Tryp Habana Libre 5*– Atsauksmes

KubaHavana
3
Novērtējums 4.710
4.7 Numurs
2.7 apkalpošana
4.3 Tīrība
5.3 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Viesnīca TRYP HAVANA LIBRE ir viena no Havanas atpazīstamākajām viesnīcām, kas atrodas Vedado rajona centrā, blakus Havanas Universitātei. Pastaigas attālumā no viesnīcas atrodas Malecon bulvāris ar brīnišķīgu promenādi, ministriju un valsts iestāžu ēkas. No viesnīcas paveras lielisks skats uz līci. Netālu no viesnīcas sākas slavenā La Rampa iela - Havanas naktsdzīves centrs. Viesnīcai ir 25 stāvi, celta 1958. gadā kā lielākā viesnīca Kubā, atjaunota 1998. gadā. Pēdējā daļējā renovācija notika 2014. gada sākumā. Viesnīcu ķēde: TRYP Hoteles.Vairāk →
аватар KaterynaSH
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Kuba, Havana, viesnī ca TRYP HABANA LIBRE bija mū su ceļ ojuma sā kums, kas ietvē ra Kubas un Meksikas apmeklē jumus, un sā kums jā saka ne pā rā k veiksmī gs. Uzņ emš ana. Ierodoties viesnī cā , reģ istratū rā bija neliela rinda (apmē ram 5 pā ri), bet mē s š ajā rindā nostā vē jā m stundu. … Tomēr ▾ Kuba, Havana, viesnī ca TRYP HABANA LIBRE bija mū su ceļ ojuma sā kums, kas ietvē ra Kubas un Meksikas apmeklē jumus, un sā kums jā saka ne pā rā k veiksmī gs.
Uzņ emš ana. Ierodoties viesnī cā , reģ istratū rā bija neliela rinda (apmē ram 5 pā ri), bet mē s š ajā rindā nostā vē jā m stundu. Uzreiz atcerē jos padomju laikus un nemitī gā s rindas uz visu. Tā lā kie notikumi arvien skaidrā k lī dzinā jā s "loķ im". Tiem, kam ir ī paš a nostalģ ija pē c tiem laikiem - laipni lū gti š ajā viesnī cā . Pats reģ istrā cijas process aizņ em apmē ram 15 minū tes Reģ istratū rā ir divi administratori, bet tikai viens nokā rto visus jautā jumus, kas nokā rto un maina valū tu un atbild uz visiem pā rē jiem jautā jumiem. Otrais administrators tikai periodiski novē rš pirmā uzmanī bu no darba ar daž iem jautā jumiem un nepiecieš amī bu meklē t kā dus papī rus. Reģ istrā cijas procedū ra viesnī cā ir tik neracionā la, ka to pat nevar aprakstī t. Neliels pieskā riens.
Anketu, kas jā aizpilda, reģ istrē joties viesnī cā , var saņ emt tikai sazinoties ar administratoru (nekā dā veidā iepriekš ), tā pē c tiek tē rē ts laiks, aizpildot š o anketu tieš i reģ istratū rā , kas tajā laikā ir skatoties, kā jū s to aizpildā t. 80% pases anketas dati, kurus pē c tam nokopē (kā pē c divas lapiņ as ar gandrī z vienā diem datiem? ) utt. utt. Bet, kā izrā dā s, tas ir tikai sā kums. Izgā juš i cauri visiem elles lokiem, beidzot dabū jā m kā roto atslē gu un devā mies augš ā uz istabu. Kā ds bija mū su pā rsteigums, kad, atvē ruš i istabu, ieraudzī jā m tajā pā rī ti, kas stā vē ja mums priekš ā rindā reģ istratū rā . Mums visiem bija jā iet lejā uz reģ istratū ru un jā paskaidro administratorei fakts, ka negribam dzī vot vienā istabā . Vē l pē c 15 minū tē m viņ i nomainī ja mums atslē gas (par laimi, nepiespieda pā rrakstī t anketu). Vai jū s domā jat, ka viņ i mums atvainojā s? Bet tā tur nebija! Priekš kam?
Viņ i tikai paraustī ja plecus, bet neko neteica. Beidzot mē s iekā rtojā mies. Man ļ oti gribē jā s ē st, bet, ņ emot vē rā mū su pieredzi, mums bija jā gaida 25 minū tes, un pē kš ņ i mums bū s negaidī ti kaimiņ i. Tas ir pagā jis.
Numurs. Nož ē lojams. Viss nobruž ā ts, nav svaigs. Duš a bija knapi ieslē gta un ū dens no tā s lija uz visā m pusē m, bet ne tur, kur vajadzē ja. Pilnī ga "deja vu" sajū ta, š ķ iet, ir atgriezusies pagā juš ā gadsimta 80. , 90. gados. Dvieļ i pelē ki (no dzimš anas bija balti), traipi. Vienī gais pluss ir skats no istabas (panorā ma uz Havanu un skats uz lī ci). Iespaidī gi. Visi viesnī cas gaiteņ i ir svī traini.
Brokastis. Bufete. Un tad mū s sagaidī ja pā rsteigums rindas veidā , lai iekļ ū tu restorā na zā lē (lai gan valoda neizrā dā s saukta par restorā nu - ē dnī ca). Un tā pat kā "lokā " š ī rinda daž iem nav rinda, š ie daž i tika ielaisti zā lē tā pat vien, bet pā rē jie - tā dā skaitā , kā dā cilvē ki izgā ja no zā les.
Kopumā mē ģ inot tikt uz brokastī m, pazaudē jā m apmē ram 20 minū tes. Š ī s iestā des zā lē ir pī ti krē sli, kas liek domā t par spilvenu mī kstajai vietai, bet spilvenu skaits kategoriski neatbilst krē slu skaitam ( ir ļ oti grū ti sē dē t uz krē sla bez spilvena, labā k stā vē t) . Tā pē c, nokļ ū stot zā lē , ir jā sā k medī t spilvenu, un pē c tam tas godbijī gi jā pasargā no š o paš u mednieku mē ģ inā jumiem. Ē diens ir kā ē diens bufetē , bet nez kā pē c nepameta sajū ta par kaut kā du netī rī bu. Rinda uz olu kulteni vai olu kulteni, kas izveidota jū su priekš ā , pievienojot sastā vdaļ as pē c jū su izvē les (standarta brokastu pakalpojums visos kū rortos), ir vienkā rš i neticami (laiks pavadī ts apmē ram 30 minū tes). Bet visvairā k mani pā rsteidza atklā ti sakot traka (piedodiet, bet citā di to nevar nosaukt) kafija. Bet tā ir Kuba!
Nā kotnē ekskursijā s un Olgino dzē rā m lielisku kafiju, bet viesnī cā š im velnam nav nosaukuma (kliedziens no kafijas cienī tā ja dvē seles).
Pē cvā rds. No š ī s viesnī cas un servisa nevajadzē tu izdarī t secinā jumus par visu Kubu! Viņ a ir ļ oti dī vaina, bet š ī ir arī skaista! Holguinā redzē jā m pavisam citu servisa lī meni un viesnī cas kvalitā ti. Un viņ š iespaidoja! Lai gan Olgino bija diezgan garlaicī gi, pat man ar manu miera mī lestī bu, š ī vieta ir vienkā rš i lieliska aklimatizā cijai un pā rejai uz citu laika joslu (gulē t gā ju pulksten 21:00 un jū s noteikti zinā t, ka nepalaidu garā m jebkas). Un Havanā labā k meklē t citu viesnī cu.

Lai laba atpū ta un neaizmirstami iespaidi!
аватар helena-kiev
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Liels viesnī cas pluss ir skats uz okeā nu no numura! Pā rē jais ir trī s. … Tomēr ▾ Liels viesnī cas pluss ir skats uz okeā nu no numura! Pā rē jais ir trī s.
аватар travelizer
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tū lī t es teikš u savu "Fe! " - viesnī ca nav 5 *. Viņ i sevi pozicionē kā.5, bet patiesī bā (un pat mū su tū risma aģ entū rā s) tas ir 3+*. Atraš anā s vieta ir lieliska! Tā ir taisnī ba. (Arī Havanas nav daudz), bet tā atrodas labā vietā . … Tomēr ▾ Tū lī t es teikš u savu "Fe! " - viesnī ca nav 5 *. Viņ i sevi pozicionē kā.5, bet patiesī bā (un pat mū su tū risma aģ entū rā s) tas ir 3+*. Atraš anā s vieta ir lieliska! Tā ir taisnī ba. (Arī Havanas nav daudz), bet tā atrodas labā vietā . Ī paš i skats no diskotē kas 26. stā vā ir kaut kas! Viesnī cas ē ka ir bijusī Hiltone (vismaz viens pret vienu, piemē ram, Hilton Diagonal del Mar Barselonā , bet 15 gadus vecā ka). Viss jau ir tik nobruž ā ts un vecs, ka nav skaidrs, kā viņ š vē l izdzī vo. Brokastis ir tik un tā - Kubā vispā r virtuve dī vaina, ē dā m augļ us un svaigus dā rzeņ us. Wow, garš ī ga kū ka!! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bārs-restorāns "Floridita"
Novērtējums 10.0
Kuba, Havana
Restorāni, kafejnīcas
Krastmala Malecon
Novērtējums 9.0
Kuba, Havana
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Havanas Lielais teātris
Kuba, Havana
Arhitektūra, Teātri un mūzika

Отель TRYP HAVANA LIBRE — один из самых узнаваемых отелей Гаваны, расположен в сердце района Ведадо, рядом с Гаванским Университетом. В нескольких минутах ходьбы от отеля расположены бульвар Malecon с чудесной набережной, здания министерств и правительственных институтов. Из отеля открывается великолепный вид на залив. Недалеко от отеля начинается знаменитая улица La Rampa — центр ночной жизни Гаваны. В отеле 25 этажей, построен в 1958 году, как самый большой отель на Кубе, реконструирован в 1998 году. Последняя частичная реновация прошла в начале 2014 года. Сеть отелей: TRYP Hoteles.

Atrašanās vieta 4 км от исторического центра Гаваны, 17 км от аэропорта.
Viesnīcā

Бассейн с лежаками и зонтиками, услуги консьержа, круглосуточная стойка регистрации, специальные диетические меню (по запросу), услуги по глажению одежды, мини-маркет, сувенирный магазин, не принимаются американские кредитные карты, 9 конференц-залов на 700 мест, аптека, художественная галерея, платный Wi-fi.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массажный кабинет, вечерние развлекательные программы.
  • disko klubs  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 572 номера: 532 двухместных стандартных номера, 37 номеров Junior Suite, 1 номер Suite Presidencial и 2 номера Senior Sute Standard с джакузи.

Istabās

Кондиционер, балкон или терраса, телефон, сейф, радио, телевизор, мини-бар, ванная комната с ванной, бесплатные туалетные принадлежности, фен, мраморный пол, ежедневная уборка номера.

Adrese 23 Calle L, E/ 23 Y 25, Гавана 10400, Куба
Tālruņi: Тел.: 53 7 8346 100 Фас: 53 7 8346 366
Tīmekļa vietne: Tryp Habana Libre
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).