Pestana Rio Atlantica 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
10.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
10.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tūristu zonas centrā Avenida Atlantica, pirmajā Kopakabanas pludmales līnijā. No viesnīcas paveras lielisks skats uz pilsētu un līci. Viesnīcas numuri ir iekārtoti neparastā stilā. 104 standarta un 114 apartamenti.Vairāk →
аватар luda_filatova_mail
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atraš anā s vieta un patiesī ba Kopakabanas centrā . Protams, ka nevis 5, bet pamatī gi 4. Istabas ir mazliet vecas, fē ns nestrā dā ja, un rozetes visas ir 110 volti. Recepcijā adapteri nesagaidī ja (gaidī ja 4 dienas). Bet skats no augš as, kur atrodas baseins, ir kaut kas brī niš ķ ī gs un kompensē visus trū kumus. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta un patiesī ba Kopakabanas centrā . Protams, ka nevis 5, bet pamatī gi 4. Istabas ir mazliet vecas, fē ns nestrā dā ja, un rozetes visas ir 110 volti. Recepcijā adapteri nesagaidī ja (gaidī ja 4 dienas). Bet skats no augš as, kur atrodas baseins, ir kaut kas brī niš ķ ī gs un kompensē visus trū kumus. Brokastis bija lieliskas. Pludmalē ir ī paš a vieta viesnī cā , kur bez maksas tiek nodroš inā ti sauļ oš anā s krē sli, dvieļ i, saulessargi. Telpā var aktivizē t internetu, tas bija lē ti 35 reā li dienā .
Хороший отель


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kristus Pestītāja statuja
Novērtējums 10.0
Brazīlija, Riodežaneiro
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Sugarloaf kalns
Brazīlija, Riodežaneiro
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Selaronas kāpnes
Brazīlija, Riodežaneiro
Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель расположен в центре туристической зоны на Avenida Atlantica на первой линии пляжа Copacabana. Из отеля открывается прекрасный вид на город и залив. Номера отеля декорированы в необычном стиле.

104 Standard и 114 Suites.

Atrašanās vieta Расположение отеля: на пляже Copacabana, рядом с основными городскими достопримечательностями и в 25 минутах езды от аэропорта.
Viesnīcā

рестораны и бары с бразильской и интернациональной кухней

открытый бассейн на крыше

фитнес-центр

оздоровительный центр с сауной и массажем парикмахерская

аренда автомобилей

FAQ