Viesnīca pelna uz tūristiem, izbraucot "pārdodot" viņiem maksas numuru ērtības!

Rakstīts: 13 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 21 oktobris — 5 novembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Sā kš u kritizē t viesnī cu:
rindas uz liftiem;
darbinieki izskatī jā s kā savervē ti no kaut kā diem graustiem, tā pē c uzvedī ba ir tā da pati;
netī rumi istabā , mū ž veci putekļ i zem gultā m, pa logiem grū ti redzē t netī rumu dē ļ ;
gultas veļ a ar caurumiem;
nav telpas ikdienas uzkopš anas;
identiskas brokastis.

Pretenzija nav uz paš u viesnī cu, bet gan uz vidi: ļ oti liels krievu tū ristu skaits, ne visai adekvā ta uzvedī ba. Brokastī s varē ja vē rot ainas kā zoodā rzā : cilvē ki smē la ē dienu (banā nus, riekstus, bulciņ as, grauzdiņ us u. c. ) tieš i ar rokā m, negaidot, kad tiks atbrī votas tam paredzē tā s knaibles, viens otram lamā jas - kā pē c viņ i iegū st tik daudz vai uz ilgu laiku . Rindā uz liftu tas pats, neskatoties uz to, ka cilvē ki jau stā vē ja pie lifta un gaidī ja izbraukš anu, viņ i sā ka steigties visiem pa priekš u, nevienam nepievē rš ot uzmanī bu.
Rezervē jot viesnī cu, precizē ju par vē lo izrakstī š anos 18:00, e-pastā atbildē ja, ka š is jautā jums ir jā atrisina pie reģ istrā cijas un ka summa par pusi dienas tiks ņ emta, reģ istrē joties, viesnī ca rā dī ja atbildi, bet naudu tomē r paņ ē ma uz pilnu dienu, pē c nakts nebija vē lmes un laika strī dē ties par lidojumu, gribē ju ā tri ieč ekot un atpū sties, pirms izbraukš anas uzrakstī ju ziņ u caur booking vē lreiz , Saprotamu atbildi no viesnī cas administrā cijas nesaņ ē mu, naudu neviens jau pusi dienas negrasī jā s atdot, izliekoties, ka nesaprot, ko es no viņ iem gribu.
Tač u pē dē jais piliens bija incidents izlikš anas laikā : ne tikai š is process ievilkā s diezgan ilgi, viņ i sē ž , kaut ko meklē savā datorā , atzī mē.15-20 minū tes, vispā r izliekas, ka smagi strā dā , bet arī pie mums sā ka prasī t naudu par it kā lietotajiem maksas š ampū niem, uz piedā vā jumu uzrā dī t pierā dī jumus, ka š ampū nu lietojā m, iedeva lapiņ u ar ķ ī nieš u rakstzī mē m un datuma marķ ieri, derē ja 20 minū tes caur tulku, ne dabū no viņ iem jebko, samaksā ja un devos uz lidostu, jo Laika jau bija daudz un viņ i riskē ja kavē ties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu