Yalong Bay Mangrove Tree Resort 5*– Atsauksmes

9
Novērtējums 6.710
№14 viesnīcas reitingā Hainana
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 2005. gadā un sastāv no 2 septiņu stāvu ēkām. Kopējā platība 60 000 m2. Skaista zaļā zona, ir sava saimniecība, kurā audzē dārzeņus bez mēslojuma (var iegādāties no šādiem dārzeņiem gatavotu pārtiku). Bērnu klubs, animācijas programmas, daudzveidīgas maltītes. Piemērots ģimenēm, arī tām, kurās ir bērni.Vairāk →
аватар Gelenka_1
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lidojums aizņ em ilgu laiku, no Kijevas lī dz Pekinai 11 stundas, no Pekinas vē l 4 stundas lī dz Hainaņ as salai, Sanijai, Jalongbejas lī cim, ļ oti skaisti un klusi (salī dzinoš i) Ļ oti daudz tū ristu jauc Yalong Bay Mangrove Tree un Mangrove Tree viesnī cas - tā s ir daž ā das viesnī cas, viena 1. … Tomēr ▾ Lidojums aizņ em ilgu laiku, no Kijevas lī dz Pekinai 11 stundas, no Pekinas vē l 4 stundas lī dz Hainaņ as salai, Sanijai, Jalongbejas lī cim, ļ oti skaisti un klusi (salī dzinoš i) Ļ oti daudz tū ristu jauc Yalong Bay Mangrove Tree un Mangrove Tree viesnī cas - tā s ir daž ā das viesnī cas, viena 1. lī nijā , otra pilsē ta.
Te mū s sagaida "Eden-Travel", gids Ivans, viņ š pret tū ristiem izturas kā pret koferiem, iekrā va, piegā dā ja luksusa maš ī nā , nokā rtoja. Un ne vā rda par ekskursijā m, es iebā zu cenrā di ar ekskursijā m un viss! )
Ekskursijā bija iekļ auta bezmaksas diagnostika ž eņ š eņ a klī nikā , bet cenas par ā rstē š anu tur, oho! ) Mē s bez maksas aizvedā m viņ us uz aptauju Sanjā , mē ģ inā jā m pā rdot haizivju eļ ļ as tabletes un ziedes ar č ū sku indi, rī kojā m tē jas ceremoniju un tur nopirku tē ju. Bet nesauciet to par ekskursiju.
Uzreiz ieteikums tū ristiem, kuri nav lidojuš i tā lā k par Eiropu un Turciju - neizvē lieties Ķ ī nu, domā ju, ka pē c mana apskata izlasī š anas sapratī siet kā pē c.
Mē s mī lam Ā ziju, bet Ķ ī na mū s ir satriekusi. . .
Ķ ī nā viņ i nerunā un nesaprot ne krieviski, ne angliski, zī mju valoda ir pati lieta, viņ i tā runā ja)))
Tā tad, uz viesnī cu; iekā rtojā s ļ oti ā tri un uzmanī gi, viss ir tī rs, vienkā rš s un ē rts. Reģ istratū rā ir ļ oti uzmanī ga meitene Bella, viņ a runā krieviski un vienmē r ir gatava palī dzē t - PALDIES viņ ai. Reģ istratū rā tika mainī ta valū ta, jo viņ iem visur ir aprē ķ ins tikai juaņ ā s.
Istaba plaš a, ļ oti ē rta, ir viss nepiecieš amais, halā ti, č ī bas, vannas istabas piederumi, seifs. Kluss, skats no balkona uz dā rzu un kalniem bija burvī gs. Bet pirmais, kas iekrita acī s, bija nemazgā ts logs. . . (netika mazgā ts) Viss ir labi iztī rī ts, bet logi un spoguļ i paliek traipi (((
Mē beles un ā rdurvis ir vecas un nobruž ā tas, arī duš a uz balkona ir bē dī gā stā voklī .
Mē s paē dā m tikai brokastis. . . pirmo dienu, un tieš i tas, kas mū s uzreiz š okē ja: restorā ns š ķ iet liels, bet tur ir daudz cilvē ku, ķ ī nieš i, viņ i ļ oti ā tri visu sagrā bj un sagrā bj, nospļ aujas. un spļ auj viņ iem tieš i zem kā jā m, viņ i smē ķ ē un visur mē tā jas, grū stoties, skrienot, kliedzot...ekstrē mi mū su tū ristam! ) Otrajā dienā mū s (un visus ā rzemniekus) ievietoja atseviš ķ ā istabā , fu. . . , var mierī gi paē st brokastis, tā nebija, bija daudz ē diena, BET...mums tas nav skaidrs. Bads nav tante, bija jā skatā s ķ ī nieš i, ko un ar ko viņ i ē d) sanā ca ļ oti garš ī gi, pieraduš i, izdzī voja) Padoms kafijas cienī tā jiem - kafija ar mani koferī , es uzvā ra to ar verdoš u ū deni. Ķ ī nieš i nedzer labu kafiju. Vakariņ as viesnī cā ir ļ oti dā rgas.
Vakariņ ā s gā jā m uz laukumu, 15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas, tur ir daudz restorā nu, kafejnī cu, veikalu un suvenī ru veikaliņ u. Mums ierastais un ļ oti garš ī gs ē diens bija "Rizza hut"
Viņ u tualetē m informā cijai ir uzraksts "mazgā š anas telpa".
Viesnī cas teritorija tī ra, zaļ a, vienkā rš i paradī ze bē rniem, rotaļ u laukums un apsildā ms baseins. Baseini tieš ā m ir mazi.
Mums nedaudz nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, no 28 lī dz 1 lija lietus un jū ra bija vē sa, un tad viss atvaļ inā jums kļ uva labā ks, maiga saule un jū ra lutinā ja.
Pludmalē kautkā restorā na vieta tiek remontē ta, rū koņ a un krā sa ļ oti smirdē ja, ja vē jš no otras puses, tad taisni lī dz galvai (((
un vē lreiz...ļ aujiet man jums atgā dinā t, mē s esam Ķ ī nā ! )
Pludmale ir lieliska, dvieļ i tiek izsniegti zem istabas, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, visiem pietika, bet daudzi no tiem ir salauzti.
Un te atkal š oks, pludmale ir kā viesnī ca, bet atpū sties var jebkurš , tū risti brauc no pilsē tas viesnī cā m, atbrauc vietē jie no visas Hainaņ as un sā kas. . . ko mē s saucam par nekaunī bu, un tie ir norma. Paskaidroš u: ir normā li, ka viņ i guļ uz tava dvieļ a, neskatoties uz to, ka tur guļ tavas mantas, bet tu peldies jū rā . Ķ ī nieš i nesauļ ojas un nepeldā s (atseviš ķ i gadī jumi) Bet viņ i pulcē jas pū ļ os, 3-5 cilvē ki vienā sauļ oš anā s krē slā , un cik viņ i ir skaļ i! ) Bet to var paciest, ja tas nebū tu piegruž ots...
Mē s paš i aizbraucā m lī dz dievietes Guaņ inas statujai, paņ ē mā m tū ristu karti (reģ istratū rā izsniedza bez maksas), uz ielas noķ ē rā m taksi un pē c 1h bijā m klā t, ieeja ir apmaksā ta, bet ļ oti skaisti tur) ir vē rts doties.
Bijā m pā rsteigti par daudz ko, mā cī jā mies ē st ar irbulī š iem, pē tī jā m viņ u ē dienkarti un manieres, apbrī nojā m dabu un jū ru. Un, kad devā mies prom, bija ž ē l, es gribē ju vē l vismaz daž as dienas skatī ties, pabeigt studijas, apbrī not)
Un lai Ķ ī na dzī vo savu dzī vi! Paldies, ka lasī jā t, un veiksmi ceļ ojumos!
площадь Ялунбей вход в отель и мой сынок бассейн сад вид с окна 5 этаж пляж пляж вид на море
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Manas brī vdienas bija pā rsteidzoš ā vietā pasaulē , Ķ ī nā . Es ļ oti ilgi sapņ oju par tur bū t, valodu mā cī jos vairā kus gadus, varu atzī ties, ka pilnī bā sapratu visus smalkumus un izpē tī ju visus hieroglifus, protams, ka nevarē ju, bet mazo valodas zinā š anu dē ļ Es jutos pā rliecinā ts. … Tomēr ▾ Manas brī vdienas bija pā rsteidzoš ā vietā pasaulē , Ķ ī nā . Es ļ oti ilgi sapņ oju par tur bū t, valodu mā cī jos vairā kus gadus, varu atzī ties, ka pilnī bā sapratu visus smalkumus un izpē tī ju visus hieroglifus, protams, ka nevarē ju, bet mazo valodas zinā š anu dē ļ Es jutos pā rliecinā ts. Kopē jā valoda Ķ ī nā ir ķ ī nieš u jeb kā to sauc arī haņ u valoda, un oficiā lā valoda Ķ ī nā ir putonghua, tautas ķ ī nieš u valoda. Rakstī š ana, protams, ir hieroglifi. Bet, ja tu zini angļ u valodu, tad visi tevi sapratī s, piemē ram, es viesojos Honkongā , kur angļ u valoda joprojā m ir viena no divā m oficiā lajā m valodā m, un visi uzraksti ir dublē ti. Es neuzdroš inā jos doties uz Ķ ī nu bez biļ etes, tā pē c visas vī zas un dokumentus nokā rtoju caur Alfa Travel. Ī paš u grū tī bu ar vī zas saņ emš anu nebija, iekļ ū t Ķ ī nā nebija tik grū ti. Alpha Travel ieteica man palikt Yalongbay Villas & Spa. Š ī viesnī ca atrodas Yalongbey kū rortpilsē tā . Laba, patī kama vieta. Apkalpoš ana viesnī cā ir pieklā jī ga, varu ieteikt ievē rot noteiktos noteikumus, lai nerastos konflikts ar viesnī cas administrā ciju, kuras saraksts atrodas istabā labi redzamā vietā . Š ajos jautā jumos viņ i ir ķ ī nieš u pedantiski. Mans atvaļ inā jums pagā ja ā tri, no Jekaterinburgas no darba varē ju aizbē gt tikai uz nedē ļ u, bet man ļ oti patika pat tā ds atvaļ inā jums!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ja vē laties relaksē još as ģ imenes brī vdienas, tad viesnī ca ir paredzē ta jums! Numuri ir š iki, mums bija 2 guļ amistabu villa, savs baseins. Klusums, daudz zaļ umu, teritorija liela, ir kur pastaigā ties un bildē ties, forš as bildes! man ar vī ru un abā m meitā m patika, lai gan meitenē m (19 un 15) bija garlaicī gi. … Tomēr ▾ Ja vē laties relaksē još as ģ imenes brī vdienas, tad viesnī ca ir paredzē ta jums! Numuri ir š iki, mums bija 2 guļ amistabu villa, savs baseins. Klusums, daudz zaļ umu, teritorija liela, ir kur pastaigā ties un bildē ties, forš as bildes! man ar vī ru un abā m meitā m patika, lai gan meitenē m (19 un 15) bija garlaicī gi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ogad mē s trī s devā mies uz Ķ ī nu. Vauč erus un papī rus uzticē jā m mū su guru Sergejam no Ņ iž ņ ijnovgorodas. Viņ š biež i ceļ o, un viņ am ir viegli un vienkā rš i, un pats galvenais, ā tri tikt galā ar š ī m problē mā m. … Tomēr ▾ Š ogad mē s trī s devā mies uz Ķ ī nu. Vauč erus un papī rus uzticē jā m mū su guru Sergejam no Ņ iž ņ ijnovgorodas. Viņ š biež i ceļ o, un viņ am ir viegli un vienkā rš i, un pats galvenais, ā tri tikt galā ar š ī m problē mā m. Tū risma operatoram Alfa Travel bija jā palī dz viņ am. Viesnī ca, kurā apmetā mies, bija ķ ī nieš u stilā , un apkalpoš ana bija visaugstā kajā lī menī . Yalongbay Villas & Spa viesnī ca. Es ieteiktu jebkuram apmeklē tā jam tur palikt. Kā saka, katrai gaumei un krā sai viesnī ca noteikti atradī s visu. Paš am kū rortam ir ē rta atraš anā s vieta netā lu no pludmalē m. Ū dens, tā pat kā visur citur, ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs, nevis tā ds kā pie mums Krimā . Runā jot par pā rtiku, kū rortā ir liels skaits restorā nu, restorā nu un lī dzī gu iestā ž u. Atceros "Hainaņ as cienī tā ju ē dienu" - tā s ir garš ī gas uzkodas, kas prasmī gi pagatavotas no dabī giem dienvidu produktiem. Nekur citur tā das lietas neesmu mē ģ inā jis, tā pē c ļ oti iesaku. Patī kamas atmiņ as palikuš as no restorā na uz ū dens, ir pat ī paš a ē dienkarte ar ī paš iem ē dieniem, arī ļ oti garš ī gi. Vē l viena ļ oti mā jī ga vieta ir Baba Nyonya, restorā ns, kurā var baudī t ne tikai ē dienu, bet arī pā rsteidzoš as ainavas, tumš i zaļ us kalnus, ziedoš us lotosus, vienkā rš i sē dē t un meditē t, apbrī nojot š o skaistumu un mieru. Vā rdu sakot, Ķ ī nā ir daudz interesantu vietu, kur var paē st un labi pavadī t laiku, tā pē c paldies Alfa Travel, un jo ī paš i paldies Sergejam par brī niš ķ ī go atpū tu, visa organizā cija ir burvī ga!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es biež i ceļ oju. š ī ir viena no manā m mī ļ ā kajā m viesnī cā m. Es mī lu Hainanu kopumā . Ja esat vienkā rš i noguris un jums ir nepiecieš ams miers, š ī viesnī ca ir paredzē ta jums. … Tomēr ▾ Es biež i ceļ oju. š ī ir viena no manā m mī ļ ā kajā m viesnī cā m. Es mī lu Hainanu kopumā . Ja esat vienkā rš i noguris un jums ir nepiecieš ams miers, š ī viesnī ca ir paredzē ta jums.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ē rta atraš anā s vieta, apkalpoš ana lī menī , brokastis ļ oti labas (tā das vietas nekur nebija) … Tomēr ▾ Ē rta atraš anā s vieta, apkalpoš ana lī menī , brokastis ļ oti labas (tā das vietas nekur nebija)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s laika posmā no 2008. gada decembra lī dz janvā rim. Ar vī ru un meitā m. Tas ir, Jaunais gads un Ziemassvē tki iekrita mū su atvaļ inā jumā . Ak, tagad kā rtī bā . 1. Norē ķ ins. Esiet ļ oti uzmanī gi, reģ istrē joties, ierodoties mū su 3 ģ imeņ u grupā , divā m ģ imenē m tika pieš ķ irtas nepareizā s istabas, par kurā m viņ i samaksā ja. … Tomēr ▾ Atpū tā s laika posmā no 2008. gada decembra lī dz janvā rim. Ar vī ru un meitā m. Tas ir, Jaunais gads un Ziemassvē tki iekrita mū su atvaļ inā jumā . Ak, tagad kā rtī bā . 1. Norē ķ ins. Esiet ļ oti uzmanī gi, reģ istrē joties, ierodoties mū su 3 ģ imeņ u grupā , divā m ģ imenē m tika pieš ķ irtas nepareizā s istabas, par kurā m viņ i samaksā ja. Mums iedeva arī junioru svī tu, kuru pasū tī jā m, bet tas viss bija piesmē ķ ē ts, tā ka roka necē lā s, lai tajā bē rnu ielaistu. Viņ i mums nevarē ja nodroš inā t aizstā jē ju, jo mē s ieradā mies 2007. gada 31. decembrī . un tukš u vietu nebija. Visu nā cā s izlemt paš ai, kā rtojot uzkopš anu, jo bez dū maka bija arī š ausmī gi netī rī ba, acī mredzot viņ i nezina, kas te ir par uzkopš anu, un visu atvaļ inā jumu istaba nekad netika kā rtī gi iztī rī ta. 2. Pludmale. Sauļ oš anā s krē slu ir maz, pludmale ir C klases, tā pē c devā mies uz Sheraton, kur ar š o problē mu nebija. 3. Uzturs. Ja kā dam ir alerģ ija vai problē mas ar vē deru, viņ am bū s jā dodas pē c ē diena uz Sanju. Vismaz neko tuvā ku neatradā m. Ē diens viesnī cā mums nepatika. 4. Jaunais gads un Ziemassvē tki! Jā , ir garlaicī gi, ķ ī nieš i dzied un dejo uz skatuves, bet, manuprā t, tā das brī vdienas ir jebkurā Ķ ī nas viesnī cā . Viena lieta, kas svē tkos sagā dā ja prieku no alkohola, bija bezmaksas alus. Un ķ ī nieš i pē c pudeles aizlidoja tā , ka draugi nesa viņ us aiz rokas. Par ekskursijā m un par. Par Hainanu rakstī š u atseviš ķ i, jo tas ir tā vē rts. Un š eit mē s neredzē jā m servisu un viesnī ca nebija apmierinā ta.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir krietni zem vidē jā lī meņ a. Un, starp citu, viņ š neizturē ja sertifikā tu, un viņ am nav nevienas zvaigznes (diemž ē l es to uzzinā ju tikai Sanijā ). Viesnī cai ir tikai divi gadi, un tā viss ir nobruž ā ts. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir krietni zem vidē jā lī meņ a. Un, starp citu, viņ š neizturē ja sertifikā tu, un viņ am nav nevienas zvaigznes (diemž ē l es to uzzinā ju tikai Sanijā ). Viesnī cai ir tikai divi gadi, un tā viss ir nobruž ā ts. Istabā s viss nobruž ā ts, tek santehnika. Un, ja tev izdegs spuldzī te, tev bū s ilgi jā skrien pē c vadī tā jiem, lai viņ i izsauc "speciā listu". Par baseinu š eit tiek runā ts ļ oti skaļ i. Š ī ir liela peļ ķ e. Tajā peldieties tikai ar ceļ iem atsitoties pret flī zi. Dziļ ā kā vieta ir 1.2m? ? ? Izsmiekls. Virtuve ir pretī ga. Un pat brokastī s tas ir manā ms. Tā tad bez komentā riem. Protams, viesnī cas personā ls ir ā rpus konkurences. Sliktā ko nekur neesmu redzē jis. Salī dzinā jumam, Sheratonā serviss ir 5+, nu, tur ir 5 zvaigž ņ u viesnī ca. Es nevē los ielā dē t vairā k, jo Es varu daudz rakstī t. Bet galvenais. Padomā ļ oti rū pī gi un neej uz š o viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nekad neieteikš u š o viesnī cu saviem draugiem - KAUNS! … Tomēr ▾ Nekad neieteikš u š o viesnī cu saviem draugiem - KAUNS!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pērtiķu sala
Novērtējums 9.0
Ķīna, par. Hainana
Atpūta, Daba
Nanshan budisma centrs
Novērtējums 8.0
Ķīna, par. Hainana
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель построен в 2005 году, состоит из 2-х семиэтажных корпусов. Общая площадь 60 000 м2. Красивая зеленая территория, есть собственная ферма, где выращиваются овощи без удобрений (можно купить еду, приготовленную из таких овощей). Детский клуб, анимационные программы, разнообразное питание. Подходит для семейного отдыха, в том числе и с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен на берегу залива Yalong Bay, в 37 км от аэропорта, в 22 км от центра города.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа 260 метров. Между пляжем и отелем есть пешеходная дорога.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по продаже билетов, экскурсионное бюро, услуги по глажке одежды, факс/ксерокопирование, room service (круглосуточно), Wi-Fi в лобби, бесплатно, заказ такси, 3 бара (лобби бар, у бассейна, бар на пляже), 4 ресторана (европейская, китайская, тайская кухня, ресторан морепродуктов), Cigar House (большой выбор вин и кубинских сигар), 8 конференц-залов, 3 открытых бассейна, часы работы с 8:00-22:00 (бассейн для дайвинга открыт с 8:00-16:00): 1 бассейн длиной 25 м, глубиной 1,2 м, 1 бассейн глубиной 1,2 м, 1 бассейн для занятий дайвингом глубиной 6,5 м, у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно, магазины. Отель предлагает услуги в организации свадебных торжеств и специальные программы для молодоженов.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский открытый бассейн: глубина 0,5 м, с 1 водной горкой, детская площадка (с качелями и каруселями), детский клуб (4-10 лет). Аренда детских колясок (бесплатно). На территории ездит детский поезд (проезд платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водные виды спорта платно (каякинг, дайвинг, рыбная ловля, моторные лодки hobie cats), 2 теннисных корта платно (освещение и оборудование платно), волейбол на пляже бесплатно, пляжный футбол бесплатно, баскетбол платно, сноркелинг платно, гостиная-салон с настольными играми (бильярд, дартс, настольный теннис, игровые автоматы), современно оборудованный тренажерный зал с классами аэробики и йоги.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 518 номеров.

Istabās

Ванна и душ (тропический душ на балконе), фен, банные принадлежности, халат и тапочки, телевизор, сейф (бесплатно), Интернет (кабельный, бесплатно), вентилятор, кондиционер, утюг и гладильная доска: по запросу (бесплатно), телефон, мини-бар платно (2 бутылки воды по заезду бесплатно), электрический чайник, набор для приготовления чая/кофе, балкон, уборка номера: ежедневно, смена белья: экосистема, смена полотенец: экосистема.

Adrese Yalong Bay National Resort District, Sanya, Hainan, China
Tālruņi: Tel: +86 898 8855-8888, +86 898 8855-8888-6038
Fax: +86 898 8855-8800
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть аквапарк или горки. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.