Kuba, ceļojuma maršruts Havana-Soroa-Vinjalesa-Trinidāda-Varadero-Kajo Largo-Gava

14 Jūnijs 2010 Ceļošanas laiks: no 09 Aprilis 2010 ieslēgts 23 Aprilis 2010
Reputācija: +3.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

6 mē neš i sagatavoš anas un informā cijas vā kš anas, plā ns tika izpildī ts, tas bija tā vē rts.

9.04. 2010. gads - 23.04. 2010 (15 dienas / 14 naktis) / 9 pers.

Ieraš anā s Havanā , laiks 7:00, Lidostā mū s sagaida aģ entū ras pā rstā vis un gids,

Ekskursijas sā kumpunkts ir El Templete, neliela neoklasicisma stila kapela, kas celta 1828.  gadā vietā , kur tiek uzskatī ts, ka pilsē ta tika dibinā ta. Katru gadu 16. novembrī Havanas iedzī votā ji š eit svin pirmā s mises gadadienu un pirmā s Sankristobal de la Havanas pilsē tas padomes vē lē š anas.

No š ejienes jū su ceļ š vedī s cauri Armas laukumam (Plaza de Armas), Katedrā les laukumam (Plaza de la Catedral) un Vecajam laukumam (Plaza Vieja), ap kuriem ir grupē tas lieliskas vecā s ē kas un bū ves, kas kā dreiz bija daļ a no ieskauta mū ra pilsē ta. Pusdienas vietē jā restorā nā . El Patio.

Nakš ņ oš ana viesnī cā Occidental Miramar , HB, 4*. vakariņ as. nakš ņ oš ana.

Brokastis viesnī cā.


Izbraukš ana uz Veco Havanu. Sanfrancisko de Azis klosteris.

Svē tā Asī zes Franciska laukumā , Mercaderes un Obrapia ielā s, tavernā “La Bodeguita del Medio”, Havana Club ruma muzeja apmeklē jums ar degustā ciju. Tabakas fabrikas apmeklē jums vietē jā gida pavadī bā . Apstā ties pie teā tra "Garcia Lorca" un Kapitolija. Pusdienas pilsē tā . Revolū cijas laukums, atgriezieties viesnī cā , lai sagatavotos vakara ekskursijai.

Lielgabala š ā viena ceremonija 21:00, vakariņ as vietē jā restorā nā Divina Pastora.

Havanas lī č a pretē jā krastā , akmeņ ainā kalnā , atrodas majestā tiskais un neieņ emamais Morro cietoksnis. Katru vakaru lī dz pulksten 21.00 turp steidzas milzī gs skaits pilsē tnieku un galvaspilsē tas viesu uz lielgabala apš audes ceremoniju, ko pavada krā š ņ s priekš nesums. Vecajos labajos laikos š is lielgabala š ā viens vē stī ja par lī č a slē gš anu kuģ u caurbraukš anai ar ū denī nolaistas jaudī gas ķ ē des palī dzī bu. Lieliska tradicionā lā ceremonija, kas notiek katru vakaru pulksten deviņ os San Carlos de la Cabañ a cietoksnī.

Koloniā lajā laikmetā lielgabala š ā viens kalpoja par signā lu, lai aizvē rtu pilsē tas vā rtus un izstieptu ķ ē di starp El Morro un La Punta cietokš ņ iem, kas bloķ ē ja kuģ u iekļ ū š anu lī cī . Š odien š is brī dis iezī mē geju Havanas nakts sā kumu.

Nakts viesnī cā Occidental Miramar. B. B.

Havana — Pinar del

Brokastis viesnī cā . Sū tī t uz

Vinjales ielejas nacionā lais parks

Atrodoties Sierra de los Organos kalnos, starp kuriem ir interesantā kā s Kubas karsta ielejas, š ī ieleja ir ievē rojama ar savā m "mogotē m" - milzī gajiem pakalniem ar lē zenā m virsotnē m, bet š eit papildus ir tā das interesantas vietas kā Pa. -lenque de -los Cimarrones (nometne, kurā slē pā s aizbē guš ie vergi), Indijas ala, Lielā "Santo Tomas" ala, "San Vicente" dziednieciskie avoti un milzu aizvē sturiska freska, kas izveidota uz mogotes sienas.


Izbraukš ana uz Viñ ales ieleju, uz Pinar del, Recorrido por el Valle (Patrimonio de la Humanidad), pā rgā jiens uz Los Jazmines skatu punktu, aizvē sturisko sienu. Pā rgā jiens uz indiā ņ u alu. Pusdienas restorā nā.

Vakariņ as un nakš ņ oš ana Occidental Miramar. H. B.

Havana - Cienfuegos.

Brokastis viesnī cā . .

Piegā de uz Cienfuegos.

Brauciens ar kuģ ī ti pa Cienfuegos lī ci ar pusdienā m.

Pilsē tas apskate ar Hosē Marti parka un Tomasa Tjerī teā tra apmeklē jumu,

Jagua cietokš ņ a apmeklē jums

Nakš ņ oš ana viesnī cā La HB, 4*. Vakariņ as viesnī cā.

Cienfuegos — Trinidā da.

Brokastis viesnī cā . .

Izbraukš ana uz El Nicho: atrodas 500 m augstumā virs jū ras lī meņ a. Š eit piedzī vojumu meklē tā ji atradī s ū denskritumus, alas, dabiskus baseinus un pā rgā jienu takas pē c gandrī z 50 km brauciena starp kalniem un pā rsteidzoš ā m ainavā m. Pusdienas vietē jā restorā nā.

Brauciena turpinā jums uz Ankonas pludmali. Izmitinā š ana Trinidā dā pie Brisas Trinidad del Mar HB, 4* viesnī cā s. Vakariņ as, nakš ņ oš ana viesnī cā.

Trinidā da.

Trinidā da ir koloniā la pilsē ta, kas, š ķ iet, ir sastingusi laikā un apbur ne tikai ar saviem laukumiem, labi saglabā tajā m neoklasicisma un baroka stila ē kā m un bruģ ē tā m ielā m, kas dveš tradī ciju un leģ endu, bet arī ar jū ras un kalnu tuvumu.

Romantiskā muzeja, baznī cas un Sv. Trī svienī bas laukuma (Santisima Trinidad) apskate, pilsē tas galvenā s apskates vietas, Canchanchara bā rs ar š ī nacionā lā dzē riena degustā ciju uz ruma un medus bā zes. Pusdienas pilsē tas restorā nā.

Brisas Trinidada del Mar. H. B. Vakariņ as, Nakts viesnī cā.

Trinidā da - Varadero.

Brokastis viesnī cā.

Izbraukš ana uz Santaklā ru, pilsē tas apskates ekskursija ar Č e Gevaras laukuma apmeklē jumu. Pusdienas kā dā no vietē jiem restorā niem. Izbraukš ana uz Varadero.

Nakš ņ oš ana Melia Las Antillas. (viss iekļ auts)

Varadero. Melia las Antillas. 5*.

Saturno alas un Veya Mar apmeklē jums.

Varadero. Melia las Antillas. 5*.

Pludmales diena.

Varadero. Melia las Antillas. 5*.

Pludmales diena.

Varadero - Cayo Largo.

Brokastis viesnī cā . .

Lidojums Havana-Cayo Largo

Nakš ņ oš ana viesnī cā Sol Cayo Largo 4* viss iekļ auts

Pludmales diena.

Kajo Largo.

Jaguanas salas apmeklē jums.


Kajo Largo.

Pludmales diena.

18:40 transfē rs uz lidostu, lai dotos uz Havanu.

Nakš ņ oš ana viesnī cā Comodoro, 4*, Vakariņ as viesnī cā.

Brokastis viesnī cā . Comodoro, 4*.

Lidostas transfē rs. Izbraukš ana 10:45.23. 04.2010. gads.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums