Kuba un Vaņa no Gebekas

Rakstīts: 2 marta 2008
Ceļošanas laiks: 1 — 7 decembris 2007
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Vaņ a, tu, acī mredzot, nezini, kā ds ir Kurš evelas cenu lī menis, kas nav pā rsteidzoš i, jo tu pati esi dempingā un "apvalkā " (kas tas par Khokhlyadsko-Kanā dieš u delektismu? ) kaut kā dā dupsī . Un, iespē jams, neviens tur nav dzirdē jis, ka tieš i tū risti no Krievijas atstā j visdā snā kos dzeramnaudu, jo viņ i to jau var atļ auties ilgu laiku. Galu galā , jū s, iespē jams, izgā zā ties laikā , kad jū su dzimtene pā rdzī voja ne labā ko periodu savā vē sturē , un tagad jū s mierinā t sevi ar atmiņ ā m par tiem laikiem.
Tas pats par sevi nav pā rsteidzoš i. Visi zina, cik grū ti tagad ir bijuš ajiem, kuri pametuš i dzimteni, attaisnot savu stulbumu. Galu galā pamazā m un regulā ri nā kas saskarties ar realitā ti un tikties ar bijuš ajiem tautieš iem, kuri atpū š as visā pasaulē un atpū š as labā kajā s vietā s, un ne tikai kanā dieš u stilā - tuvā kajā Kubā , kas ir "kā Taganrogs". " viņ iem. Jā ?
Lī dz ar to no apziņ as par savu stulbumu, no skaudī bas, no kuras vienkā rš i izplū st tavs vē stī jums, no vē lmes paskatī ties vismaz savā s acī s kā labiem cilvē kiem, rodas š ā di stā sti par "iedzimto kalpī bu" un par haldieš iem, etiķ eš u apzī mē š anu. un nievā još as definī cijas.

Atbrī vojies no kompleksiem, Vaņ a, atbrī vojies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu