Yin Yun Holiday Resort 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 4.610
№24 viesnīcas reitingā Hainana
5.0 Numurs
3.8 apkalpošana
5.5 Tīrība
4.2 Uzturs
4.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hainaņas salāVairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pagaidī ja ī su brī di, lai ievā ktos. Mē s nemaz negribē jā m palikt š ajā pilsē tā š ajā viesnī cā , bet pievienoties mū s pievī la. Nolē mā m palikt, jo viesnī ca mums patika un nolē mā m ar to nenodarboties. … Tomēr ▾ Pagaidī ja ī su brī di, lai ievā ktos. Mē s nemaz negribē jā m palikt š ajā pilsē tā š ajā viesnī cā , bet pievienoties mū s pievī la. Nolē mā m palikt, jo viesnī ca mums patika un nolē mā m ar to nenodarboties. Kopumā istaba ir laba, biež i tī rī ta, istaba ir lieliska. Viesnī ca ir maza, sava neliela teritorija ar baseinu. Ā rpus viesnī cas, pastaigas attā lumā no veikaliem, restorā niem un citiem. Pludmale bija divu soļ u attā lumā . Internets bija labs. Ē diens ir savdabī gs, man to ir grū ti apē st, bet kā dam garš ī gs, kā dam nē . Es ieteiktu doties uz š o viesnī cu.
аватар Vera-zhidkova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ieradā mies 10:00. Reģ istrē š anā s sā kas 12.00 Kamē r gids ar mums runā ja, runā ja par ekskursijā m, ir pienā cis laiks. Nokā rtots var teikt ā tri. Viesnī cā ir trī s ē kas. Pirmais atrodas pie baseina un vistuvā k jū rai. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies 10:00. Reģ istrē š anā s sā kas 12.00 Kamē r gids ar mums runā ja, runā ja par ekskursijā m, ir pienā cis laiks. Nokā rtots var teikt ā tri. Viesnī cā ir trī s ē kas. Pirmais atrodas pie baseina un vistuvā k jū rai. Viesnī ca ir maza, mā jī ga un tī ra. Š ķ iet, ka tas ir nesen atjaunots. Ķ ī nieš i visu laiku uztur kā rtī bu. Tī rī š ana, mazgā š ana, tī rī š ana. Baseins tiek pastā vī gi tī rī ts un kopts. Istabas tiek tī rī tas katru dienu, vismaz pirmā s 7 dienas bija tā , pē c tam kaut kas katru otro dienu. Istabā ir tē jkanna, seifs, fē ns, č ī bas, zobu pasta, ziepes, birstes, labs š ampū ns. Jums tas viss nav jā ņ em lī dzi. Baltie dvieļ i. Viņ i mainā s katru dienu. Tie ir paredzē ti sejai, dvē selei un kā jā m. Gidi reģ istratū rā ir no 8.00 lī dz 18.00 Caur viņ iem tiek risinā ti visi jautā jumi, jo reģ istratū rā runā slikti ne tikai krieviski, bet arī angliski. Tas ir liels mī nuss. Jū ra lieliska, pludmale tī ra. Tas arī tiek noņ emts. WiFi viesnī cas teritorijā . Sazinā jā s ar dzimteni, izmantojot WhatsApp. Tur nevar nopirkt SIM karti, jo to var iegā dā ties tikai tur dzī vojoš ie ķ ī nieš i. Mums pietika ar Whatsapp. Komunikā cija ir normā la. Netā lu no viesnī cas kafejnī cā m. Pirmajā s dienā s bija problē mas ar pā rtiku. Pagaidā m 15 minū š u gā jiena attā lumā neesam atraduš i vietu, kur salī dzinoš i lē ti paē st. No 200 lī dz 1000 rubļ iem. Gidi iesaka restorā nus. Viņ i ņ em un atved tur bez maksas, bet mē s tur bijā m divas reizes. Normā ls un pā rā k dā rgs. Viesnī cā ir daudz vairā k ķ ī nieš u nekā krievu. Viņ i nezina, kā uzvesties. Viņ i kliedz, rī tos un vakaros arī ļ oti skaļ i trokš ņ o. Viņ iem nospļ auties. Turklā t visi pieauguš ie ķ ī nieš i nospļ aujas. Kā ds viņ iem joks? Ī si sakot, nepatī kami. Patika arī tas, ka pludmale un viesnī ca atrodas prom no pilsē tas. Tī ra pludmale un nav tik daudz cilvē ku. Un jū ra ir vienkā rš i pā rsteidzoš a. !!!!!! ! Cenas par visu telpu!! ! Salī dzinā jumam..... Nopirku 5 banā nus par 200 rubļ iem. Ņ emot vē rā faktu, ka viņ i savā c augļ us 4 reizes gadā . Tur nav iepirkš anā s.
Вид отеля со стороны моря.1 корпус Территория бассейна Ресепшен В ресторане при отеле.Завтрак. Вид с бассейна на море.Море прям за бассейном в 50 метрах. Пляж.Все чисто и народу мало. Территория отеля.Вид на 2 корпус. Территория пляжа.Травку даже поливают.
аватар ninusik954
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es rakstu atsauksmi vē lu. Es biju š ajā viesnī cā.2013. gada maijā no 19. maija lī dz 31. maijam. Vē los atzī mē t, ka viesnī ca ir laba. Ir savs restorā ns. Jū s varat pasū tī t savu ē dienu, kas nav tik dā rgs. Un bija brokastis. … Tomēr ▾ Es rakstu atsauksmi vē lu. Es biju š ajā viesnī cā.2013. gada maijā no 19. maija lī dz 31. maijam. Vē los atzī mē t, ka viesnī ca ir laba. Ir savs restorā ns. Jū s varat pasū tī t savu ē dienu, kas nav tik dā rgs. Un bija brokastis. Bet es tur nokļ uvu nelaikā . Jū ra bija ļ oti skarba. Kā man paskaidroja mans ceļ vedis, ir taifū na laiks. Peldē t nav iespē jams. Milzī gi viļ ņ i. Peldē ja vienu divus cilvē kus visdrosmī gā kie. ES nevarē ju. Tas sabojā ja svē tkus. Un es aizlidoju uz jū ru. Jū ra pā ri ceļ am ir maza. Ļ oti tuvu. Klimats ir ļ oti mitrs. Viesnī cā nebija animā cijas. Ļ oti garlaicī gi! ! ! Krievu ir daudz. Bet, kā es saprotu, viņ i tur lido galvenokā rt nevis atpū tai, bet gan ā rstē š anai. Tā tad . ka tam, kurš vē las atpū sties pie jū ras š ajā konkrē tajā Sanjas viesnī cā , neiesaku.
аватар ivannat1980
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmais iespaids ir nomā coš s, un tad negribas doties prom! Jums tikai jā saprot, ka š ī nav pirmā s klases viesnī ca, bet trī s zvaigznes un pat Ķ ī nā . Ē diens ir pacieš ams, ja atnā ksi agri brokastī s, tad izsalcis nepaliksi. … Tomēr ▾ Pirmais iespaids ir nomā coš s, un tad negribas doties prom! Jums tikai jā saprot, ka š ī nav pirmā s klases viesnī ca, bet trī s zvaigznes un pat Ķ ī nā . Ē diens ir pacieš ams, ja atnā ksi agri brokastī s, tad izsalcis nepaliksi. Personā ls ir draudzī gs. Mums bija istaba ar skatu uz dā rzu un ceļ u. Tomē r tas nebija skaļ š . Uz balkona krē sli un veļ as ž ā vē tā js - ē rti. Kopumā viņ i tī ra normā li, izņ emot to, ka nekaunī gi ielauzā s istabā , kad viņ iem ir ē rtā k, nevis jums. Bet mē s neapvainojamies.
Galvenais, ka viesnī ca atrodas pie jū ras, ir maz cilvē ku (kas Ķ ī nai ir ļ oti reti) - tikai vienu reizi mums nepietika sauļ oš anā s krē slu zem lietussargiem. Aizbraucā m uz Dadonghai paskatī ties uz pludmali - tur tā das š ausmas kā Soč os notiek !! ! ! Viņ i aizbē ga. Diemž ē l mē s nenokļ uvā m Yalunvan pludmalē , lai redzē tu...
Viesnī cas teritorijā ir atvē rts masā ž as salons - ā rstnieciskā masā ž a un akupunktū ra, kas ir ļ oti ē rti (neiet nekur, lai gan citi masā ž as saloni piedā vā ja savus pakalpojumus un solī ja tos nest). Bet vispirms ķ ī nieš i nosaka diagnozi pē c pulsa...Un viņ i uzstā da pareizo diagnozi, jo. Es jau par to zinā ju! Un vecais ā rsts ļ oti labi ā rstē ar adatā m, bet, lai pabeigtu staru kursu, ir vajadzī gas divas nedē ļ as. Es domā ju nā kt vē lreiz, jo. š oreiz viesnī cā bijā m 7 naktis, jo. mē s devā mies apskates ekskursijā ar Pekinu, Siaņ u un Š anhaju...Ā rstē š ana man sā ka palī dzē t acu priekš ā...
Pusdienojā m un vakariņ ojā m vai nu ar augļ iem, vai arī devā mies uz Harbinas restorā nu - no viesnī cas pa kreisi gar krastu ap 500 metri. Pa kreisi no ceļ a tieš i redzē siet uzrakstu uz fasā des - "Welcome Harbin" krievu valoda. Ir saprotama ē dienkarte krievu valodā un garš ī gi ē dieni. Lē ti pē c Maskavas standartiem. Kas attiecas uz augļ iem - pirkta pie lielveikala. Lai nokļ ū tu lī dz tā - pa ceļ u paralē li ceļ am gar pludmali no viesnī cas, jā brauc pa kreisi (pretē jā virzienā no Harbinas). Jū s sasniedzat bū vlaukuma beigas (tuvumā tiek celtas vairā kas daudzstā vu viesnī cas ē kas) un pa asfaltē to ceļ u nogriezieties pa labi. Vē l ir 400 metri, tilts un divi lielveikali ar tē ju, ū deni, alu, pā rtikas precē m, krē miem uz pē rļ u bā zes (lē tā k kā pē rļ u fabrikā ) utt. , un augļ iem. Ļ oti garš ī gi zaļ ie mango. Tie ir saldi un smarž ī gi.
Paš i ar taksi devā mies uz budistu centru pē c skaitī tā ja. Tur taksists nopirka mums biļ etes un uz priekš u. Atpakaļ arī ar taksometru - viņ u dež ū rē ļ oti daudz. Kopumā jū s varat doties - ir parks ar budistu tempļ iem, bet tur ir daudz cilvē ku...
Es vē lē tos atgriezties š ajā viesnī cā un Ķ ī nā !
аватар gtdbwf65
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mums pā rdeva tū ri uz š o viesnī cu, kā uz 4* viesnī cu!! ! Viņ i apmetā s pagrabā , apgalvojot, ka tā s ir STANDARTA telpas pagraba stā vā . . Mitrs, smacī gs, logi ir kā spraugas zem griestiem. Bez ledusskapja, bez seifa. . . Pē c skandā la ar gidiem un ar 156 dolā ru piemaksu par gidiem tikā m pā rcelti uz stā vu augš ā . … Tomēr ▾ Mums pā rdeva tū ri uz š o viesnī cu, kā uz 4* viesnī cu!! !
Viņ i apmetā s pagrabā , apgalvojot, ka tā s ir STANDARTA telpas pagraba stā vā . . Mitrs, smacī gs, logi ir kā spraugas zem griestiem. Bez ledusskapja, bez seifa. . . Pē c skandā la ar gidiem un ar 156 dolā ru piemaksu par gidiem tikā m pā rcelti uz stā vu augš ā . . Š ausmī gs ē diens, š ausmī ga attieksme recepcijā . Kā viņ us pieņ em darbā , nezinot angļ u valodu!!!? ? ?
cкудный завтрак на двоих
аватар zindrayahoo
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Neesam bijuš i tā dā SRACH..... Visur: viesnī cā , uz ielas....Pretī ga valsts pretī ga viesnī ca, apkalpoš ana, personā ls, virtuve..... Nav informā cijas.... jebkurā valodā ( krievu, angļ u)...Pegasus pā rklā ja no visā m pusē m un tikai izsū knē ja naudu. … Tomēr ▾ Neesam bijuš i tā dā SRACH..... Visur: viesnī cā , uz ielas....Pretī ga valsts pretī ga viesnī ca, apkalpoš ana, personā ls, virtuve..... Nav informā cijas.... jebkurā valodā ( krievu, angļ u)...Pegasus pā rklā ja no visā m pusē m un tikai izsū knē ja naudu. Un vispā r, dā rgie tū risti, nekad nepē rciet ekskursijas pirmajā s dienā s no gidiem !!!!!!!!!!!!! ! ! Pajautā jiet apkā rt kurš jau vismaz nedē ļ u atpū š as.......... viss tev izmaksā s 5x lē tā k.... vismaz !!! ! ! VEIKSMI!
аватар 999601
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Devā mies atpū sties š ajā viesnī cā , nevienam neiesaku š o viesnī cu. Apmetā s istabā pirmajā stā vā . Duš as kabī nē vannasistabā nebija neviena stikla, uzrā dot pretenziju darbinieki izlikā s, ka mani nesaprot, un nemainī ja mū su istabu. … Tomēr ▾ Devā mies atpū sties š ajā viesnī cā , nevienam neiesaku š o viesnī cu. Apmetā s istabā pirmajā stā vā . Duš as kabī nē vannasistabā nebija neviena stikla, uzrā dot pretenziju darbinieki izlikā s, ka mani nesaprot, un nemainī ja mū su istabu. Tas bija iespē jams tikai ar gida palī dzī bu nā kamajā dienā . Pa viesnī cu skraida milzī gas ž urkas, tač u tā s ir visur. Brokastī s, izņ emot kafiju un atš ķ aidī tu sulu un sojas pienu, nekas nebija no dzē rieniem. Tē ja 2 nedē ļ as bija vienreiz. Ē diens ir vienkā rš i pretī gs, mans vī rs vispā r negā ja brokastī s = es divas dienas izgā ju ā rā un tad paē du istabā , nopirku sieru un bulciņ as lielveikalā (starp citu, jā meklē arī siers un parastā maize - ļ oti maz to pā rdod, maize pā rsvarā ir sviestmaiž u salda). Baseins ir ļ oti mazs. Atgriež oties pie istabas apraksta, teikš u, ka tī ra katru dienu, bet var nelikt dvieli vai nepamanī t, ka tualetes papī rs ir beidzies. Katru dienu 8 no rī ta pamodā mies no tā , ka koridorā "kuni" sā ka grabinā t spaiņ us un mopus, un tik skaļ i sarunā jā s savā starpā . . Pirmajā stā vā balkons ir caurstaigā jams, tas ir, rupji sakot, izeja uz ielu, uz pagalmu. Tā pē c pie mū su galda varē ja sē dē t ikviens, kurš vē lē jā s. Reģ istrē joties istabā nebija seifa un ledusskapja, pē c ilgā m sarunā m izdevā s izskaidrot, ko vē lamies, un tie mums tika nodroš inā ti. Tomē r visi darbinieki nerunā ne tikai krieviski, bet pat angliski, lai gan š eit 50% viesu nav ķ ī nieš i, krievi, kazahi utt. Kopumā es nevienam neiesaku š o viesnī cu - iespaids par pā rē jo uzreiz pasliktinā sies ! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pērtiķu sala
Novērtējums 9.0
Ķīna, par. Hainana
Atpūta, Daba
Nanshan budisma centrs
Novērtējums 8.0
Ķīna, par. Hainana
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен на о.Хайнань

Atrašanās vieta Отель расположен на о.Хайнань
Pludmales apraksts через дорогу от отеля. Шезлонги, зонтики.
Viesnīcā

торговый центр, бассейн, прачечная, конференц-зал, аренда горных велосипедов, пляжный волейбол, пляжный футбол

Telpu apraksts

Номера: 120 номеров.

Istabās

большой балкон с видом на море, отдельная ванная, телефон с междугородним и международным выходом, холодильник, спутниковое телевидение

FAQ