Otrais brauciens uz Hainana uz Dadonghai līci

Rakstīts: 7 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 16 — 30 septembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba! Nevajag š ķ ē rsot lielu ceļ u, lī dz jū rai pa ī su ceļ u ir 6 minū tes, Chifanka atrodas tieš i aiz viesnī cas 50 metru attā lumā , ē dinā š anas zona ir 80 metru attā lumā . Tieš i blakus viesnī cai iepirkš anā s centrs Leto, kam uzreiz seko Ziemas tirdzniecī bas centrs. Autobusu pieturas ir ļ oti tuvu.

Viesnī ca tika atvē rta pē c remonta maijā , daudz kas ir mainī jies. Spē cī gi 3+ var iedot viesnī cai. Tī rī ba, visi cenš as, apkopē jas kontrolē , mazgā grī das pat zem gultas, vienī gais mī nuss, ka nav balkonu.


WI-FI darbojas vidē ji, ja mā jā s esat instalē jis VPN. Martā Turbo VPN strā dā ja labi, tagad tas ir bloķ ē ts, man bija jā instalē Thunder VPN, kas 9. stā vā paveica labu darbu.

KARTES. ES – bezsaistes kartes, navigā cija ļ oti palī dzē ja ceļ ot.

Kurss bija pie mums $ 1 = 7 juaņ as.

BROKASTIS notiek treš ajā stā vā pē c bufetes sistē mas, ir telpa ē kā , zem nojumes un brī vā dabā.
Izvē le ir maza, lai gan katru dienu gandrī z nekas nemainā s - rī si, nū deles, vā rī tas olas, smalki sagriezta gaļ a ar kauliem ar kartupeļ iem vai ananā siem, viegli sautē ti dā rzeņ i, vā rī ti burkā ni, kukurū za, auksti spageti salā ti, jū ras sē nes, marinē ti gurķ i , svaigi salā ti ar kā postiem un saldajiem pipariem, majonē zi, 2 reizes nedē ļ ā olu kulteni ar tomā tiem. No augļ iem katru dienu bija trī s - arbū zs, ananā ss, melone, daž reiz kaut kas mainī jā s uz banā nu vai gvajavu. Tē jas un kafijas dzē riens ar pienu, cukuru. Maizes vietā tvaicē ti pelmeņ i, grauzdiņ i, ievā rī jums un daž i sā ļ ie smē rī š i ar sieru, pipariem, reizē m bija sviesta kubiciņ i, vē l 2 veidu bumbiņ as, sojas piens, 3 veidu zupas.

Ja vē laties, varat izmē ģ inā t visu un izlemt, kas jums ir piemē rots no ē diena.
Pusdienas un vakariņ as ē dā m galvenokā rt Saš as Č ifankos, Lī nas vidē jā cena ir 38 juaņ as, porcijas lielas, paņ ē ma lī dzi un ē da pie galdiņ iem treš ajā stā vā viesnī cā , Oļ ega kafejnī cā , paņ emtajā burgerī . vesela vista par 20 juaņ ā m, kā ja 7 juaņ as.


Nopirkā m kokosriekstu degvī nu 40 juaņ a par 0.5 mī ksto patī kamo un rī su degvī nu no 18 juaņ ā m pudelē , stiprums 52 * daž reiz ar mē ness smarž u, daž reiz degvī ns ir normā ls, mana galva nesā pē ja.

Ē damistabas atvē rtajā zonā ir 2 veļ as mazgā jamā s maš ī nas, kas ž ā vē zem lietussarga un atvē rta tipa ž ā vē tā js. Tā kā nav balkonu, š ī bija izeja. Var lietot bez maksas, pulveris no 7 juaņ a iepakojumā lielveikalos. Visvairā k man patika cena lielveikalā zem Barry Boutique hotel, 200 metrus no New City viesnī cas, vienmē r dā vinā ja saldumus un lē tā ku kokosriekstu pienu.

ISTABA apmē ram 25 kv.
, superior room twin tū rē viņ a prasī ja istabu 9. stā vā - iedeva 914 stū ra logu uz ceļ u (jauni logi no ceļ a pilnī gi nedzirdami), draugi dabū ja 419 (ē damistabas galdi zem loga) un katru vakaru kā ds tur vakariņ o un trokš ņ o. Visā m istabā m nav balkonu, logi veras tikai 5cm uz priekš u, tā pē c istabā lietas neizž ū st! Ir mazs dzesē tā js bez saldē tavas (siltums no kompresora - uz tā izž ā vē ju peldkostī mus)

Dvieļ i 2 no cilvē ka 1 uz grī das, halā ti un gultas veļ a ļ oti balti, gultas ē rtas, ir naktsgaldiņ i, galds, krē sli. TV ar 1 krievu kanā lu, spogulis, tē jkanna, brilles. Vannas istabā ir fē ns, zobu birstes ar pastu, š ampū ns, kondicionieris, duš as ž eleja, ķ ermeņ a krē ms, cepure, ķ emme, ausu nū jiņ as, ziepes. Ū dens 0.5 pudeles katrai, tē ja un kafija, bet bez cukura.

Pirmajā dienā mū su kondicionieris nestrā dā ja labi, rā dī ja 26.5 grā dus.

Vē rsos pie gides Ļ ubas un mums piedā vā ja vairā kas istabas, 8 uz 6 4 stā vos, izrā dī jā s, ka kondicionieris strā dā gandrī z tā pat, jā gaida ilgā k un bū s 24.5 (kas ir diezgan normā li š im klimatam ). Tā tad visā s telpā s zem 9. stā va nebija ne peldmē teļ u, ne tē jas un kafijas, ne ķ ermeņ a krē ma, ne matu kondicioniera. Un š ampū ns un duš as ž eleja bija mazā s tū biņ ā s pa 20g. 30g pudeļ u vietā.

EKSKURSIJAS - no gida nopirkā m vienu Yanoda-Glass Bridge ar all-inclusive pā rtiku par 54$, saskaitot visas nianses, tas izrā dī jā s par 4$ dā rgā ks par vietē jiem. Bet mū s veda tieš i no viesnī cas, tur bija krieviski runā još s gids, viņ š mū s veda pa visā m parka takā m, bijā m apmierinā ti. Ar audiogidu mē s nebū tu redzē juš i pusi no tā . Tā s bija ļ oti cienī gas pusdienas, kurā s bija ne tikai saldē jums un alus.

Karstos avotus "Zhujiang Nantian" paņ ē ma no vietē jā pie tirdzniecī bas centra Zima pa 100 juaņ ā m, man arī patika. Gā ja pē c pusdienā m no 14:00 lī dz 19:00.
00 bezmaksas marš ruta autobuss atiet no viesnī cas Pearl River. Š obrī d cilvē ku ir mazā k, var brī vi izstaigā t visas 38 pirtis, un ī paš i patika zivis un baseins.

Mē s devā mies ar autobusu no 25 lī dz 7 juaņ ā m uz Yalongbey pludmali, nebijā m pā rsteigti.

Mē s devā mies uz Sanjabeju in Houses of Trees 25 autobusu par 2 juaņ ā m, apmeklē jā m pazemes pilsē tu ar upi, veikaliem un kafejnī cā m, kā arī vakara krastmalu, no kuras ar apgaismojumu skaidri redzama Fī niksas sala, atpakaļ.8 ar autobusu par 2 juaņ ā m. .

Iepriekš ē jā braucienā arī nedaudz apskatī jā m Sanju, aizbraucā m uz parku, kur atrodas dievietes Guaņ inas statuja un taisī jā m sev ekskursijas ar autobusu.


LAIKS septembrī bija lielisks, pirmā s divas dienas ik pē c stundas bija duš a, bet mū s interesē ja. Pā rē jā s dienas lī dz oktobrim bija tā ds pats laiks dienā +30 viegli elpot, neliels vē jiņ š , naktī +24 bet iztvaikoš ana un smacī gs, ū dens no rī ta +26 un pē cpusdienā +28 ļ oti ē rti, ļ oti reti a nedaudz vē trains, bet biež ā k bija mierī gs.
Ne medū zu, ne ko citu neredzē jā m, smilš ainam krastam ū dens ļ oti dzidrs, gluda ieeja jū rā.

Š is bija mū su otrais ceļ ojums uz salu. Hainan, es ceru, ka ne pē dē jais.

Viņ i paš i atzī mē ja, ka viņ iem nav iebildumu atpū sties Hainaņ ā , tieš i Dadonghai lī cī atlika apskatī t Romantisko parku / Romantisku parku un Atlantī du.
Kā pē c tikai Dadonghai! ? Tā kā vakaros nav garlaicī gi, augļ i ir uz katra soļ a, ir daudz vietu, kur ē st un cena ir lē tā ka nekā citos rajonos, ir vairā ki lieli un mazā ki lielveikali, daudz veikalu un tirgu, uz ielas nav dzī vnieku. pludmale (es domā ju blusu), jū s varat nokļ ū t jebkurā virzienā , Sanja ir ē rti. Sakiet, ka daudz cilvē ku pludmalē - mani tas nebiedē , mē s vienmē r peldē jā mies aizliegtā vietā lī č a vidū , kur nav daudz cilvē ku. Reizē m ķ ī nieš us policija izsita, neviens uz mums pat nepaskatī jā s.
Dadonghai mainā s mū su acu priekš ā , pirms pusgada iepretim ceļ am bija bū vlaukums, tagad atvē rti daudzi veikali un Fast Food pretī vasarai, viesnī cu un kafejnī cu fasā des atjaunotas, informā cija novecojusi, vajag koncentrē jieties tikai uz jaunā kajā m atsauksmē m.

Kopumā Ļ OTI-ļ oti skaisti un patī kami! Pat 12 stundu lidojums neliedza sabojā t garastā vokli.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu