Psiholoģija

Rakstīts: 16 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 21 — 23 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies labā s cenas dē ļ . Reģ istrē š anā s ir ā tra, tač u jums ir jā atstā j depozī ts 100 USD apmē rā . Kas attiecas uz istabā m, viss bija kā rtī bā izņ emot stikla durvis duš ā un tualetē , citā di viss ir standarta, ē rti, ka istabā ir virtuve un Wi-Fi.
Personā ls labs, visu laiku sveicinā s un smaida, uzkopš ana istabā s kvalitatī va. Reģ istratū rā strā dā krieviski runā još i darbinieki, ā rkā rtē jos gadī jumos gandrī z visi gidi tur runā krieviski un ar viņ iem var sazinā ties, ja vajag darbiniekiem kaut ko pajautā t. Par pā rtiku sū dzī bu nav. Brokastu bufete, liela izvē le. Kas attiecas uz pusdienā m un vakariņ ā m, tad var ē st kafejnī cā ā rpus viesnī cas, ē dienu cenas tur ir no 27 lī dz 60 juaņ ā m.
Pati viesnī ca diezgan tī ra, ir 2 baseini, bet sauļ oš anā s krē slu maz. Labs bē rnu centrs. Kuram gan interesē , ka pludmales 2. lī nija, tad nav jā uztraucas, lī dz tam ir 10 minū š u gā jiens. Tā pat uz pludmali ved mikroautobuss, kas kursē turp un atpakaļ ik pē c 10 minū tē m (bez maksas). Pludmale tur ir tī ra un laba, bet sauļ oš anā s krē slu ir maz. Es devos februā rī , laiks bija karsts pē c mū su standartiem. Pā rsvarā peldas tū risti, ķ ī nieš us peldam gandrī z nekad neredzē ju. No lidostas lī dz viesnī cai ir 4 stundu brauciens, bet tas ir izturams. Kopumā viesnī ca man patika, brauktu vē l.

Iesaku aiziet uz medicī nas centru iepretim viesnī cai, izmeklē s un ieteiks ā rstē š anu, kas manuprā t ir ļ oti labi un palī dz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu