Labs variants tiem, kas brauc vai uzskata Minsku par tranzīta punktu

Rakstīts: 28 maijā 2020
Ceļošanas laiks: 3 — 4 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s nolē mā m pagarinā t savu uzturē š anos Minskā mū su ī sajā pieturā ceļ ā no Klaipē das uz Maskavu, bet Orbita Hotel, kurā mē s apmetā mies, nebija nevienas istabas. Ko darī t, Jaungada nedē ļ as nogale ir karsts laiks! Kā du brī numu izdevā s atrast mums izmaksu un kvalitā tes ziņ ā sagremojamu nakš ņ oš anas vietu. Izrā dī jā s, ka tā ir viesnī ca Arena Minsk. Kā stā sta administratori, viņ iem izdevies tobrī d noķ ert pē dē jo brī vo numuru.
Viesnī ca "Arena Minsk" ir diezgan jauna moderna viesnī ca. Tas atrodas paš ā pilsē tas nomalē , kas nav ī paš i ē rti klasiskam tū ristam, kurš ieradā s speciā li, lai iepazī tu Minsku. Un tuvumā nav metro, tuvā kā stacija "Avtozavodskaya" ir 5 vai 6 pieturas ar trolejbusu vai autobusu, bet viņ i brauc biež i. Viesnī ca ir "asinā ta" pasā kumiem, kas notiek sporta un izklaides kompleksā "Chizhovka-Arena". To ir ē rti izmantot tranzī ta ceļ otā jiem. Starp citu, netā lu atrodas arī viens no pilsē tas apskates objektiem Minskas zooloģ iskais dā rzs. It ī paš i ceļ ojot ar bē rniem, tas var bū t noderī gs izeja.
Interjeri ir stingri un kodolī gi.

Pā rsteidza telpas lielums. Kaut kā tā di plaš i "standarti" mū su praksē nesanā ca. Vai varbū t ir beigas, tā pē c ir palikuš i vairā k metri)). Nu, ak, labi. . . Istabas atraš anā s vietas ī patnī bas dē ļ , vē l viens jauks sī kums, mums bija vannas istaba ar skatu. Oriģ inā ls.
Istabā ir viss nepiecieš amais. No mazajiem kaitinoš ajiem brī ž iem - tas ir rozeš u trū kums pie gultā m (protams, atkritumi) un nedaudz nobruž ā ta santehnika. Lī dz š im domā ju, ka tas ir izlabots. Ne jau rozetes, protams, bet lecoš a tualete un krī toš a duš as galva : ))
Viena no retajā m viesnī cā m, kurā nepaņ ē mā m brokastis. Pirmkā rt, pē c atsauksmē m viņ i to neslavē ja, un, otrkā rt, mē s, dī vainā kā rtā , jau bijā m noguruš i no rī tiem š ajā ceļ ojumā (un š ī bija jau ceturtā viesnī ca mū su ceļ ā ), mē s domā jā m, ka nokavē tas brokastis nebū tu liela traģ ē dija š ajā dzī vē : )). Un treš kā rt, ja ļ oti gribam uzkost, tad lī dz tam laikam maš ī nas bagā ž niekā bija sakrā jies tik daudz daž ā du baltkrievu un lietuvieš u labumu, ka nebija absolū ti nekā das jē gas tē rē t liekos 10 dolā rus (baltkrievu rubļ u izteiksmē ) , un diviem jau bija 20...
"Arena Minsk" - kopumā laba viesnī ca, it ī paš i, ja jums nav ī sti jā atrodas Minskas centrā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар

CITAS ATSAUKSMES PAR VIESNĪCU
  • Labs variants tiem, kas brauc vai uzskata Minsku par tranzīta punktu

SKATĪT ARĪ