Atpakaļ ar neuzkrītošu apkalpošanu

03 Septembris 2012 Ceļošanas laiks: no 24 augusts 2012 ieslēgts 01 Septembris 2012
Reputācija: +55
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Iespaidi ir labi. Tā da sajū ta, ka Krimā , tikai bez rupjī bā m, diezgan glī ti, patika, ka pat picu pā rdevē jas uz ielas izdala č eku. Neviens nelī p pie tevis kā Ē ģ iptē un Turcijā , ī paš i patika cenas - lē ti. ir problē mas. Virtuve ir eiropeiska, porcijas milzī gas, alus pretī gs, vī nu grū ti izvē lē ties (tā pat kā citur Eiropā viņ i dod priekš roku sausajam vī nam, un mē s izpildā m pussaldu, viņ iem ir pussaldais - tas ir mū su deserts), rakia 63 ir cienī gs. Iedzī votā ji labsirdī gi un simpā tiski . Pā rsvarā patī kama pieredze.

Vienī gais nepatī kamais bija ceļ š . Biļ eti pasū tī jā m jau otro reizi no Update aģ entū ras(Itour tagad) Š ķ iet, ka ar viņ iem ir labi, personā ls draudzī gs, sū ta sms biež ā k nekā mts, bet bija problē mas ar ceļ u pirmo reizi un tagad. Mē s braucā m ar autobusu. Izbraukš ana no Kijevas mū s ielaida cauri Ukrainas rietumiem, draugi tajā paš ā dienā izbrauca un tajā paš ā laikā caur Odesu un atbrauca 7 stundas ā trā k. Mums nedeva autobusa numuru, bet bija tikai 3, tā pē c nē problē ma. Atpakaļ marš ruta lapā rakstī ja, ka izbraukš ana 18-50. Nolē mā m sā tī gi paē st pirms izbraukš anas, apsē dā mies kafejnī cā pretī pieturai, pasū tī jā m ē dienus. Mū su autobuss ieradā s 40 minū tes agrā k, viņ i to pat nesagaidī ja, viņ i nejauš i piegā ja pie mums un jautā ja, vai mē s esam sarakstā , mums nav laika ē st, mums bija aizliegts ē st autobusā . Rezultā tā pusdienojā m tikai nā kamajā dienā pulksten vienos pē cpusdienā , lī dz Kijevai mums ir vajadzī gs visilgā kais laiks. sē dē ja blakus vadī tā jiem. kur sē dekļ i nav salokā mi. un pat š oferis gulē ja, un man viņ a kā jas bija deguna priekš ā . Kas sē ž pasaž ierus, mī nus punkts.


Š im ceļ ojumam nopirkā m jaunu oranž as krā sas koferi. Autobusā bagā ž as nodalī jumā iztecē ja motoreļ ļ a un 2/3 no mū su kofera bija eļ ļ ā , nevar mazgā t. Koferis tika izmests. 350 UAH

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums