paradīze

Rakstīts: 9 maijā 2009
Ceļošanas laiks: 4 — 10 novembris 2008
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Kā dreiz te biju, gribu atkā rtot! Ī sta paradī ze uz Zemes . . Apmeklē t Kubu un neapmeklē t Cayo Largo nozī mē nepā rzinā t Brī vī bas salu lī dz galam!
Pirmo reizi apmeklē jot Cayo Largo 2007. gadā (novembrī - tū risma sezonas sā kumā ), mē s pabeidzā m savu pirmo divu nedē ļ u ceļ ojumu uz Brī vī bas salu Kubā . Largo atzī mē ja sev labā ko vietu Kubā . Viesnī ca Sol Cayo Largo ir izcē lusies ar izcilu viesmī lī bu, personā la sirsnī bu, dabas krā š ņ umu, greznā m sniegbaltā m pludmalē m, debeszilu jū ru ar daudzveidī gu floru un faunu, pieticī giem, bet ļ oti ē rtiem plaš iem numuriem, lielisku virtuvi (svaigas sulas katra gaume ir iekļ auta cenā ! , jū ras veltes katrai gaumei ), izklaidē još a animā cijas programma (neuzbā zī ga un aktī va) un vienkā rš ī ba bezrū pī gi un bez problē mā m! ! ! tū risma vide no Kanā das, Austrijas, Polijas. . Š eit pavadī jā m 6 dienas!
2008. gadā mē s atgriezā mies tajos paš os datumos (novembrī ), lai pavadī tu savu medusmē nesi š eit, Cayo Largo, mū su iecienī tajā Cayo Largo Sol!

Š odien iesakā m š o viesnī cu draugiem un paziņ ā m un mē s paš i noteikti atgriezī simies!
Uzziņ ai: uz salas 2. -3. sezonā strā dā.4* viesnī cas, paš u salu ar ī rē tu auto var apbraukt vien 30-40 minū tē s. Papildus pludmales skaistumam (tā du pludmaļ u Kubā vairs nav!! ! ) varat izbaudī t braucienu uz Iguā nas salu (ar jahtu), kā arī apmeklē t Bruņ urupuč u fermu (10 min) no plkst. Viesnī ca Sol Cayo Largo: iepazī stieties ar tikko dzimuš iem bruņ urupuč u mazuļ iem un peldiet kopā ar Mariju – bruņ urupuci, kurai ir 120 gadu veca, aplū kojiet daž ā du veidu bruņ urupuč us. Uz salas praktiski nav naktsdzī ves. Optimā lais dienu skaits, lai uzturē tos salā , ir 4-5. Lidojums iespē jams no Havanas vai Varadero (var vienoties ar lidmaš ī nas pilotu un viņ š tevi ievedī s uz kuģ a : -), dodoties sev vajadzī gajā virzienā : Havana vai Varadero, ja tū res aģ entam nav bezmaksas sē dvietas vai arī pā rdomā jat par ieraš anā s punktu).
Jū s varat stundā m ilgi runā t par š o salu un viesnī cu. Bet labā k ir apmeklē t!
Lai laba izvē le!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu