopeldēties
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Sol Cayo Largo, открытый в декабре 2000 года, расположен на великолепном пляже с пальмовыми деревьями, кокосовыми рощами и коралловыми рифами. В отеле 38 двухэтажных бунгало. Сеть отелей: Sol Hotels.

Atrašanās vieta 2,5 км до международного аэропорта имени Вило Акунья.
Pludmales apraksts В 100 метрах от отеля. Работает гриль-ресторан. Бесплатный транспорт до других пляжей.
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Бассейн в виде озера, сад, круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, сувенирный магазин, платный Wi-fi, услуги по глажению одежды, конференц-зал на 50 чел., не принимаются американские кредитные карты.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых, детская дискотека, анимационная программа.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массаж (платно), ныряние с маской и трубкой, дартс, 2 теннисных корта, стрельба из лука, стена для скалолазания, вечерняя программа.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 296 номеров: 244 стандартных двух- и трехместных номеров 37 м², 44 улучшенных 37 м², 8 полулюксов 108 м².

Istabās

Кондиционер, телевизор с кабельными каналами, сейф, телефон, кофе-машина, мини-бар, CD-плеер, утюг, ванная комната, бесплатные туалетные принадлежности, биде, фен, ежедневная уборка номера.

Adrese Cayo Largo del Sur, Archipielago de los Canarreos, 27900 Ларго-дель-Сур, Куба
Tālruņi: 53 45 248 260
Tīmekļa vietne: Sol Cayo Largo Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).