Akva-Minsk 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca "Aqua-Minsk" ir mājīga divu zvaigžņu viesnīca, kas atrodas ūdenskrātuves "Drozdy" krastā, tiešā akvaparka "Lebyazhy" tuvumā. Viesnīca ir lieliska platforma kultūras un izklaides pasākumu, korporatīvo un ģimenes svinību, kāzu svinību organizēšanai.Vairāk →
аватар Natalia1421
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Manai meitai bija pirmā tū re, turklā t uzreiz un uz ā rzemē m! Nu tas esmu es, pasmaidi : )) Patiesī bā deju kolektī vs, kurā nodarbojas bē rns, tika uzaicinā ts piedalī ties bē rnu jaunrades festivā lā Minskā . Organizatori piedā vā ja vairā kas naktsmī tnes izvē les iespē jas. … Tomēr ▾ Manai meitai bija pirmā tū re, turklā t uzreiz un uz ā rzemē m! Nu tas esmu es, pasmaidi : )) Patiesī bā deju kolektī vs, kurā nodarbojas bē rns, tika uzaicinā ts piedalī ties bē rnu jaunrades festivā lā Minskā . Organizatori piedā vā ja vairā kas naktsmī tnes izvē les iespē jas. Viesnī ca Aqua-Minsk 2 * kaut kā vienbalsī gi un vienbalsī gi, ļ oti ā tri, dī vainā kā rtā , pat bez liekas rī vē š anā s un diskusijā m, izvē lē jā s vecā ki, galvenokā rt izmaksu dē ļ , tā bija lē tā kā : )), un, protams, arī kā iespē ja apmeklē t akvaparku. Viss bē rnu un bē rnu labā : ))
Neesmu viesnī cu zvaigž ņ u pazinē js, bet, godī gi sakot, neko superī gu no 2 * viesnī cas negaidī ju, lai gan apskatī jos atsauksmes un fotogrā fijas, viss š ķ iet diezgan cienī gi. Un patiesī ba ir tā da, ka viss ir kā bildē s: viesnī ca ir jauna, tī ra, ar mū sdienī gu dizainu un apmā cī tu personā lu. Iebrauca vesels bars bē rnu un puse vecā ku, neskatoties uz mū su radī to až iotā ž u, administratori bija ļ oti laipni un mierī gi, pacietī gi atbildē ja uz tiem paš iem jautā jumiem jau simto reizi.
Istabā bija viss nepiecieš amais, viss darbojā s. Vodichka par naudu - 1 vietē jais rublis. No mī nusiem - nav gaisa kondicionē š anas - š eit, iespē jams, ir trū kstoš ā zvaigzne : )). Mē s bijā m maijā , bet vasarā tas var radī t stresu. Skaidrs, ka logi veras vaļ ā , un viesnī cu gandrī z ieskauj mež s un pat ū denskrā tuves krastos - sveiki, odi! ))) Bet telpas konfigurā cijā ir fumigators, un tas ir nedaudz patī kami.
Un, lai cik tas bija smieklī gi, bet pluss es atzī mē š u drē bju ā ķ u klā tbū tni pie ieejas, turklā t tie ir izlikti. Nu cik tas ir ē rti. . . Es, protams, neesmu nekā ds diž ais ceļ otā js, bet nevienā viesnī cā neko tā du neesmu redzē jis
Vannas istabā viss ir glī ts, viss darbojā s, neiztecē ja, nebija aizaugusi ar pelē jumu un nosē dumiem (kā man patī k jaunas lietas). Bija pā rpratumi ar karsto ū deni duš ā , bet kaut kā piekrita : ))
Vestibilā bija spē ļ u istaba. Mazs, bet ļ oti mī ļ š . Mū su deju zvaigznē m tur patika skatī ties multenes, kopā ir jautrā k nekā atseviš ķ i istabā s ar mammā m : ))
Brokastis ir lieliskas. Viss, ko ē dā m, bija garš ī gi. Trī s brokastī s galvenā ekspozī cija (karstie ē dieni) neatkā rtojā s, bet es pat nezinu, kā daž ā dot jogurtus un bulciņ as))
Ap viesnī cu ir bē rzu birzs. Pastaigas laukums ir liels, kopts. Mū su uzturē š anā s laikā norisinā jā s apzaļ umoš anas darbi, gatavoš anā s vasaras sezonai. Tika atklā ta piestā tne ar laivā m un neliela pludmale. Ir savrupmā jas ar bā rbekjū
Tā tad viesnī cu var apsvē rt nedē ļ as nogales pavadī š anai, kā pā rkrauš anas bā zi ceļ ojot. Turklā t pa rokai ir ū dens atrakciju parks Lebyazhy (http://waterpark. by/ru/).
Viesnī cas viesi var apmeklē t akvaparku, izņ emot SPA zonu (tas jau par naudu), laiks nav ierobež ots, galvenais satikties pirms izieš anas no viesnī cas : )). Akvaparka biļ eš u kasē jā uzrā da viesa karte, bet elektroniskajā rindas terminā lī jā nospiež poga "abonē t" vai pareizā k apgrieztā secī bā )) Dvieļ us var iznomā t uz vietas, ja pareizi atceros. , 2 bel. rublis. Bet lielā kā daļ a tiek iznesti no istabas, ko viesnī cas administratori stingri neiesaka darī t.
Pirmajā brī vajā dienā pē c izrā dē m (un arī otrajā ), protams, devā mies uz akvaparku. Man paš am š is bizness nepatī k (trokš ņ ains, pastā vī gs dū koņ a, un es nebraucu ar slidkalniņ iem), bet bē rnam tas ir vajadzī gs. Kā izrā dī jā s, meita ir visa kā mā te, izrā dā s, un viņ ai ir bail braukt no kalna. Mē s jau iepriekš esam bijuš i ū dens parkos, tač u bijā m atļ auti tikai mazuļ u zonā s. Un tad jau esam sasnieguš i lolotos 130 cm, var jau mē ģ inā t kaut ko no pieauguš a cilvē ka, bet, ak vai. Bet arī bez slidkalniņ iem labi plunč ā jā mies: visā di dž akuzi, ļ oti jocī ga lietus ala, protams, viļ ņ u baseins, ā rā var peldē ties. Bē rniem brī vi pieejamas vestes un rokassprā dzes, apļ i un bumbas.
Kopumā mums paveicā s, tā pē c iekā rtojā mies un pat izklaidē jā mies mū su “ekskursiju” laikā . Bet es neieteiktu š o viesnī cu, ja plā nojat apmeklē t galvenā s Minskas apskates vietas, tā atrodas tā lu no centra. Mums bija transfē rs no mū su pasā kuma norises vietas, turklā t organizatori nodroš inā ja Minskas apskates tū ri.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums aquaminskhotel
‹ Viesnīca Akva-Minsk 2*

Отель «Аква-Минск» – это уютный отель категории две звезды, который расположен на берегу водохранилища «Дрозды» в непосредственной близости от Аквапарка «Лебяжий». Отель – отличная площадка для организации культурно-развлекательных мероприятий, корпоративных и семейных праздников, свадебных торжеств.

Atrašanās vieta Вблизи гостиницы расположен биологический заказник «Лебяжий», являющийся в настоящее время единственным заповедником в черте города. Отель удобно размещен относительно основных транспортных магистралей столицы (авторазвязка МКАД, проспект Победителей). Гости могут комфортно добраться до центра города, в том числе и на общественном транспорте.
Viesnīcā
  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Рядом с отелем находится аквапарк «Лебяжий», посещение аквазоны которого входит в стоимость проживания. Также предоставляется 1 час тренажерного зала утром.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

102 номера в здании отеля и 8 номеров в двухэтажных гостевых домиках типа бунгало.

Adrese г. Минск, пр-т Победителей 118
Tālruņi: +375 17 279 96 00, +375 17 279 96 03, +375 44 505 65 27
Tīmekļa vietne: Akva-Minsk
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть аквапарк или горки. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.