Es pat nevarēju iedomāties, ka Kuba var būt tik pārsteidzoša!

Rakstīts: 28 janvārī 2018
Ceļošanas laiks: 6 — 13 janvārī 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Es pat nevarē ju iedomā ties, ka Kuba var bū t tik pā rsteidzoš a! Pirms š ī ceļ ojuma bijā m Kubā pirms kā diem diviem gadiem, un š oreiz mums ieteica doties uz salā m uz viesnī cu, un izrā dī jā s, ka š ī ir pavisam cita Kuba, neticams kū rorts ar satriecoš u pludmali. Viņ i mū s sagaidī ja ļ oti sirsnī gi, ā tri ierā dī ja mū su istabā ar skatu uz okeā nu, atnesa mantas. Istaba brī niš ķ ī ga, viss pavisam jauns, skaidrs, ka pē c remonta. Jaunas mē beles, divas gultas tika apvienotas, bet miega laikā tas nebija jū tams. Jauna tehnika, santehnika, skapī ir pat gludeklis un gludinā mais dē lis un lietussargi. Tī rī š ana ir lieliska katru dienu. Par personā lu. Pret mums izturē jā s ļ oti labi, pā ris smaidu, un tu esi labā kais draugs. Ja iedod arī pā ris cepumu padomus, tad attieksme kļ ū st tieš i draudzī ga. Mū su tū risti tobrī d š eit nebija, mē s bijā m vienī gais pā ris, bet tas ir pat par labu. Mē s gribē jā m komfortu un atpū tu, klusumu un krā š ņ u dabu, un mē s to saņ ē mā m pilnī bā!
Viesnī cā ir viens liels baseins, reizē m bija arī dienas animā cija, bet svarī gā kais ir satriecoš ā s pludmales un okeā ns. Ir divas pludmales, austrumu un rietumu. Uz tā s rietumu daļ u jums jā iet cauri š aurai upei gar tiltu. Abas pludmales lieliskas, vienmē r tī ras, aļ ģ es neesam redzē juš i. Tas tiek pastā vī gi tī rī ts, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, bet, ja viesnī cā ir liels tū ristu skaits, pludmales š ķ iet pamestas)). Okeā ns ir tī rs un silts, ū dens dzidrs, bet viļ ņ i bija gandrī z katru dienu, ne augsti. . Vē los atzī mē t restorā na un ē dienu augsto lī meni. Blakus baseinam ir lielisks bā rs, kur pē c pusdienā m pirms vakariņ ā m var paē st sviestmaizi vai hamburgeru. Viņ i arī gatavo pā rsteidzoš us kokteiļ us. Turklā t viesnī ca jebkurā bā rā ielej lielisku rumu ar ilgu ekspozī ciju bez maksas. Viesnī cā ir viens liels restorā ns. Ir galdi gan iekš telpā s, gan ā rā.
Ļ oti laba izvē le, katru dienu daudz ievainotu zivju un gaļ as, ļ oti garš ī gi augļ i, salā ti, tikai sagriezti dā rzeņ i un garš augi, sieri, š ķ iņ ķ is, jū ras veltes, bet ne katru dienu. Bet omā ri par naudu, 20 kuks par porciju. Viņ i arī pagatavoja ļ oti garš ī gu malkas picu itā ļ u A la Carte, lieliski, pagatavoja gardu grilu! Ir arī otrs, ļ oti romantisks, ar nosaukumu Dons Djego. Nav iespē jams nepieņ emt pā ris liekus kilogramus))). Mē s ļ oti iesakā m Sol Hotel, mē s esam priecī gi, un mē s varam to droš i ieteikt ģ imenei vai romantiskai atpū tai diviem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар

CITAS ATSAUKSMES PAR VIESNĪCU
  • Es pat nevarēju iedomāties, ka Kuba var būt tik pārsteidzoša!

SKATĪT ARĪ