Yuhai International Resort 5*– Atsauksmes

15
Novērtējums 5.710
№16 viesnīcas reitingā Hainana
5.5 Numurs
5.6 apkalpošana
5.5 Tīrība
5.0 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Yuhai International Resort ir viesnīcu komplekss, kura platība ir 35 000 m2, un to ieskauj lielisks tropu dārzs. Atvērts 2007. gadā, pēdējo reizi renovēts 2015. gadā. Sastāv no divām 12 stāvu ēkām (5 lifti). Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар uyt-bavli
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā ieradā mies ap 8 no rī ta, viesnī cā satikā m gidu no TEZ tū res Nastju, viss tika pieklā jī gi izstā stī ts krieviski. Uz brī di atstā jā m pases un depozī tu. Paē dā m brokastis, bija gaļ as ē dieni un dakš iņ as. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies ap 8 no rī ta, viesnī cā satikā m gidu no TEZ tū res Nastju, viss tika pieklā jī gi izstā stī ts krieviski. Uz brī di atstā jā m pases un depozī tu. Paē dā m brokastis, bija gaļ as ē dieni un dakš iņ as. Pirms reģ istrē š anā s atpū tā mies baseinā . pulksten 13 mums iedeva istabiņ u 1a ē kas 5. stā vā . No balkona bija skats uz pilsē tu un jū ru. viss ir zaļ š ap viesnī cu un iekš ā . Numuriņ š mums derē ja lieliski, tī rs, WiFi, seifs, tē jkanna, krū zes, karotes. Televizoram ir pieejamas labas ķ ī nieš u filmas pē c ž anra, no kurā m izvē lē ties, bet ierobež ots. diezgan saprotams bez tulkojuma. Jū ra ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , kur pludmale ir smilš aini tī ra, blakus ir sabiedriskā tualete un ū dens kā ju mazgā š anai no smiltī m. Jū ra silta, apmē ram + 26, gaiss + 29 nav pū ļ a. paš i ķ ī nieš i gandrī z nekad neiet jū rā , jo lielā kā daļ a neprot peldē t, bet tikai stā v, lai fotografē tu. Viesnī cas kaimiņ i devā s uz Dadonghai pludmali, tač u viņ iem nepatika pū lis un netī rī ba. Pirms ieraš anā s lasī jā m +-atsauksmes, bet pludmalē un viesnī cā nekā di kukaiņ i nekoda, numuriņ u tī rī ja katru dienu, veļ u un dvieļ us, ū deni, zobus mainī ja. birste ar pastu, vā ciņ š , vates kociņ i. Bū vdarbi pie viesnī cas ir pabeigti. Brokastī s gā jā m daž ā dos laikos, un vienmē r visiem pietika. Reģ istratū rā vienmē r bija gidi no TEZ: Poļ ina, Nastja un Marina, viņ i diezgan skaidri izskaidroja mū su jautā jumus. Mums patika viņ u attieksme, kas ir diezgan kompetenta, dod visu 100. Iepriekš esam daudzviet atpū tuš ies, no citiem tū roperatoriem, bet gidu attieksme ir debesis un zeme. Bijā m ekskursijā s, patika: dž ungļ i + stikla tilts un kalns "Briedis pagrieza galvu. " Š ķ ē rsojot ielu, jā bū t uzmanī giem, viņ i gandrī z nelaiž cauri gā jē jus. Augļ i mā jā s rokas bagā ž ā lidmaš ī nā , lielu daudzumu nedrī kst palaist garā m, mums bija viena kaste 14kg. svē ra viesnī cā , bet tas bija atļ auts tikai bagā ž ā .
аватар albina24777
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š ī viesnī ca ir cieta trī s un ne vairā k, es klusē ju par netī rumiem istabā s un skudrā m. Bet brokastis vispā r ir š ausmī gas, gaļ u un zivis nekad neesam redzē juš i, katru dienu no augļ iem tikai arbū zs un melone, nekas tē jai . … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir cieta trī s un ne vairā k, es klusē ju par netī rumiem istabā s un skudrā m. Bet brokastis vispā r ir š ausmī gas, gaļ u un zivis nekad neesam redzē juš i, katru dienu no augļ iem tikai arbū zs un melone, nekas tē jai .......tā tad tagad mums nav pat kā jas š ajā viesnī cā .. .
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas. Protams, 5 zvaigznes nedosi, bet 4 var pavilkt. Vai arī š ī viesnī ca saucas Azur Resort. Grī das istabā ir mazgā tas, bet ne uz balkona. Tā pē c no balkona istabā nemitī gi tika vilktas smiltis. Brokastī s tu nepaliksi izsalcis. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas. Protams, 5 zvaigznes nedosi, bet 4 var pavilkt. Vai arī š ī viesnī ca saucas Azur Resort.
Grī das istabā ir mazgā tas, bet ne uz balkona. Tā pē c no balkona istabā nemitī gi tika vilktas smiltis. Brokastī s tu nepaliksi izsalcis. Lai gan, ja jums garš o gaļ a - tā ir problē ma. Nedē ļ as laikā man izdevā s apē st vistu 3 reizes. Tā dā gadī jumā ņ em lī dzi desu, jo tur ir soja. Ņ em lī dzi resnos, kas mī l sieru. Kā ds paņ ē ma gan Doš iraku, gan auzu pā rslas, kam ir vajadzī ga pā rtika, lai tā izmaksā tu vairā k budž eta.
Neskatoties uz to, ka tuvumā ir bū vlaukums - nav netī rumu un putekļ u. Troksnis ir, bet nav kritisks.
Neizdevā s atpū sties vietē jos avotos. Sū knis nestrā dā ja tā , ka strū klas trā pī ja. Tā pē c noskaidrojiet to pirms laika. Saskaņ ā ar vietē jiem avotiem pirmdiena bija brī vdiena. neatstā j uz pē dē jo dienu.
Ļ oti dā rgas ekskursijas. Lai gan, aizbraukuš i uz maksas aptauju, bija apmierinā ti. Ķ ī nieš u gida vadī bā - Baduhay vai kā . Es precī zi neatcerē jos nosaukumu. Atbildē ja uz visiem jautā jumiem. Labā k, ja viņ am blakus sē ž zinā tkā ri tū risti un uzdod nebeidzamus jautā jumus, lai viņ š caur mikrofonu atbildē tu uz visu autobusu. Suvenī ru veikalā visi ir uzkrā ti, jo pilsē tā un citur tas ir daudz dā rgā k. Parkā "Briedis pagrieza galvu" jū s iegū stat ļ oti skaistas fotogrā fijas - tas ir iekļ auts arī apmaksā tajā apskatā . Viņ i tur neredzē ja savvaļ as pē rtiķ us - viņ i paslē pā s. Kurš uzgā ja krievu gidu - nospļ ā va. Bija no paģ irā m. Mutiski. Es to neuztvē ru kā suvenī ru.
Ar 25. autobusu ir lē tā k doties uz budisma centru. Ieejas biļ ete 160 juaņ a. Gidi uzrakstī s stopu. Ķ ī nieš i autobusā ir draudzī gi – centī sies palī dzē t. Galvenais ir parā dī t viņ iem lapiņ u, kur doties. Tas, ko mē s iesakā m, ir ceļ ojums uz romantisku parku - skaista izrā de. Jū s varat ar viesnī cas ceļ vež iem - 480 juaņ as. Un jū s varat atrast ielu piedā vā jumus. Daudz lē tā k. Tū risti stā stī ja, ka salī dzinā jumā ar vasaru visas cenas pieauga 2 reizes.
Pretī viesnī cai ir nelieli veikaliņ i. 2. stā vā atrodas tē jas veikals, kurā strā dā ķ ī nieš u pā rdevē js Artems. Pacieš ami runā krieviski - mā ca pats. Cenš as izpatikt. Viņ i dodas pie viņ a uz visiem jautā jumiem. Viņ š nedalā s ar viesnī cu gidiem, tā pē c cenas viņ am ir labas. Mē s visi, kas atlidojā m no Krievijas, devā mies pie viņ a. Tas tiek "nodots" pa ķ ē di. Cenas ir 2 reizes zemā kas nekā tē jas fabrikā . Haizivju tauki rada 20 procentus. Nanofabrikas kalcijs - 30 procenti. Uz to devā s individuā li tū risti ar veselī bas problē mā m. Nā kamajā dienā viņ š atnesī s kaut kā du lī dzekli - kopumā tū risti ir 100% apmierinā ti ar saziņ u ar viņ u un, protams, pē rk tē jkannas un paš u tē ju. Viņ am ir lielā ks sortiments nekā tē jas fabrikai. Dodiet arī dā vanas. Viņ i aizveda viņ u lī dzi uz vietē jiem veikaliem - viņ š nogā za cenas no pā rdevē jiem. Nopirku dabī go kokosriekstu pienu bez cukura. Viņ š palī dzē ja, jo hieroglifos ir grū ti kaut ko saprast.
Jū rā bija ap 24 grā diem. Pludmalē ir mazā k ķ ī nieš u nekā Dadonghai. Ir daudz tā du, kas visur spļ auj, pī pē . Š eit, Sanijā , ir tī rā ks. Bet pludmalē ir blusas. Paņ emiet no tiem aerosolus.
Viesnī cas veikalā daudzi tū risti pacē la augļ us, tie jums tū lī t tiks salikti kastē s. Bet viņ i ī paš i nobijā s, kad jau autobusā mums teica, ka rokas bagā ž a nedrī kst bū t lielā ka par 5 kg - pretē jā gadī jumā par pā rsniegumu maksā si lielu naudu. Tas ir pagā jis. Bet uzmanieties no koferiem - tiem nevajadzē tu bū t vairā k par 20 kg. vienai personai vai 32 kg 1 č emodā nā diviem. Padomā jiet, kur likt augļ us lidojot. Zhela. lai jaukas brī vdienas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар vzdorus
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jā s cenas dē ļ – pirkuma brī dī viens no lē tā kajiem piedā vā jumiem. Viņ i savu izvē li nenož ē loja. Atpū tuš ies kopā ar vī ru, istabā iekā rtojā s viena liela izmē ra divguļ amā gulta. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s cenas dē ļ – pirkuma brī dī viens no lē tā kajiem piedā vā jumiem. Viņ i savu izvē li nenož ē loja.
Atpū tuš ies kopā ar vī ru, istabā iekā rtojā s viena liela izmē ra divguļ amā gulta. Numurā ir tē jkanna, fē ns, peldmē teļ i, gumijas č ī bas. Ir divas tases, divas tē jkarotes, divas apakš tasī tes, divas vī na glā zes. Nepietika š ķ ī vju, naž a, attaisā mā .
Tī rī ts katru dienu, slikti mazgā tas grī das, basā m kā jā m nestaigā , citā di tī rī š ana ir kvalitatī va. Zobu birstes, zobu pasta, ķ emmes, duš as cepures, ziepes, tualetes papī rs tika pievienotas, jo tā s tika izlietotas. Š ampū ns bija dozatorā , mums nebeidzā s. Skapī ir vairā ki pakaramie - ja nepietiek, varat jautā t reģ istratū rā , atnesī s. Ierodoties nebija seifa, mē s to prasī jā m, un viņ i to mums atnesa. Telpā ir fumigators, š ķ ī vjus atnesa pirms beidzā s pieejamie.
Wi-fi labs, TV ir, bet bez krievu kanā liem.
Reģ istratū rā prasī ja gludekli, solī ja atvest norā dī tajā laikā - joprojā m nes, atgā dinā t negā ja, iztika bez gludekļ a.
Viesnī cas teritorija sakopta, tī ra, ar strū klakā m, soliņ iem, celiņ iem. Dī ķ os peld zivis.
Ir divi baseini – viens liels, otrs mazā ks – bē rniem. Ļ oti tī rs, ū dens tī rī ba tiek pastā vī gi uzraudzī ta. Ap baseiniem ir sauļ oš anā s krē sli.
Viesnī ca nav pirmajā rindā , bet jū ra ir ļ oti tuvu. Pludmale tī ra, ū dens tī rs! Vienkā rš i debesis!
Apkā rt ir tik daudz kafejnī cu un restorā nu, cik vē laties, 11 dienā s mums nebija laika visus apmeklē t : )
Brokastis savdabī gas, bet ē dienu daudz, grū ti nepā rē sties. Ļ oti garš ī gas un daudzveidī gas smalkmaizī tes, grauzdiņ i, ievā rī jums. No augļ iem: ananā si, arbū zi, melone. Ceptas olas, nū deles (piedevas izvē laties paš i), rī si, daudz sautē tu un svaigu dā rzeņ u. Nedaudz pietrū ka gaļ as. Vienmē r bija desiņ as, speķ is. Retā k mā jputnu gaļ a, ceptas zivis, pelmeņ i. Vienmē r trī s graudaugu veidi. Govs piens, sojas piens, tē ja, kafija, augļ u dzē rieni, garš ī gs jogurts. Ē dieni un dzē rieni tika papildinā ti nepā rtraukti - vienī gais, ko darbinieki dara, ir dzī t ratus pa apli, savā cot tukš ā s paplā tes un piegā dā jot pilnas. Galvenais, lai nav histē rija - ja viņ i atņ ē ma tukš u bļ odu, tad viņ i tagad nesī s papildinā š anu. Tas pats attiecas uz dakš ā m - agrā k viesnī cā nebija tik daudz krievu kā tagad, gadā s, ka dakš as izbeidzas, bet ļ oti ā tri tiek atnestas jaunas tikko mazgā tas.
Viesnī cai ir savi termā lie avoti. Viena vizī te kā dā vana katram tū ristam, var lieliski pavadī t vakaru, pā rejot no vienas vannasistabas uz otru, gandrī z visā s ir ļ oti silti, ir arī karsti. Ir vannas ar zivī m, kas veic pī lingu, ir vannas ar rozā , ingvera, citrona piedevā m, ir sā ls raktuves, masā ž as vannas. Pilnī ga relaksā cija, patika.
Kopumā iespaidi par viesnī cu ir labi.
No mī nusiem - ne veiksmī gā kais pilns mē beļ u komplekts telpā . Galds un viens krē sls neļ auj sē dē t kopā pie tē jas vai alus tases. Bija citā s Ķ ī nas viesnī cā s - galds un divi krē sli vienmē r atradā s vai nu istabā , vai uz balkona. Un te š ā das atpū tas zonas pietrū ka. Lai gan viņ i ilgi nebija istabā , bet vakarā ir patī kami izdzert pudeli garda ķ ī nieš u alus.
Lieliski atpū tā mies, iesakā m viesnī cu!
Корпус А1. Весь отель состоит из четырех 13-этажных корпусов Бассейн Бассейн Маленькая развлекалка для детей Один из корпусов Корпус внутри Главный вход Вот и вся посуда
аватар Ken
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es paliku viesnī cā.2012. gada novembra beigā s. Istaba tika pieš ķ irta 1. stā vā , un viņ i visi atrodas š ajā un tikai š ajā stā vā . Gulta atrodas zem griestiem telpas pretē jā galā no gaisa kondicionē tā ja, kas padara to smacī gu gulē t. … Tomēr ▾ Es paliku viesnī cā.2012. gada novembra beigā s. Istaba tika pieš ķ irta 1. stā vā , un viņ i visi atrodas š ajā un tikai š ajā stā vā . Gulta atrodas zem griestiem telpas pretē jā galā no gaisa kondicionē tā ja, kas padara to smacī gu gulē t. Esoš ais pā rsegs ir palicis no iepriekš ē jā aprī kojuma, ne ar ko nav savienots un vienkā rš i ir daļ a no interjera. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a tika veikta katru dienu, bet daž ā dā s stundā s. Drē bes nebija iespē jams izž ā vē t ne istabā , ne uz balkona (tieš i saules staru trū kuma dē ļ ) - tā s bija jā nes uz pludmali un jā ž ā vē uz lietussargiem, zem kuriem atradā s sauļ oš anā s krē sli. Apmē ram treš daļ ai sauļ oš anā s krē slu bija matrač i. Daž i no sauļ oš anā s krē sliem bija pieķ ē dē ti pie lietussargiem, kas arī sagā dā ja neē rtī bas sauļ otā jiem. Ieeja jū rā ir smilš aina, krasta tuvumā nav laivu. Pirms pusdienā m pludmalē pā rsvarā bija tikai krievi no kaimiņ u viesnī cas (tie ir apmē ram puse no visiem atpū tniekiem, un mū su krievu valodā nebija vairā k par duci, pā rē jie bija ķ ī nieš i. . Nav ī paš as kontroles pā r produktu izņ emš anu no ē damistabas. Un ieeja-izeja no ē kas un viesnī cas teritorijas netika ievē rota. Bet par zā dzī bā m nav ne runas. Teritorijā ir "karstie avoti" - pusotrs ducis mini baseinu ar karsto ū deni, 2 baseini ar nokoš ā m zivī m, 2 duš as, kas pē c darbī bas ir lī dzī gas Charcot un apļ veida duš ā m. Jū s varat palikt no 17 lī dz 23 stundā m bez laika ierobež ojuma. Tur ir atpū tas zona, nes tē ju, cepumus, augļ us. Galvenā s ē kas pagrabā tiek veiktas masā ž as procedū ras. Pilsē tā lietas strauji mainā s. Gada laikā viņ i var nojaukt daudzstā vu ē ku un uzcelt kaut ko citu š ajā vietā . Tā pē c iepriekš ē jo gadu apskati nav gluž i aktuā li. 2012. gada novembrī ar autobusiem 8.25, 26 bija iespē ja nokļ ū t pilsē tas centrā , kur atrodas tā saucamais McDonalds. Brauciens bija apmē ram 20 minū tes. Cena bija 2 juaņ as. Vajag ieiet (saspiesties) pa ā rdurvī m un iedot naudu vai nu tur stā voš ajam konduktoram apmaiņ ā pret biļ eti, vai vienkā rš i iemest naudu kasē (kastē ). Dodieties uz Dadonghai ar autobusu 8.24, 25 minū tes 40. Cena - 3 juaņ as. McDonald's ir veikaliņ u komplekss trī sstā vu ē kā . Pirmā stā va eju krievi sauca par Gā jē ju ielu. Pilsē tas centrā ir vairā ki lielveikali ar pā rtikas un rū pniecī bas precē m par fiksē tā m cenā m. Tē jas tiek pā rdotas daudzā s vietā s. Izvē le liela, bet nosaukumi eksotiski un maz ko pateiks, pat ja bū s tulkojums no hieroglifiem krievu valodā . Cena visur ir vienā da: 15-20 juaņ as par 50 gramiem. Iesaki pamē ģ inā t. Ekskursijas ir daudz dā rgā kas. Netā lu no ieejas viesnī cā viņ i gatavo saldē jumu no jū su priekš ā spiestas augļ u sulas par 8 juaņ ā m. Centrā un Dadonghai š is prieks maksā s 15-20 juaņ as. Alus 0.6 litri veikalā pie viesnī cas 5-6 juaņ a, pludmalē un kafejnī cā no 10, pilsē tā lielveikalos 3-4. Pilsē tā nav apģ ē rbu tirgus, ir daudz pā rtikas preč u. Augļ u cenas ir zemā kas, salī dzinot ar mums, lietas ir dā rgā kas. Ir, protams, lē ti telefoni, planš etdatori, bet to kalpoš anas laiku neviens negarantē . Tū roperatoram "Southern Cross" par tikš anos un nakš ņ oš anu pretenziju nav. Bet viņ i mū s atveda uz pilnī gi tukš u nakts lidostu un atstā ja mū s 3 stundas pirms reģ istrā cijas sā kuma! Lai gan gan viņ i, gan mē s bijā m informē ti par lidojuma aizkavē š anos neielidoš anas dē ļ . Acī mredzot viņ i vienkā rš i gribē ja agri iet gulē t, un viņ u tū ristiem jau ir izstrā dā ts materiā ls...Bet Pegasus izspieda saviem tū ristiem 10 dolā rus par neplā notā m vakariņ ā m - viņ i tika izlikti no istabā m pulksten 12, lidojums vajadzē ja bū t pulksten 17, bet patiesī bā izlidoja pulksten 3:00. Uzņ ē muma NORD WIND lidmaš ī na mū s neiepriecinā ja ar komfortu. Mē s tikā m baroti ar karstu 9 stundu lidojumu tikai vienu reizi vienā virzienā . Jautā jiet sī kā ku informā ciju.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Viesnī cā atpū tā mies no 08. februā ra lī dz 21.02. 2012, viesnī ca tī ra, teritorija sakopta, avoti brī niš ķ ī gi, ekskursijā uz termā lajiem avotiem nevajadzē tu doties, viesnī cas viesiem maksa 88 yu, tiem, kas nā k 138 yu, tie ir atvē rti no 14 lī dz 23 stundā m. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies no 08. februā ra lī dz 21.02. 2012, viesnī ca tī ra, teritorija sakopta, avoti brī niš ķ ī gi, ekskursijā uz termā lajiem avotiem nevajadzē tu doties, viesnī cas viesiem maksa 88 yu, tiem, kas nā k 138 yu, tie ir atvē rti no 14 lī dz 23 stundā m. Ē dinā š ana - brokastī s kā visā Ķ ī nā . Jums nevajadzē tu iet ē st uz vietas ķ ī nieš u restorā nā - pā rskaitiet naudu, nevarē siet ē st (bez komentā riem), bā rbekjū ir labā k veikalos. Pusdienas, vakariņ as ir apgrū tinā tas, tuvumā nav kur paē st, pie viesnī cas gidiem var pasū tī t auto un aiziet uz restorā nu Laguna, iesaku pasū tī t kaut ko pie sevis.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s ieradā mies 2012. gada 12. janvā rī . Atmiņ as joprojā m ir svaigas. Viesnī ca "velk" labā kajā gadī jumā.2*, un cena par to ir visas 6. Lidojā m no Surgutas, ļ oti grū ts lidojums, 31.12 tieš i pē c dienas bijā m istabiņ ā , kuru nā cā s ilgi meklē t. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies 2012. gada 12. janvā rī . Atmiņ as joprojā m ir svaigas. Viesnī ca "velk" labā kajā gadī jumā.2*, un cena par to ir visas 6. Lidojā m no Surgutas, ļ oti grū ts lidojums, 31.12 tieš i pē c dienas bijā m istabiņ ā , kuru nā cā s ilgi meklē t. laiku sev. Neviens netē rē ja, neviens nesaprot krievu valodu; noguris, kā ds š eit ir Jaungada vakars ? ! Ē diens vienkā rš i neglī ts, 10 dienas ē da olu kulteni, maizi un sviestu. Pat vakariņ ojot daž reiz krievu restorā nos, viss ir ļ oti specifisks (saldi-cukurotā mē rcē , nav skaidrs, kā pē c tā tika pagatavota, un ķ ī nieš u restorā nos tiek pagatavoti vai nu tū ristu pā rpalikumi, vai turpat apkā rt skraidoš as ž urkas. . . ) Pā rā k nebiedē š u, ja vē lies ziemā , kad Krievijā auksts - peldies un sauļ ojies, izmē ģ ini eksotiku, esi gatavs iztē rē t vē l vismaz 2000 dolā rus, tad - uz priekš u, galvenais ar pozitī vu . Jū ra ir ē rta, saule reizē m bija, bet viņ iem izdevā s iedegties; peldas tikai krievi, nav ko ī paš i pirkt, ekskursijā s "audzē " par naudu. Š ī viesnī ca ir viszemā kā profila, un, manuprā t, paš i ķ ī nieš i par to ī paš i nesatraucas, savē jie - viņ i tomē r nā ks no ziemeļ iem. . Ja ļ oti gribi tē rē t naudu un redzē t skaisto Ķ ī nu, brauc uz Pekinu, Honkongu utt. Lai veicas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар i.kulchinskaya
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s ar savu 18 gadus veco meitu devā mies uz Ķ ī nu, gaidot š iku atvaļ inā jumu, tač u jau no pirmajā m minū tē m mū su cerī bas bija apslē ptas. - viesnī ca velk uz 3 zvaigznē m, istaba bija ļ oti slikti iztī rī ta, visi piederumi (š ampū ns, zobu birstes, ž elejas, dvieļ i utt. … Tomēr ▾ Mē s ar savu 18 gadus veco meitu devā mies uz Ķ ī nu, gaidot š iku atvaļ inā jumu, tač u jau no pirmajā m minū tē m mū su cerī bas bija apslē ptas.
- viesnī ca velk uz 3 zvaigznē m, istaba bija ļ oti slikti iztī rī ta, visi piederumi (š ampū ns, zobu birstes, ž elejas, dvieļ i utt. ) bija jā lū dz, jo katru reizi darbinieki aizmirsa kaut ko ielikt. Badā nenomirsi brokastī s, bet ē dā m tikai maizī tes. Tē ja tikai lipton, neskatoties uz to, ka salā ir milzī gs skaits tē jas š ķ irņ u, sulas ir atš ķ aidī tas un ļ oti lī dzī gas Jupi dzē rieniem.
- mē s nepeldē jā mies baseinā , jo. milzī gs skaits ķ ī nieš u jau pirmajā dienā atvairī ja vē lmi peldē ties š ajā ū denskrā tuvē . Viņ u ieradums visur spļ aut mū s š okē ja.
- Pludmale un jū ra ir netī ras. Sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, lai arī kurā laikā jū s ierastos pludmalē . No istabas tika paņ emti dvieļ i.
- Bija ekskursijā s. Obzorka pa pilsē tu ir pilnī ga izkrā pš ana par krievu tū ristu naudu.
Vienī gais labais bija laikapstā kļ i. Visas dienas bija 30-34, jū ra 26.
Ja dodaties atvaļ inā jumā , paņ emiet lī dzi ē dienu, jo. ogrogs pilns ar dubļ iem, pa ceļ u skraida ž urkas un visapkā rt ir sarkanas pē das no spļ auš anas. Nulle animā cijas.
-ceļ ojuma laikā aviokompā nija Transaero bija apmierinā ta ar lidojumu Maskava-Saņ a un atpakaļ , pateicoties visai apkalpei, lidojums bija ļ oti ē rts.
аватар dsv52
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Diezgan pieklā jī ga viesnī ca, laipns personā ls. Brokastis jā , piekrī tu arī vienmuļ as, bet izsalcis nekad nebū si. Ļ oti labi kopts, skaists dā rzs un tī rs baseins. Reģ istrē joties jums ir jā iemaksā.100 dolā ru depozī ts. … Tomēr ▾ Diezgan pieklā jī ga viesnī ca, laipns personā ls. Brokastis jā , piekrī tu arī vienmuļ as, bet izsalcis nekad nebū si. Ļ oti labi kopts, skaists dā rzs un tī rs baseins. Reģ istrē joties jums ir jā iemaksā.100 dolā ru depozī ts. Pē cpusdienā vai vakarā netā lu esoš ā s Jing Li Lai viesnī cas priekš rocī bas ir laba kafejnī ca "At the Marina". Š ī viesnī ca atrodas ļ oti tuvu Yuhai, tā pē c kafejnī cas atraš ana ir ļ oti vienkā rš a. Kopumā man ļ oti patika manas brī vdienas Ķ ī nā ))). Cilvē ki, neņ emiet ekskursijas no uzņ ē muma - vieglā k ir doties paš iem, neskaitot Li un Miao tautas un termā los avotus. Piemē ram, Yukhayovskim nav jē gas tur doties ekskursijā (uz termā lajiem), jo viesnī cai ir savi avoti, kas nav pat slikti, par 87 juaņ ā m (kā es saprotu 1 stundā ) - visā di daž ā di baseini, baseins ar zivī m, masā ž as strū klas ( SR! ) u. c. . Ekskursijā s, proti, rū pnī cu apmeklē jumos nedrī kst ņ emt lī dzi tē jas, zī daiņ us (rakstī t neapnī k, lai gan par to raksta visur) utt. , jo tas ir ļ oti dā rgi.
Tā das paš as tē jas un zī du pa lē to atradī si (un tā du tieš ā m ir daudz) vai nu uz gā jē ju ielas, vai tur, kur "Ziema-Vasara". Winter un Summer ir attiecī gi 2 daž ā di tirdzniecī bas centri, ziemā viss ir lē ts, un vasarā viss ir firmas. 8. autobuss kursē no Yuhai lī dz ziemai-vasarai, ar to paš u autobusu uz gā jē ju ielu. Katram gadī jumam reģ istratū rā noteikti paņ emiet lapiņ as kā vizī tkartes, kur rakstī ts, lū dzu, brauc mani uz...(domā ju, ka nevajag tulkot elementā rus vā rdus)))) nu kur ir elipses, pajautā jiet rakstī t tos ar hieroglifiem š o pieturvietu nosaukumiem - "Ziemas vasara" un "Gā jē ju iela". Starp citu, tiem ir laba atlaide. Tā tad, dā rgie draugi, kaulē jieties visur, kaulē jieties un vē lreiz kaulē jieties. Ir ļ oti interesanti vē rot mū su tautieš us, kuri labprā t iegā dā jā s iPad kopijas, iPhone un citas elektronikas kopijas. Nu tā ir cilvē ka izvē le, š eit patiesī bā es par to nerakstu.

Ē diens principā nav ī paš i dā rgs, bet visur garš o ļ oti pikants.
Reizē m ē da nū deles, ņ em Premium nū deles, tā s ir normā las, nav asas. Atvaļ inā juma beigā s viņ i nemaz nenož ē loja, ka izvē lē jā s Sanya Bay, jo š eit ir kaut kā mierī gs un nav trokš ņ ains, salī dzinot ar Dadonghai. Mums nekad nav bijis tā , ka kā dam nebū tu pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu...Un, ja salī dzina ar Jalongbiju, tad tas ir pipetes, cik tā lu tā atrodas no galvenā s pilsē tas, un tur nav nekā ī paš a, ko redzē t.

Nu vispā r es domā ju, ka mē s š ajā valstī ļ oti labi atpū tā mies. (nav ko salī dzinā t Ķ ī nu ar Turciju, tur ir pavisam cita kultū ra, mentalitā te utt. ), ī si sakot - pā rē jais izdevā s! Galu galā jums jā atzī st, ka, ja jū s sē dē sit viesnī cā un vaimanā t, ka tas ir slikti, ka tas tā nav un tā tā lā k, jū su atvaļ inā jums tik un tā tiks sabojā ts. Uz priekš u draugi, lai dzī vo Ķ ī na!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Diezgan pieklā jī ga viesnī ca, laipns personā ls. Brokastis jā , piekrī tu arī vienmuļ as, bet izsalcis nekad nebū si. Ļ oti labi kopts dā rzs un tī rs peldbaseins. Reģ istrē joties jums ir jā iemaksā.100 dolā ru depozī ts. … Tomēr ▾ Diezgan pieklā jī ga viesnī ca, laipns personā ls. Brokastis jā , piekrī tu arī vienmuļ as, bet izsalcis nekad nebū si. Ļ oti labi kopts dā rzs un tī rs peldbaseins. Reģ istrē joties jums ir jā iemaksā.100 dolā ru depozī ts. Pē cpusdienā vai vakarā blakus esoš ā s Jing Li Lai viesnī cas priekš rocī bas, laba kafejnī ca & quot; Pie Marina" . Š ī viesnī ca atrodas ļ oti tuvu Yuhai, tā pē c kafejnī cas atraš ana ir ļ oti vienkā rš a. Kopumā man ļ oti patika manas brī vdienas Ķ ī nā ))). Cilvē ki, neņ emiet ekskursijas no uzņ ē muma - vieglā k ir doties paš iem, neskaitot Li un Miao tautas un termā los avotus. Piemē ram, Yukhayovskim nav jē gas tur doties ekskursijā (uz termā lajiem), jo viesnī cai ir savi avoti, kas nav pat slikti, par 87 juaņ ā m (kā es saprotu 1 stundā ) - visā di daž ā di baseini, baseins ar zivī m, masā ž as strū klas ( SR! ) u. c. . Ekskursijā s, proti, rū pnī cu apmeklē jumos nedrī kst ņ emt lī dzi tē jas, zī daiņ us (rakstī t neapnī k, lai gan par to raksta visur) utt. , jo tas ir ļ oti dā rgi.
Jū s atradī siet tā das paš as tē jas, zī da, lē ti (un to tieš ā m ir daudz) vai nu uz gā jē ju ielas, vai kaut kur & quot; Ziema-Vasara & quot; . Winter un Summer ir attiecī gi 2 daž ā di tirdzniecī bas centri, ziemā viss ir lē ts, un vasarā viss ir firmas. 8. autobuss kursē no Yuhai lī dz ziemai-vasarai, ar to paš u autobusu uz gā jē ju ielu. Katram gadī jumam reģ istratū rā noteikti paņ emiet lapiņ as kā vizī tkartes, kur rakstī ts, lū dzu, brauc mani uz...(domā ju, ka nevajag tulkot elementā rus vā rdus)))) nu kur ir elipses, pajautā jiet rakstī t š o pieturu nosaukumus ar hieroglifiem - & quot ; Ziema-Vasara & quot; un " Gā jē ju iela" . Starp citu, tiem ir laba atlaide. Tā tad, dā rgie draugi, kaulē jieties visur, kaulē jieties un vē lreiz kaulē jieties. Ir ļ oti interesanti vē rot mū su tautieš us, kuri labprā t iegā dā jā s iPad kopijas, iPhone un citas elektronikas kopijas. Nu tā ir cilvē ka izvē le, š eit patiesī bā es par to nerakstu.

Ē diens principā nav ī paš i dā rgs, bet visur garš o ļ oti pikants.
Reizē m ē da nū deles, ņ em Premium nū deles, tā s ir normā las, nav asas. Atvaļ inā juma beigā s viņ i nemaz nenož ē loja, ka izvē lē jā s Sanya Bay, jo š eit ir kaut kā mierī gs un nav trokš ņ ains, salī dzinot ar Dadonghai. Mums nekad nav bijis tā , ka kā dam nebū tu pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu...Un, ja salī dzina ar Jalongbiju, tad tas ir pipetes, cik tā lu tā atrodas no galvenā s pilsē tas, un tur nav nekā ī paš a, ko redzē t.

Nu vispā r es domā ju, ka mē s š ajā valstī ļ oti labi atpū tā mies. (nav ko salī dzinā t Ķ ī nu ar Turciju, tur ir pavisam cita kultū ra, mentalitā te utt. ), ī si sakot - pā rē jais izdevā s! Galu galā jums jā atzī st, ka, ja jū s sē dē sit viesnī cā un vaimanā t, ka tas ir slikti, ka tas tā nav un tā tā lā k, jū su atvaļ inā jums tik un tā tiks sabojā ts. Uz priekš u draugi, lai dzī vo Ķ ī na!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums kuzina-71
Gribam braukt aprīļa vidū, kāds ir gadalaiks, kāda jūra, kādi augļi?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pērtiķu sala
Novērtējums 9.0
Ķīna, par. Hainana
Atpūta, Daba
Nanshan budisma centrs
Novērtējums 8.0
Ķīna, par. Hainana
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Yuhai International Resort — отельный комплекс, занимающий территорию в 35 000 м2 и окруженный великолепным тропическим садом. Открыт в 2007 году, последняя реновация прошла в 2015 году. Состоит из двух 12-этажных корпусов (5 лифтов). Отель подходит для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в Санья Бей с видом на Южно-Китайское море. Санья Бей известна как «Первая авеню в Азии». В 5-ти минутах езды от городского района, в 9-ти минутах езды от Международного аэропорта Санья Феникс.
Pludmales apraksts До пляжа примерно 600 м (20 мин пешком). На пляже нет ни шезлонгов, ни зонтов.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Камера хранения багажа, ускоренная регистрация заезда / отъезда, обслуживание номеров, услуги консьержа, услуги по продаже билетов, экскурсионное бюро, услуги по глажке одежды, Wi-Fi бесплатно (на всей территории отеля), 3 ресторана: Yuhai Chinees Restaurant: Хайнаньская, Кантонская, Сычуанская, Хунанская кухни; Западный Ресторан; площадка для барбекю: китайский и шведский стол, коктейли и барбекю буфет, 2 бара: лобби-бар, бар на пляже, центр отдыха, магазины, фотосервис, бизнес-центр 1100 м2, 1 открытый бассейн без подогрева 900 м2,

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
Bērniem Открытый бассейн 300 м2.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • aukle
Izklaide un sports Видеотека, пляжный волейбол.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • biljards
  • galda teniss
  • volejbols
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
Telpu apraksts

В отеле 848 номеров:

Superior Standard Room (35 м2): уютный номер в современном стиле с видом на территорию.
Deluxe Sea View (39 м2): улучшенный номер с видом на море.
Standard Honeymoon Suite (42 м2): комфортабельный сьют для молодоженов с гостиной зоной.
Deluxe Honeymoon Suite (44 м2): стильный сьют для молодоженов с гостиной зоной и джакузи.
Deluxe Sea View Executive Suite (60 м2): просторный сьют с рабочей зоной и гостиной. Вид на море.

Istabās

Wi-Fi бесплатно, спутниковое ТВ, сейф бесплатно (не во всех номерах), телефон, кондиционер, холодильник (не во всех номерах), мини-бар (платно), электрический чайник и набор посуды для чая/кофе, балкон (не во всех номерах), ванная комната, фен, уборка номера и смена полотенец (ежедневно), смена постельное белья (по запросу), room service.

Adrese Sanya Bay, Sanya
Tālruņi: Tel: +86 0898 889 1 8888
Fax: +86 0898 889 1 8979
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, волейбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.