Jautājums o Ķīna

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
273 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
kur iegādāties mēbeles Ķīnā
Kur var nopirkt labas un ne lētas mēbeles, bet biznesam nevis Pekinā.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
19 abonenti  • prasīja 2010-12-1513 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар allenyshka
Mēs visi braucam uz Urumči, šis jau sen ir bijis nopietns vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības loģistikas Ķīnas ziemeļu centrs, ir viss, ieskaitot mēbeles un aprīkojumu jebkuram biznesam. Preces un cenas jebkuras kvalitātes un katrai gaumei. Krievija šeit pērk preces. No Kazahstānas uz Almati visi brauc ar autobusu, nav tālu, no Astanas jau vairākus gadus var ar tiešo vilcienu, vai ar lidmašīnu. Tu atnāc, izvēlies un viss. Pēc tam jūs gaidāt konteineru vai paku atkarībā no tā, ko paņemat. Ja nebrauc uz Ķīnu, var pasūtīt preces no katalogiem, kaut vai tieši no rūpnīcām, bet tas būs caur starpniekiem.
аватар Dima509
Biju Ķīnā, nopirku mēbeles, 2 mēnešus cietu - kā ievest un muitot! tad es atradu puišus no UCS Tel/Fax: +7 495 9825179, Tel: +7 906 7864387.
Viss atvests - iesaku! viņiem ir noliktavu biroji Guangdžou, Pekinā, ŠANHAJĀ, HONKONGĀ!
аватар dussick
http://www.pekingmall.com/catgroup/detail/45 - paskaties šeit, varbūt uzdursies
аватар RomaW
Nomad Group Ltd. (Guangzhou) piedāvā šādu pakalpojumu klāstu:
1. Transporta pakalpojumu sniegšana uz jebkuru NVS punktu.
- konteineru un vagonu pārvadājumi (pavaddokumentācija)
- kravu konsolidācija
- maza izmēra kravu nosūtīšana (uz jebkuru Kazahstānas pilsētu).
- pagaidu uzglabāšanas noliktavas pakalpojumi
2. Veikals — ekskursijas uz Ķīnu (Guandžou, Šenžena)
- tulku nodrošināšana
- viesnīcu rezervēšana
- preču un pakalpojumu piegādātāju meklēšana
- līgumu izpildes uzraudzība.
- ārpakalpojumi
3. Guandžou mēbeļu tūres
- mēbeļu pilsēta
- "apgaismojuma pilsēta"
- "keramikas pilsēta"
- akmens pilsēta
- būvniecības tirgi
Mūsu adrese Guandžou:
141号富奎大院内105号仓 525 库房
www.nomad-china.com — mūsu vietne
[email protected] - rakstiet uz mūsu pastu
kontaktpersona - Armans
аватар galchena8
Labvakar, braucam uz Ķīnu pēc mēbelēm, būšu ļoti pateicīga ja pateiksiet kura pilsēta labāka! Un, ja iespējams, lūdzu, iepazīstieties ar iepirkumu, eksporta, muitošanas u.c. kārtību. Pateicos jau iepriekš!
аватар razvitiye16
Pastāsti man, kas zina? Šeit es lasīju atsauksmes par mēbeļu tūrēm uz Ķīnu. Būtībā tas pats. Par cenām gan nav skaidrs, bet zinu, ka no menedžera tās var aprēķināt aptuveni. Par saviem pakalpojumiem daži ņem 5%, daži 10% no izmaksām. Zvanīju vairākām firmām, piegādes cenas apmēram vienādas. No atsauksmēm zinu, ka daži raksta ekskursiju par brīvu, un tad aprēķina izmaksas Ķīnā: noliktava, pārcēlēji. Pārliecības pārņemta par “Prokitay” (rakstiet latīņu valodā), zvanīju uz vietni, atzvanīju, vadītājs man visu saprotami izskaidroja, piedāvāja aprēķināt, sastādīt virtuves projektu pēc izmēra, pat projektēšanas pakalpojumus, nomierināja manas bailes. Piesaista veicināšana ar ekskursiju pa jūru. Es apkopoju atsauksmes par šo tēmu.
аватар lshanicheva
Bija vajadzīgs ilgs laiks, līdz tika pieņemts lēmums par mēbeļu ceļojumu uz Ķīnu. Pēdējais punkts bija ziņas par nenovēršamu ģimenes papildināšanu! Galu galā, līdz ar bērna parādīšanos mājā ir vajadzīgas kvalitatīvas un galvenās praktiskās mēbeles, un tas, kas ir svarīgi, ir skaists. Kad mēs redzējām visas izvēles dažādības, mēs nekavējoties atradām risinājumu daudzām idejām. Virtuvei izvēlētas baltā ozola mēbeles. Bērnu istabai visas mēbeles pirktas no koka, jo tas ir videi draudzīgs materiāls, halle izrādījās ļoti stilīga. Esam apmierināti gan ar braucienu, gan pirkumiem, solām vēlreiz sazināties ar firmu TIAN, kad lemsim par dzīvojamās telpas paplašināšanu.
аватар razvitiye16
Visi devās uz Ķīnu! Lidojums bija viegls, naktī visi gulēja. No rīta lidostā pienāca krievu meitene ar Prokitay zīmi un mēs devāmies uz Foshan, uz viesnīcu, tā ir tuvu mēbeļu centram.
Tajā pašā dienā devos izvēlēties mēbeles. Šeit ir milzīgs tirdzniecības centrs un daudz, daudz dažādu stilu un krāsu lietu! Maskavā tādu neesmu redzējis! Sākumā biju apmulsusi, bet vadītāja uzreiz mierināja, ka izvēlēsimies tikai pēc mana stila. Divas dienas skraidīju no bodītes uz letiņu un gribēju visu uzreiz nopirkt. Tad viņa nedaudz atvēsināja un sāka gudri izvēlēties. Vispār es iesitēju visādus dekorus, traukus, aizkarus, izņemot mēbeles.
Mēs abi aktīvi tirgojāmies. Iznāca lētāk, nekā gaidīju. Un tik daudz interesantu lietu! Noguris, bet apmierināts, visur veicu avansa maksājumu un devos prom. Pēc 20 dienām saņēmu fotoreportāžu par gatavām mēbelēm, vēl pēc 45 dienām saņēmu mēbeles. Esmu apmierināta.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ķīna
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl