apmierināta tūrista piezīmes

20 Jūnijs 2013 Ceļošanas laiks: no 07 Jūnijs 2013 ieslēgts 18 Jūnijs 2013
Reputācija: +48.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Labrī t, labvakar un labvakar visiem!

Atpū tā mies viesnī cā Edelweiss 4 * Zelta smilš u kū rorta ziemeļ u pusē ar kompā niju: trī s pieauguš ie un divi mazuļ i 3 un 4 gadu vecumā . Uzreiz rakstī š u - viņ as laikā iemī lē jos Bulgā rijā uz visiem laikiem. Pē dē jais apmeklē jums. Brī niš ķ ī gas pludmales, garš ī ga skā bpiena virtuve, rozes, garš vielas un, protams, Melnā jū ra.


Viesnī ca man ļ oti patika. Ne ar š iku un "izrā dī š anos", bet ar savu atraš anā s vietu, savu privā tumu. viesnī ca. Suvenī ru veikaliņ i, kafejnī cu bija mazā k. Vai arī mums tā likā s aiz prieka? ! Protams, kad izvē loties magnē tus, mums apnika: saka, ka suvenī ru izvē le ir diezgan maza, mē s pie tā neesam pieraduš i. . . Pilsē tas ieradums! Nopirkā m magnē tus, un rakiju ar mastiku, un rozā kosmē tiku, sharena sā li un vietē jo jū ras sā li dzirnavas un daudzi citi suvenī ri. Runā jot par iepirkš anos, pievē rsiet uzmanī bu koferiem. Otru sev nopirkā m Bulgā rijā ! Vairā k kā uz pusi lē tā k nekā dzimtajā . Un Varnā vē l lē tā k le.

Viesnī ca atrodas nomalē , no visā m pusē m ieskauj mež s. Par savu privā tumu un salī dzinoš o attā lumu no jū ras, tā atmaksā jas ar kā pnē m lejā uz pludmali. Nekad neatradā m ceļ u cauri Berlī nes viesnī cai : ))) . Mē s izmantojā m kā pnes, kas atrodas pa labi no viesnī cas. Nu ko lai saka? Mū su meitenes kā pjot nekad neprasī ja rokturus. nav stā vas un nav cietas. (pievienoš u bildi no grū tā kā s un lielā kā s daļ as no kā pnē m) Nav tev jā kā pj augš ā un lejā Fiolent! Turklā t lielā kai ē rtī bai no viesnī cas ik pē c pusstundas kursē Mercedes mikroautobuss. Bezmaksas, starp citu. Bet nez kā pē c maz kas izmanto š o pakalpojumu. Mē s paš i braucā m 4 reizes. Un pat grafiks ir reģ istratū rā...

Viesnī ca uzbū vē ta tā , ka tieš ā m no jebkuras istabas ir redzams vismaz gabaliņ š jū ras. Dzī vojā m standarta istabiņ ā otrajā stā vā ar balkonu virs terases pie baseina un standarta istabiņ ā ceturtajā stā vs ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru. Sā kumā bija vairā k pensionā ru nekā no visiem pā rē jiem tū ristiem - klusums vakaros un naktī s bija ideā ls. Tad protams pievilka arī jaunatne. Palika mazliet jautrā k bet arī daudz trokš ņ ainā k. )) Man liekas, ka nakš ņ ojot jebkurā viesnī cā jau iepriekš jā sagatavojas atvaļ inā jumu kaimiņ u "kultū rai". Bet otrajā stā vā ir atseviš ķ i balkoni (pirmajā stā vā - pamatī gi) un betona sē tas (ceturtajā ļ oti skaisti, bet ž ogs ir rež ģ is. Tas manā m auguma fobijā m - vienkā rš i nā vē još s)

Viesnī cai, kā jau visam Bulgā rijā , nav savas teritorijas, bet. . . Kaut kā tā no visā m pusē m nobloķ ē ta, ka sajū ta par š o teritoriju parā dā s jau no pirmā s minū tes. . Pat mē s, ļ oti modri vecā ki, varē jā m atļ auties nedaudz atslā binā ties-bē rns nekur un vienmē r mū su acu priekš ā neaizbē gs. Mū su meita vienkā rš i traka no brī vī bas sajū tas daļ ē ji atbrī vojoties no vecā ku gā dī bas : )))


Man arī ļ oti patika apkalpoš ana. Istabenes tī rī ja katru dienu. Pat balkons tika izsū kts. Dvieļ i vannasistabā arī tika mainī ti katru dienu. Meitas savā ktos gliemež vā kus istabenes izklā ja ziedā . Viesmī ļ i ir uzmanī gs un neuzbā zī gs. - Viņ š nemitī gi labo sauļ oš anā s krē slus, saulessargus, baseinu un periodiski uzkopj. Viss personā ls ar mū su bē rnu č akarē jā s kā savē jais!

Bet tas, kas mū s patiesi pā rsteidza, bija detalizē tas animā cijas klā tbū tne. Nav radoš a, ļ oti vienkā rš a un bez lielas fanfaras, bet, pateicoties animatoru personiskajā m ī paš ī bā m, tas ir ļ oti patī kami. brī vā laika pavadī š ana. Vienreiz devā mies uz rī ta vingroš anu 10.00, uz ū dens vingroš ana plkst. 16.00, spē lē ja spē les "kurš dabū s vairā k karotes no baseina", "kurš caur spļ auš anu dabū s ledu spainī ", "kurš ar č ī bu trā pī s mē rķ ī " un tamlī dzī gi tā dā paš ā garā spē lē jā m š autriņ as, katru otro dienu skatī jos ū denspolo. Vakaros ar lielu prieku meita gā ja uz bē rnu diskotē ku 20.00. Bijā m 3x pie pieauguš ā.21. 00 (ņ emiet vē rā , ka š is nav naktsklubs! noskaņ as - š lā geri pē dē jo gadu skaņ as) Mē s spē lē jā m bingo, un mū zikas viktorī na bija ļ oti aizraujoš a un neapdomī ga. mā la figū riņ as taisa starp citu. Puiš i pat ē damistabā nevarē ja mierī gi paē st-bezgalī gā bē rnu plū sma sveicinā ties "savam draugam" vienkā rš i neapsī ka! Visi pasā kumi interesanti un pacilā tā noskaņ ojumā , kā viņ i teiksim. Tiem kas daudz laika pavada tieš i viesnī cā -nepiecieš ams atpū tas punkts. Esam pieraduš i aktī vā k pavadī t brī vdienas. Bet....

Laikam mums nepaveicā s ar laikapstā kļ iem. Bulgā ri teica, ka viņ iem jau 1953. gadā bijusi tik auksta vasara! , un cik daudz gliemež vā ku atrasti un spiesti nest mā jā s!...) Vakari vē si - 18grā di. ) tikai neizkā pa ne pieauguš ie, ne ī paš i bē rni. Bet viņ i varē ja atļ auties (bez siltuma ir vieglā k) pā ris patstā vī gus braucienus uz Varnu (tirgus, zoodā rzs, atrakciju parks) un uz kaimiņ u kū rortu Sv. Elē nas un Konstantī na (paš reizē jais klosteris ar tā du paš u nosaukumu - svē tceļ ojumu vieta ticī gajiem - svē tā ū dens avots tieš i zem altā ra, un daž as daļ iņ as ļ oti spē cī gu relikviju; kā arī apmeklē ts ekoparks ar skaistu rož u dā rzu). no pagalma tsom un botā niskais dā rzs, Nesebra, akvaparks Zelta smilš u teritorijā , Aladž as klinš u klosteris ar gaismas š ovu nedē ļ as nogalē s, romieš u pirts drupas Varnā , vā jš , bet joprojā m delfinā rijs tajā paš ā vietā , jū ras muzeji, arheoloģ iskie)

Benzī ns Bulgā rijā ir uz pusi dā rgā ks nekā Ukrainā . Tā pē c pat pilsē tas transports ir nenormā li pieaudzis. Brauciens uz Varnu 3 levas no cilvē ka. Uz Sv. Elē nu un Konstantī nu 1.60 lev. Ieeja ekoparkā.2lev. un dilfinā rijā ieeju cena nav pietiekami liela. (kurss 1 leva = 6 grivnas)


Seifs viesnī cā tiek apmaksā ts - 35 lev nedē ļ ā Pievē rsiet uzmanī bu - seifs atrodas reģ istratū rā (un ne istabā ) un š ī ir kamera (derē s dokumenti, planš ete, e-grā mata, bet spoguļ kamera ne)

Samaksā jā m arī par nedē ļ u interneta lietoš anu viesnī cā - 20 lev. Es ne. To sapratu, diemž ē l nā ca pē c diezgan nobruž ā tiem nerviem neauglī gos mē ģ inā jumos ar kā du sazinā ties caur Skype. Secinā jums: maksa, nekvalitatī vi un, patiesī bā nav nepiecieš ams!

viesnī ca nodroš ina arī daudzas skaistumkopš anas procedū ras. Visas maksas-neskatī jos, nezinu, neinteresē jā m. Ar prieku spē lē jā m galda tenisu(par brī vu). Spē lē jā m biljardu-amerikā nis. Viena spē le maksā.5 levas, ja es' es nekļ ū dos.

Tagad par ē dienu. Paņ ē mā m brokastis un vakariņ as. Tas nepiesaista pie viesnī cas pusdienlaikā un dod iespē ju iepazī ties ar nacionā lo virtuvi daudzā s krā sainā s kafejnī cā s. Varē ja arī pusdienas iegā dā ties viesnī cā uz vietas. "visi ieskaitot" - protams, vē l dā rgā k. Salī dzinā jumam: pusdienojā m "Hemus" (gar š oseju uz Varnu, 2 viesnī cas no mū su) ē dienkarte tur nav plaš a, bet paē st un pamē ģ inā t kaut ko nacionā lu pietiek. Ar š iku 2 pieauguš ie + bē rns pasē dē ja pa 20 lev (paņ ē ma alu, zupu, nacionā lo plā tsmaizi un ceptu haizivi), un vē l pieticī gā k - lī dz 12 lev. Š ī kafejnī ca tieš ā m ir nedaudz lē tā ka par visu piekrastē . Vecā ki, turieties prā tā - bē rni atvaļ inā jumā ē d ļ oti maz Tas ir normā li, jo ī paš i tā pē c, ka reizi 2 dienā s vakariņ ā s zhor viņ i joprojā m izlauž as : ))))


Ar ē dienu bijā m diezgan apmierinā ti. Man Broste ir akmens, kura mā jā s vakariņ ā s gatavo ap 20 veidu ē dienu! Periodiski ē dieni mainī jā s atkarī bā no gadalaika. . Meita vienmē r prasī ja š okolā des bumbiņ as ar jogurtu (rū guš piens ir unikā ls bulgā ru produkts), vī rs eksperimentē ja, daž ā doja visu, kas bija pieejams, bet es nevarē ju atteikties no vietē jā siera (kas izmē ģ inā ja sieru firmas "Prezidents" plastmasas bļ odā , tas mani sapratī s! ), vietē jā , kā arī tomā tiem (tie). nogarš o! ) Un sā ļ ā s olī vas. Un lai pilnī bā parā dī tu kā dus negausī gus rijē jus slā vi ņ ē ma kruasā nus ar kapuč ī no. Mā jā s manas brokastis aprobež ojas ar sviestu un tē ju! kafija un tē ja, tur ir tieš i tie paš i dzē rieni-jū s nesaskata tajos netī rumus, tā pē c arī nepamanī ja (izlasot atsauksmes, paņ ē ma paš i savu tē ju un kafiju, bet nelietoja)

Kas man nepatika bija piespiedu "medī bas" pē c saldumiem! No rī tiem pē c kruasā niem (ī paš i ar š okolā di) vakaros pē c augļ iem un kū kā m. Mana meita ieraudzī ja ogas-priekā gavilē ja rokā s, bet darī ja neko nesaņ emu. . . Man arī nepatika trauku maiņ a vakariņ u laikā : pat nemainā s pret lī dzvē rtī giem! Kaut kā dezorientē ja. Mums vakariņ ā s nepietika karsto dzē rienu. Man vienkā rš i nepatī k. t ļ aut manai ģ imenei dzert a la “Jupi”. Svē tku beigā s vakariņ ā s pieskaņ ojā mies nest karstos dzē rienus no vestibila bā ra : ))))

Istabā viss darbojā s, viss vesels. Dzirdē jā m, protams, kā du rī tu augš ē jos stā vos nebija ū dens, ka kā dam nokrita ā rdurvis vai nestrā dā ja duš a. Saprotams: tā ir viesnī ca, nevis pansionā ts! Bet viesnī cā dež urē meistari (redzē jā m divus pastā vī gos)- ā tri cenš as problē mas novē rst.

Mū su bē rni stabili atteicā s no vakariņ ā m. Tā pē c mē s, pieauguš ie, daž reiz izdzī vojā m ar "ganī bu" barī bu: nopirkā m vietē jo lukankas desu. Vidē ji 4 levas. kā da vietē jā garš viela(raudene vai kas. . . ) mums nepatika. vispā r š ī garš viela, tā pē c kotletes ē dā m jau mā jā s, ukrainā : )))) Ū dens 5 litri maksā.3 levas ar kapeikā m, mazā pudele - 0.80 levas. Ķ irš us un aprikozes kū rortā pirka bē rniem par 3 levā m a liels stikls, Varnā.2, 40 levas - kilograms tirgū . Un vē l nedaudz par cenā m. . . Vilciens pa Zelta smiltī m - 3 levas vienā virzienā no cilvē ka, Varnas Piejū ras parkā no zoodā rza - 1 lev. Batuts uz Zelta smiltis - 6 lev 15 minū tes. Atrakciju parkā Varnā , ja neaizmirsu, bē rns nolē ca 2 levas, lī dz mums paš iem tas apnika (kaut kā parka darbiniece nesekoja laikam) tā pē c izlem par pats kur un kā izklaidē t savus bē rnus. Pludmalē tualetes ir maksas - 1 sauļ oš anā s krē sli un saulessargi arī - tas bija detalizē ti rakstī ts. Bet vietas pietika - kū rorta ziemeļ u pusē pludmales platums ir vislielā kais, kā izskatā s : ))))


Un neaizmirstiet pirms izlidoš anas pā rbaudī t izlidoš anas laiku (ja nokļ ū stat ar lidmaš ī nu) mū su reiss tika pā rcelts 3 reizes! Un pat gidam nebija informā cijas - viņ i nejauš i uzzinā ja no kaimiņ u tū roperatoriem, paš i informē ja mū su gidu (tas tikko notika) Lidojā m ar "Vē ja rozi". Lidmaš ī nā viņ i nebaroja - tikai sula. tē ja. kafija. minerā lū dens. Lidojumi tika pā rcelti abos virzienos un vienā dienā ! Viss izdevā s, bet varē ja cieta ar bē rniem. . . Borispolē svē ra koferus par brī vu, Varnā - 1 leva (maziņ ā s! - ir automā ts), lai iepakotu koferi plē vē Borispiļ ā.30 grivnas, Varnā.10 lev (60 grivnas). Č emodā na svars nav lielā ks par 23 kg. )))

Kā redzams no mana apskata, par viesnī cu ir ļ oti maz komentā ru un arī tad tie visi ir niecī gi. Edelweiss ir ideā ls tū ristiem ar tā dā m paš ā m atvaļ inā juma prasī bā m kā manai ģ imenei. Cena atbilst kvalitā tei. Izbaudiet skaisto dabu , sveš a un interesanta valsts, tā s kultū ra un mentalitā te. Laba atpū ta! ! !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums