3*

Rakstīts: 6 februāris 2014
Ceļošanas laiks: 19 — 21 janvārī 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
1. Es lidoju uz Havanu ar Aeroflot aviokompā niju - nav sū dzī bu. Personā ls strā dā ā tri, kvalitatī vi, lidmaš ī nas labas. Lidmaš ī nā ir segas un spilveni katram pasaž ierim, ir USB lā dē tā js, kas ir ļ oti ē rti telefonam. Var skatī ties filmas, klausī ties mū ziku, skatī ties lidojuma karti bez maksas – kopumā katrai gaumei!
2. Ierodoties, es biju ļ oti apmulsusi, gaidot bagā ž u. Uzreiz var redzē t, ka kubieš i ir nedaudz slinki un strā dā ļ oti lē ni. Ierados 16:40 un koferi saņ ē mu tikai 19:00 - visu š o laiku gaidī ju pie bagā ž as lentes. . . Sā ku nervozē t un uztraukties, bet tad atcerē jos, ka ne jau tā pē c atnā cu.
Dolā rus mainī t nav ī paš i izdevī gi. 100 USD = 87 kuki, 100 eiro = 130 kuki.

3. Viesnī ca. Uzreiz atzī mē š u, ka es uz š ejieni lidoju nevis uz viesnī cu. Viņ š man nespē lē ja ī paš u lomu. No ā rpuses viesnī ca ir nedaudz nobruž ā ta, iekš pusē - vē l sliktā k. Lifts darbojas pareizi, bet tajā esoš ā s pogas ir izdzē stas. Viesnī cas gaiteņ i ir tā dā paš ā stā voklī – tā ir Kubas trijotne. Ja iespē jams un NAV ilgi, es to izvē lē tos otrreiz viegli! Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta! Un krastmala nav tā lu un viss pā rē jais ir viegli sasniedzams, tas ir tā milzī gais pluss! Ir WI-FI, bet Kuba ir tehnoloģ iski ļ oti atpalikusi valsts, tā pē c internets ir tiiik lē ns, daudzas programmas, piemē ram, skype, nedarbojas vispā r. 1 stundas lietoš anas maksa = 7 USD
4. Skaitlis. No pirmā acu uzmetiena tas izskatā s kā parasts skaitlis. Visas mē beles ir nobruž ā tas. Salauzta tualetes tvertne. Vanna ir no PSRS laikiem, bet karstais ū dens tek visu laiku - priecē ! Godī gi sakot, ir bail iekā pt š ajā vannā ar basā m kā jā m, nemaz nerunā jot par to, ka tu tur apgultos. Izlietne visa saplaisā jusi, jaucē jkrā ns knapi turas. Istabā ir seifs - nedarbojas! Ir divi lieli dvieļ i, kas š ausmī gi smird pē c balinā tā ja, divi ziepju gabaliņ i, pelnu trauks. Istabā ir gaisa kondicionieris - bet es to nekad neizmantoju - tas ir kaut kas nesaprotams. Ir milzī gs skapis ar daudziem mē teļ u pakaramajiem.
5. Uzturs. Man bija tikai brokastis. Ē diens normā ls + izvē le ļ oti laba priekš.3*. Jū s noteikti neaizbrauksit izsalcis. Brokastis no 7.00 lī dz 10.00. Pā rtikai nav prasī bu.
Secinā jums: Laba, veca viesnī ca, kas atrodas ļ oti izdevī gā vietā ar labu ē dienu. Ja iespē jams, es to izvē lē tos kā ī su nakš ņ oš anu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu