Sliktākā viesnīca, kurā esmu bijusi

Rakstīts: 20 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 5 — 15 jūlijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 2.0
Kā rtī bā :
Brauciens no Fī niksas lidostas ilga aptuveni pusstundu.
Bet kā du iemeslu dē ļ mums bija lidojums no Haikou, un mē s lī dz tam braucā m 5 stundas !! !
Ieradā mies naktī , visiem iedeva numurus. Viņ i brī dinā ja, ka, ja ar numuru kaut kas nav kā rtī bā , bū s jā sagaida rī ts un jau jā lemj par pā reju uz citu. Noteikti atstā jiet depozī tu 100 ye. Pē c lū guma nokā rtot mū su kompā niju netā lu (tikai 2 istabiņ as) mū s ievietoja pilnī gi pretē jā s istabā s, lai gan viesnī ca tobrī d vē l bija pustukš a.

Mē s samaksā jā m par istabu trī s, bet galu galā tā ir divvietī ga istaba, kur viņ i vienkā rš i atnes saliekamo gultu. Istabā š ausmī gi smirdē ja pē c mitruma un kanalizā cijas. Durvis-logs neaizvē rā s, internets nestrā dā ja, tualete darbojā s katru otro reizi. Uz terases nebija ne galdu, ne krē slu. Renovā cija, iespē jams, nekad nav veikta kopš viesnī cas atvē rš anas.
Nā kamajā dienā mē s lū dzā m, lai mū s pā rceļ , atkal lū dzā m bū t tuvu draugiem, uz ko ķ ī niete reģ istratū rā mež onī gi satrakojā s, š ņ ā ca un teica, ka visas istabas ir aizņ emtas, bet mē s redzē jā m, cik cilvē ku patiesī bā ir . . Rezultā tā mū s pā rcē la uz citu istabu . Tiklī dz tajā ieej, uzreiz sajū t š ausmī gu dū mu smaku. Un bija arī dī vā na veids, tā pē c tas kopumā smirdē ja pē c urī na, kā arī pē c dekorā cijā m uz gultas! Mē s to visu vienkā rš i salikā m kopā un nepieskā rā mies visu atvaļ inā jumu.
Uzkopš ana mū su istabā bija 3+. Katru dienu viņ i deva ū deni, mainī ja dvieļ us vannas istabā (kas, starp citu, jau bija ļ oti nolietotas), mazgā ja grī das (izņ emot zem gultas) un izdalī ja gandrī z visas lietas, piemē ram, š ampū nus, ziepes, zobu birstes. . . Viņ i ne reizi nemainī ja pludmales dvieļ us 10 dienu laikā , un palagi netika mainī ti.
Teritorija liela, skaistas palmas, fikusi, zā le, tiltiņ i, neliels ezeriņ š . Bet paš ā pirmajā dienā , kad vē lu vakarā sē dē jā m pie baseina, ieraudzī jā m ž urku! Ne tas patī kamā kais pirmais iespaids. Bet tad mē s joprojā m biež i viņ us satikā m...

Peldbaseins. Kā du iemeslu dē ļ viesnī ca iesaka peldē ties tikai tur, nevis peldē ties jū rā ) Tā tad viesnī cai ir 2 baseini, netā lu no galvenā s ē kas, kur atrodas reģ istratū ra, un netā lu no citā m ē kā m, tuvā k jū rai.
Jau pirmajā vakarā redzē jā m, cik brī niš ķ ī gi tas tika iztī rī ts....tur vienkā rš i ar milzī giem kausiem iemeta balinā tā ju. Nav ū dens attī rī š anas sistē mas. Apakš ā ir zaļ i dubļ i.
Otrajā baseinā bilde vē l forš ā ka, bē rnu baseinā peld pat mazas zivtiņ as! un protams arī netī rs ū dens un netī rs zaļ i brū ns dibens.
Pludmale ir bezgalī ga! Jaukas smiltis, vē sa jū ra ar viļ ņ iem. Viļ ņ i starp citu katru dienu, brī ž iem spē cī gi, brī ž iem nedaudz vā jā ki. Kā teica gidi, peldē š ana ir stingri lī dz 18.00, tad policija sodī s. Ļ oti maz sauļ oš anā s krē slu un lietussargu. Pludmalē vienmē r karā jas sarkanais karogs, un dež urē glā bē js/apsargs. Tā tad, ja aizgā jā t peldē ties un atstā jā t somas, apsargs absolū ti mierī gi pieiet pie jū su somas, bailī gi to atver, lai redzē tu, kas tur ir un ar svilpi sauc krastā , ja somā ir kas vē rtī gs! Tas var pat izsaukt policiju, lai ar jums runā tu! Nu jā , punduri kož pludmalē .
Brokastis. Mē s paē dā m vienu ē dienu.
Katru dienu viens un tas pats ē diens. Pirmajā s dienā s pat likā s, ka garš ī gi...10. dienā nemaz negribē jā s uz to visu skatī ties.

Ceptas olas, nū deles, rī si, vista vai zivs (nemaz nav garš ī ga), rī su piena putra, neē damas desiņ as vai bekons, pā ris graudaugu veidi, jogurts. No dā rzeņ iem - redī si, burkā ni, gurķ i, sī poli un ļ oti reti tomā ti. No augļ iem banā ni, bezgarš ī gas zaļ ā s gvajaves, zaļ ā s melones un gandrī z normā li arbū zi. Par pā rtikas izņ emš anu tiek piemē rots naudas sods 100 USD apmē rā . Ja nā k ar lielu somu, tā jā atstā j restorā na ieejas priekš ā vai jā ieliek viesnī cas somā un jā piestiprina klipsi.
Wi-Fi vajadzē tu bū t katrā istabā , bet tā nav. Daž kā rt pa dienu tas ir, vakarā pazudis, un jā zvana meistaram, lai to salabo, bet viņ š nenā k ļ oti drī z. Nā kamajā vai nā kamajā dienā . Mums tas bija jā prasa 4 reizes. Starp citu, visā s telpā s ir viena un tā pati Wi-Fi parole, tā pē c daž reiz tā palī dzē ja.
Vispā r kaut kas lī dzī gs š im. Noteikti neatgrieztos š ajā viesnī cā , tā pē c es jums neiesaku.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu