Lieliska pieredze no Palm Beach Hotel

30 Aprilis 2006 Ceļošanas laiks: no 18 augusts 2005 ieslēgts 25 augusts 2005
Reputācija: +5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Atraš anā s vieta - 20 m lī dz pludmalei

attā lums no viesnī cas lī dz lidostai, tuvā kā pilsē ta - 15 minū š u brauciens lī dz pilsē tai (Varna)

kā das ir tuvumā esoš ā s atpū tas, izklaides, iepirkš anā s iespē jas utt. - daudz veikalu, restorā nu, kafejnī cu utt. Tā pat kā citur Zelta smiltī s =)

transporta izmaksas uz tuvā kajā m apdzī votajā m vietā m/izklaides objektiem ir 10 levas par taksometru (jā pakaulē jas, parasti prasa 20), 2 levas par autobusu

viesnī cas izmē rs ir mazs, tā pat kā ar visā m tur esoš ajā m viesnī cā m

apstā dī jumu klā tbū tne, dā rzs - ir klā t, viesnī cas priekš ā ir koku / egļ u josla un uz pirmā stā va balkona aug pat viens pilnvē rtī gs koks =)

baseinu skaits, ū dens slidkalniņ u pieejamī ba, saunas, dž akuzi - 1 ā ra, 1 iekš telpu, 2 lieliskas pirtis ar maziem aukstajiem "baseiniem" un piekļ uvi iekš telpu baseinam


veikalu klā tbū tne uz vietas, interneta piekļ uves punkti - neliels suvenī ru-avī ž u-pludmales veikals, ekskursiju centrs ar interneta kafejnī cu

Ē dieni - Kad izdevā s pamosties brokastī s, biju apmierinā ta =) Vakariņ as interesantā kas restorā nos, bet vieglas pusdienas viesnī cā ir tā lieta, jo ī paš i tā pē c, ka viņ i saviem viesiem dod arī atlaiž u karti.

trenaž ieru zā les klā tbū tne, tā s aprī kojums ir neliels fitness, lai jū s atvaļ inā jumā nezaudē tu formu

sporta laukumi (volejbols, futbols, teniss, golfs, biljards u. c. ) - BOULINGS! ! ! Jauns, labs, par cenu - 30-40 levas/stunda jeb 5-6 levas no cilvē ka. Uz Zelta smiltī m - vienī gā š ā da veida, jo. ir vē l viens "boulings", bet tam ir 30 gadi, ne mazā k, viss ir š ausmī gi izgrauzts, to nevar salī dzinā t ar Palm Bichevsky =) Boulingā ir baseins, un netā lu no vestibila bā ra - ļ oti labi. labs krievu biljarda galds

ū dens sporta veidi (kanoe laivas, ū dens motocikli, katamarā ni, sē rfoš ana, nirš ana utt. ) ir labi pludmalē =)

Jū ra / pludmale - kā viņ i man paskaidroja, visas pludmales ir kū rorta ī paš ums, un viesnī cai nav nekā da sakara ar pludmali. Pludmales ir smilš ainas, vakarā - netī ras. Sauļ oš anā s krē sli/lietussargi ir maksas, starp tiem var nokrist smiltī s tikai pē c sastrī dē š anā s ar "kopē jiem", jo. viņ i pā rliecina, ka š is laukums ir tikai tiem, kas maksā ja par solā riju, un aizved lī dz paš ai jū rai vai otrā di, gandrī z lī dz pludmales malai =)

To redzē ju tikai vienu reizi kū rortviesnī cā s, bet parasti š ā das izrā des tiek rī kotas pie baseiniem vai privā tos restorā nos.

Ir rotaļ u laukums, ā ra baseinā - apaļ a "bē rnu sadaļ a".

Kopumā viesnī ca ir lieliska pieredze, ī paš i boulinga zā le un cenas. Dzī vot Maskavā ir daudz dā rgā k nekā atpū sties Zelta smiltī s =)

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums