Auteil 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca Auteil atrodas Ženēvas centrā, tikai dažu minūšu attālumā no ezera un visa, ko Ženēva var piedāvāt. Viesnīca ir pilnībā atjaunota pēdējo sešu mēnešu laikā un piedāvā augsta līmeņa naktsmītnes mūsdienīgā un mūsdienīgā stilā. Vestibila un bāra zona ir gaiša un gaisīga, un saules gaisma ieplūst caur jauno stikla jumtu, savukārt guļamistabas ir iekārtotas relaksējošās krāsās un mēbelēs ar dizainera sajūtu. Lieliski piemērota gan biznesa, gan atpūtas ceļotājiem, jo ​​viesnīca lepojas ar lielisku apkalpošanu izsmalcinātā atmosfērā.Vairāk →
аватар karpenko5
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viena no manā m iecienī tā kajā m viesnī cā m Š veicē . Dā rgi - kā jau viss Š veicē . Viesnī cas interjera dizains ir mū sdienī gs. Istabas ir ē rtas, ir istabas ar virtuvī ti (mikroviļ ņ u krā sns, izlietne, trauku un galda piederumu komplekts, salā tu bļ oda ieskaitot : -) yu. … Tomēr ▾ Viena no manā m iecienī tā kajā m viesnī cā m Š veicē . Dā rgi - kā jau viss Š veicē . Viesnī cas interjera dizains ir mū sdienī gs. Istabas ir ē rtas, ir istabas ar virtuvī ti (mikroviļ ņ u krā sns, izlietne, trauku un galda piederumu komplekts, salā tu bļ oda ieskaitot : -) yu. Es parasti prasī ju š o numuru. Gulta liela. Numuri ir tī ri un svaigi. Istabu skaņ as izolā cija nav slikta (viesnī ca ir vē rsta uz ielu ar tramvajiem vienā pusē un uz dzelzceļ a sliedē m no otras puses). Es vienmē r saskā ros ar istabā m ar logu uz dzelzceļ a.
Brokastis diezgan sā tī gas, kā jau Š veices viesnī cai, vienmē r bija omlete, sarkanā s zivis, sieri, jogurti, augļ i. Nav tik š iks kā kaimiņ os esoš ais Royal no tā s paš as Manotel ķ ē des, bet pilnī gi pietiekami, ja nedzī vo tur mē nesi.
Personā ls ir draudzī gs.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Located in downtown Geneva, the Auteil is just a few minutes from the lake and all that Geneva has to offer. The hotel has been completely refurbished in the last six months and offers a high standard of accommodation with a modern and contemporary style. The lobby and bar area are bright and airy, with sunlight coming in through the new glass roof, while the bedrooms are decorated in relaxing colours and furniture with a designer feel. Well suited for both the business and leisure traveler, as the hotel prides itself on excellent service in a refined atmosphere.

Atrašanās vieta Geneva old town, shopping area, the Lake, Fountain of Geneva, United Nations, Opera
Viesnīcā

Ресторан
Бар
Крытый бассейн
Интернет
Сауна
Тренажёрный зал

Adrese Rue de Lausanne, 33
1201
Geneva
Switzerland
FAQ