Pearl Sea View 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 2.510
3.0 Numurs
3.0 apkalpošana
3.5 Tīrība
2.5 Uzturs
2.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pilsētas centrā, netālu no restorāniem un izklaides centriem, Dadonghai līcī (Sanya), 50 metru attālumā no pludmales, 15 km attālumā no Fīniksas Starptautiskās lidostas (Fēniksa).Vairāk →
аватар 38389
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
viesnī ca velk uz 2, viesnī cā sē dē ja Pegasus tū ristes pā rstā ve natā lija heķ ele, kura strā dā ja ļ oti pretī gi, daž reiz tieš ā m nevarē ja neko paskaidrot kur, ko ē st un kā nokļ ū t pilsē tā , lai vienkā rš i nopirktu augļ us un ū dens, tā kā ir veikals, bet ir ļ oti dā rgs ū dens un nav augļ u, viņ iem izdevā s sazinā ties ar ķ ī nieti, kurš sē dē ja ar viņ u pie viena galda, tā pē c viņ š varē ja visu skaidri izskaidrot un nopirkt karti un parā dī t to taksometram š oferi. … Tomēr ▾ viesnī ca velk uz 2, viesnī cā sē dē ja Pegasus tū ristes pā rstā ve natā lija heķ ele, kura strā dā ja ļ oti pretī gi, daž reiz tieš ā m nevarē ja neko paskaidrot kur, ko ē st un kā nokļ ū t pilsē tā , lai vienkā rš i nopirktu augļ us un ū dens, tā kā ir veikals, bet ir ļ oti dā rgs ū dens un nav augļ u, viņ iem izdevā s sazinā ties ar ķ ī nieti, kurš sē dē ja ar viņ u pie viena galda, tā pē c viņ š varē ja visu skaidri izskaidrot un nopirkt karti un parā dī t to taksometram š oferi. necē lā mies agri, gā jā m 9os un viņ š neko neē da, jo ļ oti ā tri apē da olu kulteni, pludmale viss akmeņ os gā ja tā lā k uz Ainavu bet ieejot ū denī tur joprojā m ir akmeņ i, bet pē c tam smiltis. Ieteikums jums ir netaupī t uz viesnī cu, jo ka yalunvan lī cī atpū ta ir lieliska nekā dadonghai. tā pē c par pā rē jo bija ļ oti ž ē l, viņ i nedarī ja justies paradī zē no pā rē jiem, kā parasti tiek uzskatī ts, pā rē jie no š ī s salas, un tie, kas atradā s Jalunvanas lī cī , bija sajū smā , ak, vairs nav par Hainanu ar kā ju, netī rumiem un nabadzī bu
аватар Dimti
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ī viesnī ca atrodas Dadonghai lī č a centrā . 10 minū tes ar taksometru lī dz pilsē tas centram. Diezgan veca viesnī ca, daudz mitru telpu ar sē nī tē m pie sienā m, nav pludmales un tā pē c par solā riju maksā . Ieeja jū rā ir akmeņ aina. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca atrodas Dadonghai lī č a centrā . 10 minū tes ar taksometru lī dz pilsē tas centram.
Diezgan veca viesnī ca, daudz mitru telpu ar sē nī tē m pie sienā m, nav pludmales un tā pē c par solā riju maksā . Ieeja jū rā ir akmeņ aina. Jū s varat doties uz tuvē jo pludmali uz Lzndscape Hotel, bet tur sauļ oš anā s krē sli maksā.25 juaņ as stundā .
Arī brokastis ir ļ oti vienkā rš as. Pirts un trenaž ieru zā le ilgstoš i nedarbojas. SECINĀ JUMS: NETAUPIET UZ ATPŪ TU. TAD NETĒ RSI NERVU VIESNĪ CAS PROBLĒ MU RISINĀ Š ANAI.
Ja tomē r izlem, tad krievu gide (mums bija Natā lija) ir klā t katru dienu un palī dzē s ar pā rcelš anos uz citu istabu (ja bū s), lū gs salabot kondicionieri utt.
MASĀ Ž A: Ar mani notika š ā ds stā sts. Pludmalē ieradā s masā ž as puisis. Lē ti un nā k uz istabu. Pē c pirmā s sesijas man kļ uva arvien sliktā k. Nā kamajā dienā es nevarē ju piecelties. Man bija sā pī gi kustē ties, mana roka bija nejū tī ga.
Pie manis izsauca ā rstus. Un nā kamā s trī s dienas es gulē ju istabā , un mū su gide atnesa man ē st.
SECINĀ JUMS: MASĀ Ž A JĀ VEIK TIKAI PROFESIONĀ LIEM. TĀ IR JŪ SU VESELĪ BA.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pērtiķu sala
Novērtējums 9.0
Ķīna, par. Hainana
Atpūta, Daba
Nanshan budisma centrs
Novērtējums 8.0
Ķīna, par. Hainana
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в центре города, недалеко от ресторанов и развлекательных центров, в бухте Дадунхай (Санья), в 50 метрах от пляжа, в 15 км от международного аэропорта Phoenix (Феникс).

Pludmales apraksts Собственный, расположенный в 50 м от отеля. Не оборудован лежаками, их можно арендовать в соседних отелях.
Viesnīcā

бассейн, фитнесс-центр, тренажерный зал, финская и турецкая бани, массаж, ночной клуб, аренда моторных яхт, бильярд.

Telpu apraksts

В отеле 185 номеров различных категорий:

• Deluxe Garden Room,

• Commercial Garden Room,

• Deluxe Sea view Room,

• Commercial Sea view Room,

• Superior Executive Suite,

• Sea view Honeymoon Suite,

• Commercial Sea view Honeymoon Suite,

• Deluxe Sea view Suite.

Istabās

кондиционер, телефон, телевизор, доступ в Интернет (пользование бесплатно), мини-бар, душевая кабина, сейф, халаты и тапочки, принадлежности для приготовления чая.

Tīmekļa vietne: Pearl Sea View
FAQ