Jautājums o Ženēva

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
18 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Pastāsti man, ko jūs varat atvest no Šveices? Vai eiro var aprēķināt?
Pastāsti man, ko jūs varat atvest no Šveices? Vai eiro var aprēķināt?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  •
‹ Viesnīca Arkadiia 2*
prasīja 2018-08-196 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  25
аватар ollennka
Siers un šokolāde jāved no Šveices! Vai pulkstenis, ja tādu nēsājat. Kas attiecas uz valūtu, diemžēl nezinu, jo maksāja ar karti, bet dzeramnaudu noteikti var atstāt eiro, neapvainosies.
аватар alex45
Mans dēls, kad viņš devās pie drauga uz Šveici, tad devās iepirkties netālu uz Bavāriju! Šveice ir ļoti dārga valsts!
аватар kolyan_cat
Punkti.
1. Var vest sieru, piemēram, no Šveices, bet ne savam patēriņam, bet nedaudz dāvanai, jo. Šveicē siers, tāpat kā viss pārējais, ir rupji dārgs. Es neiesaku šokolādi, jo. tāds pats kā visur citur, bet 2-3 reizes dārgāks. Tā kā Šveice ir ļoti dārga valsts, no pašu patēriņa viedokļa nav preču ar pieņemamu cenu. Kā minēts iepriekš, labāk ir iegādāties kaimiņvalstīs. Dāvanā var paņemt arī fondī sieru.
2. Eiro var maksāt tikai viesnīcās, bet pēc to maiņas kursa, kas nav īpaši izdevīgi. Un tāpēc aprēķins ir tikai nacionālajā valūtā.
3. Restorānos cenas ir ļoti, ļoti augstas. Paņēmu ceļojumā līdzi savu “tūristu” komplektu - maizi, alkoholu, olīvas, lai vakarā pasēdētu ar kolēģiem uz balkona, kā alternatīvu restorānam.
аватар ollennka
Starp citu, bez siera, šokolādes un pulksteņiem par labu suvenīru tiek uzskatīti arī naži.
аватар helena_fortuna
Šokolāde no Šveices ir obligāta.
Bet, tikai, ne tas, kas ir beznodokļu maksātājs.
Un īstā.
No mazas pilsētiņas. kur tu atpūtīsies.
No šokolādes.
аватар mishatour
Somas, maki, mugursomas ... utt ar krustiņu.(Victorinox, Swiss Army, Swissgear, Wenger). Laba dāvana sev vai mīļotajam)
аватар kolyan_cat
Gee, naivi :) Es strādāju ar šokolādi, un bija t.sk. Šveicē un daudzās citās valstīs komandējumos par šo jautājumu :)
Šī šokolāde ir šokolādes ražotnēs, kā arī svitoch - rūpnīcas produkcijas šokolādes veikalos. Šokolādes ražotāji to iepērk granulu veidā 20 kg maisos, izkausē un lej savās veidnēs. Var apkaisīt ar krāsainiem smidzinātājiem, riekstiem u.c.. Vai arī pagatavot saldumus ar pildījumiem, kurus arī pērk rūpnīcā ražotus 10 kg traukos.
Kad iegāju vienā no šokolādes veikaliem, nenoņemot birku ar ražotāja logotipu, kura šokolādi viņi izmanto, mani sagaidīja kā iezemieti :)
Svitoch-šokolādes meitenes parasti uzskata cilvēkus par piesūcekņiem. Granulas no maisa ielej kausētājā tieši apmeklētāju acu priekšā, aiz stikla sienas. Cilvēki īsti nezina, kas tas ir, bet es redzu sarkanu somu ar pazīstamu ražotāja logotipu :)
Tātad tur ir tas pats, kas veikalā, kvalitātes ziņā. Sakarā ar to, ka viņi to lej savās formās, dekorē un iepako skaistos maisiņos, uzcenojums cenā ir kaut kur ap 300-400%. Tas pats attiecas uz t.s. "Beļģijas šokolāde", tikai tur iesaiņojuma ir vēl vairāk. rūpnīca kopā 100 km no Briseles.
аватар helena_fortuna
Ak, kolyan_cat
jā, tu vienkārši ēdi pārāk daudz šokolādes!
Kāpēc tas garšo savādāk?
Vai arī jūs to vienkārši pārdodat?
Un man ļoti patīk šī garša!
аватар kolyan_cat
Garša tiek izgatavota pēc pasūtījuma, atbilstoši klienta konkrētajām vēlmēm. Klients vēlas pienaini krēmīgu garšu vai izteiktāku kakao ar rūgtumu - jā, lūdzu. Rūpnīcas arsenāls, kas piegādā šokolādi šokolādes ražotājiem - aptuveni 30 vienības, ir no kā izvēlēties. Ja šis ir šokolādes ražotāju tīkls un viņi vēlas kādu īpašu šokolādi pietiekamā apjomā, lai ielādētu patvaļīgu ietilpību (parasti no 20 tonnām), viņi to viņiem pagatavos. Bet mazajam šokolādes ražotājam ir mazs pārdošanas apjoms, tāpēc viņi ir apmierināti ar to, kas ir pieejams.
Tāpat šokolādes patērētāji dažādās valstīs dod priekšroku nedaudz atšķirīgai garšai, respektīvi, Vācijā labāk ir saldāk, Beļģijā - vairāk "šokolādes", Anglijā vairāk karameļu utt.
Ne viena vien šokolādes taisītāja šokolādi ražo viena pati, tā ir pārāk sarežģīta un dārga, un par to nekas - tūristi šokolādi saprot mazliet labāk nekā cūka apelsīnos :) Nopirks visu, galvenais, lai būtu skaistā vietā un skaistā somā. Zemapziņā par augstu cenu, skaistā vietā un ar patīkama ceļojuma asociāciju nopirkta šokolāde garšos labāk nekā tā pati šokolāde, kas pirkta lielveikalā pie mājas. Esam gatavi pārmaksāt par emocijām, nevis par kvalitāti.
аватар helena_fortuna
kolyan_cat,
un ko tu gribi - lai katrai šokolādes tāfelītei ir aprīkojums kakao pupiņu pārstrādei?
аватар helena_fortuna
kolyan_cat,
Un kāpēc Šveices šokolāde tevi tik ļoti sāpināja,
ka neiesaki ņemt līdzi?
Ak, tie pārtikas darbinieki ir pārdevēji... ..
Viss, ko viņi zina, un visi nepareizi.
Jā, protams, ir jauki, sēžot Materhorna pakājē, mazā šokolādes bļodiņā, izdzert tasi karstās šokolādes, ar gardu šokolādes krausānu!
Pamēģini!
P.S. Un nedomājiet, ka kaut kur mājās, lielveikalā - tas būs lētāk.
Un tā: es to nevienam nepirkšu!
аватар helena_fortuna
Es ceru, ka jūs negatavojat sieru?
Un tad man ir pazīstami gudrinieki ......
аватар kolyan_cat
Neiesaku pirkt tieši kā šokolādi sev rezervē - jo. kā šokolāde, ir tāpat kā veikalā, nav jēgas pārmaksāt.
Bet vienkārši pasēdēt pie galda Briselē, patīkamā kompānijā - kāpēc gan ne :) Šajā gadījumā nepērk šokolādi, bet emocijas, šeit šokolādes cenai/kvalitātei nav nozīmes, daudz svarīgāks ir noskaņojums, vide , pavadoņi, kuri dalās ar jums šajā rituālā.
Nu vai dāvanā kādam - ir arī iespējams, daži eiro un cilvēks sajūt jūsu rūpes un turklāt skaists iepakojums, jauki.
аватар helena_fortuna
kolyan_cat paldies, ka atļāvāt šokolādi pirkt dāvanām!
Nu kur pirkt - te "katrs" paliks pie sava viedokļa. ...
****************************************************** **
Lai veiksmīgs ceļojums uz skaistu valsti!
UIA akcijas mazāk nekā 100 USD = Kijeva-Ženēva-Kijeva
Un tad atkal kāds pateiks, ka tādas cenas neeksistē!
аватар alex45
Es joprojām nesaprotu, mēs atbildējām uz TS vai strīdējāmies ar helena_fortuna.
Ja vietējais šveicietis dodas uz Bavāriju, lai taupītu un pacienātu draugu no Ukrainas, tas kaut ko izsaka, ņemot vērā, ka arī viņi ir saspringti.
аватар helena_fortuna
alex45 - tas liek domāt, ka - kā tu tur rakstīji -: "viņi arī ir dūrēti."
Bet - Antoņina567 brauc uz Šveici.
Un diez vai pa ceļam viņš piestās Bovārijā - lai ietaupītu uz dāvanu.
Un, ja tavs dēls iet tur iepirkties, tas man neko neizsaka.
Un, kad es dodos atvaļinājumā uz Cermati, man ir vienalga
kas ir Bovari.
Es esmu šeit un tagad. Un es gribu nopirkt kaut ko jauku.
Tātad, kas tas ir?
Protams - Šveices ŠOKOLĀDE!
аватар alex45
Mans dēls neiet iepirkties,visu Eiropu apceļoja ar savu mašīnu,nedod Dievs tā braukt.Tāpēc es viņam uzticos vairāk nekā tev.Un rakstu nevis tev,bet TS. Kā Antoņina ceļo uz Šveici (kāds maršruts) Tu arī
jo tu nezini.
Un atbildot tev ar tavu agresīvo stilu - man pilnīgi vienalga, kad tu brauc uz Cermati atpūsties, ko tu tur dari un kādu šokolādi dzer.Un nopērc Šveices šokolādi, ja vēlies.
Un puišiem vajadzēja Bavārijas alu. Un viņi devās viņam pakaļ uz Bavāriju, jo tur ir mašīnas un tās nebija piesietas pie vietas, kā TU.
аватар alex45
Un kolyan_cat uzrakstīja daudz informatīvu lietu par Šveices šokolādi un arī par Beļģijas šokolādi (tas viss tika atvests un izmēģināts)!
Bet, GE-GE, helena_fortuna, ja viņš pārēdīs šokolādi, tad tev ilgi nepietiks.Veiksmi tev šajā jautājumā.
Starp citu, labāk ir pirkt Šveices pulksteņus Gibraltārā (beznodokļu zonā), lētāk nekā Šveicē, to pašu zīmolu. Un viskijs tā paša iemesla dēļ ir lētāks nekā Skotijā. Bijām ar draugu kruīzā, tur nopirkām pulksteni.
аватар kolyan_cat
Turklāt teikšu, ka "Šveices" un "Beļģijas" šokolādes šokolādes ražotājiem top vienā milzīgā rūpnīcā, Beļģijā, krāšņajā Halles pilsētā, kas atrodas netālu no Briseles. Tur top arī kaudze citu šokolādes konfekšu, kuras tūristi iegādājas šokolādes veikalos Amsterdamā, Parīzē u.c. "vietējās" šokolādes aizsegā.
аватар helena_fortuna
Labrīt !
Paldies par veiksmi!
Man viņa šodien ļoti vajadzīga.
UN VEIKSME VIENMĒR IR AR MANI!
Es lidoju uz Ženēvu veselas 3 dienas.
**************************************
alex45 """Bet, jee-jee, helena_fortuna, ja viņš ēda pārāk daudz šokolādes, tad ilgi nebūsiet paēduši." "" Es arī ļoti ceru! Es tiešām nevēlos iemīlēties smalkajā, pienainajā Šveices šokolādes sastāvā!
/ Man nepatīk "pareizi melns"/
Lai visiem jauka diena!
аватар mishatour
Es domāju, ka kaislības vārās tikai uz Izraēlas zaru, bet nē, tas plosās pat Šveicē)). Aleks un Koļa, jūsu informācija ir tīri patērētājam un var būt noderīga iepirkšanās tūrismam, un Ļena runā par tīru tūrismu, kad cilvēks uz pāris dienām atbrauca uz Beļģiju vai Šveici, vēlas pastaigāties, apskatīt un protams, pasēdi kafejnīcā ar šokolādi. Šādam tūristam nevajadzētu sabojāt šo atrakciju ar dziļām zināšanām par šokolādes ražošanu. Skaidrs, ka mūsu laikos pārtikas rūpniecības produktivitāte tiek palielināta uz kvalitātes rēķina. Un, ja mēs uzzināsim, kā tiek gatavota desa, piens, maize utt., Mēs vienkārši nomirsim no bada)).
аватар alex45
Man vienmēr patīk, kad viņi mums saka, kāpēc mēs sniedzam informāciju. APARĀTAS jautājums - "ko es varu atvest no Šveices?" Un tad par eiro. Mans viedoklis ir, ka Šveice ir dārga valsts, tāpēc pat vietējie šveicieši brauc uz Bavāriju skopoties.
Un kādam tūristam šī informācija sabojāja noskaņojumu no atvaļinājuma Šveicē.
Un es redzēju ko citu - sava viedokļa uzspiešanu no helena_fortunas un necienīgus izteikumus par citu viedokli. Atkārtoju-man vienalga viņas mīlestība pret piena šokolādi,varbūt uz piena desu un kafiju ar pienu.Lai viņa to apraksta stāstos par Šveici.Tajā pašā laikā viņa atcerēsies par Šveices govju reklāmu no Milkas! Šveices piens, un šokolāde no Briseles apkaimes, un reklāma uz Ukrainu!
Šeit ir TS atbildes uz viņas jautājumu, nevis stāsts par šokolādes garšu. Viņi to izmēģināja un atveda no dažādām Eiropas valstīm.Galu galā es šeit nerakstu par Parmas prosciutto un jamon. Ir arī Šveicē, un jūs varat atrast matzah no Izraēlas! Lūk, kur tas ir!
аватар Yuliasaki
Es jums pastāstīšu, ko jūs varat atvest no Šveices!
Neaizmirstamas atmiņas, krāšņas fotogrāfijas, iedegums, ja vasara. Un arī sajūta, ka esi paviesojies vienā no skaistākajām valstīm pasaulē. Es ceļoju pa tās ceļiem, braucu ar slēpēm, pa kalnu nogāzēm, dzēru tīru ūdeni no avota, ceļos.
Tieši šīs ir jūsu vērtīgākās dāvanas.
аватар alex45
Pareizi!
аватар helena_fortuna
Jā, Yuliasaki ir dāvana jums.
Un uz mūžu! Jo, pat ja dosies atkal un atkal, būs arī citas sajūtas.
Bet draugiem vienmēr gribas atnest ko jauku.
Gabaliņš prieka no ceļojuma.
Droši vien – tas ir tas, ko sauc par dāvanu.
Un šoreiz nebija izņēmums.
Draugi baudīja šokolādi no Šveices!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ženēva
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl