Plaza Copacabana 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
5.0 Numurs
7.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
6.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Šī modernā viesnīca tika atvērta 1999. gadā, un tā ir lieliski piemērota gan biznesa braucieniem, gan relaksējošām brīvdienām Riodežaneiro pludmalēs. 237 Superior, Deluxe un Suites kategorijas.Vairāk →
аватар AliceToto
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mū s nosē dinā ja uzreiz pē c ieraš anā s 8 no rī ta bez papildus maksas, jo. bija brī vas telpas. Bet, reģ istrē joties, viņ i pieprasī ja bloķ ē t depozī tu kartē.100 USD dienā par numuru par pakalpojumiem, kurus mē s varam izmantot viesnī cā (naktsmī tne ir lē tā ka). … Tomēr ▾ Mū s nosē dinā ja uzreiz pē c ieraš anā s 8 no rī ta bez papildus maksas, jo. bija brī vas telpas. Bet, reģ istrē joties, viņ i pieprasī ja bloķ ē t depozī tu kartē.100 USD dienā par numuru par pakalpojumiem, kurus mē s varam izmantot viesnī cā (naktsmī tne ir lē tā ka). Nekur nav informā cijas par š ā du iemaksu (ne viesnī cas mā jaslapā , ne pie tū roperatora) un manā kartē tā das summas nebija. Tā kā par mū su apmeš anā s vietu bija samaksā ts, vienojā mies, ka, ja izmantosim maksas pakalpojumus, visu samaksā š u skaidrā naudā , kad izbrauksim. Reģ istratū rā runā angliski.
Atraš anā s vieta: 5 minū š u gā jienā lī dz Copa pludmalei. Iepretim pā ri ceļ am ir nedā rgas kafejnī cas ar samaksu pē c svara, ļ oti ē rti iziet pusdienot. Tuvā kajā s ielā s lielveikali, aptiekas, ienesī gs valū tas maiņ as punkts pa labi no viesnī cas stū rī aiz 1 krustojuma. Vispā r ap pieklā jī gu pā rpildī tu rajonu.
Ja ietaupī si daudz, vari aiziet lī dz Cukura klaipam (iet uz pretē jo ielas pusi un pa kreisi - pretē jā virzienā no pludmales, caur tuneli, tad pa labi). Ar taksometru tieš i no viesnī cas uz Sugar Loaf izrā dī jā s 14 riā li (apmē ram 3 USD) - bez sastrē gumiem ir vajadzī gas 3-5 minū tes.
Lī dz metro nepiecieš amas apmē ram 15 minū tes (izbraucot no viesnī cas, pagriezieties pa kreisi un vē lreiz pa kreisi un ejiet taisni cauri apmē ram 4 krustojumiem, lī dz pa labi redzat ieeju metro - balts burts M uz zila fona). Ar metro ir ē rti braukt uz centru un uz Ipanemu, ā tri, nav karsti, bet gandrī z vienmē r pā rpildī ts.
Mē s arī braucā m ar dzeltenu taksi ar zilu svī tru (noķ ert var jebkur), cenas normā las (iekā pjot 5.8 riā li, tad uz skaitī tā ja), skaitī tā jā vajadzē tu bū t 1 (ja ir diena) un 2 (ja ir vakars) ). Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka ir taksometri, kas pieņ em norē ķ iniem tikai ar kartē m (tiem uz loga ir uzlī me ar maksā jumu sistē mu nosaukumiem). Taksisti nerunā angliski - uz lapiņ as uzrakstī jā m adresi, kur jā iet un parā dī jā m taksistam. Neviens mū s nemē ģ inā ja maldinā t - viņ i nebrauca pa apli, vienmē r pareizi iedeva izmaiņ as, tikai vienu reizi pulksten 11 no rī ta uz skaitī tā ja uzlika tarifu 2 - mē s tikko izkā pā m no maš ī nas un iekā pā m citā taksometrā .
Ē dieni: brokastis pieticī gas, bez marinē tiem gurķ iem, bet izsalcis nav (gaļ as ē dienu nebija pietiekami - nebija vispā r): siers, š ķ iņ ķ is, ananā si, banā ni, arbū zs, papaija, melone, apelsī ni, augļ u salā ti, smalkmaizī tes un bulciņ as, graudaugi, jogurts, bekons - cepts lī dz krū mā ju stā voklim, olu kultenis, vā rī tas vai ceptas olas katru otro dienu, siera un desu sviestmaizes, desiņ as, reizē m gaļ as bumbiņ as, banā nu pankū kas vai vafeles ar š okolā di katru otro dienu, pī rā gi, mini kruasā ni, siera maizī tes, apelsī nu sula, tē ja, kafija, piens.
Uz jumta atrodas bā rs (ļ oti mazs) un peldbaseins (arī mazs) ar daž iem sauļ oš anā s krē sliem, kā arī trenaž ieru zā le ar trenaž ieriem.
Istabas: mums bija standarta - ļ oti maza platī ba (es teiktu 9-10 kv. m), neliels logs ar skatu uz pagalma aku un viesnī cas otra spā rna logu, vannasistaba maza, bet normā la (duš a, izlietne, tualete ar bidē ), dvieļ i 2 no cilvē ka + 1 kā jā m, balti, tī ri, fē ns, duš as ž eleja, š ampū ns un š ķ idrā s ziepes.
Istabā ir televizors - plakans (nav krievu kanā lu), neliels galdiņ š , krē sls + saliekamais ķ eblī tis, seifs, ļ oti mazs skapis (diez vai sader kopā ), minibā rs (ū dens, mini š ampanietis, č ipsi, mini alkohola versijas un kaut kā ds bā rs - viss, ko mē s neizmantojā m maksu). Gulta ē rta, veļ a tī ra (mainī ta ik pē c 3 dienā m vai pē c pieprasī juma). Tika noņ emti daž ā dos veidos (acī mredzot atkarī gs no kalpones un nav atkarī gs no gala). Aizkars uz loga ir netī rs.
Wi-Fi ir bezmaksas, bet bloķ ē pusi no mū su vietnē m.
Pludmales dvieļ us izsniedz pa kreisi no reģ istratū ras zem paraksta (jā jautā š veicaram, kurš parasti stā v kaut kur tuvumā ).
Pludmale: ļ oti liela smilš aina josla, daudz cilvē ku, ī paš i nedē ļ as nogalē s. Bet Ipanemā (pē c 2 metro pieturā m) tas ir vē l vairā k - tur var staigā t tikai gar ū dens malu, jo. visas smiltis ir aizņ emtas. Peldē t nav iespē jams, jo spē cī gi viļ ņ i - jū s varat lē kt pa viļ ņ iem, bet esiet ļ oti uzmanī gi - straume rada atkarī bu. Ū dens no rī tiem ir ļ oti auksts un vakarā sasilst. Pludmalē pastā vī gi tiek nē sā ti kokteiļ i, kukurū za, cepumi, daž ā di dzē rieni, cigaretes, peldkostī mi utt. utt. tas ir š ausmī gi kaitinoš i - kā ds pastā vī gi uzkā pj pie jums ar savā m precē m. Esmu bijis daudzā s valstī s, bet tik "trakojoš u" pludmales tirdzniecī bu kā uz Copes nebiju redzē jis.
Gar Atlantic Avenue ir pludmales kafejnī cas - tur var paē st, ja ir slinkums iet uz normā lu ē dinā š anu, pusdienā m ar alu cena 35-50 riā li, daž i spē lē dzī vo mū ziku un dzied.
Nav sauļ oš anā s krē slu, tā vietā tiek iznomā ti saulessargi un saliekamie krē sli. Cena 15 riā li par lietussargu un, manuprā t, 10 par krē slu. Lietussargi ir vienkā rš i pludmales lietussargi, kurus ar metā la kā ju vienkā rš i iespiež smiltī s. Ja paņ emat lietussargu vai krē slu, varat izmantot duš u. Uz smiltī m visur var vienkā rš i gulē t uz dvieļ a, bet bez lietussarga ir ļ oti karsts un ciets. Saule ir ļ oti aktī va (var viegli izdegt 20 minū tē s).
Pirms doš anā s uz Brazī liju bijā m nobijuš ies, ka tur ir daudz noziegumu. Mē s to nepamanī jā m, lai gan visā s ekskursijā s devā mies paš i un staigā jā m pa pilsē tu. Viņ i uzvedā s uzmanī gi, vē lu vakaros nestaigā ja, nenesa lī dzi pases, lielas naudas summas un bildē ja telefonā , nevis kamerā , tač u nekā du starpgadī jumu nekad nav bijis.
Visvairā k man nepatika pilsē tā tualetes smaka (gandrī z visur smird pē c urī na un vē l trakā k). Ir daudz bezpajumtnieku, viņ i guļ uz matrač iem un soliem, ī paš i netraucē . Vietē jie iedzī votā ji pieņ em ē dienu.
Tū risma operators nenodroš ina transfē ru no lidostas, lai nepā rmaksā tu, mē s pasū tī jā m transfē ru uz Kiwi ar fiksē tu cenu - 23 USD par automaš ī nu. Mū s sagaidī ja zī me iebraucē ju zonā , pavadī ja lī dz maš ī nai (krieviski neviens nerunā - tikai angliski) un š oferis mū s droš i nogā dā ja viesnī cā (no rī ta ar sastrē gumiem 40 minū tes). Viņ i veica 5% atlaidi atgrieš anas pā rskaitī jumam.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kristus Pestītāja statuja
Novērtējums 10.0
Brazīlija, Riodežaneiro
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Sugarloaf kalns
Brazīlija, Riodežaneiro
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Selaronas kāpnes
Brazīlija, Riodežaneiro
Ielas, laukumi, skatu punkti

Открытый в 1999 году, этот современный отель идеально подходит как для деловых поездок, так и для расслабленного отдыха на пляжах Рио-де-Жанейро.

237 номеров категорий Superior, DeLuxe и Suites.

Atrašanās vieta Отель расположен в 30 км от аэропорта RIO, 10 мин до метро, 2 мин до остановки автобуса, 32 км до выставки CENTRO CONVENCCES.
Viesnīcā

ресторан (бразильская и международная кухни)

круглосуточный room-service

фитнес-центр

бизнес-центр

FAQ