Bandeirantes Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Trīszvaigžņu viesnīcas Bandeirantes vienpadsmit stāvu tornis atrodas Riodežaneiro biznesa rajonā, netālu no izklaides centra un Kopakabanas pludmales. Ēka atrodas nedaudz tālāk no galvenā kvartāla, kas nav raksturīgi pilsētvides arhitektūrai.Vairāk →
аватар topsychek
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti laba viesnī ca! Pieklā jī gs personā ls, Kopakabanas pludmales tuvums - divi kvartā li, tas ir, piecu minū š u gā jiens. Var pat skriet un slē pties no ielas karnevā la (jokoju). Pat vienai ceļ ojoš ai meitenei, kas biju es, š ī viesnī ca bija absolū ti droš a, un es jutos diezgan pā rliecinā ta. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca!
Pieklā jī gs personā ls, Kopakabanas pludmales tuvums - divi kvartā li, tas ir, piecu minū š u gā jiens. Var pat skriet un slē pties no ielas karnevā la (jokoju). Pat vienai ceļ ojoš ai meitenei, kas biju es, š ī viesnī ca bija absolū ti droš a, un es jutos diezgan pā rliecinā ta. Brokastis ļ oti garš ī gas, pilnas ar visdaž ā dā kajiem augļ iem + svaigā m sulā m tikai nam-nam. Man patika dzī vot 11 stā vā , tur bija augstu, lai vē rotu pilsē tu un turpat blakus baseinu, vienkā rš i uzkā pt pa kā pnē m un skats no turienes ir skaists. Likā s, ka tavā istabā gandrī z ir baseins, tiklī dz tu izkā p no tā . Interjers ir vienkā rš s, bet tī rs, un vannas istaba ir skaista. Arī brokastu grafiks ir elastī gs, var gulē t vai, gluž i pretē ji, paē st agrā k, ja ierodaties agri no lidostas un reģ istrē jaties. Arī mani viesi, kurus uzaicinā ju (tas notika vakarā ), izturē jā s ļ oti pieklā jī gi un lojā li. Paldies par š o jauko un viesmī lī go viesnī cu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kristus Pestītāja statuja
Novērtējums 10.0
Brazīlija, Riodežaneiro
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Sugarloaf kalns
Brazīlija, Riodežaneiro
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Selaronas kāpnes
Brazīlija, Riodežaneiro
Ielas, laukumi, skatu punkti

Одиннадцатиэтажная башня трехзвездочного отеля Bandeirantes расположена в деловом районе Рио-Де-Жанейро, недалеко от развлекательного центра и пляжа Копакабана. Здание находится немного в стороне от основного квартала, что нетипично для городской архитектуры.

Atrašanās vieta в деловом районе Рио-Де-Жанейро, недалеко от развлекательного центра и пляжа Копакабана.
Viesnīcā

кухня интернациональная, ресторан, 2 лифта, прачечная, бассейн открытый, зонтики у бассейна, лежаки у бассейна.

Telpu apraksts

143 номера.

Istabās

кондиционер, спутниковое телевидене, радио, прямой телефон, мини-бар, пресс для брюк.

FAQ