Laba viesnīca 4. Wi-Fi pie 3-. Ēdināšana 4. Jūra un pludmale 5+. Medicīnas centrs 5

Rakstīts: 14 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 6 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Tā nu vakar ar vī ru atgriezā mies no atvaļ inā juma, esmu pozī cijā (6 mē neš i), bet tā kā grū tniecī ba noritē ja labi, tad lidojā m tik tā lā ceļ ā !
Izlidoja 08.05. 19. plkst. 3:15, lidojums uz Almati aizņ ē ma 6.5 ​ ​ stundas. Almati notiek degvielas uzpilde (1.5h), tad lidz Haikou lidostai vel 6.5h. Ielokoties Haikou, sabraucam autobusa un braucam uz viesnicu uz 3.5-4h! viens no rita(attiecii 1. dienā ē diens izkrita un neviens mū s nebaroja)!! !
Ē dinā š ana: brokastis un vakariņ as, bet ķ ī nieš i ir viesmī lī gi un dā vina (bezmaksas) pusdienas.
UZMANĪ BU! ! ! Tač u, tikai maksā jot par brokastī m un vakariņ ā m, aicinu arī pievē rst uzmanī bu, lai pusdienas bū tu STANDARTA: trī s veidi A; B; C.

Es mē ģ inā š u paskaidrot, ko tie ietver:
A: zupa ar nū delē m un liellopa gaļ u (bet liellopu gaļ u ar ā du) un sojas mē rces pievienoš anu; salā ti (maza bļ oda) mē rcē ti zemesrieksti ar sasmalcinā tiem gurķ iem; klimpas (6 gab. sojas gaļ a); augļ u plate ar 3 melones un arbū za gabaliņ iem; sojas mē rce; glā ze limonā des (tas ir parasts ū dens, kas nedaudz atš ķ aidī ts ar citronu).
B: augļ u plate; glā ze limonā des; pelmeņ i; sojas mē rce; zupa (kā putra: cepta ola tomā tu sulā ); salā ti pikanti balto kā postu gabaliņ i.
C: augļ u plate; glā ze limonā des; pelmeņ i; sojas mē rce; zupa (ļ oti bieza rī su putra); marinē tu sē ņ u salā ti.
Pusdienā s maina tikai zupu un salā tus (raž a 50 grami), karotes, dakš iņ as un kociņ us (tā diem nav treniņ u). Pazī stamie maskavieš i maksā ja par visu ieskaitot, un viņ i apvainojā s, ka pusdienā s jā ē d tas pats. Var izvē lē ties suš i un ko citu, bet par atseviš ķ u samaksu.
Brokastis: sula (mango, ananā su, ā bolu, apelsī nu), viņ iem nav daudz kafijas, paņ ē mu lī dzi. Augļ i vienmē r ir tikai melone un arbū zs, zupas, olu kultenis, salā ti
Vakariņ as: Vakariņ as ir lieliskas!
Zivis mī klā , Pekinas pī le, cepta vista, mī dijas un rapani uz č aumalā m, alus, sake. Zupas. Aicinu, kad redzat fritē tas liellopu gaļ as bumbiņ as, marinē tas sē nes, lotosa sakni, NEĒ ST TĀ S JĒ LAS! Blass nav paredzē ts vā jprā tī gajiem! 7-10, cepetis.
Brī dinā jums: ass.

Tā pat pie zupas ir plakanas kū kas, ļ oti lī dzī gas khinkali, tā s ir jā vā ra, neē diet jē lu mī klu!
Cepš ana brokastī s un vakariņ ā s ir identiska, negaidiet brī numu, tas nekas. Man ir salds zobs, tā pē c nopirku sev saldē jumu (3-5 juaņ as), maizī tes (5-8 juaņ as), cepumus (5-15). juaņ a). Tas viss atrodas viesnī cas teritorijā veikalos. Bet labā k ir doties tur, kur ir kases aparā ts, lī dzi tiek noskenē ts svī trkods un jū s varat redzē t cenu un summu, jo manam vī ram citā veikalā kaut kā pā rdeva 2 saldē jumus par 12 juaņ ā m.
Mū su kaimiņ i veica ekskursiju ar brokastī m ar cerī bu, ka viņ us aizvedī s uz tirgu. Jā , zivis (otrdiena, treš diena, sestdiena), jā rezervē iepriekš dienu iepriekš , jo viesnī ca nodroš ina bezmaksas transfē ru. Un iedomā jieties, ka mē s ieradā mies otrdien, jums ir laiks pierakstī ties uz treš dienu un atliek tikai sestdiena (ja septiņ u dienu ekskursija vispā r ir muļ ķ ī bas). Ir arī augļ u tirgus, bet tajā nav zivju! Varat paņ emt taksometrs par 30 juaņ ā m. Viņ i ierauga mū sē jo un sā k lauzt cenas!
Tirgū ir daudz viltotas naudas, 10 juaņ as un 50 juaņ as. Mū su draugiem iegrū da 50 viltotas juaņ as. Mē s negā jā m uz tirgu, jo pā rē dā mies viesnī cā )
Medicī nas centrs(Aloha), kurā atrodas krieviski runā još ais dakteris Ping Viktors. Manam vī ram ir problē mas ar muguras lejasdaļ u, viņ am palī dzē ja trū ce, akupunktū ra, akupunktū ra un masā ž a! Bet daktere piedā vā visu par 1200$, IZDEVĪ GI!

Sanjas apskates ekskursija - tā ir bezmaksas un iekļ auta ekskursijas cenā , ej bet nesteidzies pirkt lietas zī da fabrikā un pie tē jas dzerš anas, apskates ekskursijas paš ā s beigā s bū s SUVENĪ RU veikals un tā pē rc visu divreiz lē tā k. Kā pē c iesaku iet, jo centrā kur tev injicē s skvalē na (haizivju eļ ļ as) kapsulas bū s bezmaksas ā rsta diagnostikas speciā lists ar aparā tu asinsvadiem un viņ š to dara skaidri un apraksta asinsvadu stā voklis un jū su ķ ermenis kopumā !! !
Pludmale ir tī ra, kukaiņ u mums nebija, bet atbrauca atpū tnieki no Wyndham hotel, meitene teica, ka viņ ai pludmalē kaut kā ds riebums iekodis! Atkā rtoju, Alohā nekas nav sakodis!
Kas attiecas uz numuriņ u, tad nav 5 vai pat 4. . . viesnī ca ir 2015. gada, bet ļ oti "nepatī kama", nav tī ri, tā pē c uz logiem var redzē t traipus un grī da nav mazgā ta. Ja vajag 5, tad labā k dodies uz Hilton hotel Haikou. Mē s braucā m no aiz pludmales (dzidra ū dens lī cis).
Cienī jamie tautieš i!! ! Tā ir Ķ ī na, š eit brī vdienas ir paredzē tas ķ ī nieš iem, viņ iem viss ir dā rgā k, mē s esam viesi, tā jums nav Ē ģ ipte un Turcija, kur tevi nes un pasniedz par 1$! Ē diens ir austrumniecisks, neviens tev negatavos un neceps ! Gribi iepazī ties un uzzinā t ko jaunu, tad esi š eit.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu