Sercotel Lido 2*– Atsauksmes

KubaHavana
1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
7.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
7.0 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Hostelis Sercotel Lido atrodas Havanas vecpilsētā, netālu no slavenā restorāna La Bodeguita del Medio un Vecā laukuma, 500 metru attālumā no Nacionālā kapitolija ēkas. Viesnīcu ķēde: Sercotel Hoteles.Vairāk →
аватар sk_lora
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
To paš u viesnī cu (Sercotel Lido) agrā k sauca ISLAZUL Lido (kā teikts uz ielas zī mes), vai vienkā rš i Lido. Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 2018. gada 20. aprī ļ a lī dz 23. aprī lim, pē c atvaļ inā juma Varadero. … Tomēr ▾ To paš u viesnī cu (Sercotel Lido) agrā k sauca ISLAZUL Lido (kā teikts uz ielas zī mes), vai vienkā rš i Lido. Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 2018. gada 20. aprī ļ a lī dz 23. aprī lim, pē c atvaļ inā juma Varadero.
Š is apskats ir garš , jo tajā ir aprakstī ti daudzi punkti, kas mums nebija skaidri pirms doš anā s uz Kubu. Piebildu, ka vietē jā tū risma aģ entū ra uzskata, ka Kubā sezonas sezona ir no 16. decembra lī dz 30. aprī lim (š obrī d cenas ekskursijā m ir augstā kas).
gaisa transports
No Kijevas nav tieš a reisa, tā pē c Air France lidoja: Kijeva - Parī ze (a-p Charles de Gaulle) - Havana. Lidojums uz turieni noritē ja labi, bet nepiecieš ams, lai savienojuma laiks bū tu vismaz 2.5 ...3 stundas, jo Š arla de Golla lidosta ir ļ oti liela (tas pats attiecas uz Madrides un Minhenes lidostā m).
Atgrieš anā s reisam no Havanas arī jā bū t 23. aprī lī uz Parī zi, bet 21. aprī lī . 18. saņ ē mā m e-pastu, ka streika dē ļ reisa AF825 (izlidoš anas laiks 19-40.23. 04 un 24.04) izlidoš ana ir atcelta un Air France mū s nosū tī s uz Kijevu lī dz 30.04. 18.
Pē c 2 dienu sarakstes ar Air France (galveno ieguldī jumu devusi tū risma kompā nija i-tour, N. Ostapč uka) 23.
04 no rī ta mū s informē ja, ka mū s tomē r sū tī s 23. aprī lī , bet ar 2 pā rsē š anā s reizē m: Havana - Madride (a-uz Air Europe), Madride - Minhene (a-Luftganza), Minhene - Kijeva (a -uz Luftganza). Lai gan 23.04 Air France bija vē l viens reiss Havana - Parī ze (plkst. 22-40), mū s nosū tī ja ne tik ē rtā marš rutā.
Likā s, ka reiss AF82.23 izlido pirmdien. 04 pā rdeva daž as biļ etes un tika atcelta streika aizsegā . Turklā t turpmā kajā s dienā s 24.04 un 25.04. 18.  datumā š is reiss ieradā s Š arla de Golla lidostā , kā paredzē ts.
Vē l trakā k, Minhenē tranzī ta zonā a-p pie pasu kontroles mū s aizturē ja policija par iebraukš anu Vā cijā bez vī zā m (mums ir parastas nebiometriskā s pases). Nez kā pē c nevienam tas netraucē ja ne Parī zē , ne Madridē . Un Minhenē mē s vairā k nekā pusstundu pavadī jā m, rakstot paskaidrojoš u piezī mi, ka mē s negrasā mies apmeklē t Vā ciju, bet gan nokļ uvā m Minhenē Air France dē ļ . Rezultā tā mē s tik tikko paguvā m reģ istrē ties lidojumam uz Kijevu.
Lidot ar Air France?
Havanas lidostā cenas visur ir CUC, ņ em jebkuru valū tu, bet par zemu likmi. 0.5 ū dens cena ir 1.5 CUC.
Pievienojieties ceļ vedim
Terramar Caribe saimnieka ceļ vedis Havanā Mario sā kumā izvairī jā s mū s satikt, neko nedarī ja, lai palī dzē tu lidojuma atcelš anā , un pē c tam pilnī bā pā rstā ja atbildē t uz mū su zvaniem. Starp citu, viņ i bez maksas izsauca gidu no viesnī cas.
Tū risma operatora Join up in Cuba piezī mē teikts, ka pē c reģ istrā cijas lidojumam uz Havanas lidostu ir jā maksā lidlauka nodoklis 25 CUC/pers. Bet tā nav – nekas nav jā maksā.
Pā rsū tī š ana
Katru dienu Havanā ierodas vairā ki reisi no Parī zes un Amsterdamas, uz kuriem varat pā rsē sties, izlidojot no Kijevas. Mū su lidojums bija pats pirmais, tā pē c nepasū tī jā m grupas transfē ru ar risku gaidī t lidostā.3-5 stundas. Taksists (pareizā k sakot, viņ u audzē tā js) uz Varadero prasī ja 70 CUC - kaulē jā mies par 60 eiro + 5 dolā riem.
Mē s pasū tī jā m grupas pā rveš anu no Varadero uz Havanu no Join up par USD 25 vienai personai.
Ļ oti labi mū s nogā dā ja - viesnī cā bijā m 17-30 (brauca apmē ram 2.5 stundas).
Transfer Hotel - a / p Havana, mē s nepasū tī jā m no Join up iepriekš minē tā iemesla dē ļ . Taksometrs uz a/p Havana pieprasī jums 25 CUC. Nav tirgots.
Viesnī ca un istaba
5 stā vu ē ka, kur 1. stā vā atrodas reģ istratū ra, bet piektajā stā vā telpas un restorā ns. Viesnī cā nav Wi-Fi. Daž i numuri ir vē rsti uz ielu, un tiem ir balkons. Mums bija 402. istaba 4. stā vā . Numuri x01-x06 visos stā vos ar balkoniem un skatu uz Kapitoliju. Numurā ir ledusskapis, gaisa kondicionieris (iebū vē ts ā rsienā ) un plakanā ekrā na televizors. Divas normā la mī kstuma gultas. Spriegums telpā ir 110 V, nepiecieš ams spraudnis ar plakanā m tapā m. Nejauš i datorveikalā uz ielas iegā dā jā mies adapteri lā dē š anai no š ā das viedtā lruņ a ligzdas. Obispo. Duš ā ū dens pilnī bā neizplū st, bet gan stā v savā padziļ inā jumā . Lai siltais ū dens plū stu, tas ir ilgstoš i jā iztukš o.
Vannas istabā tika saspiests liels tarakā ns. Netā lu no viesnī cas uz ielas viņ i ieraudzī ja saspiestu ž urku. Kā du dienu lifts nedarbojā s.
No rī ta mū s pamodinā ja gaiļ i.
Kubā reģ istrē š anā s ir 16:00 un izrakstī š anā s ir 12:00. Istabas pagarinā š ana maksā.3 CUC stundā , vai par vienu dienu ar brokastī m (divvietī gas) - 72 CUC.
Brokastis
Ļ oti laba 2* viesnī cai. Olas vā rī tas 4 daž ā dos veidos, desa, siers, 2 veidu sulas, sviests, ievā rī jums, graudaugi, tvaicē ti dā rzeņ i. Tē ja, kafija, piens, maize, bulciņ as, cepumi, ananā si + arbū zs vai papaija. Reiz bija pankū kas. Pirmdien (grū ta diena) brokastī s no 8-00 skanē ja dzī vā mū zika - skaļ i spē lē ja Kubas mū zikas orķ estris.
Viesnī cas apkā rtne.
Iela, uz kuras atrodas viesnī ca, ir paralē la Marti alejai (160 m no viesnī cas) ar plaš u bulvā ri un daudzā m skaistā m ē kā m. Turpat, š ķ ē rsojot Marti aleju, atrodas viesnī ca Sevilla (260 m no viesnī cas), kur par 2 CUC var iegā dā ties 1 stundu Wi-Fi. Ja nepiecieš ams pilnvē rtī gs dators+printeris, tad jā dodas uz blakus esoš o Iberostar viesnī cu tā s otrajā ē kā aiz autostā vvietas -1 stā vā . Tur 1 stunda maksā.3 CUC.
Vē l viens lielveikals atrodas Belgica avē nijā , pretē jā avē nijas pusē no Plaza Hotel, aiz SUPERVIELLE krū š utē kas labajā pusē . Apmē ram 70-90 metrus pa kreisi no krū š u kurpes atrodas maizes veikals. Liels garš rullis maksā apmē ram 7 peso (ar 1 CUC viņ i dod 18 peso). 1 CUC ir aptuveni 25 peso (veikalos karā jas tulkoš anas tabulas).
Ekskursijas
Pē c tū ristu domā m, jū s varat ceļ ot pa Havanu patstā vī gi bez gida. Tam nepiecieš ama karte.
Alley Marti, it kā , sadala veco Havanu 2 daļ ā s: austrumu tū ristu daļ ā un rietumu daļ ā ar kvartā liem, kas piepildī ti ar vecā m, sabrukuš ā m mā jā m un retiem veikaliem.
Centrā lais parks atrodas blakus Iberostar un pretī Inglaterrai.
Ja jū s to atstā jat, virzoties uz austrumiem, tad, ejot starp viesnī cu Kempinski un Kubas Mā kslas muzeju, jū s nonā kat ļ oti gleznainā Obispo ielā (š eit jū s varat iegā dā ties karti ar Havanas apskates objektiem), kur ir daudz Veikali, skulptū ras, kafejnī cas, suvenī ru tirgus un daudzi mazi veikaliņ i ar suvenī riem utt. Netā lu no Floridas viesnī cas ir arī banka ar parastu valū tas maiņ as kursu ar numuru 257. Uz Kubu jā ved eiro, jo ASV dolā ra kurss ir ļ oti neizdevī gs. Tā atrodas arī netā lu no katedrā les un vairā kā m citā m apskates vietā m.
Pa Obispo ielu var aiziet lī dz Havanas ostai un pa ceļ am (tikai jā pastaigā pa blakus ielā m) atradī si daudz interesantu objektu. Mums bija ceļ vedis 3 dienas Havanā (no interneta), kas ļ ā va daudz vieglā k apskatī t tā s apskates vietas.
Iepretim viesnī cai Inglaterra centrā lajā parkā atrodas divstā vu Habana Bus tū risma autobusu galapunkts. Tie kursē no 9-00 lī dz 18-00 ...19-00, biļ etes cena ir 10 CUC.
Dienas laikā varat doties un atgriezties š ajā autobusā , cik vien vē laties. Brauciens ap gredzenu š ajā autobusā ilgst aptuveni 1.45 minū tes. Tajā paš ā laikā braucam pa Malecon krastmalu, redzam ASV vē stniecī bu, daudz viesnī cu, ceturtdaļ u villu, centrā lo kapsē tu (tā atrodas ļ oti tā lu no centra), Revolū cijas laukumu, Havanas Universitā ti. un daudz vairā k. Braucienu pavada komentā ri angļ u valodā.
Havanas ostā (netā lu no kruī za kuģ u pieturas) atrodas Svē tā Franciska laukums. Tas ir ļ oti krā sains, un tajā ir rā dī tā js ar tuvumā esoš ajā m apskates vietā m.
Ekskursija pa cietokš ņ iem. Pirmais, Salvador de La Punta, atrodas Marti alejas galā . Ieeja bez maksas. Pā rē jā s divas: La Cabañ a un El Morro pā ri š aurumam, un jū s varat nokļ ū t ar automaš ī nu caur tuneli. Ilgā autobusa gaidī š ana autobusa pieturā pie tuneļ a ne pie kā nenoveda - ņ ē mā m taksi un sasniedzā m La Cabañ a par 4 CUC. Ieeja 6 CUC. Cietoksnis ir neparasts un diezgan liels.
No tā s lī dz El Morro 7 minū tes. kā jā m. Ieeja arī.6 CUC. Bet arī cietokš ņ a augš daļ a (ieeja bez maksas) ir ļ oti interesanta un var nofotografē ties skaistas ar cietoksni, lī ci un Havanu. No El Morro 7-8 minū tē s. jū s varat staigā t lī dz autobusa pieturai. Orientieris bū s, kā mums š ķ ita, Eiropai raksturī gas maksas stacijas izbū ve (naudu gan mū su taksists tur nemaksā ja). Sē ž amies 40. autobusā un izkā pjam pirmajā pieturā aiz tuneļ a. Maksa ir 1 peso vienai personai. Diemž ē l gaisa satiksmes problē mu dē ļ Havanā redzē jā m mazā k, nekā gribē jā m. Acī mredzot uz to jā atnā k vismaz uz 4-5 naktī m.

Aleksandrs un Larisa

Patika: draudzī ga personā la attieksme, tū risma objektu tuvums, labas brokastis.
Nepatika: skaņ as izolā cija, problē mas ar adapteri, augsts mitrums, trokš ņ ains neregulē ts gaisa kondicionieris.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bārs-restorāns "Floridita"
Novērtējums 10.0
Kuba, Havana
Restorāni, kafejnīcas
Krastmala Malecon
Novērtējums 9.0
Kuba, Havana
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Havanas Lielais teātris
Kuba, Havana
Arhitektūra, Teātri un mūzika

Хостел Sercotel Lido расположен в районе Старая Гавана, неподалеку от знаменитого ресторана La Bodeguita del Medio и Старой площади, в 500 метрах от здания Национального Капитолия. Сеть отелей: Sercotel Hoteles.

Atrašanās vieta 200 м от музея Революции, 800 м от крепости Сан-Сальвадор-де-ла-Пунта, 10 км от музея Хемингуэя, 17 км до международного аэропорта имени Хосе Марти.
Viesnīcā

Сейф на рецепции, ТВ-зал, доступ в интернет отсутствует.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • droši
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 65 двухместных номеров площадью 20 м².

Istabās

Кондиционер, телефон, кабельное ТВ, мини-бар, ванная комната с душем, бесплатные туалетные принадлежности.

Adrese Consulado No 210 entre Animas y Trocadero, Old Havana, 10400 Гавана, Куба.
Tālruņi: 53 7 8668814
Tīmekļa vietne: Sercotel Lido
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.