Jautājums o Dalian

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
24 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kas ārstējās klīnikā "Survivor", jūsu viedoklis, atsauksmes, vai ir vērts doties?!
Kolēģe darbā ļoti slavē tur ārstēšanos, bet mēs ar vīru baidāmies iet, no tautiešiem ir maz informācijas, sakiet, vai starp jums ir kāds, kurš bija šajā klīnikā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
17 abonenti  • prasīja 2015-04-109 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар adress_olgi
Patīkami palīdzēt ar personīgo pieredzi. Uz Longevity bijām 2 reizes. Pērn rudenī un šogad februārī.Kopumā iespaidi ļoti pozitīvi. Laba ārstēšana, ļoti draudzīgs personāls, lieliski ārsti. Mums bija svarīgi arī tas, ka arī pēc rubļa kursa maiņas varējām iekļauties vienā un tajā pašā summā rubļa cenu zīmē. paņēmām 3* viesnīcu, nevis 5. Un cenas par ārstēšanu tur ir nedaudz zemākas nekā klīnikās, kur ārstējāmies agrāk (ja kaut ko saki, tad kādreiz biji Dalianā). Satikām draugus, ar kuriem ārstējāmies pirms 3 gadiem. No mīnusiem - garš ceļš no Pekinas, infrastruktūras trūkums un netīras ielas. No neapšaubāmām priekšrocībām - termiskie avoti ar ārstniecisko ūdeni, kas ļoti palīdz ārstēšanā. Ja jūs interesē, sūtiet man e-pastu un es labprāt pastāstīšu sīkāku informāciju. [email protected]
аватар elefant2012
Klīnikā "Garās aknas" bija divas reizes - 2015. un 2016. gadā. Iespaids:
1. Pārsūtīšana. Pekinas lidostā mūs sagaidīja krieviski runājoša gide Lilija. Viss bija laipni gaidīts. Ar mašīnu mūs aizveda uz Pekinas dzelzceļa staciju, paņēma rezervētās biļetes un iesēdināja ātrvilcienā. Tas ir ļoti svarīgi, jo svešā valstī bez valodas zināšanām tas viss būtu problemātiski. Pēc 5 stundām ieradās stacijā. Baiyuqian, kur mūs sagaidīja krieviski runājošais firmas Misha menedžeris, kurš uzreiz aizveda uz viesnīcu, kur ātri palīdzēja ar norēķināšanos. Parādīja ciematu, kurā atrodas klīnika.
2. Izmitināšana. Diviem braucieniem dzīvoja 2 viesnīcās 5 *. Katram ir savi plusi un mīnusi, tāpēc viesnīcu izvēle ir individuāla lieta. Bet, ja viesnīcā bija problēmas, tad Miša tās ātri atrisināja.
3. Ārstēšana. Noteiktajā laikā pie viesnīcas atbrauca mašīna un aizveda uz klīniku, lai gan ar kājām tur varēja aiziet 10 minūtēs. Ārsti ir profesionāļi ar lielo burtu.
аватар elefant2012
4. Pulsa diagnostika mums nav skaidrs, bet viss sakrīt un jūs pat veicat vairāk atklājumu sev!
5. Attieksme pret pacientiem. Tāda sajūta kā apciemot vecos draugus vai radus. Jebkurš jūsu jautājums vai problēma ir atrisināta. Jāpērk zāles mājai - nākamajā dienā atveda no aptiekas. Nepieciešama palīdzība preču iegādē - tāpēc viss tiek atrisināts bez jautājumiem. Ja nav iespējams aizvest uz veikalu, tad tiek uzrakstīta zīmīte ķīniešu valodā un visi jautājumi tiek atrisināti uz vietas bez problēmām. Pilsēta nav lutināta ar krievvalodīgajiem tūristiem, un tāpēc attieksme pret mūsu brāli ir vienkārši pārsteidzoša!
аватар elefant2012
6. Ārstēšanas rezultāti. Tie ir tikpat pārsteidzoši. Kā piemērs: mājās ārsti gribēja izņemt manu traumēto Ahilleju, klīnikā ar masāžas un adatu palīdzību atjaunoja tā darba spējas, un es beidzu klibot. Un tādus piemērus esmu dzirdējis un redzējis desmitiem.
7. Cena. Es domāju, ka veselība ir iztērētās naudas vērta!!! Un, ja diviem braucieniem iztērētu 400 tūkstošus rubļu, tad nav zināms, cik miljonus es dotu 2-3 gados mūsu klīnikās.
8. Jūtas. Ķīniešu masāža nav tā relaksējošā, pie kuras mēs esam pieraduši – tā ir dziedināšana caur sāpēm un sviedriem. Bet tā ir VESELĪBA!!!
Vēlreiz saku PALDIES visiem klīnikas "Ilgdzīves" darbiniekiem !!!
аватар Mira_U
Mēs ar vīru devāmies 2016. gada oktobrī, pirmo reizi bijām Ķīnā un pirmo reizi tik tālu braucām bez tūrisma aģentūras. Alena (klīnikas administratore) visu organizēja visaugstākajā līmenī. Biļetes pirkām tikai paši, un transfēru no lidostas uz viesnīcu organizēja viņi paši. Turklāt transfērs tiek organizēts ne tikai no Pekinas, bet arī no citām pilsētām, ja kādam ērtāk tur nokļūt pa citu maršrutu. Tikai tas iepriekš ir jāapspriež ar Alenu pa tālruni. Un vispār viņš un Miša ātri un labi atrisina visus jautājumus. Mums vajadzēja tikt pie zobārsta, viņi par visu vienojās un Miša mūs aizveda uz noteiktu laiku. Pirmajā dienā Miša mūs aizveda uz kafejnīcu, visu parādīja, ieteica, aizveda uz tirgu un palīdzēja nopirkt augļus. Tad gājām paši, kad pieradām. Pirms aizbraukšanas viņi jautāja Alenai, un viņa mums pasūtīja visu, ko mēs lūdzām dāvanas savai ģimenei.
аватар Mira_U
Ceļoju ar vīru 2016. gada oktobrī, turpinājās
Tagad par ārstēšanu: masāža ir ļoti sāpīga, bet ļoti noderīga. Kā Miša teica, es varu tevi vienkārši samīļot bez maksas. Masāžas terapeiti strādā apzinīgi, bieži eju uz masāžām mājās un man ir ar ko salīdzināt. Un šeit ir ļoti laba ārstēšanas un relaksācijas kombinācija viesnīcas termālajos avotos. Un pieeja katram ir individuāla. Man sāpēja kāja (vienreiz tā sagriezās, un tad viņa nolēma sev atgādināt). Pirms procedūrām sūdzējos un sāpes remdējās uzreiz, lai gan pirms tam mocījos gandrīz mēnesi. Protams, visas hroniskās čūlas netika noņemtas divu nedēļu laikā, tas ir nereāli, taču veselības stāvoklis ir ievērojami uzlabojies. Mums ļoti patika, nākamgad plānojam atgriezties tajā pašā klīnikā. Turklāt Yingkou ir atvērta lidosta, un drīzumā lidos lidmašīnas no Pekinas, un ceļš būs vieglāks. Kopumā šeit nevar uzrakstīt visu, tāpēc varu atbildēt uz jautājumiem, ja tas ir interesanti. Mans pasts ir [email protected], pasta sākums ir mans tālrunis
аватар 13-lelik-13
Labdien! Viņai 16. septembrī tika veikts ārstniecības kurss klīnikā Garās aknas. Biju ļoti apmierināta ar visu – gan nakšņošanu viesnīcā, gan ārstēšanu. Es izsaku pateicību ārstiem Wang, Xiao par viņu uzmanīgo, labestīgo attieksmi. Ksyusha - par viņas laipnajām un brīnišķīgajām rokām. Nav iespējams atteikties no procedūrām kosmetoloģijā! Tagad esmu nedaudz samulsis par efektu, man ir apnicis pierādīt, ka es iztiku bez Botox un tradicionālajiem "jokiem". Miša, Alena - paldies par visu! Ja kāds meklē vietu, kur ārstēties un atveseļoties, drosmīgi iesaku iziet kursu klīnikā Garās aknas.
аватар karina_8668
Esmu bijusi šajā klīnikā divas reizes. Un nākotnē plānoju doties tikai uz šejieni. Cik masāžas bija jāveic, bet tās nevar salīdzināt ar tām, ko šīs klīnikas ārsti var veikt. Pēc ārstēšanas kursa jūs vienkārši plīvojat. Un Alena un Miša, nu, vienkārši zelta puiši. Viņi darīs visu jūsu komforta labad. Puiši, es jūs mīlu. Pasveicinieties ar SEO. Uz redzēšanos. Habarovska
аватар Ilyas_80
Šogad mēs atklājām ļoti noderīgu un ekonomisku Jaungada brīvdienu tēmu. Tā vietā, lai kopā ar visu valsti pārēstos un iedzertu, devāmies atvaļinājumā uz Ķīnu, lai atveseļotos klīnikā Garās aknas. Ceļojums bija vienkārši lielisks! Karstie termālie avoti uz ielas. Visapkārt ir sniegs un mēs sēžam un baudām karstās vannās! Turklāt ļoti skaisti ķīniešu stila parki ar tiltiem un austrumu paviljoniem. Un vakarā to visu izgaismo apgaismojums! Ir milzīgs skaits vannu ar dažādām piedevām. Viesnīcas ēkā ir 2 karstie baseini un saunas. Dažādu temperatūru un dažādu materiālu vannas. Māls, jašma, kristāls uc Jūs varat sēdēt ilgu laiku vai pat gulēt. Temperatūra no 45 līdz 60 grādiem. Atsevišķs stāsts ir ārstēšana .. Viņi to iestrēga tā, ka viņi to iestrēga) Es runāju par adatām. Mums nebija nekādu veselības problēmu. Bet mēs taisījām masāžas, akupunktūru, dzērām kaut kādus zāļu muļķus. Neskatoties uz to, viņi saņēma milzīgu možuma un spēka lādiņu !!! Kā arī mums iespaidi par jaunu valsti.
аватар popova_8383
Sveiki! Biju kopā ar vīru “Ilgdzīvniekā” no 19. februāra līdz 6. martam. Viņi ilgu laiku izvēlējās klīniku, sākumā plānoja citu, bet tomēr apmetās klīnikā "Gargaknas". Un brīnišķīgi. Es pilnībā piekrītu viedoklim adress_olgi pārskatā. Mēs bijām tajā pašā laikā ar viņu. Olya sveiks jums lielais! Mēs palikām Treshkā, piecu minūšu gājiena attālumā no klīnikas. Procedūru pozitīvo efektu jutu uzreiz. Mugura, varētu teikt, gāja cauri kauliem :) Viesnīcā ir liels baseins un vairākas termālās pirtis pie baseina un arī uz ielas. Paldies visam personālam no Jekaterinas
аватар lenochka_1968
Mēs ar vīru martā ārstējāmies klīnikā Garās aknas. Viss, kas rakstīts, ir pilnīga patiesība. Un labs padoms. Vienkārši negribas atkārtot. Klīnika ārstē brīnišķīgi, vienkārši lieliski. Bet ar vienu reizi nepietiek, noskaņojieties braukšanai vismaz reizi divos gados, lai saglabātu savu veselību. Liels paldies Alenai un Mišai, viņi auklēja kā bērni. Ārsti visi ir labi, liels paldies un viņiem pieeja ārstēšanai ir lieliska. Gribētos teikt, ka tu tur neesi kā uz konveijera. Viņi strādā ar jums individuāli.
аватар Yulyi.led
Sveiki visiem!!! Es apmeklēju klīniku 2017. gada janvārī.
Kopumā esmu sajūsmā par cilvēkiem, kuri vismaz kaut kā ir saistīti ar šo klīniku. Alena un Miša ir ļoti nopietni organizatori! Jebkura rakstura jautājumi tika atrisināti ātri un vienkārši! Mēs satikāmies Pekinas lidostā, atvedām uz dzelzceļa staciju, nopirkām biļetes, salikām tās savās sēdvietās un nosūtījām uz galamērķi... viņi pat palūdza konduktorei, lai katram gadījumam mūs pārbauda mūsu pieturā. Satiku Mišu, pastāstījis par vietējiem apskates objektiem, viņš mani aizveda uz viesnīcu, numuriņi super!!! Viesnīca ir lieliska!!! Krievu ir maz, un tad tikai klīnikas pacienti, un cik daudz maģisku baseinu ar minerālūdeni! naktsmītne ir atpūta!
Miša katru dienu mūs veda uz klīniku un atveda.
Man ir 40 gadi un devos uz klīniku bezbērnu dēļ... šī tēma mani ļoti satricināja mūsu Dzimtenes ārstiem. Ko es nepieņēmu un IVF mēģinājumi bija neveiksmīgi ... Es vēlos dalīties savā priekā ar jums !! man ir 4 nedela grutnieciba.... dakteri super!!! Noteikti braukšu vēlreiz!!
аватар korosergey.life
Visi raksta tikai pozitīvas atsauksmes.Tā kā visi bija uzmanīgi un profesionāli.....
Bet tā tas ir!
Mans stāsts sākās ar autoavāriju 2016. gadā Man ir 27 gadi.Pēc grūtākajām operācijām un komas piedzimu pasaulē kā "pusaugs" Galvenā problēma: labās rokas parēze (Erba- Duchen).Kijevā izoperēja un iešuva neirostimulatoru.Pēc 5 mēnešiem rezultāta nebija laika iespējamai atveseļošanai.Un pirms tam bija rehabilitācija Modričos un narkotiku ārstēšana.Jau no bērnības zināju,ka ķermeņa atjaunošana,tie ir austrumi.solīja 100% pilnīgu atveseļošanos.+4500 dolāri. pēc 2 ārstēšanas nedēļām.Turpinājām meklējumus.Garadiniece solīja,ka būs labāk,un vai pilnībā atveseļosies,kad ārsts apskatīs.Pēc 5 dienu ārstēšanas man sāka strādāt.rakstiet dalīties pieredzē.
аватар adress_olgi
Cienījamie foruma dalībnieki, esmu ļoti gandarīts, ka manam pirms 3 gadiem atstātajam apskatam bija turpinājums! Tagad es vēršos pie Ilgdzīvotāju faniem - tagadnes un nākotnes. Es došos 12. janvārī, lidojums no Maskavas uz Pekinu, tad lidojums uz Dalianu. no Dalian - taksometra vai klīnikas transfērs (120 km) Aicinu pievienoties, lai ietaupītu naudu uz pārskaitījumiem un tikai patīkamai kompānijai!
Diemžēl Aeroflot ikdienas reiss ziemā tika atcelts, tāpēc ierastais maršruts - ar vilcienu no Pekinas - nāk ar garu un ne pārāk ērtu pārsēšanos. Ja kāds brauc - pievienojies! Citādi turpmāk ķīniešu Jaunais gads viesnīcās būs juceklis! Rakstiet [email protected]
аватар trusovagb
No 2018. gada 25. janvāra līdz 9. februārim ārstējos Daliaņas garo aknu klīnikā. Viņa ieradās no Maskavas ar mugurkaula problēmām, ceļgalu un plecu problēmām. Dzīvoja 5 zvaigžņu viesnīcā. Pamatprocedūras: ķermeņa vispārējā masāža, akupunktūra, karstās procedūras, pēdu masāža, kausēšana, kosmetologs ar galvas un dekoltē zonas masāžu un adatām, skrāpēšana. Ārsts Volodja mani ārstēja. Es piešķiru tai 5 plus vērtējumu. Tradicionālā ķīniešu ķermeņa masāža ir sāpīga. Man bija jāiztur 60 minūtes. Bet tad tu jūties viegli. Dzīves apstākļi lieliski: baseins, termālās pirtis ar salviju, kanēļa zariņu, kalmes sakni, brokastu bufete. Pārtika pārsvarā ir ķīniešu. Man tas patika. Vakariņojām viesnīcas restorānā un citās kafejnīcās. Pārtika ir lēta. Laba iepirkšanās. Esmu ļoti apmierināta ar braucienu. Es sapņoju atgriezties.
аватар Kushh
Pasaki klīnikas Garās dzīvības darbinieku telefona numuru, lai varam pārrunāt ceļojuma detaļas.Paldies!
аватар arinkakashtanova
Sveiki! Vai kāds ir ārstējis spēcīgu neirozi ilgmūžam? Astoņus gadus, katru dienu no līdz vakaram, mani pastāvīgi mocīja slikta dūša; nē, tikai naktīs no sliktas dūšas sākās dziļa depresija; apātija; bailes; nemiers; cilvēkiem ir izdevīgi būt veselīgam medicīnas biznesam, tāpēc es Es rakstu šeit, lai jautātu par ārstēšanu, lūdzu, rakstiet man uz e-pastu [email protected], paldies jau iepriekš.
аватар Ktb2012
Man ir 67 gadi. Klīnikā biju no 18.10. līdz 11.01.2019.
Es rūpīgi izvēlējos klīniku Ķīnā mugurkaula ārstēšanai, izmantojot internetu, un izvēlējos Long-Liver, galvenokārt pilnīgi pozitīvo atsauksmju dēļ. Man uzreiz jāsaka, ka informācija vietnē un atsauksmēs ir patiesa. Rakstu detalizētu apskatu, varbūt kādam noderēs lēmuma pieņemšanā par klīnikas izvēli.
Un tomēr ar ko šī klīnika atšķiras no citām? Pirmkārt, šī ir nevainojami pārdomāta un praksē ieviesta loģistika. Klīnika ir atvērta septiņas dienas nedēļā un Ķīnas brīvdienās, ieskaitot Jauno gadu, t.i. jūs nemaksājat papildu naudu par viesnīcu, netērējiet savu atvaļinājumu. Turklāt procedūras seko viena pēc otras, nav rindu, laika intervālu. Procedūras ilgst 3-4 stundas, par sākuma laiku var vienoties un tad plānot savu brīvo laiku. Satikšanās process lidostā, iekāpšana vilcienā, tikšanās stacijā, piegāde un reģistrēšanās viesnīcā, ikdienas piegāde no viesnīcas uz klīniku un atpakaļ, valūtas maiņa, ja nepieciešams, ir skaidri organizēts. Pastāvīgs krievvalodīgo atbalsts. Jums tiks piedāvāta ķīniešu SIM karte jūsu mobilajam tālrunim, un nepieciešamības gadījumā jūs varat zvanīt, noskaidrot un atrisināt visus jautājumus. Viņi dod nelielu vārdnīcu ar ķīniešu nosaukumiem
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Dalian
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl