Kuntai Royal 5*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.010
9.0 Numurs
9.5 apkalpošana
9.0 Tīrība
10.0 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Viesnīca Kuntai Royal atrodas 6 km attālumā no Pekinas centra, pilsētas centrālajā biznesa rajonā, netālu no izstāžu centra un Ārlietu ministrijas, kā arī 10 minūšu brauciena attālumā no slavenās Aizliegtās pilsētas. Kuntai Royal Hotel ir 13 stāvu ēka, kas celta 2005. gadā ar modernu arhitektūras stilu. Viesnīcas otrajā stāvā ir brīnišķīgs dārzs.Vairāk →
аватар Prima1971
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tieš ā m ir izdevī gā vietā , ar bē rnu gā jā m 40 minū tes lī dz Aizliegtajai pilsē tai, tomē r pa ceļ am nekā interesanta nav, nav ko apbrī not, lai gan iela ir gandrī z centrā lā . Brokastis bija iekļ autas cenā , bet nez kā pē c visiem nepietika vietas, daž iem nā cā s ē st stā vus. … Tomēr ▾ Viesnī ca tieš ā m ir izdevī gā vietā , ar bē rnu gā jā m 40 minū tes lī dz Aizliegtajai pilsē tai, tomē r pa ceļ am nekā interesanta nav, nav ko apbrī not, lai gan iela ir gandrī z centrā lā .
Brokastis bija iekļ autas cenā , bet nez kā pē c visiem nepietika vietas, daž iem nā cā s ē st stā vus. Nā kamajā dienā tika pievienotas sē dvietas - koridorā , pie tualetes, tika novietoti galdi.
Plā notais brokastu laiks ir no 6:30 lī dz 11:00.2. janvā rī , kad mums nebija ekskursiju, ieradā mies ē dnī cā.9-45, un tā bija tukš a - bez brī dinā juma, bez paskaidrojumiem, bez atvainoš anā s.
Un vē l viens nepatī kams brī dis bija pie izrakstī š anā s - daž i tū risti burtiski nokasī ja no istabas depozī tu - 100 USD. Vienā istabiņ ā bija "problē mas ar aizkariem": sapratā m, ka viesnī cas darbinieki par š o problē mu zinā juš i jau sen, kopā gā ja uz istabu, viens izstiepa organzu, otrs ar pirkstu bakstī ja caurumus.
Kopumā viesnī ca man patika, istabiņ a mā jī ga, silta - laba iebū vē ta sistē ma, istaba uzsilst momentā ni. Katru dienu ieliek divas pudeles ū dens 0.3l, zobu birstes, pastas, ķ emme, nagu vī le, vates kociņ i, vates gabaliņ i, adata ar diegu komplektu, š ķ ē res, š ampū ns, kondicionieris, duš as ž eleja, fē ns, samts priekš . kurpes, ir gludeklis un gludinā mais dē lis, milzī gi lietussargi, frotē peldmē teļ i, vienreizē jā s č ī bas.
аватар andy_abroad
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca, kurā es vienmē r apmetos savu darī jumu braucienu laikā uz Pekinu. Jaunas, tī ras telpas, iztī rī tas nemanā mi, bet kvalitatī vi. Jums nav jā atstā j dzeramnauda. Jauks sporta centrs ar baseinu. Jū s varat staigā t lī dz Tjaņ aņ meņ as laukumam vai Yabao Lu. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, kurā es vienmē r apmetos savu darī jumu braucienu laikā uz Pekinu. Jaunas, tī ras telpas, iztī rī tas nemanā mi, bet kvalitatī vi. Jums nav jā atstā j dzeramnauda. Jauks sporta centrs ar baseinu. Jū s varat staigā t lī dz Tjaņ aņ meņ as laukumam vai Yabao Lu. Pretī viesnī cai ir vecs daoistu klosteris, kas noteikti jā apmeklē . Ē diens ok, brokastis ir iekļ autas cenā . Ē dieni par skaidru naudu ir dā rgi, labā k aiziet uz kā du pieklā jī gu restorā nu pilsē tā , ja ir laiks.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pils komplekss Aizliegtā pilsēta
Novērtējums 10.0
Ķīna, Pekina
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Beihai parks
Novērtējums 9.0
Ķīna, Pekina
Arhitektūra, Daba, Reliģija, Stats

Отель Kuntai Royal расположен в 6 км от центра Пекина, в центральном деловом районе города, недалеко от Выставочного центра и Министерства зарубежных дел, в 10 минутах езды от известного Запретного города. Отель Kuntai Royal представляет собой 13-этажное здание, построенное в 2005 г в современном архитектурном стиле. На втором этаже отеля расположен чудесный сад.

Viesnīcā

* прокат автомобилей
* услуги носильщиков
* сауна
* удобства для инвалидов
* прачечная
* спортивный зал
* услуги турагентства
* бизнес-центр
* услуги няни
* бутик
* лифт
* салон красоты
* магазин
* автомобильная стоянка
* 1 закрытый бассейн с подогревом

Telpu apraksts

Отель Kuntai Royal предлагает к размещению 358 номеров, включая 26 номеров класса Suite. Комфортабельные номера оборудованы современными удобствами.

Istabās

* прямой телефон
* TV
* фен
* мини-бар
* разъем для подключения ноутбуков
* кондиционирование
* спутниковое телевидение

FAQ