Jautājums par pansionāts Voennyi gospital 210 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
kā patstāvīgi nokļūt slimnīcā
Vēlos doties uz slimnīcu, lai ārstētu mugurkaula izvirzījumu
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2013-11-2110 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар Aristour
Ukrainā arī pret izvirzījumu izturas ne slikti. Tai skaitā netradicionālās metodes – dēles un akupunktūra. Protrūzija vēl nav trūce.Es jums saku kā speciālists, kurš nostrādājis Austrumu medicīnas centrā 12 gadus. Vajag paskatīties bildes.Lai gan ķīnieši noteikti ir stipri,es nestrīdos.Ja kas,paskatieties internetā Harkovas medicīnas centrus.
аватар Lina23S
Sazinieties ar slimnīcu, samaksājiet par ārstēšanu, saņemiet no viņiem oficiālu ielūgumu, noformējiet vīzu, iegādājieties lidmašīnas biļeti un veiksmi ceļā uz veselību.
Slimnīcas vietne http://www.210120.com/ (ķīniešu valodā, varbūt angļu valodā, bet nav atrasta)
Krievu vietne http://www.hospital-210.ru/ Manuprāt ērtākais variants.
аватар keo2011
Mans dārgais, pirms dot padomu, jūs pats vispirms izdomājat, kur atrodas slimnīca un kur tā nav slimnīca http://www.hospital-210.ru/ Šo vietni parasti veidoja Ķīnas ceļojumu aģentūra, un tā ir nemaz nav slimnīca. Ķīniete īrē Wi-Fi palātu, un ārstiem tur nav nekāda sakara ar slimnīcas personālu, un vispār tas nav slimnīcā, bet vecā netīrā slimnīcā. Es redzēju šo vietni, es arī to ieguvu. Vietnē visi smuki centrālajā ēkā filmēti video, kā tur nokļūt, mati vēl stāvus! Šķiršanās no zila gaisa.Šī Zoja ir ķīniete, krāpniece un acīs skrien dolāri. Tāpēc meklējiet īstu vietu, neiekrītiet ķīniešu krāpniecībā!
аватар Penza1961a
Gribu papildināt apskatu par slimnīcu 210 - keo 2011. Jūs visu uzrakstījāt pareizi. Es aizrāvos ar viņas āķi 2015. gada vasarā, knapi paņēmu no viņas naudas. Atstāja mani vispār bez santīma! Viņa aizbēga no manis pa stāviem. Izdomāju, ka ar antisanitāriem apstākļiem izdauzīšu visu šarašku! Cilvēki, pirms dodaties ceļā, izlasiet atsauksmes! Nu, mūsu tautieši man iedeva klīniku, kur profesors Jans mani savāca pēc autoavārijas 5. dienā. Viņš daudz dziedē. Mans pasts ir [email protected]
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Voennyi gospital 210 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl