Vasaras nedēļa salnā novembrī

Rakstīts: 28 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 20 — 27 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Kamē r Kijevā iestā jā s sals, mums bija iespē ja gozē ties saulē Hainaņ as salā . Viesnī ca tika izvē lē ta apzinā ti un visi apzinā jā s visas tā s nianses. Tā pē c es dalī š os savos iespaidos par visā m pozī cijā m:
1. Lidojums un pā rsē š anā s
Izbraukš ana no Borispiļ as pulksten 06:00 ar Skyup spā rniem. Ceļ ojuma laiks 13 stundas (viena stunda degvielas uzpilde Almati), divas reizes siltas maltī tes un dzē rieni. Sanijā ieradā mies stundu ā trā k nekā plā nots, apmē ram stundu autobusā (mū su viesnī ca nolaidā s pirmā ) un jau 03:00 ieč ekojā mies istabiņ ā . Atgrieš anā s ceļ š bija daudz grū tā ks. Mū s savā ca no viesnī cas 22:00 (izbraukš ana 03:30), divas stundas vizinā š anā s pa Saniju, meklē jot trī s viesnī cas, no kurā m kopā tika paņ emti 7 cilvē ki. Ilga reģ istrē š anā s, lidojuma gaidī š ana un pā rsū tī š ana divas stundas vē lā k. Rezultā tā izlidoš ana 05:30.15 stundu lidojums un visbeidzot 14:30 nosē š anā s Borispilē .

Sazinieties arī ar ceļ ojumu rī kotā jiem par ielidoš anas/izlidoš anas lidostu – ir ekskursijas ar ieraš anos Haikou, un tas ir papildu 4 stundu transfē rs.
Life hack tiem, kas lido prom - paņ emiet no viesnī cas tē jas un kafijas maisiņ us, lidostas izlidoš anas zā lē ir automā ts ar karstu ū deni un krū zē m - var pagatavot karstu (parasto Lipton tē jas maisiņ u cena lidostas kafejnī cā ir 28 juaņ as, š ķ ī stoš ā kafija ir 30 juaņ as !! ! )
2. Viesnī ca un istaba
Lielā kajā daļ ā vietņ u viesnī cas atraš anā s vieta kartē nav atzī mē ta pareizi, viesnī ca atrodas pirmajā pludmales lī nijā ! Viesnī ca ir milzī ga, skaista un pompoza (13 stā vi). Lai gan ir nelielas salaiduma vietas un ir pretenzijas par tī rī bu - bet tas vairā k saistī ts ar ķ ī nieš u tū ristu ī patnī bā m (ne pā rā k tī ra). Viesnī cai ir milzī ga teritorija, kuras daļ u aizņ em vienstā vu mā jas (villas). Daudz apstā dī jumu, strū klakas un vietas fotosesijā m. Viesnī cā ir trī s peldbaseini: viens pie viesnī cas, otrs pie jū ras un treš ais bē rniem. Kopumā viesnī ca ir veidota ļ oti skaistā stilā - jū ras.
Mums bija istabiņ a ar skatu uz baseinu un jū ru (7. stā vs). Numurs ir plaš s, tī rs, viss spilgtā s krā sā s. Istabā ir viss nepiecieš amais, sā kot no č ī bā m un beidzot ar lietussargu. Tī rī š ana un ū dens un vannas istabas krā jumu papildinā š ana katru dienu.
3. Pludmale un jū ra

Viesnī ca atrodas 500 metrus no jū ras. Viesnī cai nav pludmales, ir tikai skaista promenā de pastaigā m un fotosesijā m uz jū ras un viļ ņ u fona, kas lauž as uz betona valzirgu figū rā m. Lī dz tuvā kajai pludmalei, kur var peldē t vē l 500 metrus pa labi, caur lī dzī gu blakus esoš ā s viesnī cas uzbē rumu un smiltī m. Bet arī tur jū s NEGAIDĀ T sauļ oš anā s krē slus un saulessargus! Vieta, kur var peldē ties, ir daļ a no citas viesnī cas bez jebkā das infrastruktū ras, izņ emot trī s palmas un atkritumu tvertni) Tā pē c, ja sapņ ojat par to, kā gulē siet sauļ oš anā s krē slā un iemalkosiet kokteili, tas š eit nav! Bet visskaistā kā te ir jū ra – tā ir tī ra kā asara. Lai gan mū su uzturē š anā s laikā tas tika pastā vī gi satraukts, tas joprojā m bija tī rs.
4. Uzturs
Mums bija brokastis. Nav sū dzī bu par kvalitā ti un daudzumu, ē diens katrai gaumei un krā sai). Jū s varat arī pasū tī t papildu maltī tes viesnī cā pusdienā m un vakariņ ā m. Mē s reiz apmeklē jā m garneles viesnī cas restorā nā - nekas ī paš s, bet ļ oti pikanti)
Kas attiecas uz ē dienu ā rpus viesnī cas, tad arī ir ļ oti daudz iespē ju – no vienkā rš ā kā "š efanika" lī dz pat McDonald's. Viss ir pastaigas attā lumā .
5. Infrastruktū ra
Viesnī ca atrodas jaunā attī stī bas rajonā , blakus milzī gam dzī vojamam kompleksam ar skaistu pastaigu parku. Pastaigas attā lumā jaunatvē rts tirdzniecī bas centrs ar veikaliem un kafejnī cā m.
Secinā jums: Ķ ī na ir jā redz vienreiz, nekā simts reizes jā dzird. Uz kuru viesnī cu doties, ir personisks jautā jums)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар