Lieliska iespēja tūristiem un biznesa ceļotājiem

Rakstīts: 28 maijā 2020
Ceļošanas laiks: 2 — 3 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Š ajā viesnī cā pirms 17 vai 18 gadiem, komandē jumā esot, dzī voja mans vī rs. Tajos laikos mē s vē l nebijā m pazī stami ar pasakaino turku-ē ģ iptieš u "viss iekļ auts" un nezinā jā m par brī niš ķ ī go "bufeti" maltī tes laikā . Un dzī ves pieredzes jebkurā viesnī cā nebija vispā r. Pavisam! Atgriež oties trokš ņ aini pelē kajā Maskavā , mans vī rs mani piepildī ja ar entuziasma pilniem stā stiem par Minsku, par tā s plaš umu un plaš umu, par atturī gu skaistumu un...tī rī bu. Un, protams, par brī niš ķ ī gu brī numu un brī niš ķ ī gu dī vu - Viesnī cu, Lielo viesnī cu. Un tur ir tī rs, un viss darbojas, un meitenes pie reģ istrā cijas galda smaida, nerej. Un brokastis! Kā das tur brokastis? Zā le ir restorā ns. Ē diens ir brī niš ķ ī gs (Nu jā , pē c manas gatavoš anas, tad) Tu ņ em ko gribi un cik gribi. Jā , jū s varat iet daž as reizes. Un reiz viņ i ieveda jauno kadetu grupu. Viņ i, tā pat kā siseņ i, zibens ā trumā visu aizslaucī ja. Ar puiš iem-kolē ģ iem nolē mā m, ka viss, izsalkuš i iesim uz darbu. Bet nē , kā pasakā atkal parā dī jā s ē diens : ))
Minskā mē s nolē mā m nakš ņ ot, atgriež oties no Klaipē das uz Maskavu mū su Jaungada ceļ ojuma laikā uz Lietuvu. Tagad Minskā ir daudz viesnī cu, viesnī cu, hosteļ u. Protams, ka vajag pa lē to, bet arī ar komfortu, š ajā gadī jumā vajadzē ja arī stā vvietu maš ī nai, un jā , vē lams, lai bū tu vieta centrā , noteikti vajag pastaigā t pa pilsē tu un pasveicinā ties . Toreiz vī rs atcerē jā s par savu pirmo viesnī cu. Dzī vi un veseli, strā dā , labus viedokļ us atstā j viesi - ņ emam!
Viesnī cas atraš anā s vieta ir brī niš ķ ī ga. Ne jau tā , ka centrs, bet ne nomalē . Burtiski pie lieveņ a ir ieeja Pushkinskaya metro stacijā . Kaimiņ iem ir labs liels lielveikals, kur var nopirkt baltkrievu dā vanas un pat uzkost. Ir liela apsargā ta autostā vvieta.

Viesnī ca "Orbita" - protams, nav piecas zvaigznes, bet diezgan cienī ga. Lai gan mantojums no pagā juš ā gadsimta, viss ir atjaunots un atjaunots.
Meitenes pat pē c tik daudziem gadiem ir mī ļ as un draudzī gas. Jaungada brī vdienas ir sava veida tū risma sezonas virsotne, viesu ir tik daudz, reģ istratū ras darbinieku acī s ir acī mredzams nogurums, bet viņ as sejā ir smaids, un nav asu uzbrukumu. Viņ i lū dza, ja iespē jams, izmitinā t mū s augstā stā vā . Dabū ja divpadsmito. Ir tā ds vā jums - skatī ties no augš as))
Tika rezervē ts visnepretenciozā kais numurs, mē s pā rdzī vosim nakti un uz daž ā dā m gultā m)). Ē rts, tī rs, nav noplucis. Vī rs stā sta, ka jā , tā di cipari bijuš i arī viņ a komandē juma laikā . Ja tas tā ir (un tad cilvē ka atmiņ a ir ļ oti selektī va, it ī paš i attiecī bā uz pirmo iespaidu), tad ir labi, ziniet, viss ir saglabā ts, darbinieki uztur ī paš umu atbilstoš ā lī menī . Nē , nu, uz paklā ja noteikti bū s kā ds traips. Bet ledusskapis izmazgā ts, aizkari nav noputē juš i, santehnika dzirkstī .
Un š ī ziedu flī ze kopā ar aizkaru (nu, acī mredzot ne no š ī s kolekcijas) pieš ķ ir kaut kā du mā jī gumu, it kā jū s dotos ciemos pie radiem, nevis bezdvē seliskā viesnī cā .
No, iespē jams, jau neē rtā m niansē m mū sdienu viesnī cā m - fē ns pē c pieprasī juma. Esmu par to lasī jis un gatavojies. Jā , un mē s bijā m uz maš ī nas, kas nozī mē , ka gandrī z visa mā jsaimniecī ba ar mums : ))

Brokastis nelika vilties. Vienkā rš s, Centrā lkrievu cilvē kam saprotams un garš ī gi pagatavots ē diens. Ar auss kaktiņ u dzirdē ju, ka daudzus viesus iepriecinā ja vistas buljona klā tbū tne brokastī s, jā , viņ i saka, ka tas labi dziedē ne tikai no saaukstē š anā s...
Viesnī ca pieņ em daudzas organizē tas tū ristu grupas. Viņ u ē dinā š ana tiek organizē ta atseviš ķ i, viņ i netiek ielaisti "bufetē ". Š ķ iet, kā viņ i tiek izsekoti un notverti? Darbiniekiem ir acs uz to. Noskatī jā mies siž etu, kad zā lē ienā ca pirmais no grupas ar uzrakstu "Never mind! ". Bet, kamē r viņ i skatī jā s uz ē dienu, neuzdroš inā damies kaut ko ņ emt, viņ i tika rū pī gi noķ erti un nosū tī ti pareizajā virzienā . Nedomā jiet, ka viņ iem nebija atņ emts ē diens ne mazā kā s, labas cietā s porcijas ar visā m pareizajā m brokastī m.
Orbita ir brī niš ķ ī ga viesnī ca. Ļ oti laba nakš ņ oš anas vieta Minskā vidē jā cenu kategorijā gan tū ristiem, gan biznesa ceļ otā jiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар