Jautājums o Beidaihe

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
9 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
kur var nopirkt?
Mēs dzīvojam Čeļabinskā, gribam uz Ķīnu, Baidakā. Mēs nepārdodam ekskursijas. Kā tur var nopirkt tūri, pie kura tūroperatora, kurā pilsētā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2011-10-2212 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар lera-ltd
Dīvaini, ka tur nepārdod ekskursijas. Jūs varat sazināties ar jebkuru aģentūru, un viņi atradīs ceļojumu rīkotāju, caur kuru jūs lidosit. Drīzāk vienkārši nav lidojumu no Čeļabinskas. Šajā gadījumā jums būs jālido caur Maskavu vai citu pilsētu, no kuras ir lidojumi uz Ķīnu.
аватар aiwo198712
var nakšņot čitā vai ķīniešu un mandžunas pilsētā.tur jau pārdod tūres un mandžunā ir daudz lētāk.braukt uz Baidaku.tikai šobrīd ir nedaudz auksts.Pastāstu ceļojumu aģentūras kontaktus Mandžūnā
аватар kotkesha
Uzdevu šo jautājumu vairākās mūsu ceļojumu aģentūrās, lūdza man atrast vietu, kur nopirkt šādu tūri, tur piedāvā tikai Hainaņu vai Pekinu.Uz Pekinu var lidot no Jekaterinburgas. Redzēju, ka ir tūres no Ukrainas uz Baidaku.Bijām Hainaņā, man ļoti patika. Es arī gribu vēlreiz: gan ārstēties, gan atpūsties pie jūras, gan doties ekskursijās. Lūdzu, pastāstiet man vienkāršāko un lētāko veidu, kā to izdarīt. Es domāju, varbūt. iegādājieties ekskursiju no pilsētas, no kuras viņi lido uz Baidaku, un lidojiet uz šo pilsētu no Eburgas vai Čeļabinskas. Sakiet lūdzu šādu firmu kontaktus.Pateicos jau iepriekš.
аватар aiwo198712
bet, protams, es jau ierosinu Hainanu. Jo Baidakā jau tagad ir auksts. cilvēki nepeld.cilvēku jau nav daudz.Teikšu,ka šobrīd tur nav sezona.bet ja šķiet,ka Hainana ir lētākā,tā laikam ir Pegasus ceļojumu aģentūra.tūristi arī no Čeļabinskas.viņi pirmie aizbraucu ar vilcienu uz chitu.tad uz Baidaku.vai tu lido uz Pekinu tad brauc uz Baidaku.jau 3h prom.Tūlīt pateikšu vēlreiz,labāk uz turieni..
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Beidaihe
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl