Laba viesnīca, kas atrodas labā vietā

Rakstīts: 3 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 16 — 24 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Sveiki! Pasū tī ju tū ri "Pilgrim Ļ viv" tū res menedž ere Inga izvē lē jā s mums viesnī cas numuriņ u. Vajadzē ja numuriņ u 3 pieauguš ajiem par vidē jo cenu, kā rezultā tā mums bija 32. stā va plaš a istabiņ a ar skatu uz pilsē tu ar ledusskapi, kondicionieri, TV, bet bez balkona. Izejot no istabas mums bija milzī gs balkons ar skatu uz pilsē tu un jū ru. Viesnī cas 6. stā vā bija reģ istratū ra, kur reģ istrē joties atstā jā m 100$ depozī tu un izrakstoties ņ ē mā m lī dzi, bija arī baseins, kas strā dā ja no 8-23-00.5. stā vā atradā s viesnī cas ē damzā le, kas lī dzinā jā s zviedru brokastī m un 1 barbekjū vakaram (rezervē jot š o viesnī cu obligā ti 10$ no cilvē ka). Pē c viesnī cas grafika brokastis bija no 6-30 lī dz 10-00. stundas no rī ta, tad mazā k cilvē ku, vairā k sā ļ u brī vu.
Bā rbekjū vakarā gaļ a negarš oja un jū ras veltes bija ļ oti piparotas. Viesnī cā ir 3 lifti viesiem un 1 personā lam. vairā k nekā.5 minū tes rindā uz liftu nestā vē ja.
-Lielveikalā.1 stā vā var nokļ ū t ar liftu personā lam, un jū s atrodaties lielveikalā vai izejot no viesnī cas pa kreisi, dodieties uz 2. veikalu un dodieties lejā pa eskalatoru. Lielveikals ir atvē rts lī dz 23-00. Istaba tika tī rī ta katru dienu, ū dens, š ampū ns, vienreizē jā s zobu birstes, duš as ž eleja, ziepes tika piegā dā tas, dvieļ i un gultas veļ a tika mainī ta ik pē c 2 dienā m! Viesnī cai ir lieliska atraš anā s vieta, ap kafejnī cā m, augļ u veikaliem, McDuck, Summermall iepirkš anā s centru, ananā siem un neticamu dabu! ! ! ! ! Lī dz jū rai 2-3 minū š u gā jiens. Mē s devā mies ekskursijā pa Yanodas viesnī cu par 56 USD vienai personai ar ē dinā š anu. Mē s iesakā m, ka mums ļ oti patika! ! ! ! ! Uz Olen parku braucā m paš i, pagriezā m galvu un pastaigā jā mies pa parku ar maš ī nu, iesaku tur aizbraukt pē c 4 pē cpusdienā un vakarā noskatī ties saulrietu - tas ir neticams skaistums.

Mū su ekskursijā bija iekļ autas tikai brokastis un 1 barbekjū vakars, tā pē c pusdienojā m un vakariņ ojā m kafejnī cā s netā lu no viesnī cas. Mums patika 12 krē sli, taverna moš ka, ​ ​ netā lu no Larisas.
Paņ ē ma ceptus pelmeņ us, pannu ar jū ras veltē m, rī sus ar ananā siem, rī sus ar jū ras veltē m, nū deles ar pī li, ceptu zuti, ceptu lasi, tunč a salā tus, austeres ar ķ iploku. Viss ir ļ oti garš ī gs un lielas porcijas. naudu var ņ emt dolā ros un samainī t $ 100 - 680 juaņ as. atvedu mā jā s mango, ananā sus, pasifloras augļ us, pitahaju, rambutā nu, mangostā nu, visu š o ļ oti garš ī go mango! ! ! Augļ us var paņ emt rokas bagā ž ā (pē rkot pā rtikas veikalos izsniedz kastī ti augļ iem un ietin ar skotu) vai koferī , kuru nododat lī dz 23kg. Laiks uz salas ir 29-32 un mitrums ir aptuveni 80%. Lidojums ir 12 stundas + 5 stundu laika starpī ba. UIA lidoja 2 reizes barots lidmaš ī nā ! Mums patika š ie svē tki
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu