Hainana un viesnīca atstāja ļoti patīkamu iespaidu!

Rakstīts: 12 marta 2019
Ceļošanas laiks: 27 februāris — 9 marta 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 8.0
Atpū tā mies Ķ ī nā Hainanas salā , Dadonghai lī cī no 27. februā ra lī dz 8. martam, tū re no 2019. gada 26. lī dz 9. martam.
Tū ristu grupā bezvī zu, pat migrā cijas papī rs nebija jā aizpilda, tikai abu roku nospiedumi automā tā ar uzgaļ iem. Turiet pirkstus bez izkliedes, un jū s izturē sit pirmo reizi. Pasē ieliek tikai zī mogu.
Sanya Biboluo Hotel, rezervē jot 2*, un mū su MOT tiek pā rdotas kā.3*, tač u tam nav nozī mes.
Reģ istrē joties viņ i paņ em depozī tu, viņ i teica, ka USD 20, viņ i iedod č eku, viņ i to iedeva tū lī t pē c izrakstī š anā s.

No paš as pirmā s viesnī cas ekskursiju sarakstā neko daudz negaidī jā m, jo ​ ​ pā rē jā s ir krietni dā rgā kas. Mums vajadzē ja kaut kur gulē t un peldē ties. Tas izrā dī jā s kā rtī bā .
Daudzā s kartē s viesnī ca nav pareizi marķ ē ta, tā atrodas tieš i aiz Summer klusā pagalmā un ceļ š nav dzirdams.
Pirmkā rt, viesnī cas mī nusi
nav balkona,
istabā nav ledusskapja (reģ istratū rā varat izmantot kopē jo),
Katrā stā vā varē ja ielikt ledusskapi, citā di reģ istratū rā tas pastā vī gi tiek pildī ts.
ļ oti sliktas brokastis (uzskatiet, ka tā nav),
BROSTAS - 2 veidu kā posti, daž i augļ u gabaliņ i, tortilja vai pampuš ka, vā rī ta ola. Tas viss tiek atnests uz paplā tes pa daļ ā m, un paš i varat paņ emt tē ju, cukuru, sā li, rī su zupu un majonē zi.
Ir vē l daudz plusu, atraš anā s vieta ļ oti laba,
Ir WI-FI, parole ir pie gida, signā ls bija labs, bez problē mā m nosū tī ju gan video, gan bildes. Lai izmantotu internetu, mā jā s savā ierī cē jā lejupielā dē Turbo VPN, bez tā internets vispā r nedarbojas, un ļ oti palī dzē ja navigators-Offline MAPS. ME kartes.
Chifanki (kafejnī cas par pieņ emamā m cenā m) atrodas 1 minū tes attā lumā no viesnī cas, kā arī ē dinā š anas zona, kas ir no vasaras lī dz ziemai. Un vispā r tuvumā ir daudz veikalu un arī augļ i.
Banka ir ļ oti tuvu kur kurss bija 6.64, bet ļ oti ilgi jā gaida lī dz pases izsniegš anai un daž ā s bankā s ir nepiecieš ams vauč ers, lai gan to var bez problē mā m nomainī t ar viesnī cas gidu, kurss bija 6.50 juaņ as. 1$, vē l var nomainī t 2. stā vā Ziemā pā rdevē ji pa 6.60 ? =1$.
Dadonghai parks ir tuvu, ļ oti labi kopts, patī kams.

ISTABA mums bija 4. stā vā.410, iespē jams, mazā kā visā viesnī cā ar vienu lielu gultu, bet pieradā m. Blakus visas istabas bija ar 2 gultā m daudz lielā kas. Ē kai kopumā ir 9 stā vi, 8 ar numuriņ iem un 9 brokastī m, ir arī veļ as mazgā tava.
Istabā balkona vietā vannas istaba ar puscaurspī dī gu stiklu. Uz logiem ir moskī tu tī kli. Ā rpus loga ir furnitū ra, lai kā pš anas augs varē tu augt uz augš u, tā pē c piesē jā m tur virvi un izž ā vē jā m mantas, jo mitrums ir ļ oti spē cī gs un istabā nekas neizž uva. Karstais ū dens bija jebkurā diennakts laikā .
Numurā ir:
elektriskā tē jkanna, 2 krū zes, termoss, liels lietussargs, 40' televizors, seifs, gaisa kondicionieris, drē bju skapis un 6 trempeles, 2 naktsgaldiņ i, galds un krē sls,
moskī tu smidzinā tā js un vē l daž as 2 ierī ces, kas jā pievieno kontaktligzdai, lī dzī gas jonizatoram un izsmidzinā majam aromā tam,
liels un mazs dvielis vienai personai, fē ns, č ī bas,
zobu birstes un pastas, ķ emme, vā ciņ š , ziepes, š ampū ns un duš as ž eleja dozatorā .
Numurs tiek atvē rts ar karti, kad esi istabā , gaitenī deg tava zī me un ir ieslē gts zvans, kad esi prombū tnē , zī me nodziest.
Ē ka no diviem stā vvadiem, ko abā s pusē s savieno ejas un ā trie lifti.
Pirmajā stā vā , starp stā vvadiem, ir vakara pulcē š anā s vieta ar galdiņ iem, bija daudz odu, reizē m tur bija redzē ta skraidoš a ž urka, daž reiz tiek atrasti arī lieli tarakā ni.
Uzmanieties, lai dvieļ i un gultas veļ a nenotraipī tu, pretē jā gadī jumā jums bū s jā maksā vai jā mazgā veļ a.

Netā lu no viesnī cas atrodas Barry Boutique Hotel Sanya 5 * uz 33. stā va skatu balkoniem, skats ir ī paš i satriecoš s naktī uz Dadonghai, jū s varat redzē t mā jas Koki un Fē niksi!
EKSKURSIJAS no gida neņ ē ma, jo tas ir ļ oti dā rgi!
Mē s braucā m ar parasto autobusa cenu no 2 lī dz 15 juaņ ā m, viņ i nedod sī knaudu, lai ieliktu naudu kastē . Ļ oti palī dzē ja aplikā cija mobilajā tā lrunī Offline maps MAPS. ME, pat mā jā s lejupielā dē ju Ķ ī nu un atzī mē ju visas vietas, kur vē los doties apskatī t. Autobusā navigators vienmē r stā stī ja, kur izkā pt, ī paš i ē rti, kad ir tumš s un viss ir izgaismots ķ ī nieš u valodā , nav skaidrs, kur un kas.
Mē s devā mies uz Nanshan statuju ar 25. autobusu, kursē tikai lī dz septiņ iem vakarā par 10 juaņ ā m, bet autobuss ir ļ oti pā rpildī ts un grū ts, tas aizņ em 1 stundu un 10 minū tes, mē s iekā pā m 55 autobusā atpakaļ , cena ir 13 juaņ a, tas ir ē rti un nepieņ em stā voš us cilvē kus.
Uz skatu krastmalu pie Fī niksas salas devā mies par 2 juaņ ā m, arī uz Koku mā jā m, tur kursē daudzi autobusi.
Bezmaksas autobuss uz avotiem kursē no Sunshine Resort Intime Sanya un Pearl River Garden 4 * viesnī cā m (š ī ir tuvā k no viesnī cas no jū ras puses pie Dadonghai parka, kur puiš i piedā vā lē tā kas ieejas biļ etes) Kam par 60 maksā ieejas biļ etē m kasē s ir 50%.
Ā trā solī lī dz JŪ RAam var aiziet pat 3 minū tē s, un nogurums mugurā izrā dī jā s ilgā ks - lī dz 7 minū tē m.

NVA februā ra pē dē jā s dienā s un marta sā kumā bija +22 no rī ta un pē cpusdienā ap +24, +26, gaisa temperatū ra dienā sasniedza +30, bet naktī +22. Tas bija pietiekami ē rti. Vē tra bija vai nu spē cī ga, vai ļ oti maza, bet mē s peldē jā m katru dienu! Pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir tikai no sveš ā m viesnī cā m, tā pē c iekā rtojā mies uz saviem gultas pā rklā jiem, paņ ē mā m pat vieglu pludmales telti. Nekad nav lijis. Pludmale ir vieglas smiltis bez smilš u blusā m. Pludmalē ir daudz blogeru, viņ i š auj no paš a rī ta lī dz paš am saulrietam un bļ auj - viņ iem tik emocionā la runa! Ķ ī nieš iem ļ oti patī k fotografē t slā vus, protams, mazā k nekā GOA, bet daudzi.
SANYA ir trī s tū ristu iecienī tā kie lī č i - DADUNGHAI, YALUNWAN (Yalong Bay), SANYAVAN (Sanya Bay), ir arī Lingshui attā lums.
Dadonghai lī cis mazs, viss blakus, dzī vī gā kais it ī paš i vakaros - parki, veikali: VASARA, ZIEMA, ANANĀ S, MINISO, daudzas nedā rgas kafejnī cas. No š ī lī č a var ē rti aizbraukt uz Jalongvanu (viss ir dā rgā k), Sanjavanu vai Sanjas pilsē tas centru - autobuss no 2 lī dz 10 juaņ ā m (atgulties bez pā rmaiņ ā m).
Pilsē tas ielas ir tī ras un sakoptas apstā dī jumos.
Lē tā kā s kafejnī cas, tā s sauc par CHIFANKI tieš i pā ri ceļ am 1 minū ti no viesnī cas. "Lī nas" vienmē r ir visvairā k pā rpildī ts, porcijas ir ļ oti lielas un garš ī gas, Pekinas pī le viņ ai ir 38 juaņ as, garneles 38, Harbinas salā ti 14, ķ emmī š gliemenes 25.
Cenas no 7 lī dz 60 juaņ ā m, 1 USD = 6.60 ? .
Hainaņ ā visas cenas ir par mā rciņ u. Mango maksā.4-10 juaņ as par 500 gramiem.
Ananā si 2.3 mazi gabaliņ i par 10 juaņ ā m,
Marakujas auglis, Pitahaya (pū ķ a augļ i), zemenes 15 juaņ as uz 0.5 kg, sarkanais banā ns 14, lič ī un rambutā ns 13, durians 35 uz 500 g
Pretī "Ananā sam" pā ri ceļ am ir neliels, tū ristiem ne pā rā k pazī stams iepirkš anā s centrs un jū ras velš u lielveikals par tirgus cenu, garneles 28 juaņ as puskilograms. Otrajā stā vā atrodas zemo cenu veikals. Cenas normā las. Apavi no 30 juaņ a.

Mē s devā mies uz Farmer's Market (Yulin Agricultural Products Market) garā m Ananā sam gar militā ro vienī bu visu laiku tieš i 2 km lī dz tirgum, atvē rts no rī ta lī dz vakaram, cenas nedaudz lē tā kas nekā centrā .
IEPIRKŠ ANĀ S mā jā s - tē ja, zī da sega un spilveni, gultas veļ a, krē mi, maskas, kokosriekstu piena pulveris, kokosriekstu un mango saldumi, un protams AUGĻ I!
Jū s nevarat eksportē t kokosriekstu, arbū zu, meloni un durianu (daž i smird, citi uzsprā gst).
Jū s nevarat nē sā t jaudī gu Power bank (power bank), tā s var eksplodē t.
Ķ ī nas muitai ir savi noteikumi par bagā ž as un rokas bagā ž as pā rvadā š anu. Paveicā s gan š urpu, gan atpakaļ , paņ ē mā m desu, konservus, sieru, nazi, saliekamā s š ķ ē res. Daudzi tika atgriezti, lai atvē rtu koferus, š ķ iltavas, sē rkociņ us, nazi un š ķ ē res, ja vē l izmesti manikī ra š ķ ē res, izstrā dā jumus - sieru, desu un sautē jumu.
Atceļ ā neizmet tukš u pudeli, terminā lī ir automā ts ar karstu un aukstu ū deni, un tasī tes biež i beidzas, paņ ē mu termokrū zi ar tē ju un cukuru. Duty Free naktī bija pilnī bā slē gts.
Atpū tnieki Krievi biež ā k ir no Sanktpē terburgas, ukraiņ i, bet ķ ī nieš iem viesnī ca, kur pā rnakš ņ ot un agri no rī ta doties tā lā k.
Man ļ oti patika Hainana, tī ra, kopta, pat vietē jie netraucē ja un neiejaucā s, bet baidī jos, ka viņ u uzvedī ba bū s tā da pati kā Taizemē - simpā tija, nekaunī ba.
Rezultā ts ir tā ds, ka ir ko redzē t, varē s arī atpū sties, ē st daž ā dus ē dienus un lielas porcijas.
Lidojums ir ļ oti grū ts, bet tas ir tā vē rts! ))
Visus labus ceļ ojumus un neaizmirstamus iespaidus! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu