Wyndham Hainan Clearwater Bay Resort 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Wyndham Hainan Clearwater Bay atrodas Sanjas rajonā Lingshui, ko ieskauj labiekārtoti dārzi ar dienvidaustrumu dizaina elementiem. Viesnīcai ir 14 stāvi, celta 2016. gadā. Daļa no Wyndham Hotels & Resorts ķēdes.Vairāk →
аватар dmitryi.nadeev
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kamē r Kijevā iestā jā s sals, mums bija iespē ja gozē ties saulē Hainaņ as salā . Viesnī ca tika izvē lē ta apzinā ti un visi apzinā jā s visas tā s nianses. Tā pē c es dalī š os savos iespaidos par visā m pozī cijā m: 1. … Tomēr ▾ Kamē r Kijevā iestā jā s sals, mums bija iespē ja gozē ties saulē Hainaņ as salā . Viesnī ca tika izvē lē ta apzinā ti un visi apzinā jā s visas tā s nianses. Tā pē c es dalī š os savos iespaidos par visā m pozī cijā m:
1. Lidojums un pā rsē š anā s
Izbraukš ana no Borispiļ as pulksten 06:00 ar Skyup spā rniem. Ceļ ojuma laiks 13 stundas (viena stunda degvielas uzpilde Almati), divas reizes siltas maltī tes un dzē rieni. Sanijā ieradā mies stundu ā trā k nekā plā nots, apmē ram stundu autobusā (mū su viesnī ca nolaidā s pirmā ) un jau 03:00 ieč ekojā mies istabiņ ā . Atgrieš anā s ceļ š bija daudz grū tā ks. Mū s savā ca no viesnī cas 22:00 (izbraukš ana 03:30), divas stundas vizinā š anā s pa Saniju, meklē jot trī s viesnī cas, no kurā m kopā tika paņ emti 7 cilvē ki. Ilga reģ istrē š anā s, lidojuma gaidī š ana un pā rsū tī š ana divas stundas vē lā k. Rezultā tā izlidoš ana 05:30.15 stundu lidojums un visbeidzot 14:30 nosē š anā s Borispilē .
Sazinieties arī ar ceļ ojumu rī kotā jiem par ielidoš anas/izlidoš anas lidostu – ir ekskursijas ar ieraš anos Haikou, un tas ir papildu 4 stundu transfē rs.
Life hack tiem, kas lido prom - paņ emiet no viesnī cas tē jas un kafijas maisiņ us, lidostas izlidoš anas zā lē ir automā ts ar karstu ū deni un krū zē m - var pagatavot karstu (parasto Lipton tē jas maisiņ u cena lidostas kafejnī cā ir 28 juaņ as, š ķ ī stoš ā kafija ir 30 juaņ as !! ! )
2. Viesnī ca un istaba
Lielā kajā daļ ā vietņ u viesnī cas atraš anā s vieta kartē nav atzī mē ta pareizi, viesnī ca atrodas pirmajā pludmales lī nijā ! Viesnī ca ir milzī ga, skaista un pompoza (13 stā vi). Lai gan ir nelielas salaiduma vietas un ir pretenzijas par tī rī bu - bet tas vairā k saistī ts ar ķ ī nieš u tū ristu ī patnī bā m (ne pā rā k tī ra). Viesnī cai ir milzī ga teritorija, kuras daļ u aizņ em vienstā vu mā jas (villas). Daudz apstā dī jumu, strū klakas un vietas fotosesijā m. Viesnī cā ir trī s peldbaseini: viens pie viesnī cas, otrs pie jū ras un treš ais bē rniem. Kopumā viesnī ca ir veidota ļ oti skaistā stilā - jū ras.
Mums bija istabiņ a ar skatu uz baseinu un jū ru (7. stā vs). Numurs ir plaš s, tī rs, viss spilgtā s krā sā s. Istabā ir viss nepiecieš amais, sā kot no č ī bā m un beidzot ar lietussargu. Tī rī š ana un ū dens un vannas istabas krā jumu papildinā š ana katru dienu.
3. Pludmale un jū ra
Viesnī ca atrodas 500 metrus no jū ras. Viesnī cai nav pludmales, ir tikai skaista promenā de pastaigā m un fotosesijā m uz jū ras un viļ ņ u fona, kas lauž as uz betona valzirgu figū rā m. Lī dz tuvā kajai pludmalei, kur var peldē t vē l 500 metrus pa labi, caur lī dzī gu blakus esoš ā s viesnī cas uzbē rumu un smiltī m. Bet arī tur jū s NEGAIDĀ T sauļ oš anā s krē slus un saulessargus! Vieta, kur var peldē ties, ir daļ a no citas viesnī cas bez jebkā das infrastruktū ras, izņ emot trī s palmas un atkritumu tvertni) Tā pē c, ja sapņ ojat par to, kā gulē siet sauļ oš anā s krē slā un iemalkosiet kokteili, tas š eit nav! Bet visskaistā kā te ir jū ra – tā ir tī ra kā asara. Lai gan mū su uzturē š anā s laikā tas tika pastā vī gi satraukts, tas joprojā m bija tī rs.
4. Uzturs
Mums bija brokastis. Nav sū dzī bu par kvalitā ti un daudzumu, ē diens katrai gaumei un krā sai). Jū s varat arī pasū tī t papildu maltī tes viesnī cā pusdienā m un vakariņ ā m. Mē s reiz apmeklē jā m garneles viesnī cas restorā nā - nekas ī paš s, bet ļ oti pikanti)
Kas attiecas uz ē dienu ā rpus viesnī cas, tad arī ir ļ oti daudz iespē ju – no vienkā rš ā kā "š efanika" lī dz pat McDonald's. Viss ir pastaigas attā lumā .
5. Infrastruktū ra
Viesnī ca atrodas jaunā attī stī bas rajonā , blakus milzī gam dzī vojamam kompleksam ar skaistu pastaigu parku. Pastaigas attā lumā jaunatvē rts tirdzniecī bas centrs ar veikaliem un kafejnī cā m.
Secinā jums: Ķ ī na ir jā redz vienreiz, nekā simts reizes jā dzird. Uz kuru viesnī cu doties, ir personisks jautā jums)


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pērtiķu sala
Novērtējums 9.0
Ķīna, par. Hainana
Atpūta, Daba
Nanshan budisma centrs
Novērtējums 8.0
Ķīna, par. Hainana
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Курортный отель Wyndham Hainan Clearwater Bay расположен в районе Линшуй в г. Санья, в окружении ландшафтных садов с элементами Юго-Восточного дизайна. В отеле 14 этажей, построен в 2016 году. Входит в сеть Wyndham Hotels & Resorts.

Atrašanās vieta 69,8 км до международного аэропорта Саньи «Феникс».
Pludmales apraksts В 300 метрах от отеля.
  • 2. rinda
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Сад, принадлежности для барбекю, круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, хранение багажа, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, 2 конференц-зала 45 и 100 м², вместимостью до 80 чел., доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская игровая зона, мини-клуб 2-7 лет (платно).
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, караоке-зал, онсэн.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi
  • biljards
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

12 номеров Comfort Garden 53 м², 30 номеров City View 53 м², 34 номеров Deluxe City View 53 м², 20 номеров Pool Side 42 м², 95 номеров Pool Side Seaview 42 м², 2 люкса Pool Side Seaview 53 м² с 2 спальнями и 2 ванными комнатами, 18 люксов Seaview Double 78 м² с 2 спальнями и 2 ванными комнатами.

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном, рабочий стол, мини-бар, сейф, кофеварка, тапочки, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, ванная комната с душевой кабиной или ванной, тапочки и халат, бесплатный Wi-Fi, балкон (не во всех номерах), ежедневная уборка.

Adrese Chiling Scenic Area Coral Road No.3, Clear Water Bay, 572427 Линшуй, Китай
Tālruņi: 86 898 8338 7888
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.