RoEasy Hospitality Hotel apskats

Rakstīts: 12 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 13 februāris 2019
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Izvē lē jā s š o viesnī cu, jo bija ķ ī nieš u Jaunais gads, un citas viesnī cas neapstiprinā ja. Mē s gribē jā m Marriott, bet viņ š mū s neapstiprinā ja. Š ī viesnī ca mums apstiprinā ja. Bet principā viņ i mainī ja Join Up tū ri, bet tā kā mums viss derē ja un pat par to paš u naudu, mē s vienojā mies doties uz š o viesnī cu. Reģ istrē š anā s bija diezgan ā tra, tač u viņ i ņ em depozī tu. Kopumā viss bija kā rtī bā , lai gan tur bija neapmierinā ti cilvē ki. Bet mē s saņ ē mā m normā lu numuru. Tas tieš ā m ir budž eta 5k, nevis grezns, bet diezgan izcils.
Teritorijā bija tikai peldbaseini. Viesnī ca tiek reklamē ta kā.2. lī nija, bet patiesī bā tā ir 3. lī nija. 1. lī nija iet uz Arkā diju, tad starp tā m tika uzcelts dzī vojamo mā ju komplekss. Bet teritorija nav liela, ir tikai 3 ē kas. Baseinos nepeldē jā mies, bet bija pietiekami silts, 30 grā di, tad, manuprā t, baseinā bija izcils ū dens.
Ē diens ir normā ls. Brokastī s nā cā m vienā laikā , vienmē r bija ko ē st. Ē diens mums noteikti ir nedaudz pikants, bē rniem noteikti neder, bet pieauguš ajiem vienmē r bija no kā izvē lē ties. Nekad nav palicis izsalcis. Pā ris reizes gā jā m vakariņ ā s, bet nolē mā m, ka nav tā vē rts. Un, kad ieradā mies, ķ ī nieš u Jaunā gada laikā vakariņ u cena mainī jā s no 68 juaņ ā m uz 128 juaņ ā m. Bet tas ilga vairā kas dienas, un tad viņ i pazeminā ja cenu lī dz iepriekš ē jai cenai. Tika norā dī ts, ka ir jū ras veltes, bet, mū suprā t, nekā tā da nebija, vieglā k bija aiziet uz kafejnī cu netā lu. Ā rpus viesnī cas bija uzreiz vairā kas kafejnī cas, lai gan skaļ i stā sta, ka tā s grū ti tā nosaukt. Ir arī pā ris veikali, tirgus, ja paej nedaudz tā lā k, kā arī pā ris lielveikali. Un viņ u kafejnī cas ir tā das paš as kā mū su ceļ malā s, bet principā mē s tur ē dā m un saindē š anā s nebija, paē st varē ja un cenas pieņ emamas. Viesnī cā ir pā ris ķ ī nieš u restorā ni, viens pat š ķ iet nesen atvē rts, bet mē s tur neiegā jā m. Bet tie š ķ ita diezgan labi.

Mē s daudz ceļ ojā m un pirms doš anā s uz š ejieni lasī jā m, ka š is ir budž ets 5k un tā pē c nerē ķ inā jā mies ar kaut ko vairā k. Protams, 1. lī nijā bija Arkā dija, daudz labā ka viesnī ca un tur varē ja pā rvā kties ar piemaksu, ir labā ks ē diens, jauna viesnī ca. Mū su viesnī ca ir nedaudz vecā ka, mē beles nobruž ā tas, bet mē s visi to zinā jā m un mums viss derē ja. Cilvē kiem, kuriem rū p peldē š anā s baseinā , tad mū su atvaļ inā juma vidū viens baseins tika slē gts remontam un kad mē s aizbraucā m tas vē l nebija atvē rts, un š ķ iet, ka tuvā kajā laikā tie nebū s, kamē r visi nebū s pabeigti . Bet mē s nepeldē jā mies, un viss mums derē ja.
Uz medicī nas centra rē ķ ina tas it kā tika deklarē ts, un daudzi tā pē c aizgā ja. Un tad ierodoties izrā dī jā s, ka š odien nestrā dā , bet varbū t tas viss vienkā rš i sakrita ar viņ u brī vdienā m, tur š im laikam viss ir apgriezts kā jā m gaisā un ne viss ir kā vienmē r.
Bijā m gatavi visā m niansē m un mums vispā r nebija brī ž u, ka kaut kas nepatiktu. Ja jums ir nepiecieš ama atpū ta par nelielu naudu, varu ieteikt š o viesnī cu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu