Jautājums o Šveice

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
123 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Ko redzēt Šveicē 3 dienās?
Maija sākumā nopirku biļetes uz Cīrihi. Divas pilnas dienas un divas pusdienas. Skatos, ka var aizbraukt no Cīrihes uz 1-2 dienām un apskatīties vēl kaut ko apkārt. Ko jūs iesakāt? Berne? Lucerna? Paldies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2019-04-075 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар Kolia_oro.egor
Izv. par paradoksu. Bet jūs varat pavadīt pusi dienas. Izbraukšana pēcpusdienā no Cīrihes. Brauciet pa skaistajiem Cīrihes un Oberzē ezeriem. Tur ainavas un ainavas ir absolūti Šveices. Mājas, govis un cits skaistums. Pa ceļam pirkt no zemniekiem sieru un vīnu. Šādā veidā ierodieties Vaducā. (Lihtenšteina) Metieties pāri, paēdiet vakariņas un pamājiet ar roku. Tas tur nav tālu. Apmēram simts km. Bet 2 valstis vienā pudelē. Un kad vēl jūs apmeklēsiet tik neparastu vietu. Un muzeji... Nu, kas tie par muzejiem. Viņi visur ir aptuveni vienādi.
аватар Kolia_oro.egor
Šeit galvenais ir neuztvert ceļojuma laiku kā ceļojuma laiku. Un uztvert šo laiku tieši kā ceļojuma mērķi. Tas ir, izbaudiet ceļu, skatus un skaistumu, un Vaduca būs sava veida ķirsis uz kūkas.
аватар shmoel
Es arī ieteiktu vienā ceļojumā apmeklēt trīs valstis, taču neizbraucot no Šveices. Tie. apmeklēt šīs valsts vācu, franču un itāļu daļas. Kultūras ziņā visas šīs daļas ir pilnīgi atšķirīgas!
Piemēram,
Vācu daļa: uz visu dienu Lucerna (ar pieturu Pilāta kalnā un braucienu ar kuģīti pa ezeru) un uz pusi dienas pati Cīrihe (vai Berne - pēc izvēles).
Itālijas daļa: vienas dienas brauciens uz Lugāno (no Cīrihes brauciens ar vilcienu vienā virzienā ir 2,5 stundas, tātad 100% aizņems visu dienu).
Franču daļa: Ženēva vai Lozanna uz pusi dienas (otra ir tuvāk Cīrihei, tāpēc iespējams).
Šveicē principā visas pilsētas ir mazas, dzelzceļa stacijas atrodas centrā, tāpēc, ja jūs neuztraucaties ar muzejiem un nemēģināt aptvert bezgalīgumu, tad ir pilnīgi iespējams atrast laiku.
аватар xeops
shmoel, paldies, lieliska ideja. Pēc plāna :-)
Vaduca arī būtu lielisks variants, bet mēs jau tur esam bijuši kopā ar Lindau.
аватар Mebius
1. Gruyere, debesu vieta, tāda paša nosaukuma siera dzimtene, izmēģiniet un iegādājieties to tur. Izpētiet tur esošo pili.
2. Interlakena. Pastaigājieties, fotografējieties uz brīnišķīgu viesnīcu, ainavu fona, ieelpojiet "gurķu" gaisu.
3. Lucerna. Iegādājieties pulksteni Buchererā, pastaigājieties pa veco segto tiltu, fotografējieties uz krāsotu fasāžu fona.
4. Dodieties ekskursijā pa šokolādes fabriku. Nogaršojiet saldumus līdz kaulam, piepildiet savas kabatas ar dažādu šķirņu neapstrādātām kakao pupiņām un tad sajūtiet atšķirību;).
Veiksmi.
аватар ni1920960
Izspiediet maksimumu 3 dienās un ejiet visur, kur iet kājas un glāstiet acis
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šveice
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl