Kuba

13 Maija 2011 Ceļošanas laiks: no 28 Marta 2011 ieslēgts 12 Aprilis 2011
Reputācija: +9.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Kuba 2011. gada 28. marts - 11. aprī lis.

Viesnī cas - Varadero "Barcelo Solymar", Cayo Largo "Sol Pelicano", Havanā "Florida", tika aizstā tas ar "Saratoga".

Aģ entū ra - Krievijas ekspresis.

Saņ ē mē ja aģ entū ra - Cubanacan.

Gaisa pā rvadā tā js - Aeroflot.

Mē s lidojā m ar Airbus 330. Laba jauna lidmaš ī na. Viņ i tur lidoja ļ oti mierī gi, aizmugure drebē ja pā ri Atlantijas okeā nam un Lielbritā nijas priekš ā . Padevē js lidmaš ī nā ir pilnī gi standarta, darbojā s sē dekļ u atzveltnē s iebū vē tie televizori. Filmu un programmu izvē le bija ļ oti liela, viss ir pieejams un bez maksas.

Varadero. Viesnī ca Barselo Solymar. 4+*


Viesnī ca tī ra un sakopta, ja netiec ā rā uz okeā nu, tad vispā r iespaids, ka esi Ē ģ iptē! ! ! )))) Kā rtī gi standarta numuriņ i, ir fē ns, gludeklis, gludinā mais dē lis, kafijas automā ts (tikai kafiju nekad nedeva, neskatoties uz neatlaidī giem lū gumiem un aicinā jumiem reģ istratū rā ). Spriegums rozetē s ir 220v. Viss vē rtī gais noteikti jā noliek seifā , mums nekas nav nozagts, bet saka, ka ir gadī jumi.

Labi iztī rī ts un tī rs. Kalenē m un viesmī lē m uzreiz iedeva visā dus lū pu spī dumus, lakas, acu zī muļ us, skropstu tuš u utt...Bet atstā ja arī pa 1 cepumu. Istabā katru dienu, restorā nā katru otro dienu. Viesmī ļ i ieņ ē ma galdus, atnesa pietiekami ā tri. Lai gan bija tā di, kas nemitī gi samazinā ja ā trumu. Bez 1 cepuma kubieš i daudz nekustas!!! ! ! ((((((Ē diens bija garš ī gs un daudzveidī gs. Grilē ts, Parmas š ķ iņ ķ is un daudz kas cits. Bija arī jū ras veltes, un gandrī z vienmē r bija garneles. No rī ta vienmē r bija š ampanietis, 3-4 veidu svaigi spiestas sulas). Laba kafija tikai vestibila bā rā!!!

Pludmale ir lielā kā , platā kā un ē rtā kā Varadero. Balts un smalks, piemē ram, manna, smiltis. Laba ieeja okeā nā , sekla, tā pē c, kad viļ ņ i ir ļ oti jautri, var lē kt uz tiem. Labā ku vietu bē rniem miera laikā nav iespē jams iedomā ties! ! ! Pludmalē jebkurā laikā VIENMĒ R var atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slus un saulessargus!! ! ! !

Citā s viesnī cā s tas nav novē rots.

Animā cija viesnī cā . Pē cpusdienas spē le pludmalē . Visu veidu volejbols baseinā un latī ņ u deju skola. Vakarā deju un dziesmu priekš nesums Latī ņ amerikas stilā . Nav slikti, bet pats jautrā kais, aizdedzinoš ā kais un interesantā kais notiek blakus esoš ajā Barcelo Arenas Blancas viesnī cā . Viesnī cas ir viens veselums un tā pē c var izmantot visus pakalpojumus katrā no tā m! ! ! ! Un bā rs un restorā ni un animā cijas programmas. Turklā t Barcelo Arenas Blancas, kā izrā dī jā s vē lā k, ir lē tā ks nekā Solimar ! ! ! ! Tā tad tajā gan dienas, gan vakara programmas ir pauspapī rs no turku animā cijas. Tik dedzī gi, trokš ņ aini, pat š ovi un konkursi tiek aplauzti! ! ! Viesnī cā s ir daudz kanā dieš u, kuri vakaros dzer ļ oti trokš ņ aini ! ! !

Paš ā Varadero var atzī mē t bā ru 62. ielā . Vienmē r dzī vo latino grupas, pē c tam diskotē kas, trokš ņ aini un jautri, bet, ja jums nepatī k salsa, jums tur nav jā iet.


))) Klubs parastajā izpratnē ar House, R'n'B un latino mū ziku atrodas starp 42. un 43. ielu, ko sauc par "Casa De La Musica". Ir vē l 2-3 vietas, bet visur ar latī ņ u mū zikas piejaukumu.

Vienu Kubas apskates ekskursiju paņ ē mā m pie privā ta gida, bijuš ā krieva. Vē rojā m niedru un banā nu plantā cijas, Kubas ciematus un pilsē tas. Ļ oti informatī vs un patika. Maksa ir 100 kuks par 5 stundā m maš ī nā , kurā bijā m kopā , plus pats š oferis-gids. Bā rā pie tilta, pā ri dziļ ā kajai aizai, dzē ra visgardā ko pinokolā di par 2.75 kub. Aģ entū ru gidi š ā das ekskursijas nedod.

Cybanacan gids viesnī cā bija klā t katru dienu. Tas bija klā t! ! ! Entuziasms darbā nebija ī paš i novē rojams. Uz jautā jumiem par tansfē rā m mē s skrē jā m un noķ ē rā m gidu, nevis otrā di. Mū su galvenais lū gums veikt lidojumu uz salu mums ar vē lā ku lidojumu nekad netika izpildī ts. Lidojumam no Havanas mū s 2.30 izveda no viesnī cas ar parastu taksi! ! !

Attiecī gi neviens mū s nepavadī ja un pat neuztraucā s par to, vai mē s aizbraucā m uz lidostu. Taksometrs mū s tikko atveda uz Havanas lidostu 2.5 stundas pirms lidojuma un viss! ! ! ! Un gide acī mredzot mierī gi gulē ja mā jā s! ! ! Lidostā nebija arī neviena Cubanacan pā rstā vja. Viss pats! ! ! ! Lidojums bija pulksten 7:00. Kā izrā dī jā s, gidi varē ja mū s pā rreģ istrē t kā dam vē lā kam lidojumam, tač u viņ iem vienkā rš i bija slinkums! ! ! Viņ i stulbi teica, ka tas nav viņ u darbs! ! ! Kā ds tad ir viņ u darbs? ? ? Neskatoties uz to, mē s pacē lā mies 7.20 un lidojā m 35 minū tes labā.40 vietī gā lidmaš ī nā uz Cayo Largo.

Cayo Largo sala. Viesnī ca Sol Pelicano. 4*

Uzreiz jā saka, ka pelikā nu nav ne viesnī cā , ne tuvumā! ! ! )))

Uz salas ir tikai 5 viesnī cas, lidosta un jū ras osta ar nometni personā lam.

Viesnī cā ir 2-3 stā vu bungalo. Mē s neiesakā m ieņ emt pirmo stā vu. Nav ē rti un istabā var ielī st visā das dzī vas radī bas. Istaba atradā s 2 stā vā , jauka un kā rtī ga. Arī istabenē m un viesmī ļ iem tika pasniegtas nelielas dā vaniņ as un atstā ts cepums.


Restorā nā viesmī ļ i vispā r vienmē r ieņ ē ma savas vietas, tiklī dz mū s ieraudzī ja, paš i izskatī jā s un iesē dā s sektorā . Protams, ē diens bija pieticī gā ks nekā Varadero, bet diezgan labs. Nebija svaigi spiestu sulu un arī š ampanieš a.

Viesnī cas pludmale, kā arī blakus esoš ā Sol Cayo Largo ir maza un ļ oti š aura. Platums 5-10 metri ne vairā k! ! ! ! Uzreiz aiz smiltī m pretī viesnī cai - akmeņ i! ! ! Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi gandrī z nekad nav bez maksas! ! ! Viļ ņ i gandrī z vienmē r. Vispā r tā dā pludmalē noskaņ ojums kaut kā nomā c. Darī jā m sekojoš i - 3 dienas braucā m ar mopē du un paš i braucā m uz daž ā dā m salas pludmalē m, jo ​ ​ attā lumi ir mazi. Protams, ir bezmaksas vilcieni, kas ved uz visā m pludmalē m, tač u tas ir stingri noteiktā laikā . Skaistā kā un tā lā kā pludmale ir Sirē nas. Viļ ņ u nav. Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ir pieejami bez maksas. Pē c 17:00 cilvē ku tur gandrī z nav. Viņ a priekš ā atrodas Paradisio pludmale. Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ir pieejami bez maksas.

Nav arī viļ ņ u. Bet skaistā kā vieta ir pludmale Paradisio priekš ā . Tas ir skaidri redzams no ceļ a. Kluss, mierī gs, sekls lī cis ar dzidru tirkī zzilu ū deni. 300-500 metru augstumā var bū t 5-6 cilvē ki! ! ! Ļ oti romantiski! ! ! Ņ em lī dzi savu lietussargu, ū deni, dvieļ us un slī cini tur viens otru!! ! ! ))))) Tieš i š o vietu dē ļ ir vē rts lidot uz Cayo Largo. Tieš ā m pā rsteidzoš a vieta! ! ! Man tas neticami patika. Jā , nav jē gas lidot no Varadero dienas ceļ ojumā uz salu. Izmaksas 160 eiro. Daž u stundu laikā visus salas priekus nevar sajust! ! ! ! Pieņ emiet manu vā rdu, jums ir vajadzī gas vismaz 2-3 dienas! ! !

Animā cija viesnī cā deju-dziesmu latī ņ u stilā . Š ova programma katru vakaru. Piektdienā s ostā , ko sauc par Marina, tieš i laukumā ir diskotē ka. Jautri un dī vaini. Tū ristus no viesnī cā m atved ar autobusiem, š eit pulcē jas arī viesnī cu darbinieki. Visi kopā tusē un dzer.

Gidi š ajā viesnī cā joprojā m bija diezgan adekvā ti un savus pienā kumus pildī ja pilnī bā , kā jau tam vajadzē ja bū t. Viņ u vā rdi ir Giljermo un Rafaels. Giljermo labi runā krieviski un ir reā ls palī gs! ! ! Tieš ā m labi izdarī ts!! ! !


Havana Hotel "Florida" 4 * (aizvietota ar "Saratoga" 5 *).

Havanā ieradā mies 20:00. Gidi Cubanacan kā rtē jo reizi demonstrē ja savu attieksmi pret darbu. Mū s stulbi izsē dinā ja krastmalā no autobusa un parā dī ja uz viesnī cas pusi un devā mies prom!! ! ! ! Mū su mantas iekrā mē ja kaut kā ds š veicars un aizbrauca gandrī z kilometru lī dz viesnī cai, tad izrā dī jā s, ka viņ š nav no viesnī cas, bet gan viens pats un prasī ja 5 cepumus par pakalpojumiem. Iedevā m 2 eiro un tad izlikā mies, ka nesaprotam, par ko ir runa. Viesnī ca uzzinā ja, ka par mū su numuriņ u nav samaksā ts, un viņ i negrasā s mū s izmitinā t. Mums piedā vā ja istabu netā lu esoš ajā Marques De Prado Ameno viesnī cā . Istabā smirdē ja pē c mitruma un beigta kaķ a, griesti bija klā ti ar svī trā m un pelē jumu!!! ! ! ! Viņ i sā ka strī dē ties un prasī t normā lu numuru.

Nebija skaitļ u. Noteikti nē! ! ! ! Tas pats stā sts notika ar franč iem, kuri gaidī ja netā lu. Mē s neesam muļ ķ ī gi apmeties. Vienas stundas laikā!!! ! ! ! nokļ uva gidam no Cubanacan. Viņ u sauc Olga Iraola. Uz visā m mū su prasī bā m nā kt uz viesnī cu un tikt galā ar situā ciju viņ a atbildē ja, ka ir aizņ emta ar tū ristiem (un tad nez kurš???!!!!!!! ) rī ts!!!!! ). Mē s paš i turpinā m skandē t viesnī cā . Pē c pusstundas atkal pa telefonu dzirdam Olgas Iraolas atteikš anos ierasties uz viesnī cu un mums palī dzē t!! ! ! ! Mums jau ir jā saskaras ar viņ u, bet viņ ai ir vienalga! ! ! Tas nav mans darbs un viss! ! ! ! Vē l pē c pusstundas (kopā par divā m cī ņ as stundā m) atrodamies soļ a attā lumā no uzvaras. Viesnī ca piedā vā mums, ar vē lmi tikt no mums vaļ ā , numuriņ u citā viesnī cā "Saratoga" 5* ar skatu uz Kapitoliju paš ā Havanas centrā bez papildus piemaksā m ! ! ! ! Aizstā š ana ir acī mredzami labā ka. Tad vē l pusstundu gaidā m mums it kā izsaukto taksi.

Negaidot taksi, izteikuš i visu, kas jau ir izdedzis (un tas ir daudz un ar labiem matjukiem), dodamies prom, noķ erot taksi 10 metrus no viesnī cas. Visas situā cijas rezultā ts - ja vē lies kaut ko dabū t, ņ em pats !! ! ! ! Neatkā pieties un nepadodieties, kā teica musketieri! ! ! ))))) Ieslē dz pirmo ā trumu savā slidotavā un uz priekš u uz pā rtraukumu!! ! ! ! Ja tu ej cauri Cubanacan, gidi Havanā par tevi neliekas!! ! ! ! Ja ir vē lme, lai pā rē jais izdodas, piepū lies pats un viss bū s lieliski, nevajag paļ auties uz uzņ emoš o pusi!! ! !


Kopumā man Havana ļ oti patika. Nā kamajā dienā mē s atkal paņ ē mā m privā tu gidu un izbaudī jā m pastaigu pa pilsē tu. Neparastai vecai, reizē m nobruž ā tai koloniā lajai pilsē tai ir savs š arms. Vakars noslē dzā s ar gardā m vakariņ ā m restorā nā "Los Nardas", kas atrodas mā jā pretī Kapitolijam 2. stā vā . Gardi kokteiļ i un neparastas ceptas zivis ir vienkā rš i milzī gi.

Ļ oti ieteicams gastronomisko prieku cienī tā jiem. Pusdienas mums diviem plus gids maksā ja 40 cepumus.

Uz visiem draugu jautā jumiem - vai viņ iem patika Kuba, mē s bez vilcinā š anā s atbildam - jā , ļ oti ! ! ! !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums