Playa Coco 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2004. gadā, celta koloniālā stilā, atrodas Cayo Coco, Jardines del Rey (Karalisko dārzu) arhipelāgā. Tas ir dabas rezervāts ar 20 kilometriem smilšu pludmalēm, 17 kilometru attālumā no Jardines del Rey starptautiskās lidostas un netālu no tādām greznākajām vietām kā Sitio La Guira, La Silla Look, Flamencos pludmale, Cayo Guillermo, Pilar Beach un Forbidden Beach.Vairāk →
аватар radmilagel
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies tā , lai tā bū tu ē rta mums visiem, bet ī paš i bē rniem. Pirmo reizi tas bija tik garš lidojums, un pat garš pā rsē š anā s, bet ticiet man, tas noteikti bija tā vē rts! Sā kš u ar paš u svarī gā ko, tā pē c arī izvē lē jā mies š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies tā , lai tā bū tu ē rta mums visiem, bet ī paš i bē rniem. Pirmo reizi tas bija tik garš lidojums, un pat garš pā rsē š anā s, bet ticiet man, tas noteikti bija tā vē rts! Sā kš u ar paš u svarī gā ko, tā pē c arī izvē lē jā mies š o viesnī cu. Pludmale ir pā rsteidzoš a! Ļ oti gara pludmale ar lieliskā m smalkā m gandrī z baltā m smiltī m. Ļ oti silts un tī rs ū dens, no kura bē rni tikpat kā netika ā rā . Ieeja ū denī ir sekla, bē rni draiskojā s un ķ ē ra krabjus. Tagad par pā rtiku. Tik lieliska izvē le, svaigā kie produkti un nevainojama gatavoš ana, kā du vē l neesam redzē juš i nevienā citā viesnī cā . Gardi grilē ti dā rzeņ i un gaļ a pludmalē , ko izvē lē jā mies paš i, pirms gatavoš anas. Brokastī s izcilas omletes, bē rni ar lielu prieku ē da makaronus, ļ oti gatavus augļ us un labu sulu izvē li. Un vē l, izcils saldē jums, ar lielu garš u izvē li un ī paš i kokosriekstu. Katru dienu jū ras veltes, milzī gas garneles, krabji, lai arī ne lieli, kalmā ri, mī dijas. Izvē le ir milzī ga. Daž reiz citā s viesnī cā s bija grū ti pabarot bē rnus, bet š eit nebija iespē jams viņ us vilkt prom no galda)). Rezervē jot viesnī cu, vē lē jā mies skaistu, klusu vietu atpū tai, un rezultā tā saņ ē mā m pat vairā k, nekā gaidī jā m. Arī apkalpoš ana bija ļ oti laba. Tiesa, darbinieki pā rsvarā runā spā niski, tač u tas nekā dus ī paš us š ķ ē rš ļ us neradī ja. Visi jautā jumi tika viegli atrisinā ti ar tulka palī dzī bu pa tā lruni, un mē s vienmē r viegli sapratā mies. Vē los atzī mē t arī izcilo alkohola kvalitā ti, smalko vī nu un, protams, septiņ us gadus veco tumš o rumu. Restorā nā viesmī ļ i un š efpavā ri centā s izpatikt katram sī kumam. Tā pat bija ar mā jturī bu. Mē s ar lielu prieku atstā jā m dzeramnaudu, lai gan no darbiniekiem par to nebija pat mā jiena. Istaba ļ oti gaiš a, plaš a, mazā kajam uzreiz sagā dā ja gultiņ u, ielika tajā vietā , kur prasī jā m. Skats no istabas uz palmā m un pludmali. Š ķ iet, ka pati istaba ir atjaunota, jo viesnī ca pē c viesuļ vē tras ir stipri pā rbū vē ta. Starp citu, teritorija ļ oti kopta, jauni apstā dī jumi, daudz puķ u. Baseins liels un bē rniem paredzē ts ar bā ru un gleznainu tiltiņ u, bet tajos gandrī z nepeldē jā mies. Kopumā viesnī ca velk pat vairā k par č etrā m, un esam ļ oti priecī gi, ka tajā palikā m, un ar prieku ieteiksim to visiem.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель открыт в 2004 году, построен в колониальном стиле, находится в Кайо Коко, на архипелаге Jardines del Rey (Королевские Сады). Представляет собой природный заповедник с 20 километрами песчаных пляжей, в 17 км от международного аэропорта Jardines del Rey и недалеко от самых роскошных мест, таких как Sitio La Guira, La Silla Look, пляжа Flamencos, Cayo Guillermo, пляжа Pilar и пляжа Forbidden.

Atrašanās vieta в Кайо Коко, на архипелаге Jardines del Rey (Королевские Сады), в 17 км от международного аэропорта Jardines del Rey, от Sitio La Guira, La Silla Look, пляжа Flamencos, Cayo Guillermo, пляжа Pilar и пляжа Forbidden.
Viesnīcā

ресторан “Trinidad” в стиле буфета – шведский стол, 2 специализированных ресторана (ресторан “Tokio” с японской кухней и ресторан ”Venecia” с итальянской кухней), барбекю/гриль на пляже (специализируется на морепродуктах), закусочная “Guantanamera”, лобби-бар “Yolanda” (круглосуточно), аква-бар "Maria", пиано-бар с романтической фортепианной музыкой, бар у бассейна “Longina”, прачечная, информация для туристов, прокат автомобилей и велосипедов, магазин, интернет-кафе (круглосуточно), специальные программы для проведения свадеб, детский бассейн, няня, игровая комната, мини-клуб для детей, бизнес центр вместимостью до 120 человек, 2 джакузи (один из них на 20 человек), 3 бассейна с детской секцией, дискотека, игровая комната, фитнесс-центр, анимация, дневная и вечерняя развлекательные программы, теннисные корты с ночным освещением, площадки для различных спортивных мероприятий, водные виды спорта, мини-гольф, уроки дайвинга в бассейне, дайвинг-центр, салон красоты, массаж.

Telpu apraksts

307 номеров, из них 285 стандартных двухместных номера, 18 Suites, 1 Master Suite, 3 номера для инвалидов.

Istabās

полностью оборудованная ванная комната с феном, сейф, спутниковое ТВ, кофеварка, CD-плеер, радио, мини-бар.

FAQ